|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۶, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام منم هستم روزی 2 مشکلی ندارم
یازهرا(سلام الله علیها)... |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
منم هستم ولی درمورد زمانش باید ببینم اصلا این اقدام عملی چی هست؟فکرنمی کنید اگه توضیح بیشتری می دادید ممکن بود افراد بیشتری اعلام امادگی کنن یا زمانی که می تونن وقت بذارن رو بیشتر کنن؟
در هر صورت ما هستیم اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۱۶:۴۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: چرا اعلام آمادگی نمی کنند برادران و خواهران مگر منتظر این لحظه نبودید؟ فقط 33 نفر تا بحال ثبت نام شدند . بعدش نگید چرا به ما نگفتیدا!!!! |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۰ ۱۶:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:نقل قول:دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: این لیست بالای توسط کی تهیه شده؟!؟!؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
کی اعلام شده ؟> کجا اعلام شده ؟ که ما شرکت نکردیم ! کجا باید اعلام آمادگی کنیم ؟
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
چی شد یک دفعه؟؟؟ ![]() مگه قرار نبود آقای وحید110 بگن که کار چی بود |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۰ ۱۷:۳۵)saloomeh نوشته است: کی اعلام شده ؟> کجا اعلام شده ؟ که ما شرکت نکردیم ! کجا باید اعلام آمادگی کنیم ؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6238-page-9.htmlببخشید دوستان جدید! اینها همسنگران قدیمی تر هستند. آمادگی خودشون رو قبلتر اعلام نموده اند من شرمنده ام توضیح کم دادم!شما همینجا اعلام آمادگی فرمودید کافی هستش. ان الله مع الصابرین! یا علی |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۰ ۱۸:۲۸)فاطمه خانم نوشته است:(۱۸/مهر/۹۰ ۱۷:۳۵)saloomeh نوشته است: کی اعلام شده ؟> کجا اعلام شده ؟ که ما شرکت نکردیم ! کجا باید اعلام آمادگی کنیم ؟ من هم هستم. البته تو بخش مستند و تدوین و ... یا علی |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۱۹:۱۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز قرار بود امروز وارد فاز بعدی بشیم که یک سری مشکلات فنی پیش امده . به امید خدا حد اکثر تا اخر هفته و به محض رفع مشکل بهتون خبر میدم .
اعلام امادگی قبلی ممکنه تحت جو پیش امده شکل گرفته بوده باشد بنابرین دوستان علاقه مند همین جا اعلام کنند . دوستانی که در زمینه فیلم و مستند میخوان کار کنند با اقای علی 110 تماس بگیرند . فاطمه خانوم گرامی لطفا کسی را در رو در بایستی قرار ندهید تا دوستان با فراغ بال تصمیم بگیرند و به امید خدا بتوانیم کار ار جلو ببریم . دوستان گرامی ممنونم که برای شنیدن نوع کار که فقط در دنیای مجازیست حوصله به خرج میدهید یا مولا (علیه السلام) |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۰ ۱۹:۱۳)وحید110 نوشته است: دوستان عزیز قرار بود امروز وارد فاز بعدی بشیم که یک سری مشکلات فنی پیش امده . به امید خدا حد اکثر تا اخر هفته و به محض رفع مشکل بهتون خبر میدم . بنده قصد تحت فشار قرار داشتن را نه داشته و نه دارم. فقط فکر می کنم احتمالا دوستان این تاپیک را ندیده باشند! وگر نه آن همه استقبال کجا و این ثبت نام کجا! فقط دوست ندارم تئوری جو را باور کنم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,359 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,980 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|