|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۵, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ان شاءالله و با کمک امام زمانم روزی 1.5 ساعت.......میدونم خیلی کمه...هفته آینده با توجه به شروع کلاسهام و سایر برنامه ها که مشخص میشه برنامه ریزی بهتری میکنم و سعی میکنم بیشترش کنم.
"الهم الجعل محیای محیا محمد وال محمد و مماتی ممات محمد وال محمد" |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منم هستم!
هرچقدر بخواید می تونید رو من حساب کنید. فقط بعد از ظهر و شب باشه! |
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام...
![]() روی منم حساب کنید...علی الحساب روزی نیم ساعت...البته بعدا شاید کمتر و بیشترش کنم... |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنده هم هستم.
روزی نیم ساعت. و اگر امکان باشد بیشتر. |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از نظر وخت كه اوكيم!از بيس ديقه گرفته تا 1 ساعت كاملن اوكيم! الل خصوص روزايه تطيل!مي دونم كمه اما باز از هيچي بتره!اما تخصص؟مي ترسم يه چيز بگيد نتونم!وگرنه تا اخرش هرچقد باشه هسم!البته ان شالله!
ياعلي! |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فکر کنم یک مقدار توضیح بیشتر در مورد نحوه ی انجام بهتر بود! این طوری که من از نوشته ها فهمیدم فکر کنم دوستان باید وبلاگ بزنند و کار کنند یا وبلاگ های گروهی!! نمی دوم امیدوارم یک مقدار بیشتر توضیح داده بشه تا شاید کاربران بیشتری اعلام همکاری کنند!
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام عزیز
بنا به صلاحدیدی فقط در جمع دوستان داوطلب توضیحات لازم ارائه خواهد شد . تنها چیزی که لازمه روزی چند دقیقه وقت گذاشتنه . پشت سیستم خودتون . همین این جنگ نرمه و نمیشه استراتژی رو لو داد . به طور خلاصه میخواهیم حقیقت رو به گوش همه برسونیم . اگر توضیح بیشتری میخوای بیا تا در گوشت بگم یا حق |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من هم هستم روزی نیم ساعت ال 45 دقیقه.
البته خدا کنه از روی احساسات نباشه و واقعا عملی بشه. من الله توفیق |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
اخه تا ندونیم قراره چی کار کنیم که نمی شه قول همکاری یا عدم همکاری رو داد. وقتش فعلا موجود هست ولی من هم بعد از شنیدن پروسه کار می توانم اعلام همکاری یا عدم همکاری کنم. ممنون |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
منم میتونم روزی نیم ساعت یا بیشتر وقت بذارم ان شاءالله.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,359 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,980 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|