کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 18 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاییم به وصیت نامه های شهدا عمل کنیم ..
۱۲:۳۰, ۲۱/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۸۹ ۱۳:۳۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
آواتار

برای اینکه خدا لطفش و رحمتش و آمرزشش شامل حال ما بشه باید اخلاص داشته باشیم.
و برای اینکه ما اخلاص داشته باشیم سرمایه می خواد که از همه چیزمون بگذریم و برای اینکه از همه چیزمون بگذریم باید شبانه روز دلمون و وجودمون و همه چیزمون با خدا باشه
اینقدر پاک باشیم که خدا کلا ازمون راضی باشه
قدم بر می داریم برای رضای خدا قلم ور می داریم روی کاغذ برای رضای خدا حرف می زنیم برای رضای خدا شعار می دیم برای رضای خدا می جنگیم برای رضای خدا
همه چی همه چی همه چی خاص خدا باشه که اگر شد پیروزی نزدیکه
چه بکشیم چه کشته بشیم اگر این چنین بشیم پیروزیم و هیچ ناراحتی نداریم و شکست معنا نداره برای ما
چه بکشیم چه کشته بشیم پیروزیم...

دوستان این حرفهای من نیست، این قسمتی از صحبتهای سردار شهید حاج ابراهیم همت هست. که انگار همی الان رویروی ما ایستاده واین حرف ها رو برای تمام منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میزنه.
لینک دانلود این کلیپ رو اینجا قرار میدم و پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید. برای خود من که خیلی الهام بخشه.

دانلود کلیپ تصویری شهید همت

گوشه ای از وصیت نامه سردار شهید حاج ابراهیم همت

هر شب ستاره ای را به زمین می کشند و باز این آسمان غم زده غرق ستاره است. مادر جان ! می دانی تو را بسیار دوست دارم و می دانی فرزندت چقدر عاشق شهادت بود و عشق به شهیدان داشت

مادر ! جهل حاکم بر یک جامعه انسان ها را به تباهی می کشد و حکومت طاغوت مکمل این جهل اند و شاید قرن ها طول بکشد که انسانی از سلاله پاکان زائیده شود و بتواند رهبری یک جامعه ی سر در گم و سر در لاک خود فرو برده را در دست گیرد. و امام تبلور سلاله ادامه دهندگان راه امامت و شهامت و شهادت است. مادر جان ! به خاطر داری که من برای یک اطلاعیه امام حاضر بودم بمیرم. کلام او الهام بخش روح پر فتوح اسلام در سینه و وجود گندیده ی من بوده و هست.

مادر جان ! من متنفر بوده و هستم از انسان های سازشکار و بی تفاوت و متاسفانه جوانانی که شناخت کافی از اسلام ندارند و نمی دانند برای چه زندگی می کنند و چه هدفی دارند و اصلا اسلام چه می گوید بسیارند ، ای کاش به خود می آمدند.
از طرف من به جوانان بگویید چشم شهیدان و تبلور خونشان به شما دوخته شده است به پا خیزید اسلام را و خود را دریابید . نظیر انقلاب اسلامی ما در هیچ کجا پیدا نمی شود ، نه شرق و نه غرب. مادر جان ! جامعه ی ما انقلاب کرده و چندین سال طول می کشد تا بتواند صفات و و اخلاق طاغوت را از مغز انسان ها بیرون برد . من زندگی را دوست دارم ولی نه آنقدر که آلوده اش شوم و خویشتن را گم و فراموش کنم . علی وار زیستن و علی وار شهید شدن حسن وار زیستن و حسین وار شهید شدن را دوست دارم الگوی جاوید یک مومن از بند هوا و هوس رستن است و من این الگو را نیز دوست داشتم .

ببین ما به چه روزی افتاده ایم و استعمار چقدر جامعه ی ما را به لجن زار کشیده است ، ولی چاره نیست . این ها سد راه انقلاب اسلامی اند . پس سد راه اسلام باید برداشته شود تا راه تکامل طی شود .

انشاالله به برکت خون این شهید در ادامه راهمون ثابت قدم باشیم.ودرست قدم برداریم.

ربّنا أفرِغ علینا صبراً و ثَبَّت أقدامَنا وأنصُرنا علی القَوم الکافرین

(با تشکر از دوست خوبم(( ارتش یک نفره)) که این قسمت از وصیت نامه رو در اختیارم قرار داد.)

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، احیاء ، mohamad ، parisan ، مسافر ، rastin ، zarati313 ، bidar ، oO DaViD Oo ، bozorgmehr ، ارتش1نفره ، aliakbar ، Seyed Mohsen ، سلمان ، MESSENGER ، Abasaleh ، ضد ماسون ، pajoheshgar ، دل خسته ، حلما ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، محیصا ، chista3 ، SARV ، ali73 ، help me ، یاران مهدی ، KABOOTAREHARAM ، warior ، nooromahdi ، yamin ، ترنم ، m.hossein ، mohammad1369 ، nasimesaba ، zealous ، pop110 ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، Amirsaeed ، iman-s ، باهتول ، Farzaneh ، taleb ، saloomeh ، nafas ، jamandeh ، arashpersian ، behzad-jn ، azade ، omidman ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، گمنام313 ، میثم.ح ، آفتاب ، سدرة المنتهی
۱۱:۰۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
"برای اینکه خدا لطفش و رحمتش و آمرزشش شامل حال ما بشه باید اخلاص داشته باشیم.
و برای اینکه ما اخلاص داشته باشیم سرمایه می خواد که از همه چیزمون بگذریم و برای اینکه از همه چیزمون بگذریم باید شبانه روز دلمون و وجودمون و همه چیزمون با خدا باشه"

خیلی جالبه که توی وصیت نامه ی عموی شهیدم، تنها چیزی که بهش می باله اینه که خالص بوده.
نگاهی به وصیت نامه اش بیندازید:

بسم الله الرحمن الرحیم

و من یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله نساء100
اکنون که در شهر مقاوم آبادان به سر می بریم، فرصتی یافته‌ام تا وصیت‌نامه‌ای بنویسم هر چند که ممکن است اثر چندانی در جامعه نداشته باشد ، ولی نوشتنش به خودم آرامش می‌دهد.
مثل مسافری که بار سفر را بسته و بلیط را تهیه کرده، من هم وصیت‌نامه را در حکم بلیط سفر می‌دانم و پس از نوشتنش تنها باید منتظر بود. منتظر صدای خفه ی بیسیم که در دل یکی از شب‌ها، نام معصومی را و یا عزیزی را و یا شهیدی را فریاد می کند و آنگاه حرکت آغاز می شود و امتحان نهایی شروع. آیا سربلند از این امتحان بیرون می‌آیم یا نه؟ خدا می‌داند و بس.
اما قبل از حرکت فرصتی است که کمی بیندیشم، به گذشته، به حال و به آینده. گذشته‌ام را یک حرکت تدریجی تکاملی می‌بینم که به خدمت مقدس پاسداری انجامیده و بر خود می‌بالم که ردپایی از نفاق و دو رویی و خیانت در این گذشته نمی‌بینم. هر چند که تا کنون کار مهمی انجام نداده‌ام اما آنچه کرده‌ام از سر اخلاص بوده و شاید در بعضی از مواقع بیش از حد رو راست بوده‌ام، ولی پشیمان نیستم چه من نه برای فرد کار کرده‌ام و نه برای ارگان و نهاد، برای آن کسی کار کرده‌ام که اگر امتیازی به من بدهد و نظر لطفی کند، در ازای همان مختصر اخلاصی است که داشته‌ام.
وضع حالم را در انجام تکلیف خلاصه می‌بینم و آینده برایم مبهم است. شاید بمانم که در آنصورت بر خدمتگزاری به اسلام و تزکیه‌ی نفس خواهم کوشید (مخصوصاً با استفاده از تجارب معنوی که در جبهه پیدا کرده‌ام) و اگر جاودانه شدم و به لقاء الله پیوستم که دیگر جای سخنی نمی‌ماند چون بالاترین مرتبه‌ی تکامل را در حالی که لایقش نبوده‌ام به دست آورده‌ام و خواهم توانست به معرفت حقیقی دست یابم و به وجه الله نظر کنم.
باری به آیه‌ی اول متن برگردیم - امام امت، این عارف دوران و عالم اعلم زمان در تفسیر سوره ی مبارکه‌ی حمد، پیرامون این آیه‌ی شریفه می‌فرماید: کسی که از بیت نفسانیتش هجرت کند و الی الله حرکت نماید تا خودی احسس نکند و به مقام موت برسد ، اجرش تنها خداوند است و بس. این موضوع را آنقدر عظیم دیدم که آنرا به عنوان وصیت برای کسانی که وصیت‌نامه را می‌خوانند برگزیدم و بدانید که تا بر نفسانیت خود پیروز نشویم و الی الله حرکت نکنیم نه می‌توانیم انقلابی باشیم و نه آنگونه که باید مسلمان. انقلاب خونبار اسلامیمان محتاج آنانی است که در پی رضایت خدایند و لا غیر و هدفی جز انجام تکلیف شرعی ندارند.
والسلام
30/1/61 آبادان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MAHDI59 ، ارتش1نفره ، MESSENGER ، elhamA ، oO DaViD Oo ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، ali73 ، nasimesaba ، Farzaneh ، taleb ، nafas ، omidman ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، NARJES
۰:۳۵, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
چهارم خرداد شصت و هفت
سالروز شهادت بهروز مرادی
شهیدی که گمنام مونده. ان شاالله در پست های بعدی از این شهید بیشتر خواهم گفت.
اون تابلوی معروف ورودی خرمشهر که نوشته بود((خرمشهر، جمعیت 36 میلیون نفر!)) کار این شهید بزرگوار بوده.

[تصویر: 49703_634415751576927436_l.jpg]

نامه شهید بهروز مرادی به خواهرزاده اش راضیه

[تصویر: mowjemordeh-behrooz.jpg]

گویی‌ در این‌ انقلاب‌ تنها مانده‌ایم‌. كسی‌ نیست‌ كه‌ بفهمد ما چه‌ می‌گوییم‌؛ دوستانمان‌ یكی‌ یكی‌ می‌روند ــ و دیگران‌ هم‌ در انتظار... می‌روند و می‌رویم‌، تا شاید آیندگان‌ را راهگشا باشیم‌. به‌ هر كجا كه‌ می‌رویم‌ غریب‌ هستیم‌. همه‌ با ما بیگانه‌ شده‌اند. و ما خود نیز، از خود بی‌خودان‌ را می‌مانیم‌. آنها از این‌ كه‌ ما به‌ راه‌ جنگ‌ كشیده‌ شده‌ایم‌، برایمان‌ دل‌ می‌سوزانند. گویی‌ ما به‌ منجلاب‌ فسادی‌ افتاده‌ایم‌ كه‌ برای‌ نجات‌، نیاز به‌ منجیانی‌ آنچنانی‌ داریم‌!

راضیه‌؛ باید مرا ببخشی‌ كه‌ برای‌ تو دردنامه‌ می‌نویسم‌. از ابراز همه‌ آنچه‌ كه‌ در سینه‌ام‌ انباشته‌ است‌ خود را ناتوان‌ می‌بینم‌. اما خوشحال‌ هستم‌ كه‌ لااقل‌ كسی‌ هست‌ كه‌ برای‌ او حرفهایم‌ را بگویم‌.

ما هر چه‌ در زندگی‌ داشتیم‌ به‌ امان‌ خدا رها كردیم‌؛ دنیا را گذاشتیم‌ برای‌ اهلش‌؛ برای‌ آنها كه‌ دوست‌ دارند مثل‌ حیوان‌ باشند، بدون‌ این‌ كه‌ تعهدی‌ در قبال‌ دیگران‌ احساس‌ بكنند. همیشه‌ در معرض‌ مهاجمان‌ مغرض‌ واقع‌ هستیم‌ كه‌، چرا رفته‌اید آنجا آشیانه‌ كرده‌اید. گویی‌ مِلك‌ خدا، ملك‌ آنها است‌، و برای‌ ورود به‌ آن‌ اجازه‌ از حضرات‌ باید داشت‌.

درد من‌ این‌ است‌ كه‌ بعد از این‌ همه‌ مدت‌ باید به‌ بعضی‌ها فهماند كه‌ این‌ كشور در حال‌ جنگ‌ است‌؛ و بدتر از آن‌ باید گفت‌ كه‌ انقلابی‌ شده‌... و حالا در زمانی‌ واقع‌ شده‌ایم‌ كه‌ جوانهای‌ از خود گذشته‌اش‌ هر لحظه‌ در خون‌ خود می‌غلتند تا از كیان‌ اسلامی‌ خویش‌ دفاع‌ كنند.

اكبر شهید شد، و او را توی‌ كوچه‌های‌ خلوت‌ و خاموش‌ آبادان‌ تا قبرستانی‌ كه‌ شما آنرا دیده‌ بودید، حمل‌ كردند؛ و برای‌ وداع‌ با او بجز اندك‌ رزمندگان‌ همدوشش‌، چند تا زن‌ پیر و جوان‌ بودند كه‌ یكی‌ مادر او و دیگری‌ همسر جوان‌ و داغ‌ دیده‌اش‌ بود.
امروز هم‌ علی‌ را منجمد و یخ‌زده‌ به‌ قم‌ آوردند و در ردیف‌ دیگر شهدا كاشتند،
و پریروز هم‌ داخل‌ خرابه‌های‌ شهر، یك‌ جمجمه‌ انسان‌ پیدا شد كه‌ گویا از قربانیان‌ روزهای‌ اول‌ جنگ‌ باشد؛ در حالی‌ كه‌ هیچ‌ استخوانی‌ از اعضای‌ دیگر او وجود نداشت‌.
همه‌ این‌ سختیها را می‌شود تحمل‌ كرد. اما درد اینجاست‌ كه‌ چرا هنوز كه‌ هنوز است‌ همه‌ سرگرم‌ مسائلی‌ جزئی‌ هستیم‌. هر كس‌ دیگری‌ را آماج‌ تهمت‌ و افترا قرار می‌دهد و خود را مبرّی‌ و مطهّر می‌داند.

گویی‌ قلبها همه‌ قیراندود شده‌، و چشمها را پرده‌ای‌ سیاه‌ فراگرفته‌، زبانها سرخ‌ و زهرآگین‌ است‌ و قدمها همه‌ سست‌ و لرزان‌، چون‌ اراده‌هایشان‌ در تلاقی‌ با سختیها.

حرص‌ می‌زنند. چون‌ موش‌، هر كس‌ به‌ سوراخ‌ خودش‌ خزیده‌، شكمها انباشته‌ از مالی‌ است‌ كه‌ در حلالی‌ آن‌ شك‌ باید كرد حرفها همه‌ دو پهلوست‌. صداقت‌ كلام‌ و شیوایی‌ بیان‌، گویی‌ به‌ گور سپرده‌ شده‌، بازار قسمهای‌ دروغ‌ به‌ اوج‌ رسیده‌ و انصاف‌ و مروت‌ و مردانگی‌ به‌ پایان‌.

توی‌ ترازوی‌ كاسب‌ محل‌، یك‌ طرفش‌ جنس‌ مشتری‌ است‌ و طرف‌ دیگرش‌ سنگ‌ پدر سوختگی‌. اگر حرف‌ هم‌ بزنی‌ گستاخ‌ است‌ و بی‌حیا، تو را با توپ‌ و تشر میخكوب‌ می‌كند. انقلاب‌ به‌ مانعی‌ بزرگ‌ (هواهای‌ درونی‌) رسیده‌ و برای‌ عبور از آن‌ خیلی‌ها در گل‌ گیر كرده‌اند؛ و بلندپروازان‌ و دوراندیشان‌، به‌ سرعت‌ نور عبور كرده‌اند. گویی‌ مانعی‌ در بین‌ نبوده‌ و اكنون‌ در معراج‌، به‌ صف‌ سرخ‌ جامگان‌ پیوسته‌اند و حریصان‌ و دنیاطلبان‌ چنان‌ درجا زده‌اند كه‌ بوی‌ تعفن‌، محیطشان‌ را پوشانده‌. امروز خداوند نعمت‌ خودش‌ را شامل‌ حال‌ ما بندگان‌ نموده‌ و با اعطای‌ این‌ نعمت‌ بزرگ‌، همگی‌ در معرض‌ یك‌ آزمایش‌ الهی‌ قرار گرفته‌ایم‌.

جنگ‌ به‌ پیش‌ می‌رود و نق‌زنهای‌ حرفه‌ای‌ درجا می‌زنند.
جنگ‌ به‌ پیش‌ می‌رود و راحت‌طلبان‌ عافیت‌جو خودشان‌ را به‌ صندلی‌ حب‌ و جاه‌ طناب‌ پیچ‌ كرده‌اند؛ و در عزای‌ از دست‌ رفتن‌ آزادیهای‌ دمكراتیك‌ سینه‌ می‌زنند.
جنگ‌ به‌ پیش‌ می‌رود و كاروان‌ سلحشوران‌ حماسه‌افرین‌، با گامهای‌ محكم‌، كرمهای‌ ریشه‌خوار را زیر پا له‌ می‌كنند و دلهای‌ ضعیف‌ را درون‌ سینه‌ها به‌ لرزه‌ وامی‌دارند.
جنگ‌ به‌ پیش‌ می‌رود و مدعیان‌ دروغین‌ خلق‌، در پس‌ شعارهای‌ رنگ‌ و وارنگ‌، استفراغِ اربابانِ خود را نشخوار می‌كنند.

كركسها و لاشخورها در انتظارند تا روزی‌ بر این‌ انقلاب‌ فرود آیند و هر كدام‌ تكه‌ای‌ را به‌ یغما ببرند و این‌ ما هستیم‌ كه‌ با مبارزه‌ خود آرزوهای‌ آنها را بگور خواهیم‌ فرستاد؛ و انشاءالله‌ همه‌ این‌ سختی‌ها، سپری‌ خواهد شد. و خدا كند كه‌ همه‌ از این‌ آزمایش‌ بزرگِ الهی‌، سربلند و پیروز بدر آییم‌؛ و به‌ جای‌ پرداختن‌ به‌ منافع‌ خود، به‌ منافع‌ انقلاب‌ بپردازیم‌.

بجای‌ دعوت‌ به‌ رخوت‌ و سستی‌، دعوت‌ به‌ استقامت‌ و پایداری‌ كنیم‌ و به‌ جای‌ رندی‌ و تهمت‌ و افترا، دروغ‌ و تقلب‌ و خودخواهی‌، فداكاری‌ و مردانگی‌ و انصاف‌ و مروت‌ و مبارزه‌ پیشه‌ كنیم‌ تا به‌ یاری‌ خدا نصرت‌ و پیروزی‌ حاصل‌ شود. خداوند عمر نوح‌ به‌ امام‌ عزیز عنایت‌ فرماید.
بهروز مرادی - 9 اردیبهشت 136۱
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، rastin ، Seyed Mohsen ، Ramin_Ghn ، parisan ، mosafer ، خادمة الزهرا ، Farzaneh ، taleb ، nafas ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، عماره
۰:۲۸, ۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
اكنون كه پاي در چكمه مي‌نهم و سينة دشمن را نشانه مي‌روم نه به خاطر خشم و كينه بلكه براي احيا و صدور دين است،‌ و از خداي قادر و تبارك و تعالي مي‌خواهم كه در اين راه هر گلوله‌اي كه بر تنم مي خورد، به ياد او تحمل كنم.

فرازی از وصیتنامه شهید
داود پوازي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، rastin ، Farzaneh ، taleb ، nafas ، شهیدطیبه واعظی ، NARJES
۲۰:۳۵, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
اين، جبهه جنگ با شخص نيست، بلكه جبهه جنگ با ابرقدرتهاي شرق و غرب و مزدوان آنهاست. اينجا جبهة عشق است، اينجا جبهة ايثار و تسليم جان به جانان است. در اين ميدان نبرد نابرابر، ايمان و ايثار فرزندان اسلام است كه با مدرنترين سلاحهاي كفار مقابله مي‌كند.

فرازی از وصیتنامه شهید
محمد حق‌فروش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، rastin ، Farzaneh ، taleb ، nafas ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۱۸:۲۸, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۳ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #6
آواتار
[تصویر: cp9w6hq2zb5q8rg71i1.gif]

وصیتنامه شهید 18 ساله

[تصویر: lu4nkn1hunhqhfw8qn4r.jpg]

وصیتنامه شهید حمیدرضا ملاحسنی

« من المؤمنین رجال صدقوا ماعاهدالله علیه، فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا »
بعضی از آن مؤمنان بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملا وفا کردند، بعضی از آنها بر آن عهد ایستادگی کردند و شهید شدند و برخی به انتظار شهادت مقاومت کردند و عهد آنها تغییر نکرد.

چه عارفانه است ناله آخرین را سر دادن ، چه عاشقانه است لبیک آخر را گفتن

با سلام و درود بیکران به محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که خط سرخ شهادت را ترسیم نموده تا به انسانها راه به خدا رسیدن را بیاموزد، به ما یاد بدهد که در مقابل دشمنان اسلام و اهل بیت و معصومین چگونه مبارزه کنیم و امروز این سلاله پاک رسول الله، زاده زهرا(سلام الله علیها)، خمینی روح الله است که چراغ روشنایی راه ما می باشد و این مسئولیت خطیر رهبری را به عهده دارد.

شهادت راحت ترین و آسان ترین و بهترین راه رسیدن به خداوند می باشد. شهادت با بالاترین درجه کمال انسان است.

ای افرادی که وصیت نامه این حقیر را می شنوید، زندگی این دنیا را خانه اصلی خود مپندارید، که زندگی در رفتن است و نه به قصد رسیدن، ما برای خوشی به این دنیا نیامده ایم، اینقدر به فکر دنیای فانی نباشید که چشم بر هم زنید پیر شده اید و پایتان لب گور است و آن وقت دیگر خیلی دیر شده است و جز این نیست که دنیا فریب و دروغ است. و به فقرا و جبهه های جنگ و جنگ زدگان کمک کنید. اگر توانستید کتاب های آقای دستغیب را بخوانید تا میلتان به این دنیا کم شود.

ای حزب اللهی ها، 16 کلید بهشت شرط خودسازی که فرموده امام عزیز است را خوب عمل کنید. قرآن را زیاد بخوانید، در روز قیامت قرآن درد ما را دوا می کند، پشیمانی به درد ما نمی خورد و گفته قرآن را تا حد امکان عمل کنید و به دیگران بیاموزید. آیة الکرسی را زیاد بخوانید. شبها با وضو بخوابید، هر شب در مواقع خواب، که مرگ کوتاه مدت است، سوره واقعه را بخوانید. ذکر خدا را فراموش نکنید، دعاها را زیاد بخوانید. ما غیر از دعا و نیایش چیز دیگری نداریم. مسائل نفسانی را که جهاد اکبر است مواظب باشید که سرکش نباشد. برای خدا کار کنید. اختلافات داخلی را کم کنید. مسائل اخلاقی را حتما رعایت کنید. در نماز جماعت و نماز جمعه حتما شرکت کنید. مساجد را خالی نکنید، در هر سنگری که هستید آن را محکم حفاظت کنید.

اگر جسمی ناتوان از من باقی ماند که امید آن کم است آن را در کربلای ایران یعنی بهشت زهرا (سلام الله علیها) دفن کنید و اگر جسمی برای شما نیامد، این را بدانید که فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر بالای سر ما می آیند و ما تنها نیستیم.

مبادا میدان را خالی کنید تا کسانی که دشمن اسلام هستند بر همه مسلمین تسلط پیدا کنند. سطح آگاهی بچه های مسلمان را بالا ببرید و ریشه های عقیدتی آنها را محکم کنید تا از اسلام منصرف نشوند. امیدوارم تا آنجا که ممکن است به وصیت های برادر کوچک خود عمل کنید. البته اگر نتوانستم به تمام این مسائلی که برای شما گفتم عمل کنم، امیدوارم که شما به آنها عمل کنید و به دیگران تذکر دهید و از این لحاظ شرمنده شما هستم. اگر شهادت نصیب من شد که به آرزوی دیرینه خویش رسیده ام و راه امام حسین (علیه السلام) را که مبارزه و خون بود را تداوم داده ام و من و تمامی رزمندگان برای رفع تکلیف می جنگیم و در این راه از هیچ عاقبتی نمی هراسیم. انشاالله که شما حزب اللهی ها هم در این راه شهادت از دنیا بروید، چون مرگ در بستر دردآور است برای جوانان و انشاالله خداوند گناهان گذشته ما را ببخشد. برادران حزب اللهی جبهه ها را تنها نگذارید و حتما در این دانشگاه اسلامی که کارنامه قبولی اش شهادت است شرکت کنید.

من این راه را با علاقه و میل قلبی خویش انتخاب کردم و با آغوش باز به استقبال لقاء الله می شتابم و انشاالله به هدفم می رسم. و این مرگ در این راه خدا یعنی « شهادت » از عسل برایم شیرین تر و از آب خنک در روز تابستان گوارا تر می باشد.

اما سخن با پدر و مادر و برادرانم و خواهرانم

هر کدام برای من الگوی تقوا و ایمان بودید و احکام اسلامی را برای من یادآوری می کردید، زنده ماندن من که نتوانست برای شما و اسلام مفید باشد. شاید شهید شدنم بهتر باشد. من که در این مدت اندک عمر نتوانستم زحمات شما را جبران کنم، انشاالله در روز موعود پاداش زحمات شما را خواهم داد. در این مدت عمر کوتاهم خطاهای زیادی از من سر زده است، امیدوارم که هم شما و هم همه کسانی که این وصیتنامه را می شنوند، من را ببخشید و از درگاه خداوند متعال برای من طلب مغفرت و آمرزش نمایید. اگر جسمی ناتوان از من باقی ماند که امید آن کم است آن را در کربلای ایران یعنی بهشت زهرا (سلام الله علیها) دفن کنید و اگر جسمی برای شما نیامد این را بدانید که فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به بالای سر ما می آیند و ما تنها نیستیم. مقدار پولی که از من باقی ماند به جبهه های جنگ بدهید تا شاید آنها باعث جلوگیری از ورود آتش بر من در روز قیامت باشند. اگر توانستید یک ماه روزه و یک ماه نماز قضا بجا آورید برای من، و همچنین هر موقع بیکار شدید برای من صلوات بفرستید. مراسم شادی و شوق شهادت را کم خرج کنید. گریه نکنید، چون شهید عزاداری نمی خواهد، پیرو میخواهد.

خدایا کمکم کن تا این جسم ناتوان خویش را در راه تو نثار کنم. اگر کسی ادعای طلب کرد و شما او را می شناختید طلب او را بپردازید. کسیکه شهادت را دوست دارد دنیا و دروس علوم و فیزیک برای او فریبی بیش نیست. در هر جا که هستید در صف نماز جمعه و جماعت و ... همیشه امام راه این قلب تپنده مردم مستضعف دنیا را، این پیر جهان را، این ناخدای کشتی نجات را دعا کنید. تا خدا نگه دار او باشد و شما هم او را یاری کنید و همچنین خداوند تمام مسئولین کشور را که در خط امام هستند محفوظ بگرداند. با سلام و درود بر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حقش امام خمینی و روحانیت مبارز در سنگرهای مختلف. مرگ بر آمریکا ، شوروی ، فرانسه ، انگلیس ، اسرائیل و تمامی دولت های ظالم روی کره زمین.

« والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته »

29/02/1362
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hajiali.m ، rastin ، netlog36 ، وحید110 ، parisan ، Farzaneh ، nafas ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، NARJES
۱۴:۰۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
شهادت رفتنی برای تکامل انسانیت است

بیش از چند ساعتی به شروع عملیات نمانده است و من احتمال کشته شدن خود را در این عملیات حس می‌‌کنم. تا به حال در خیلی از عملیات‌ها شرکت کرده‌ام اما سعادت کشته شدن را نداشتم و از خدا می‌خواهم لطفش را شامل حال این بنده حقیر نموده و من را در زمره‌ شهدا قرار دهد.
من شهادت را یک رفتنی نو برای زیستن در عالم نو می‌دانم و رفتنی برای تکامل انسانیت.
از یکایک برادران پاسدارم می‌خواهم که در راه خود استوارتر و کوشاتر باشند و اسلام عزیز را حفظ کنند و از آنها می‌خواهم که در نمازهایشان و مخصوصا در نمازهای شب من را دریابند و از خدا بخواهند که این بنده حقیر را در زمره شهدا قرار دهد.
والسلام

«شهید محمد مهدی محب شاهدین»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hajiali.m ، خادمة الزهرا ، وحید110 ، rastin ، parisan ، حلما ، Farzaneh ، nafas ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
من نه به عنوان انتقام، بلكه براي خدا و احياي اسلام و قرآن و برقراري عدل اسلامي د رجهان تحت رهبري امام زمان، و براي نجات مستضعفين جهان و ثبات ولايت فقيه و جمهوري اسلامي و نابودي گروهكهاي وابسته به قدرتهاي چپ و راست ـ كه خود را حامي خلق مي‌دانند و در حقيقت دشمنان خلق هستند ـ پا به ميدان مبارزه گذاشته و تا آخرين قطره خون و آخرين نفس به ياري الله مبارزه خواهم كرد.

فرازی از وصیتنامه شهید
حسن فيض‌زاده بيدگلي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، خادمة الزهرا ، najmeh ، Farzaneh ، nafas ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، NARJES
۲۱:۵۸, ۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۱۸:۰۸ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام دوستان ..
من به مناسبت شروع هفته دفاع مقدس تصمیم گرفتم تا جایی که در توانم هست به وصیت های شهدا عمل کنم ..
از عاشقان این سرزمین و اسلام می خواهم من رو یاری کنن و وصیت نامه های شهدا رو تو این تاپیک بگذارن .
عجرتون به سید الشهدا ...

[تصویر: A0852489.jpg&sa=X&ei=can...JuqZfGbtHg]

وصیت : «شهید ايرج بائوج لاهوتي»

بسم الله الرحمن الرحیم
.....آنان که با هزاران دليل زندگي مي‌کنند، نمي‌توانند به يک دليل بميرند و آنان که به يک دليل زندگي مي‌کنند، به همان دليل نيز مي‌ميرند. براي عده‌اي مرگ، گلوبند زيبائي است بر گلوي دختران و براي عده‌اي ديگر خاري در گلو که هرگز پائين نمي‌رود. عجيب است حال انسان‌هايي که مي‌دانند مي‌ميرند و مي‌دانند در پاي ميز محاکمه به بند کشيده خواهند شد، اما باز نشسته‌اند و دست روي دست گذاشته، مي‌خورند و آسوده و بي‌خيال مي‌خوابند،‌ بارالها، مرگ مرا زندگي براي ديگران ساز، براي ملتم! دينم، براي آن سياه دربند! براي آن ضعيف بي‌چيز! براي آن فقير غمين! براي آنان که جز اشک،‌ سلاحي و جز ذکر تو دوايي ندارند.

امام را تنها نگذاريد که فردا بايد به غم اين اشتباه افسوسها بخوريد.

والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، MESSENGER ، وحید110 ، محیصا ، علی 110 ، خادمة الزهرا ، mosafer ، Seyed Mohsen ، ganjname ، MAHDI59 ، paradise ، علیرضا110 ، علیرضا110 ، zarati313 ، EMPERATOR ، Abasaleh ، nafas ، بیداری اندیشه ، yamin ، hesam110 ، نسیم ، یاشار ، m.hossein ، 59-11(یامهدی) ، فاطمه الزهرا ، Farzaneh ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine
۱۲:۴۲, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم رب الشّهدا و الصّدقین
از دوستان عزیزی که عشق به راه شهدا دارند و علاقه مند هستند تقاضا دارم در صورت امکان این تاپیک رو مزین کنند به ارزنده ترین وصیت نامه های شهدا که حاوی نکات اعتقادی و اخلاقی بسیار ارزشمندی است که برخواسته از یک روح مومن است
مهمترین و نابترین ها رو فقط قرار بدید که نکاتش در درجه ی اول به درد خودتون بخوره
روی ویرایش از لحاظ فونتش هم دقت کنید تا نکات مهم رو بهتر خواننده باهاش درگیر بشه
اللهم عجل لویک الفرج و المستشهدین بین یدیه

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arashpersian ، MESSENGER ، خادمة الزهرا ، محیصا ، Seyed Mohsen ، ganjname ، MAHDI59 ، علیرضا110 ، zarati313 ، EMPERATOR ، Abasaleh ، nafas ، بیداری اندیشه ، yamin ، hesam110 ، یاشار ، فاطمه الزهرا ، m.hossein ، azade ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، عماره ، NARJES
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]