|
بیاییم به وصیت نامه های شهدا عمل کنیم ..
|
|
۱۲:۳۰, ۲۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۸۹ ۱۳:۳۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برای اینکه خدا لطفش و رحمتش و آمرزشش شامل حال ما بشه باید اخلاص داشته باشیم. و برای اینکه ما اخلاص داشته باشیم سرمایه می خواد که از همه چیزمون بگذریم و برای اینکه از همه چیزمون بگذریم باید شبانه روز دلمون و وجودمون و همه چیزمون با خدا باشه اینقدر پاک باشیم که خدا کلا ازمون راضی باشه قدم بر می داریم برای رضای خدا قلم ور می داریم روی کاغذ برای رضای خدا حرف می زنیم برای رضای خدا شعار می دیم برای رضای خدا می جنگیم برای رضای خدا همه چی همه چی همه چی خاص خدا باشه که اگر شد پیروزی نزدیکه چه بکشیم چه کشته بشیم اگر این چنین بشیم پیروزیم و هیچ ناراحتی نداریم و شکست معنا نداره برای ما چه بکشیم چه کشته بشیم پیروزیم... دوستان این حرفهای من نیست، این قسمتی از صحبتهای سردار شهید حاج ابراهیم همت هست. که انگار همی الان رویروی ما ایستاده واین حرف ها رو برای تمام منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میزنه. لینک دانلود این کلیپ رو اینجا قرار میدم و پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید. برای خود من که خیلی الهام بخشه. دانلود کلیپ تصویری شهید همت گوشه ای از وصیت نامه سردار شهید حاج ابراهیم همت هر شب ستاره ای را به زمین می کشند و باز این آسمان غم زده غرق ستاره است. مادر جان ! می دانی تو را بسیار دوست دارم و می دانی فرزندت چقدر عاشق شهادت بود و عشق به شهیدان داشت مادر ! جهل حاکم بر یک جامعه انسان ها را به تباهی می کشد و حکومت طاغوت مکمل این جهل اند و شاید قرن ها طول بکشد که انسانی از سلاله پاکان زائیده شود و بتواند رهبری یک جامعه ی سر در گم و سر در لاک خود فرو برده را در دست گیرد. و امام تبلور سلاله ادامه دهندگان راه امامت و شهامت و شهادت است. مادر جان ! به خاطر داری که من برای یک اطلاعیه امام حاضر بودم بمیرم. کلام او الهام بخش روح پر فتوح اسلام در سینه و وجود گندیده ی من بوده و هست. مادر جان ! من متنفر بوده و هستم از انسان های سازشکار و بی تفاوت و متاسفانه جوانانی که شناخت کافی از اسلام ندارند و نمی دانند برای چه زندگی می کنند و چه هدفی دارند و اصلا اسلام چه می گوید بسیارند ، ای کاش به خود می آمدند. از طرف من به جوانان بگویید چشم شهیدان و تبلور خونشان به شما دوخته شده است به پا خیزید اسلام را و خود را دریابید . نظیر انقلاب اسلامی ما در هیچ کجا پیدا نمی شود ، نه شرق و نه غرب. مادر جان ! جامعه ی ما انقلاب کرده و چندین سال طول می کشد تا بتواند صفات و و اخلاق طاغوت را از مغز انسان ها بیرون برد . من زندگی را دوست دارم ولی نه آنقدر که آلوده اش شوم و خویشتن را گم و فراموش کنم . علی وار زیستن و علی وار شهید شدن حسن وار زیستن و حسین وار شهید شدن را دوست دارم الگوی جاوید یک مومن از بند هوا و هوس رستن است و من این الگو را نیز دوست داشتم . ببین ما به چه روزی افتاده ایم و استعمار چقدر جامعه ی ما را به لجن زار کشیده است ، ولی چاره نیست . این ها سد راه انقلاب اسلامی اند . پس سد راه اسلام باید برداشته شود تا راه تکامل طی شود . انشاالله به برکت خون این شهید در ادامه راهمون ثابت قدم باشیم.ودرست قدم برداریم. ربّنا أفرِغ علینا صبراً و ثَبَّت أقدامَنا وأنصُرنا علی القَوم الکافرین (با تشکر از دوست خوبم(( ارتش یک نفره)) که این قسمت از وصیت نامه رو در اختیارم قرار داد.) |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۶, ۱۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۳:۱۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اون قسمت از وصیت نامش که نوشته:ای مردم! به خدا خمینی را رها نکنید که حسینی است و اگر خمینی را رها کردید از اهل کوفه و شام هستید و از یزیدیان زمانید، اگر رهایش نکردید و پیرو او بودید از حسینیان و از پیروان خط راستین او هستید و « هل من ناصر ینصرنی » حسین علیه السلام را از زمین گرم کربلا لبیک گفته اید...;جای تفکر داره.واقعن بعضی از آدمای امروز جامعه ما چه فرقی با مردم کوفه دارن;در اونزمان با شانتاژ کردن مسائل سیاسی توسط خلفا وزیردستانشون یک عده فریب خوردنو گناه تنها گزاشتن ائمه رو به بار گناهانشون اضافه کردن ودرآخر باعث شهادت اون بزرگواران شدن;الانم زیاد فرق نکرده,این عمل شانتاژ کردن و عوض کردن جای حق وباطلو شبکه های ماهواره ای انجام میدنو مردمو نسبت به نظامشون بد بین میکنن وخیلی از مردم هم به سادگی گول میخورن.(البته باید قبول کنیم که مشکلات زیادی تو کشورمون وجود داره وبعضی از مردم حق دارن اعتراض کنن:مثل اختلاس 3000000000000میلیاردی,چقدر صفر داشت
) |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
تربیت بچه ها از کجا تا کجا عوض شده؟
|
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
![]() جانباز شهید سید مجتبی علمدار در تاریخ 11 بهمن ماه 1345 هنگام اذان صبح در یک خانواده متدین و مذهبی در شهرستان ساری به دنیا آمد. به گزارش «تابناک»، سیّد، فرمانده گروهان سلمان از گردان مسلم بود. او در تاریخ 17 تیر ماه 1366 ملبس به لباس مقدس سپاه اسلام شد و پس از عملیات کربلای 5 ضمن حضور در بیشتر عملیات ها چند بار مجروح شد و پس از پایان جنگ نیز، در واحد طرح و عملیات لشکر 25 کربلای ساری مشغول به خدمت شد. سيد مجتبي كه مداح اهل بیت (علیه السلام) هم بود در تاریخ 11 بهمن 1375 ـ سالروز تولدش ـ در اثر جراحات شيميايي به سوی معبود خود شتافت. ![]() سید مجتبی در یکی از دست نوشته هایش آورده است: «ما اگر عاشق جبهه بودیم، به خاطر صفای بچه هایی بود که لذت های مادی را فراموش کردند و اکنون ما نیز چون شماییم. وقتی در خون خویش غلتیدیم و چشم از دنیا بستیم، فکر می کردیم که دیگر همه چیز تمام شد اما این گونه نشد. دردهای شما در فراق ما، دل ما را بیشتر آتش می زند. درست است که ما به هر چه می کنید، آگاهیم؛ اما این بلای بزرگی بود که ای کاش نصیب ما نمی شد. وقتی شما از این و آن طعنه می خورید و لاجرم به گوشه اتاق پناه می برید و با عکس های ما سخن می گویید و اشک می ریزید، به خدا قسم این جا کربلا می شود و برای هر یک از غم های دلتان این جا تمام شهیدان زار می زنند». مزار شهید بزرگوار سید مجتبی علمدار ![]() نگاهی به آن عهدها که باید آنها را قوانین شهید علمدار بنامیم و چه خوب است که الگوی راهمان باشند: قانون نخست خداوندا! اعتراف می کنم به این که قرآن را نشناختم و به آن عمل نکردم. حداقل روزی ده آیه قرآن را باید بخوانم، اگر روزی کوتاهی کردم و به هر دلیل نتوانستم این دده آیه را بخوانم روز بعد باید حتما یک جزء کامل بخوانم. قانون دوم پروردگارا اعتراف می کنم از این که نمازم را به معنا نخواندم و حواسم جای دیگری بود، در نتیجه دچار شک در نماز شدم. حداقل روزی دو رکعت نماز قضا باید بخوانم. اگر به هر دلیل نتوانستم این دو رکعت نماز را بخوانم، روز بعد باید نماز قضای یک ۲۴ ساعت را بخوانم. قانون سوم خدایا! اعتراف می کنم از این که مرگ را فراموش و تعهد کردم مواظب اعمالم باشم ولی نشد. حداقل هر شب قبل از خواب باید دو رکعت نماز تقرب بخوانم. اگر به هر دلیل نتوانستم روز بعد باید بیست ریال صدقه و هشت رکعت نماز قضا به جا بیاورم. قانون چهارم خدایا! اعتراف می کنم از این که شب با یاد تو نخوابیدم و بهر نماز شب هم بیدار نشدم حداقل در هر هفته باید دو شب نماز شب بخوانم و بهتر است شب پنجشنبه و جمعه باشد. اگر به هر دلیل نتوانستم شبی را به جا بیاورم، باید به جای هر شب پنجاه ریال صدقه و یازده رکعت نماز به جا بیاورم. قانون پنجم خدایا! اعتراف می کنم به اینکه (خدا می بیند) را در همه کارهایم دخالت ندادم و برای عزیز کردن خود کار کردم.حداقل در هر هفته باید دو صبح زیارت عاشورا و صبح های جمعه سوره الرحمن را بخوانم. اگر به هر دلیلی نتوانستم زیارت عاشورا را بخوانم، باید هفته بعد ۴ صبح زیارت عاشورا و یک جز قران بخوانم و اگر صبح جمعه ای نتوانستم سوره الرحمن بخوانم، باید قضای آن را در اولین فرصت به اضافه دو حزب قران بخوانم. قانون ششم حداقل باید در آخرین رکوع و در کلیه سجده های نمازهای واجب صلوات بفرستم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم باید به ازای هر صلوات ده ریال صدقه بدهم و صد صلوات بفرستم. قانون هفتم حداقل باید در هر بیست و چهار ساعت هفتاد بار استغفار کنم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم در بیست و چهار ساعت بعدی باید سیصد بار استغفار کنم و باز هم سیصد به ششصد تبدیل می شود. قانون هشتم هر کجا که نماز را تمام می خوانم، باید دو روز روزه بگیرم. بهتر است که دوشنبه و پنجشنبه باشد. اگر به هر دلیل نتوانستم این عمل را انجام دهم، در هفته بعد باید به جای دو روز، سه روز و به ازای هر روز، صد ریال صدقه بپردازم. قانون نهم در هر روز باید پنج مسأله از احکام حضرت امام (رحمة الله علیه) را بخوانم. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم روز بعد باید پانزده مسأله را بخوانم. قانون دهم در هر بیست و چهار ساعت، باید پنج بار تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای نمازهای یومیه و دو بار هم برای نماز قضا بگویم. اگر به هر دلیل نتوانستم این فریضه الهی را انجام دهم، باید به ازای هر یک بار، سه بار این عمل را تکرار کنم.
|
|||
|
|
۵:۰۸, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۵:۲۳ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مناجاتی آسمانی از دکتر شهید مصطفی چمران
![]() پرگشایم خوش دارم که در نیمه های شب در سکوت مرموز آسمان و زمین به مناجات برخیزم. با ستارگان نجوا کنم و قلب خود را به اسرار ناگفتنی آسمان بگشایم. آرام آرام به عمق کهکشانها صعود نمایم، محو عالم بی نهایت شوم . [b]از مرزهای علم وجود در گذرم و در وادی ثنا غوطه ور شوم و جز خدا چیزی را احساس نکنم.[/b] |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء و الصديقين
وصيت نامه شهيد بهنام خرم بخت "خدايا! تو را به حسين قسم مي دهم كه ما را از فيض شهادت محروم نفرما، پدر و مادرم از شما مي خواهم كه بعد از شهادت من براي من گريه نكنيد، بلكه به مظلوميت آقا اباعبدالله الحسين (علیه السلام) در روز عاشورا فكر كنيد دوستان و آشنايان و دانش آموزان شما را به شهداي كربلا قسم مي دهم كه يك لحظه از فرهنگ جهاد و شهادت و امر به معروف و نهي از منكر غافل نباشيد، كه اگر خون شهداي كربلا و پيام زينب (سلام الله علیها) نبود، امروز اسلام و قرآن در عالم پيشرفت نمي كرد در پايان از همه شما حلاليت مي خواهم و از شما تقاضا دارم كه امام عزيز را تنها نگذاريد... والسلام علي من اتبع الهدي
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
![]() نوشته ای از وصیت نامه شهيد شوشتري: ديروز از هرچه بود گذشتيم، امروز از هرچه بوديم! آن جا پشت خاکريز بوديم و اين جا در پناه ميز! ديروز دنبال گمنامي بوديم و امروز مواظبيم ناممان گم نشود! جبهه بوي ايمان مي داد و اين جا، ايمانمان بوي ريا مي دهد. الهي نصيرمان باش تا بصير شويم... بصيرمان کن تا از مسير برنگرديم و آزادمان کن تا اسير نگرديم... mall">بخشی از سخنان آن شهید بزرگوار قبل از شهادت: اگر امروز هم هر دیوانه و هر ابلهی دستش به این کشور دراز شود ، دستش را قطع می کنیم. ما همان آدم ها هستیم و با همان انگیزه و همان اراده .حالا درست است که موهایمان سپید شده است، اما امروز برای شهید شدن بیشتر آماده هستیم،چون آنروز یک آرزوهایی توی دلمان بود ، اما امروز همه آرزوهایمان تمام شده.امروز برای شهادت از هر روزی آماده تر هستیم. امام خميني: mall">مقام معظم رهبری: نقل قول شهید شوشتری درباره زندگی امام خامنه ای (روحی فداه):مقداری زیلو در خانه مقام معظم رهبری بود. آن ها را جمع کردیم و فروختیم و یک مقدار هم پول از مال شخصی خودم روی آن ها گذاشتم. تا به جای آن زیلوها، برای منزل آقا فرشی تهیه کنیم. وقتی زیلوها را عوض کردیم و فرش ها را پهن نمودیم، آقا تشریف آوردند و فرمودند: «این ها دیگر چیست؟!» گفتم:« زیلوها را عوض کردیم.» فرمودند: اشتباه کردید که عوض نمودید. بروید همان زیلوها را بیاورید. اصرار را بی فایده دیدم و با هزار مکافات رفتم و زیلوها را پیدا کردم وتوی خانه انداختم. زیلوهایی که واقعاً به آن ها نگاه می کردی، می دیدی که نخشان در آمده و ساییده شده اند.
. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . برای شادی روح امام و شهدا صلوات . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . |
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
پيام شهيد به پدر و مادر
![]() شهيد عباس خزائي |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
«کسانی که با به دست آوردن کرسی ریاست در ادارات و نهادها سعی در ناراضی کردن مردم دارند به خدا قسم در مقابل خون شهدا مسئول می باشند» پاسدار شهید محمد باقر غلام پورفرد
|
|||
|
|
۶:۵۷, ۲۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۰ ۶:۵۹ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اين متن وصيتنامه من علي رضا محمدي مي باشد که در تاريخ 3 / 11 /64 دارم مي نويسم. به همه بگوييد، من هم در حق خودم از دو نفر نخواهم گذشت به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق ، علی رضا محمدی اشرف آبادی، به تاریخ 15 خرداد 1343 ، مصادف با اولین سالگرد آغاز نهضت حضرت روح الله ، در تهران متولد شد و در 22 فروردین 1365 ، در منطقه عملیاتی فاو ، پنجه بر ایوان عرش گرفت و بر سر سفره ی سیدالشهدا (صلوات الله علیه) نشست. آن چه خواهید خواند تنها وصیت نامه به جا مانده از این بسیجیِ شهید است:
![]() بسم الله الرحمن الرحيمن ولا تحسين الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم يرزقون به نام حق و به نام شمشیر حقي که با لبه تيز خود بر گردن ستمگران و ظالمان فرود مي آيد و از نعمت هستي ساقتشان ميسازد. بالله ميترسم آن طوري که غلام بايستي در مقابل اربابش اداي وظيفه کند نکرده باشم که نکرده ام و حق غلامي را ادا نکرده ام . ترسم از آن است که نکند بر اثر سنگيني گناهم نتوانم سبک شوم و به سويت پرواز کنم و از زمره کساني باشم که از ياد تو و آيات تو غافل نيستند. بالله از آن واهمه دارم که نکند که در مقابل دشمن بترسم و پاهايم بلرزد و جزء سربازان تو قرار نگيرم اللهم اجعلني من عبدک هم الغالبون. معبود من! چطور مي توانم زنده باشم و نفس بکشم در حالي که دوستانم پر کشيده اند و بسوي تو آمده اند و آن ها را خوانده اي (محمد ماکي، کاظم کاوه و بقيه دوستان شهيد)؟ خدايا ! بار پروردگار من! رفيق نيمه راه شده ام. آيا آن ها [...]که مسلما من، چون خودت فرمودي «کل نفس ذائقة الموت » خدايا ! چه خوب رضايتت را ديدم که در جبهه حق عليه باطل بيايم و اگر رضاي تو در شهيد شدنم است و اگر رضاي تو در ماندنم است مرا نگهدار و متوجه ام باش. اين متن وصيتنامه من علي رضا محمدي مي باشد که در تاريخ 3 / 11 /64 دارم مي نويسم: نمي دانم که چه بگويمT چرا که گفتني ها را گفتند و نوشتند و رفتند. به هر حال پدر و مادر عزيز! اميدوارم که مرا حلال کنيد و از خواهرها و برادرم مي خواهم که زياد ناراحتي نکنند، همينطور از پدر و مادرم، چرا که ناله و زاري شما، فقط دشمنان را شاد مي کند محمد جان! امانتي نظام را فراموش مکن و در صورت امکان تمام نمازها و روزه هايم را برايم ادا کنيد چرا که مي ترسم هيچ يک از نمازها و روزهايم قبول نشده باشد. سخني هم با دوستانم دارم ، البته کوچکتر از آنم که بخواهم نصيحتي به شما بکنم ولي از شما مي خواهم که با يکديگر مهربان باشيد و در مورد مسائل کوچک اختلاف پيش نياوريد. امام عزيز را فراموش نکنيد و نکند از بي توجهي اهل کوفه بشويد. ديگر حرفي ندارم، فقط از همه شما مي خواهم مرا حلال کنيد و براي من دعا کنيد چرا که به خدا قسم نياز شديدي به دعاهاي شما دارم. به همه بگوييد، من هم در حق خودم از دو نفر نخواهم گذشت اول کسي که بگويد اين جوانان نمي دانند براي چه به جبهه مي روند و دوم کسي که به رهبريت اين حوانان و اين ملت توهيني بکند و در روز جزا از آنها شاکي خواهم بود . والسلام عليکم و رحمته الله و برکاته عليرضا محمدي |
|||
|
|
۲:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
امام زمان چشمان گنهكارم پر از اشك است، چه بسیار اشك ریختهام فریادزدهام
صدایت كردهام، یابنالحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گوشه چشمی بر من فكن، مهدی جان سخت حیرانم، رخسار چون ماهت را برایم بگشا زیرا كه منتظرم . شهید علی دستان ای مهدی صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اینكه نام سربازی و نوكری تو را بر ما نهادهاند، مایه افتخار است، ولی از اینكه نمیتوانم آنچنان كه تو میخواهی باشم، روحم عذاب میكشد. شهید ابوالفضل مختاری
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وصیت نامه شهید محمد جهان آرا | hadis222 | 1 | 1,180 |
۴/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| وصیت نامه های تصویری شهدا | قبیله منتظر | 4 | 2,989 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| وصیت نامه شهید شجاعیان با صدای خود شهید | ehsan8taherian | 0 | 1,137 |
۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| وصیت نامه فرماندهان شهید پوستر شد | vahrakan | 0 | 1,367 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مگر نمیبینی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سرباز میطلبد؟ ظهور در وصيت نامه شهدا | sarallah | 1 | 1,574 |
۸/مهر/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| اگر به جای شهدا بودید در وصیت نامه خود چه می نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | saloomeh | 9 | 4,844 |
۱۱/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: عماره |
|

)![[تصویر: gqa0v1evlmbsk1yltft8.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/gqa0v1evlmbsk1yltft8.jpg)
![[تصویر: r9l9cy1r1w1vexmvyqil.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/r9l9cy1r1w1vexmvyqil.jpg)
![[تصویر: bqw8nanzikzbuv0umk5n.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/bqw8nanzikzbuv0umk5n.jpg)
![[تصویر: t6f8o2c7ntu3h00wtv7.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/t6f8o2c7ntu3h00wtv7.jpg)

![[تصویر: 1_chamran1.jpg]](http://www.askdin.com/gallery/images/514/1_chamran1.jpg)

![[تصویر: A0757512.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0757/A0757512.jpg)
![[تصویر: 12649.jpg]](http://www.tebyan-fars.ir/nimages2/12649.jpg)
![[تصویر: 116278_638.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/20/116278_638.jpg)