|
اولین اقدام عملی بر ضد وهابیت
|
|
۷:۳۴, ۱۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین اقدام عملی رو به امد خدا و با یاری از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شروع میکنیم دوستانی که میتونند روزی بین 20 دقیقه تا بیشتر وقت بزارند . و مردونه پای کار هستند اعلام امادگی کنند . هیچ تخصص خاصی هم نمیخواد . خدا را شکر که توفیق مبارزه و جهاد در راه دینت و در رکاب ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام حسین(علیه السلام) رو به ما عنایت فرمودی دیگه حرف بسه . میخواهیم عمل کنیم فقط از روی جو گیری اعلام امادگی نکنید . میخواهیم با حساب کتاب جلو بریم (بفرمایید در روز یا هفته چقدر میتونید وقت بزارید) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۴, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
صبر کنید - صبر کنید برادرهای عزیز
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
اندكي صبـــــر ...................
|
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
با سلام
فکر کنم یه کم زیاده دیر شده اما دیدم فعلا برنامه ای اعلام نشده گفتم شاید منم لایق بدونید واسه همکاری حقیر هم روزی نیم ساعت هستم انشالله. |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید من تا روزی 2ساعت میتونم کمک کنم
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اگر کاری باشد که بتوانم کمکی کنم من هم هستم . البته اگر لایق بدونید. در رابطه با وقت هم مشکلی ندارم در حال حاضر روزی1 ساعت در خدمتم. البته بیشتر هم میتونم اما این 1 ساعت 100% است |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۲:۵۲ توسط fandogh.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۳)وحید110 نوشته است: دوستان لطفا در یک پست همراه با اعلام وقتی که میتونید بزارید اعلام امادگی بفرمایید یا مهدی من روزی با نیم ساعت در خدمتم (انشاالله) البته خیلی بیشتر وقت دارم ولی کم و زیاد داره انشاالله وارد کار که شدیم بیشتر هم وقت میزارم این زمان رو از ساعت 3 ظهر به بعد هر موقع که بگین در خدمتم یا علی (۱۳/مهر/۹۰ ۹:۰۳)وحید110 نوشته است: دوستان لطفا در یک پست همراه با اعلام وقتی که میتونید بزارید اعلام امادگی بفرمایید |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام و خسته نباسید ..... چه چیزی بهتر از این که آدم برای نابودی دشمن اسلام وقت بزاره .... روزی 20 دقیقه رو من حساب کنید . کم کاری نمیکنم .. ![]() پاینده باشید . |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
دوستان با عرض پوزش جناب elenor دنبال هاست بودن . راه اندازی هم کردند که در اولین مرحله حمله شد . بنابرین دنبال یه سرور خوب میگردیم که داخلی باشه و ...
به فکر هستیم دعا کنید یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۳:۴۴ توسط fandogh.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
دستتون درد نکنه در هر حال ما منتظریم!!!!!!
![]() برای راحتی بیشتر کار فکر کردم شاید اگه یه لیست مرتب از بچه ها بسازیم بهتر باشه. ![]() نام / زمان / روزانه یا هفتگی hesam110 / نیم ساعت / روزی rastin / نیم ساعت ( از امتحانات هفتگی ) / روزی محمود /دو ساعت / هفتگی 7Zahra7 / چهار ساعت / هفتگی خادمه الزهرا / یک-دو ساعت / روزانه ANTIMASON / تا دو ساعت / روزانه رهیافته /نیم - یک ساعت / روزانه مجنون الحسین/ یک و نیم ساعت / روزانه adeldarbandi / هر چقدر از بعد از ظهر و شب / روزانه tobehappy / نیم ساعت / روزانه seyedreza / نیم ساعت / روزانه sarbaz 313 /بست دقه تا یک ساعت / روزانه only-y2d /سی - چهل و پنج دقه / روزانه mahdishr /وقت هست ( بعد از اعلام کار ) / فرقی نمیکنه Ali 313 /سی دقه / روزانه mahboobe-m /سه ساعت / هفتگی Agha seyyed /هر چی بخوان / روزانه Wakeup2012 / بیست تا سی دقه / روزانه mehrnaz / بیست تا چهل دقه / روزانه heavenbird / بیست دقه / روزانه در جستجوی سختی / سه - چهار ساعت شبها / هفتگی منتظر 14/ نیم - یک ساعت / روزانه Wonder /چهل و پنج دقه - یک ساعت / روزانه کمیل 110 /دو ساعت / روزانه simorgh /نیم ساعت / روزانه V-E /دو ساعت / هفتگی منتظر کوچولو / دو ساعت / هفتگی saloomeh /یک ساعت / روزانه meshkat /دو ساعت حداقل / روزانه zohur /نیم ساعت / روزانه neda / دو ساعت / هفتگی mahdi12 /نیم ساعت / روزانه zaeim /یک ساعت / روزانه nahal-m / اعلام آمادگی کلا/ روزانه moh3n-p /نیم ساعت ( سه روز در هفته ) / روزانه صریا/ دو ساعت / هفتگی حسین عزتی / اعلام آمادگی کلا/ کلا lllhamedlll /نیم ساعت به جز جمعه / روزانه آوای انتظار /دو و نیم ساعت / هفتگی ریحانه الرسول /یک ساعت / هفتگی miley /سی دقه / روزانه تازه مسلمان / نیم ساعت / روزانه تفکر /یک ساعت / روزانه fandog /نیم - یک ساعت و نیم / روزانه mostafa.sadin /یک ساعت / روزانه soshiant / بیست دقه / روزانه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,375 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اولین عالم شیعه که علیه وهابیت کتاب نوشت | علیرضا110 | 0 | 1,982 |
۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۹ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|