|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۸:۵۱, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب و احترام
وحید جان با تشکر از زحماتی که می کشید فکر کنم بهتره یه مقدار اعلام کنین که چه کاری باید انجام داد . یا حداقل تا چه حدی؟؟ مثلاً کار تو فضای مجازی هست یا حضور فیزیکی احتیاج هست؟؟؟ ساعت مشخصی وجود دارد یا خیر؟؟ در هر صورت من احساس می کنم بتونم نیم ساعت رو وقت بذارم. فقط اگر مشارکت دوستان دیگر رو هم می خواین به نظرم کمی هم در مورد کم و کیف کار توضیح ببدین. ارادتمند. یا علی التماس 2a |
|||
|
|
۹:۰۳, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا در یک پست همراه با اعلام وقتی که میتونید بزارید اعلام امادگی بفرمایید
جدول زمانی : تا 1 شنبه جهت اعلام امادگی دوستان و بعد از اون تشریح برنامه که فقط با دوستان اماده به کار در میان گذاشته میشود ولی کار فقط در دنیای مجازیست . کار بسیار ساده است . حتی اگر هفتگی هم میتوانید وقت بزارید باز خیلی خوبه هیچ ساعت خاصی هم نداره . فقط وقت باید بزارید . یک سیر کلی و یک برنامه ریزی انجام و دوستان بر اساس اون عمل میکنند . نیاز به اطلاعات خاصی هم نیست . فقط در حد روزی 20 دقیقه به بالا و حتی کمتر و هفتگی هم کافیه و از 2 شنبه به امید خدا شروع میکنیم یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامبه امید خداازشنبه 23مهر. روزانه نیم ساعت (حداقل ؛اگر تونستم بیشترش میکنم) . البته باشروع امتحانات بصورت هفتگی . یاحق. |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هفته ای دوساعت
خیلی وقتم پر شده بیشتر نمیرسم اما مگه من چیم از بقیه دوستان کمتره! یاحق |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
من هفته ای4 ساعت البته نه مردانه کاملا دخترانه |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حالا که وقت خاصي لازم نداره
.تخصص زيادي لازم نداره من هم هستم به اميد خداوند فکر ميکنم خيلي هاي ديگه هم از دوستان عزيز تالار تمايل به همکاري داشتند. پس اعلام آمادگي کنيد که وقت اقدام عملي بالاخره فرا رسيد! |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
منم هستم انشاالله ... روزی یک ساعت و بعضی روزها 2 ساعت میتونم وقت بذارم یاعلی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
فعلا روزی تا 2 ساعت میتونم کمک کنم البته بعدا کمتر میشه. در پناه حق |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من به امید خدا روزی نیم ساعت (اگر فرصت بشه بیشتر تا روزی 1 ساعت) میتونم کمک کنم. یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,374 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,982 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|