|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
اقايه وحيد 110 گفتيد تخصص خاصي نمي خواد!!!! الان من كه هيچي بلد نيسم بايد چي كار كنم؟
خداييش دلم شكست!اينجوري الام امادگي مي كنيم هر روز ميايم سر مي زنيم بدش ... !!! چي بگم والا
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۲۱:۱۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۰ ۲۱:۰۳)sarbaz 313 نوشته است: اقايه وحيد 110 گفتيد تخصص خاصي نمي خواد!!!! الان من كه هيچي بلد نيسم بايد چي كار كنم؟ آقا وحید کجا گفته باید تخصص داشته باشی؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ خواهر من بعضی چیز ها نباید تا مدت ها فاش بشه. حالا بماند!!! وقتش که برسه خودشون خواهند گفت. شما سر نزنید دلتون هم نشکنه. اگه خبری شد من به شما خبر می دهم. در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
اون ليستي كه خانوم ِ فاطمه دادن ُ مي گم
|
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
ماجرای اون لیست جداست
به اون کاری نداریم . اندکی صبر سحر نزدیک است |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
و... هچنان انتظار ما باقیست...
|
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۲:۵۷, ۱۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۲:۵۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۰ ۱:۳۴)مجنون الحسین نوشته است:(۱۸/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)وحید110 نوشته است: ماجرای اون لیست جداست خانمها و آقایان محترم چرا شلوغ می کنید . صبر داشته باشید . آن لیست همانطور که عرض کردم و منبع هم گذاشتم مربوط به عزیزانی هست که از قبل قول داده بودند و الان جایشان خالی هست. اگر ببینم بدون اینکه مطالب بالا رو بخونید با دقت ، سوال بپرسید که قبلا جوابش داده شده ، خیلی ناراحت میشم! کار بسیار ساده بدون احتیاج به تخصص شما اعلام آمادگی بفرمایید و صبر داشته باشید! حرکت و مدیریت متفاوت یعنی چه؟ همه کارها در امتداد همدیگر هستند . تحمل بفرمایید تا برنامه شروع بشه . یا علی |
|||
|
|
۸:۱۲, ۱۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۰ ۸:۱۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانم عزیز
معنای صبر داشتن سوال نکردن نیست و معنای سوال کردن هم شلوغ کردن نیست!!! سری به این تاپیک بزنید منظورم از" حرکت و مدیریت جداگانه ولی اهداف یکسان ویا...." رو متوجه میشید. |
|||
|
|
۹:۳۵, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
ای بابا اینقدر شلوغش کردین که نفهیمدیم چی شد!
![]() در هر صورت بنده در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات اعلام آمادگی میکنم ( ان شاءالله ). یاحق
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
من توی هفته به مدت سه روز روزی نیم ساعت میتونم وقت بزارم.
البته اگر نیاز باشه و واقعا مفید باشه میتونم بیشترش کنم. اگر مفید هست خبرم کنید. یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,373 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,981 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|