کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم
۶:۱۷, ۳۰/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۲:۴۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

سلام
با توجه به اینکه بنده دنبال شروع زیرنویس مستندی بودم و هر وقت شروع به کار می کردم می دیدم یک نفر دیگر مستند را زیرنویس کرده ، اینبار یک فراخوان گسترده میدم که اگر کسی هم قصد شروع داره ، با همکاری کار رو جلو ببریم.
حالا تصمیم گرفتم سمت کاری برم که ظاهرا شخص یا گروه دیگه ای به دلیل وسعت کار سراغش نرفتند.البته کار بزرگ است ولی الله اکبر

چه مستندی؟

مستند مورد نظر: The Antichrist Dajjal Series 2
تعداد قسمتها: 175 تا با زیرنویس انگلیسی
تهیه: عبدالله هاشم

اسامی داوطلبان برای ترجمه؟

یکدوست(البته قرار است 3 نفر از دوستانشان همیاری کنند)
saleh_mgh
amirkhoshrou
sepideh
parisan
باران
amir490
عطر نرگس
mehrnaz
tya_1990 + یکی از دوستانشان
G.M
علائم ظهور

اسامی به تدریج تکمیل می شوند
هر فرد دیگری که توانایی ترجمه متنهای متوسط و پیشرفته انگلیسی به فارسی سلیس و روان را دارد لطفا اعلام آمادگی کند تا هر چقدر که وقت و توان داشت در این امر ما را یاری کند(لطفا اگر سابقه ترجمه فیلم یا مقاله دارید یا مدرک زبان دارید حتما قید کنید)

نحوه کار؟

یک فایل حاوی متن انگلیسی به شما داده می شود و شما فقط جملات آنرا ترجمه می کنید.
مثل این فایل: http://www.speedyshare.com/files/26369637/TADS.txt

نقل قول:لطفا برای شلوغ نشدن تاپیک از نوشتن پست تشکر ، انتقاد و ... خودداری کنید.فقط در صورتیکه می توانید در ترجمه همکاری کنید ، در یک پست اعلام آمادگی کنید و رزومه خود را بنویسید(از مدیران هم خواهم خواست پستهای متفرقه رو پاک کنند
انشا الله مورد قبول الهی قرار بگیرد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohsen77 ، bat-man ، belteza ، alis ، nader008 ، محب الزهرا ، hadi.ah ، semnani ، mhvvhm ، Justice Bringer ، ztb ، حضرت عشق ، amir emam ، Anti gods

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۷, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #121

سلام من هم برای ترجمه فیلم عبدالله هاشم اعلام آمادگی میکنم.یکی از کارهایی که کردم ترجمه سایت سازمان فنی و حرفه ای بوده ومدرس زبان هم هستم.مدرک senior زبان دارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، sadegh-a ، ya zahra 110
۱۹:۴۴, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #122

salam man amadeye hamkary hastam baraye tarjome ama sharmande resume nadaram
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a
۱۳:۴۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #123
آواتار
(۳۰/دی/۸۹ ۱۹:۴۲)shia12 نوشته است:  من فکر میکنم این فیلم ترجمه نشه بهتره چون که از صحنه های مبنذل هم در این فیلم ها استفاده شده که جایز نیست ترجمه شود
چرا شما انقدر سطحی با قضیه برخورد میکنید ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضدایلو
۱۶:۲۹, ۲۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۳۷ توسط fandogh.)
شماره ارسال: #124
آواتار
دوستان ببخشید که همچین چیزیو میگم ولی یه انتقاد نسبتات مهم و بزرگ دارم!::

چرا اصرار دارین یه مستندی رو ترجمه کنین که فیلمسازش هاشم عبدالله هست؟!!!

آخه از جایی که از فرقه ی یمانی طبعیت میکنه بالاخره امکان این که از عقاید بعضا انحرافی خودش در فیلماش استفاده کنه خیلی خیلی بالا هست تازه اگه شما این مستند رو ترجمه کنین هر چند خودتون بادید منتقدانه نگاش کنین ولی به دست افراد عام ( معمولی که اطلاعاتی در زمینه ی فرقه های نوظهور ندارن) هم میفته و ممکنه در افکار جوونای ما اختلالی بووجود بیاره من صمیمانه از شما میخوام که همچین کاری نکنین
چونکه خطرش خیلی زیاده

در عوض تعداد مستند هایی که میتونین ترجمه کنین خیلی زیاده چرا گیر دادین به کارای هاشم عبدالله ؟!!!
(۱۳/دی/۹۰ ۱۳:۴۷)blue.blood نوشته است:  
(۳۰/دی/۸۹ ۱۹:۴۲)shia12 نوشته است:  من فکر میکنم این فیلم ترجمه نشه بهتره چون که از صحنه های مبنذل هم در این فیلم ها استفاده شده که جایز نیست ترجمه شود
چرا شما انقدر سطحی با قضیه برخورد میکنید ؟؟

ok حالا شما دوست عزیز بگو این همه مستند چرا قصدتون ترجمه کردن اینه که تازه ضرراتش خیلی بیشتر از فوایدشه این همه فیلمساز چرا گیر دادین به هاشم عبدالله؟!!
اصلا چرا مستند های ایرانی رو که بعضیاشون خیلی قوی کار شدن رو ترجمه ی انگلیسی نمیکنین یه سایت انگلیسی راه بندازین همه رو بزارین توش به نظرم این خیلی مفید تره .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pop110 ، رضا میزانی ، salman313 ، ya zahra 110 ، ضدایلو
۲۳:۱۸, ۲۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط رضا میزانی.)
شماره ارسال: #125
آواتار
من بلدم با {یولید} کار کنم. اگه کمک خواستین در خدمتم در ضمن این عزیز دل برادر بد پیشنهادی نمیده هااااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ya zahra 110 ، salman313 ، nader008 ، ضدایلو
۱۸:۲۲, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #126

من میخواستم در ترجمه سریال به شما کمک کنم سابقه ای ندارم ولی ترجمه کردنم خوبه اسم کاربری vahidiali72
۲۱:۰۶, ۱۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۰ ۲۱:۰۸ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #127
آواتار
سلام دوست عزیز علائم ظهور
عزیزجان این مستند TADS 2 کی با ترجمه رو سایت قرار می گیره؟

چند قسمتش ترجمه شده؟(قرض اصلا فضولی نیست)چون من تا قسمت 30 اینا دارم دانلود می کنم الا آخر و از سایت دیگری دارم می گیرم که کیفیتش پایین هست در حد 15.18.20 mb , و بنظرم اومد این طوی هم زیاد به سانسور نیاز نیست چون کیفیت زیاد بالا نیست که یارو بخواد رو صحنه هاش زوم کنه هم اینکه بعدن با این هجم راحت تر دانلود میشه!
در ضمن یه حرفی می زنم توروخدا دلسرد نشیدا اجرتون با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اما تا اونجا که من نگاه کردم ازون قسمت اول که می گه اسرائیلی ها واکسنی واسه آنفولانزا ساختن که باعث بهبودی بیمار میشه اما ازاون طرف یه طاعون مخفی هست و دیدن قسمت های بعدی متوجه شدم خود این مستند مثل واکسنه می مونه در عین اینکه ذهن رو آگاه می کنه از اون طرف ذهن رو درگیر و مسموم میکنه و در واقع خود مستند یه برنامه واسه ذهن های اسیر و تشنه ماست!
نه میتونم بگم ترجمه نکنید نگاه نکنید ,نه می تونم بگم مفید!مطمئنا رو آدمای مختلف تاثیرات مختلفی داره!درواقع قابل ارائه به افراد خاصی هست و نه عموم مردم!
بهتره یه تحلیل قوی روش نوشه بشه ذهن ها آماده و واکسینه بشه بعد اطالاعات داده شه!
باتشکر ازین حس جهادگونتون
اصل این نامه رو تو تاپیک هم میزارم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313 ، ضدایلو
۱:۳۵, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #128

سلام من هم برای ترجمه اعلام آمادگی وهمکاری میکنم.(مدرک seniorزبان وسابقه ترجمه وتدریس )
۹:۵۲, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
آواتار
هرچند خیلی وقته که از زمان این تاپیک گذشته،ولی میخاستم بگم که به عبدا... هاشم نقدهای جدی وارده
که میتونید سخنرانی آقای رائفی رو در اینباره گوش بدید.
اگه میخاید کاری هم انجام بدید،ترجمه ای کنید و ... همه جوانب رو در نظر بگیرید.

مواظب باشید تو مسیر انحرافی پیروان دیوید آیک نیفتید.
روز اول که تو این تالار ثبت نام کردم دیدم که خیلی رو مستند ظهور مانور داده میشه در حالیکه این مستند نمونه ای از مخلوط کردن حق و باطله.
[b]و لكن يؤخذ من هذا(حق) ضغث و من هذا(باطل) ضغث فيمزجان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، ضدایلو
۱۹:۴۴, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #130
آواتار
سلام به همه
ازهمه کسی هایی که میخوان این سریال رو ترجمه کنن میخوام یه خورده در موردش تحقیق کنن این عبدالله هاشم توی سریال thearrivedانحراف های خودشو نشون داده مثل معرفی یه نفر به عنوان یمانی دروغین توهین به آیت الله سیستانی و رهبر انقلاب واز همه مهمتر توی یکی از قسمت های این سریال یا درست تر همین سریالی که شما میخواین ترجمش کنین میگه در یه نسخه ی خطی که معلوم نیست از کجا اینو پیدا کرده(به قول استاد رائفی از قبر باباش بیرون اورده) میگه یکی از غلایم مهم ظهور طبق حدیث امام علی در این نسخه ی خطی حمله امریکا به ایرانه یعنی به بیننده میگه باید کاری کنیم که امریکا ایران رو اشغال کنه دوستان شمارو به خدا قسم یه خورده بیشتر در مورد ترجمه این سریال تامل کنید راستی در اخر بگم استاد رائفی در مورد اینایی که گفتم سخنرانی داشته برای دانلودش برید سایت مصاف پرتال و فیلم پاسخ گویی به شبهات رو دانلود کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، ضدایلو
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]