|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۵, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۰ ۱۷:۵۰)zohur12.ir نوشته است: چرا میخوام توی این بخش پیشنهادات و انتقادات فنی موضوع ایجاد کنم ، ارسال موضوع رو که میزنم منو میاره دوباره به همین صفحه " پیشنهادات و انتقادات فنی " و موضوع که ایجاد کردم رو اصلا بین موضوعات دیگه نشون نمیده !!! انگار هیچ کاری انجام ندادم ؟! چرا وقتی میخوام پستی رو کوت کنم پستهای داخل اون هم کوت میشه؟ مثل همین بالایی.؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۸:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۰ ۱۸:۱۵)stranger00 نوشته است: چرا وقتی میخوام پستی رو کوت کنم پستهای داخل اون هم کوت میشه؟یه تنظیمی داریم که می تونیم میزان نقل قول رو مشخص کنیم که تا چند سطح انجام بشه.من این رو 2 تنظیم کردم.به نظرم بیشتر باشه بهتره اگر شما مایل نیستید نقل قولهای اضافی رو خودتون ویرایش کنید.کار سختی نیست ![]() مثل همین بالایی! |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
آقا یک سوال؟
چرا هر از چندگاهی یکسری مطلب میاد و میگه اینها آپدیت شدند و شما ببنش، وقتی میری توش هیچی تغییری توش نیست! دلیل چیه؟ |
|||
|
۱:۴۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
الان اگه من بخوام با کوییک ریپلای پست بدم اگه فروم ارور بده مثل رعایت حداکثر فاصله زمانی بین 2 پست یاامثال این . بعداز ارور کل پستی که تایپ کردم پاک میشه ؟!!! چرا ؟
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱:۵۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۰۴)omoridi نوشته است: آقا یک سوال؟منظورتون اینه که ایمیل براتون میاد؟ منطقی ترین دلیلی که به ذهن من میرسه اینه که پستی بوده و توسط مدیران حذف شده.ولی باید موردی مثال بزنید تا پیگیری کنم (۲۲/آبان/۹۰ ۱:۴۴)stranger00 نوشته است: الان اگه من بخوام با کوییک ریپلای پست بدم اگه فروم ارور بده مثل رعایت حداکثر فاصله زمانی بین 2 پست یاامثال این . بعداز ارور کل پستی که تایپ کردم پاک میشه ؟!!! چرا ؟این از اشکالات ویرایشگر جدیده که هنوز کامل نشده...... من خودم هنوز از ویرایشگر قدیمیه بیشتر استفاده میکنم
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۶:۰۴ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
نه ایمیل نه.
وقتی میرم توی کنترل پنل http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.php لیست موضوعات مشترک شده ی دارای پاسخ جدید بعضی وقتها تا چندتا تاپیک میاد که هیچ تغییری هم نکرده برای مثال این تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-87...l#pid59476 آخرین ارسال 29 مهر بوده و امروز توی این لیست هست! |
|||
|
۱:۳۸, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۵۴)Mahdy2021 نوشته است:چجوری می شه از ویرایشگر قدیمی استفاده کرد؟(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۰۴)omoridi نوشته است: آقا یک سوال؟منظورتون اینه که ایمیل براتون میاد؟ |
|||
|
۱:۵۰, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۰ ۱:۳۸)stranger00 نوشته است:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8482.html(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۵۴)Mahdy2021 نوشته است: منظورتون اینه که ایمیل براتون میاد؟ |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام.چرا وقتی با گوشی میاییم تالار یه جور دیگس.من اینترنتم به لطف برخی آقایون قطع شده.مجبورم با گوشی بیام.البته الان گوشی وصل کردم به کامپیتر با مودم گوشی اومدم تا یه تاپیک بزنم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|