کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفته های شگفت انگیز و جالب بزرگان و علما و برخی سیاستمداران در باره امام خامنه ای..
۲۱:۰۳, ۲۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۸۹ ۲۰:۲۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
پوتین:مسیح را در ایران دیدم..
چند سال پیش پوتین رئیس جمهور وقت روسیه،برای نخستین بار در طول سی سال انقلاب به ایران سفر کرد.
پوتین شخصیتی بسیار چهارچوب ند و منضبط بر اصول دیپلماسی است.اما با این حال چند بار پرسیده بود که دیدار با رهبر جمهوری اسلامی آیا انجام میشود یا نه؟دیدار انجام شد.در این دیدار رهبری به نکاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره میکنند که برای رئیس جمهور وقت روسیه جدید بوده است.،پس از دیدار مسئولین دستگاه دیپلماسی میگفتند رفتار وی تغییر کرده بود و شخصا و نه از طریق وزیر خارجه خود،به وزیر خارجه وقت کشورمان گفته بود شما حتما سفری به روسیه داشته باشید تا با هم گفتگو کنیم.
در برگشت به کشور روسیه ،خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران میپرسد و وی در پاسخ میگوید((من مسیح را ندیده ام،امام تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده ام.من مسیح را در رهبری ایران دیدم))
به نقل از حجت الاسلام مروی

کوفی عنان:با دیدنش همه را فراموش کردم.
کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد بود.هنگام خروج از تهران و در پاویون فرودگاه گفته است:در دورا ن نوجوانی که بودم در مورد شخصیت های کاریزما مطالعه میکردم و همیشه این سوال برای من مطرح بود که اگر زمانی من روبروی یک شخصیت کاریزما قرار بگیرم،چه عکس العملی خواهم داشت.وی افزود:کسانی که مرا به سازمان ملل آوردند،شخصبت های برجسته دنیا بودند و من به آنها علاقه مند بودم و هر کدام مثل ژاک شیراک برای من امتیازاتی داشتند.من به شدت تحت تاثیر ژاک شیراک بودم.طوری که وقتی ایشان صحبت میکرد بدون مکث حرفهایی صریح میزد.((گورباچف))و ((هلموت کهل))هم همین طور بودند.اینها کسانی بودند که نیاز به مکث نداشتند.من اینها را دوست داشتم.در ملاقات با(حضرت آیت الله العظمی)خامنه ای احساس کردم که کسی مثل اورا ندیده ام.شخصیت معنوی ایشان چنان مرا گرفت که از خود پرسیدم چرا شخصیتی مثل من دبیر کل سازمان ملل باشد و از معنویات چیزی نداشته باشد.!با دیدن آقای خامنه ای هم شخصیت هایی که مرا جذب کرده بودند،فراموش کردم و تحت تاثیر شخصیت معنوی ایشان،قرار گرفتم.من شخصیت ها معنوی در دنیا زیاد دیده بودم،ولی هیچ یک از مسائل سیاسی اطلاع نداشتند.
من تعجب میکنم ایران با چنین شخصیتی چرا در بعضی جاها میلنگد.بعید میدانم به سازمان ملل هم بروم شخصیت ایشان از ذهن من پاک شود.

دکوئیار:شخصیتی به هوشمندی او ندیدم.
خاویر پرز دکوئیار دبیر کل سازمان ملل در طول جنگ تحمیلی به ایران آمد،دیداری هم با رئیس جمهور(امام خامنه ای)داشت.دکوئیار پس از آن دیدار پرسید بود:رئیس جمهور شما از کدام دانشگاه سیاسی فارغ التحصیل شده است؟دکوئیار افزوده بود:من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی میکنم و چند سال است دبیر کل سازمان ملل هستم.در این مدت شخصیت های سیاسی و رئیس جمهور های بسیاری را دیده ام اما تا کنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیده ام.

بنی صدر:اگر امام بود صدهابار به او احسنت میگفت.
بنی صدر اولین رئیس جمهور ایران بود،که به حکم مجلس شورای اسلامی و تائید امام خمینی به دلیل خیانت های مکررش از مقام خود عزل شد در گفتگو با آبزرور گفت:اگر ایشان (امام خمینی)زنده بود،صدها بار به آقای خامنه ای احسنت میگفت .دلیل این تحسین این است که آقای خامنه ای به خوبی توانسته نظامی که آقای خمینی ایجاد کرد را حفظ کند.بنی صدر در حالی این اعتراف را انجام داده که پیش از آن نیز وابستگان آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بارها تاکید کرده اند که مدیریت آیت الله خامنه ای موجب شکست طرح های آنان شده است..
منبع:ماهنامه امتداد

در عجبم که با این همه سند و مدرک و تعاریف موجود و همه آنچه که عیان است و ما میداینم چرا بعضی نسبت به رهبرمان بغض و کینه دارند و وی را قبول ندارند؟؟
گاهی انسان آنچنان گمراه میشود که چشمی برای دیدن حقایق ندارد..
خدا همه ما را از بی بصیرتی نجات دهد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، mosafer ، MAHDI59 ، علی ، مسافر ، hamed ، علی 110 ، F.E.A.R ، zarati313 ، ANTI satan ، ضد ماسون ، م.م ، احیاء ، Seyed Mohsen ، میرزا احمد ، aliakbar ، marm0lak ، ELENOR ، K-1 ، oO DaViD Oo ، sunrise59 ، monji ، paradise ، SAHAR ، MohammadMeraj ، معلم313 ، M03TAFA ، وحید110 ، انتصـار ، alis ، یاران مهدی ، warior ، elhamA ، fr60din ، Maysam-1st ، yektaparast ، فاطمه خانم ، امیر صالح ، yektasepas ، moje12.ir ، حسن ، shafagh_mah ، خیبر110 ، محمداحسان ، انتخاب ، MESSENGER ، najmeh ، antiKabbalah ، yamin ، abas_341 ، aight9 ، semnani ، Oracle ، chitsazmhs ، edvardo110 ، Abasaleh ، hesam110 ، blue sky ، مگان ، zohur ، vahid1878 ، حسن.س. ، m.hossein ، ali.khm ، سرباز سید علی ، حسن عزتي ، بیداری اندیشه ، سجاد313 ، أین المنتظر ، revenger ، sagheb ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۹, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، zarati313 ، Ramin_Ghn ، iran67 ، وحید110 ، mohammad790 ، yektaparast ، حسن
۱:۲۹, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۱:۳۲ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان این موضوعی که می خوام بگم پارسال حاج محمود کریمی شب شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) در هیئت بنی الزهرا(سلام الله علیها) از قول یکی از راننده های حضرت آقا تعریف کردنند که بنده هم در اون جلسه بودم(دوستان از قول حاج محمود نقل به مضمون میکنم):
این موضوعی که تعریف میکنم از قول راننده آقاست که الان هم در این جلسه با شما ها سینه زده،این آقا می گفت من داشتم یک خیابونی رو بدون اینکه به آقا بگم برعکس و خلاف جهت می اومدم تا سریعتر به مقصد برسیم،راننده ای که از جلو می اومد با زدن چراغ و بوق اعتراض شو نشون داد،حضرت آقا به شوخی گفتند:خیابون رو برعکس میاد اعتراضم میکنه،من به آقا گفتم:حضرت آقا من برای اینکه زودتر برسیم،خیابون رو برعکس اومدم،اون راننده درست میگفت این ما هستیم که داریم راه رو برعکس و خلاف جهت میایم،آقا که خیلی ناراحت شده بودند از این موضوع، با تشر گفتند سریع برگرد که واقعا کار اشتباهی کردی،من گفتم آقا فقط 100 متر دیگه مونده که برسیم،اگه برگردم راهمون دور میشه بذارید این 100 مترم بریم ولی آقا سر حرفشون ایستادند و گفتند که نه باید برگردی و از راه درستش به مقصد برسیم...

شاید خیلی از ما بودیم(بنده خودم رو هم میگم) می گفتیم ولش کن این 100 متر بریم دیگه، ولی فرق آدم های خدایی و با ایمان انجا معلوم میشه...
ایشون رهبر یک مملکته ولی خودشون رو ملزم به طبعیت از قانون میدوند(حالا مقایسه کنید با آقایانی که سال گذشته قانون رو به خاطر مصالح شخصی زیر پا گذاشتند،حق با کیست...)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، parisan ، Ramin_Ghn ، aliakbar ، hamed ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، monji ، MohammadMeraj ، alis ، rastin ، ضد ماسون ، yektaparast ، حسن ، MESSENGER ، abas_341 ، semnani ، m.hossein
۲۱:۵۱, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۰ ۷:۱۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
آواتار
این هیج تعجبی نداره و اگر غیر از این بود باید تعجب میکردی سید جان، ایشان وظیفه دینی و انسانی و اخلاقیش رو انجام دادند که خیلی هم کار خاصی نیست
ایشان تحت عنایت امام زمان هستند، خوب من هم این رو قبول دارم
اما
خاک بر سر من که امام زمانم در این تالار هم مهجور است

والله اینقدر که به آقای خامنه ای می پردازند عده ای از محبین ایشان اگر به امام زمان میپرداختند اوضاع ما الآن خیلی بهتر بود
من در بسیج و جامعه اسلامی دانشگاه بودم و با خیلی از به اصطلاح حزب اللهی ها هم حشر و نشر داشتم
یه مقداری بعضی از تناسبات برهم خورده و در بین این دوستان در پرداختن به قرآن و صحیفه و نهج البلاغه و شنیدن سخنان ایشان تناسبات به هم خورده
بعضی از دوستان یک جمله از سخنان ایشان را از دست نمیدهند اما روزها میگذره سراغ قرآن نمیرند
البته انشاالله که دوستان اینگونه نیستند
اما این یه آسیب انکار نشدنی در جامعه ی حزب اللهی ماست
در 22 بهمن آرزو به دلم ماند یه بار شعار بشه
یا حجت بن الحسن عجل علی ظهورک
این باید شعار اصلی 22 بهمن باشه
اما با همه چیز سیاسی برخورد میشه
بد بختی بزرگی که گریبان غریب به اتفاقات جریانات فعال رو گرفته این هست که:
غالباً ما اسلام را برای نظام میخواهیم نه نظام را برای اسلام
بر خلاف آنچه که امام خمینی بارها و بارها روی آن تأکید کردند
و بد بختی بزرگتر این هست که بسیار از کسانی که داعیه دار حب رهبری و در خط ایشان بودن را میزنند حتی به سادهترین توصیه های ایشان هم عمل نمی کنند و یکی از بزرگترین مشکلات آقای خامنه ای این هست که کسانی که دم از دوست داشتن ایشان و تحت ولایت ایشان بودن را میزنند رفتارشان نشانی از مسلمانی ندارد و دافعه شدیدی رو بر علیه ایشان به وجود می آورند
من پستی زدم که در اون ذکر فضایل مولا علی رو کردم
از حرفهای من سوء برداشت نکنید دوستان
من گفتم در جامعه ما نسبت جایگاه ها بدون تعارف در بسیاری از موارد درست نیست
مثالش هم شعار های 22 بهمن در این سالها
امام زمان در این شعارها واقعاً مهجور و مظلومند و گم و ناپیدا
و این واقعیت تلخی است که انکار نشدنی است
بعضی ها اینقدر نظام رو گنده میکنند که اسلام و امام زمان گم میشود و در حاشیه قرار میگیره و این رو هم نمیشه انکار کرد
اینها در دل های برادر شماست و منظور من انتقاد از پست های مطرح شده در اینجا نیست
ایشان یکی از صدیق ترین خدمت گزاران و نوکران امام زمان هستند
خداوند ایشان را حفظ بفرماید
تمام حرف من این است که تناسب ها و جایگاه ها فراموش نشود
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، hamed ، مسافر ، Seyed Mohsen ، MAHDI59 ، jalalhaji ، Hadith ، عبدالله ، paradise ، rastin ، K-1 ، boghz ، ضد ماسون ، fereshteh ، حسن ، رضا1357 ، atn ، احیاء ، محمداحسان ، MESSENGER ، mohammad790 ، MohammadMeraj ، abas_341 ، m.hossein
۲۲:۱۲, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
من فقط یک حرف دارم.کسی که نایب امام زمان رو نشناسه و دوستش نداشته باشه نمیتونه خود امام زمان رو دوست داشته باشه.(من یقینا به این موضوع اعتقاد دارم.)
ایشان نایب عام امام زمان هستند.ما طبق دستور خود حضرت باید به ایشون مراجعه کنیم.و پیروی کنیم.
شما بد نیست یک نگاهی به کتاب درامدی بر تحول نظریه دولت در اسلام نوشته احمد جهان بزرگی داشته باشید.
همون قدر که صحبت از امام زمان و شناخت ایشون اهمیت داره صحبت از نایبشون هم اهمیت داره.
در دوره ای هستیم که به حرف هرکسی نمیشه اعتماد کرد.
دوره ایست که به شدت به رهنمودهای یک آدم کارکشته و خبره نیاز داریم.
کسی که الان رهبر ما رو قبول نداره امام زمان تشریف بیارن ،اونوقت قبولش میکنه؟؟
نوکر؟؟جایی که علامه حسن زاده عاملیاینقدر با احترام از ایشون یاد میکنن شما چطور میتونی این حرف رو بزنید؟
آیا مقام شما از علامه بالاتر و تشخیصتان صحیح تر از ایشان است؟؟(اگر بله که التماس دعا..!)
(صد البته خود رهبر نسبت به امام زمان همچین حسی دارند و اگر نبود به این درجه نمیرسیدند.ولی آیا ما اجازه داریم هرکس رو هر طور خواستیم در هر مرتبه ای که باشه با هر لقبی صدا بزنیم؟؟)
از شما بسیار بسیار تعجب میکنم..Exclamation
در مورد شعار هم باید بگم فکر نمیکنم ارزش امام عصر(روحی له الفداه) اینقدر پایین باشه که مردم به جای اینکه با قداست و در شرایط روحانی برای ایشون دعا کنن ،بیان و در کوچه و خیابان ندای الهم عجل لولیک الفرج سربدن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، ALPHA ، SAHAR ، MohammadMeraj ، yektasepas ، وحید110 ، MESSENGER ، حسن.س. ، m.hossein
۲۲:۳۵, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
جناب parisan هدف برادر علی به زعم من ایجابی است نه سلبی. لطفا سوء برداشت نفرمائید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، boghz
۲۲:۵۱, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۸ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۷/بهمن/۸۹ ۲۲:۱۲)parisan نوشته است:  من فقط یک حرف دارم.کسی که نایب امام زمان رو نشناسه و دوستش نداشته باشه نمیتونه خود امام زمان رو دوست داشته باشه.(من یقینا به این موضوع اعتقاد دارم.)
ایشان نایب عام امام زمان هستند.ما طبق دستور خود حضرت باید به ایشون مراجعه کنیم.و پیروی کنیم.
همون قدر که صحبت از امام زمان و شناخت ایشون اهمیت داره صحبت از نایبشون هم اهمیت داره.
در دوره ای هستیم که به حرف هرکسی نمیشه اعتماد کرد.
دوره ایست که به شدت به رهنمودهای یک آدم کارکشته و خبره نیاز داریم.
جایی که علامه حسن زاده عاملیاینقدر با احترام از ایشون یاد میکنن
(صد البته خود رهبر نسبت به امام زمان همچین حسی دارند و اگر نبود به این درجه نمیرسیدند.
در مورد شعار هم باید بگم فکر نمیکنم ارزش امام عصر(روحی له الفداه) اینقدر پایین باشه که مردم به جای اینکه با قداست و در شرایط روحانی برای ایشون دعا کنن ،بیان و در کوچه و خیابان ندای الهم عجل لولیک الفرج سربدن!

تیتر وار عرض می کنم:

علاوه بر آیت ا.. حسن زاده اضافه کنید :امام خمینی ره، علامه طباطبائی ره، آیت ا.. بهجت ره ، آیت ا.. بهاء الدینی ره،
زبان و فهم من از شرح عظمت این بزرگان قاصر است. تمامی این بزرگان بر جایگاه رفیع مقام معظم رهبری اذعان نموده اند.

امروز دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ما: شهید مدرس(جمله ای که با تمام وجود بهش اعتقاد دارم)

شرکت در راهپیمایی هایی از قبیل 22 بهمن، روز قدس و ... باور یفرمائید خود از بارزترین مصداق های زمینه سازی ظهور آقاست.

در اینکه رهبر عزیز ما از فقدان یاران مخلص و با بصیرت در رنج اند شکی نیست(نمونه اش را در همین فتنه های اخیر دیدیم) اما هنوز هستند خواصی مخلص و با بصیرت و سربازان فدایی.

در هر عصری و برای هر حاکمی چاپلوسان و تملق گویان بوده اند اما هر تعریف و تمجیدی چاپلوسی نیست و گاهی برای نشان دادن جایگاه فرد لازم است.

در پایان توجه دوستان رو به برخی از جملات کلیدی آقا در سفر به قم جلب می کنم:

- فتنه‌ى سال 88 کشور را واکسینه کرد؛ مردم را بر ضد میکروبهاى سیاسى و اجتماعى‌اى که میتواند اثر بگذارد، مجهز کرد؛ بصیرت مردم را بیشتر کرد.

- دشمنان دو نکته‌ى اساسى را در باب دین دارند دنبال میکنند؛ یکى مسئله‌ى اسلام منهاى روحانیت است؛ یکى هم اسلام منهاى سیاست است

- خود جوانها باید در زمینه بصیرت‌افزائى تلاش کنند. دشمن را باید شناخت، روشهاى دشمن را باید شناخت.

- امروز سرنوشت روحانیت و سرنوشت اسلام در این سرزمین، وابسته و گره خورده‌ى به سرنوشت نظام اسلامى است.

- اگر قبول داریم که جبهه‌ى دشمن براى کشور ما و انقلاب ما برنامه‌ریزى بلندمدت دارد، پس ما هم باید برنامه‌ریزى بلندمدت داشته باشیم.

- امروز غربى‌ها - چه در اروپا، چه در آمریکا - در کار تبلیغات، شیوه‌هاى مدرن و بسیار پیشرفته‌اى را یاد گرفته‌اند و بلد شده‌اند؛ ما در این جهت عقبیم.

- غالباً باطل با لباس حق یا با بخشى از حق وارد میدان میشود.

- بعضى در این فتنه و در این جنجال وارد شدند، نفهمیدند اسم این براندازى است؛ نفهمیدند این همان فتنه است.
- من در همین فتنه‌ى 88 به بعضى دوستان قرائن و شواهد را نشان دادم؛ حداقل از ده سال، پانزده سال قبل از آن، برنامه‌ریزى وجود داشت.

(حرف دل علی آقا)

- جوانهاى انقلابى بدانند؛ همان طور که کناره‌گیرى و سکوت و بى‌تفاوتى ضربه میزند، زیاده‌روى هم ضربه میزند؛ مراقب باشید زیاده‌روى نشود.

- آنچه که براى همه‌ى بسیجیان باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه.

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، Seyed Mohsen ، مسافر ، Ramin_Ghn ، mohamad ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، rastin ، elhamA ، user313 ، yektaparast ، MESSENGER ، m.hossein
۲۳:۰۱, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
آواتار
دوستان، حقیر در فتنه 88 در دانشگاه با تمام توان در مقابله با فتنه گران در حد وسع کوچکم ایستادم و نظراتم رو هم در تأیید آقای خامنه ای و پیرامون فتنه و فتنه گران قبل از شما دوستان در تالار قرار دادم و خود من از پستهای ارسالی در این تاپیک تشکر کردم اما گویا اصلاً اصل حرف حقیر را متوجه نشدید
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، مسافر ، shia12 ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، MESSENGER ، mohammad790
۰:۱۲, ۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۰ ۲۲:۲۲ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

علی جان بنده درددل و حرف دل شما رو به خوبی و با گوش جان درک کرده و فهمیدم،واقعا آقامون امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)قریب و تنهاست،و این قربت امام نزد ما شیعیان بیشتر وبیشتر هست،و شاید مشهودتر از همه ی زمانها،مگه نبود در تشرفی که پیرزنی در مسجد مقدس جمکران خدمت امام زمان داشت،آقا خودشون گفتند که من قریبم،این همه جمعیتی که اومدن در این مسجد هریک برای حوائجی از حوائج دنیوی اومدن(یکی زن می خواد،یکی پول،یکی بچه...)که آقا میگن هیچ کس برای من و فرج من نیموده اینجا...

بنده خیلی به آقای بهجت(رحمة الله علیه) ارادت داشته و دارم،از ایشون سوالی کرده اند که واقعا جوابشون تامل برانگیز هست:

سوال:امروز عده زیادی از مردم مشتاق آمدن امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند پس چرا آن حضرت ظهور نمی کنند؟

پاسخ:امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم اگر بیاید با او همان معامله را می کنیم که با آبا طاهرینش کردیم!آیا می شود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چهارصد میلیون یاور داشته باشد و ظهور نکند؟!

ولی به نظر من علی جان ما هنوز امتحانمان را خدمت آقای خامنه ای پس نداده و ایشون و ولایت فقیه رو به خوبی نشناختیم و پایمان می لنگد(بنده خودم رو میگم)
از ایشون گفتن از اوجب واجبات هست.
و پیشنهاد من اینکه یه تاپیکی بازبشود که در اون تشرفات خدمت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار داده بشه،که نکاتی بسیار ناب در این تشرفات هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، parisan ، علی 110 ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، ALPHA ، MohammadMeraj ، yektaparast ، MESSENGER ، m.hossein
۳:۴۴, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
در دیدار امام خامنه ای از لیبی نقل می کنند که به بیابانی رسیدیم که در آنجا خیمه ای بود و ارتفاع در خیمه کم بود و برای ورود باید
حتما خم می شدیم و در روبری در عکس قذافی بود وقتی آقا آمدند وارد خیمه شوند دیدم که به پشت وارد خیمه شدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، parisan ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، rastin ، MESSENGER
۱۶:۰۷, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
دوستان به قول خود علی آقا آدم زنده وکیل نمی خواد! اما هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم نمی تونم این مطلب رو نگم!! در ضمن این نظر شخصیه منه، فقط یه نظر شخصی!!!!
من فکر می کنم علی 110 این پست رو ارسال کرد چون گمان می کرد اینجا همه ما یک سری از مبانی رو قبول داریم ونیاز به اثباتش نیست.
مثلا خود علی آقا ، بنده و تا اونجا که من می دونم اکثر دوستان ولایت فقیه رو قبول داریم . دوستان طوری مقابل پست علی 110 جبهه گرفتن که انگار ایشون ولایت مقام معظم رهبری رو قبول نداره!!!!!
آدم چی بگه به خدا!!!
بنده یه سوال دارم
چند نفر از ما به حرفهای ایشون عمل می کنیم؟
چند نفرمون اصلا صحبتهای ایشون رو گوش می دیم؟!!
یکی از توصیه های ایشون قرآن خوندن منظم در هر روزه!
خداییش چندتامون انجام می دیم؟
یکی دیگه مطالعه هست.
یکی دیگه درس خوندن هست(که بنده شدیدا توی این مورد مشکل دارم!!)
والله من خجالت می کشم یکی یکی توصیه های ایشون رو بگم!!
چون خودم به خیلی هاش حتی فکر هم نکردم چه برسه به عمل!!!
این خوبه که صحبتهای افراد مختلف رو در مورد ایشون بدونیم.(خودم چند تا پست قبل از این تاپیک تشکر کردم)
اما مهم تر از اون عمل به خواسته های رهبرمون هست.
حالا اگه یکی مثل علی 110 پیدا می شه و جرات می کنه اصل قضیه رو بهمون گوش زد کنه به نظر من نباید این طور جبهه گرفت.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، مسافر ، oO DaViD Oo ، Hadith ، montazer ، MohammadMeraj ، rastin ، MESSENGER ، mohammad790
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]