|
بهترین ارسال (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
|
|
۲۰:۰۴, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱:۳۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترین ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز تالار بیداری اندیشه در این تاپیک قصد داریم با کمک شما عزیزان بهترین ارسال را انتخاب کنیم. دقت کنید که انتخاب تاپیک مد نظر نیست. بلکه فقط پاسخ مهم است. هر کس می تواند حداکثر 5 پاسخ را با ذکر نشانی مشخص کند. (آدرس دقیق شماره هر ارسال را می توانید با کلیک کردن بروی شماره ارسال بیابید) این ارسال های منتخب ممکن است پاسخی کامل به یک تاپیک باشد یا فقط چند کلمه کوتاه که تاثیر زیادی داشته و یا نکته نغض و قابل تامل و حتی جمله ای که بسیار ساده ولی بسیار عمیق است. منتظر همه دوستان هستیم. یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۸, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
انتخاب من این پست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5-...html#pid11 |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1357.html
اين تايپيك وختي خوندم گريم گرف!!! الل خصوص اينجايي كه گفتن "عجالتاً از آنجا که یه مرضی پیدا کردم و از هرچی که ارتباطی با آقام پیدا نکنه حالم به هم میخوره اینجا منحصراً در مورد آقام صحبت میکنم" يكم با حالته روحيم خيلي جور بود هر موقه دلم مي گرف با زبون خودم اين جمله رو برا خودم تكرار مي كردم!!!!! اين تايپيك برا جناب علي 110 !!!!! ياعلي |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من ارسال هائی که در مورد کرامت،مهربانی،لطف،علاقه و رحمت خدا به بنده هاش و همین طور زیبائی های دین و کرامات و سیره ی ائمه است رو خیلی دوست دارم..
واقعا" تاثیر خوبی رویم می گذارد.. همین طور پستهای تاثیر گذار جناب مسنجر مخصوصا" پست مناجات شبانه یکی از بهترین پستهائی است که در این سایت خوانده ام. انتخاب یک یا دو پست خیلی کار سختی است... من تمام پستهای این سایت و در حالت کلی،خود این سایت و فضای زیبای معنوی اش را بی نهایت دوست دارم. |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به جرات میتونم بگم از بین ارسالهایی که خوندم و خاطرم هست یا نیست و یا هنوز نخوندم و یا هنوز ارسال نشده ، این بهترینه:
|
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
همه ی تاپیک های ویژه تولد تالار، فردا شب ساعت 12 شب (پایان روز سوم آبان) بسته خواهد شد. لطفا نظرات خود را تا زمان تعیین شده ارسال کنید.
|
|||
|
۲۲:۱۳, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر میکنم یکی از بهترینها این باشه که خودم زدم |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۱۶:۵۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بنا به درخواست برخی از دوستان، تاپیک های ویژه تولد تالار یک روز بیشتر باز خواهد بود:
همه ی تاپیک های ویژه تولد تالار تا (پایان روز چهارم آبان) بسته خواهند شد. این تاریخ قطعی است و غیر قابل تغییر می باشد.
لطفا نظرات خود را تا زمان تعیین شده ارسال کنید. |
|||
|
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترين سرصفحه-Header (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 36 | 17,723 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 83 | 42,163 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 38 | 21,749 |
۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarbaz 313 |
|
| بهترین تاپیک (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 24 | 12,785 |
۴/آبان/۹۰ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|