کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا از فی*لتر شکن استفاده می کنید؟
بلی
خیر
فقط برای کارهای مشروع استفاده میکنم
کلا فی*ل*تر کردن را صحیح نمیدانم
کلا استفاده از فی*ل*تر شکن را صحیح نمیدانم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از فی*لترشکن
۱۱:۴۹, ۵/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۳ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان بنده ترجیح می دم در این پست هیچ حرف اضافه ای نزنم و از قانون کپی پیست ! استفاده کنم !

به گزارش شيعه آنلاين به نقل از برنا، این روزها استفاده از فی*لتر شکن ها برای ورود به سایت های خبری، اطلاع رسانی، اجتماعی و فرهنگی که فی*لتر شده اند در میان مردم و به خصوص جوانان و دانشگاهیان رایج شده است. سعی کردیم حکم فقهی مراجع را درباره استفاده از آنها بپرسیم که سوال و جواب ها را می توانید، مشاهده نمایید.

پرسش: استفاده از فی*لتر شکن ها با توجه به این نکته که قانونی نیستند، جهت ورود به سایت‌ها و کسب اطلاعاتی که نیاز است (زناشویی، خانواده، سیاسی و ..) مجاز است؟

پاسخ دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای: تابع قوانين و مقررات مربوطه مى‌باشد.

پاسخ دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی: از قوانين و مقرّرات حکومت اسلامى تخلّف نشود.

پاسخ دفتر حضرت آیت الله سیستانی: حضرت آيت الله اجازه نمي دهند.

بر اساس قانون، اعضاي کارگروه مرکب از وزارتخانه هاي ارتباطات و فناوري اطلاعات اطلاعات فرهنگ و ارشاد اسلامي آموزش و پرورش سازمان تبليغات ناجا صدا و سيما و...) در راستاي وظايف و ماموريتهاي ذاتي خود مکلف به ايجاد سامانه رصد فضاي مجازي در دستگاه متبوع خود بوده و همچنين کليه ارائه دهندگان خدمات دسترسي و ميزباني نيز مکلف خواهند بود چنانچه با يکي از مصاديق مصرحه در اين فهرست مواجه شدند، بلافاصله مراتب را به دبيرخانه مستقر در دادستاني کل کشور اعلام نمايند.
جرايمي در بند 5 اين فهرست آمده که شايد يکي از شايع ترين آن ها مربوط به شماره 7 اين فهرست باشد:
7 -انتشار في*لتر شکن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فی*ل*ترينگ ( بند ج ماده 25 قانون جرايم رايانه اي)
استفاده از نرم افزارهاي موسوم به في*لتر شکن در دسته جرائم رايانه اي قرار دارد که مي تواند مجازات زندان هم داشته باشد
فقط یه توضیح کوچیک بدم:
بنده هیچ منظوری از زدن این پست ندارم فقط دوست داشتم دوستانی که از فی*لتر شکن استفاده می کنن فتاوی مراجع و قوانین مربوطه رو بدونن.
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، oO DaViD Oo ، K-1 ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، Amir ، hamed ، masonryfree ، bozorgmehr ، iran67 ، taleb ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۱۳, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۳:۲۲ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #11
آواتار
دوستان یه سوال برای من پیش اومده
معیار شما برای تشخیص صحیح یا غلط بودن یه قانون چیه؟
ببینید به نظر من این اصلا درست نیست که اگه کسی نسبت به قانونی انتقاد داره خودش دست به کار بشه و از هر طریق قانون رو دور بزنه.
نمونه این کار رو توی انتخابات دیدیم.آقایون خیلی راحت گفتن ما هیچ قانونی رو قبول نداریم!!! فقط قانونی که خودمون می گیم درسته!!
وضع خیلی از ماها هم اینجوریه.تا زمانی که قانون جلوی ما رو نگرفته مخلصشم هستیم
اما به محض اینکه یه مقدار محدود شدیم فورا به خودمون اجازه می دیم دورش بزنیم.
توی خونه دیش ماهواره داریم، چرا؟ چون صدا وسیما برنامه هاش خوب نیست!!!!
از فی*ل*تر شکن استفاده می کنیم چرا؟ چون همه افرادی که سایت ها رو فی*ل*تر می کنن زورگو هستند و همه می خوان اعمال قدرت کنن و کلا از نظر سطح آگاهی با سیب زمینی هیچ تفاوتی ندارن!!!
توی دانشگاه توی محل کار ، خونه ، اداره ، خیابون ... همه جا وضع کم و بیش همینه.
انقدر به قانون شکنی عادت کردیم که رعایتش می شه پخمگی و دور زدنش می شه زرنگی!!
این توی دینمونم هست.توی مذهبون، توی ولایت پذیریمون...
تا وقتی ولی فقیه نظرش با ما هماهنگه نوکرشم هستیم. اما اگه یه موقع در مورد کاندیدای ما نظر دیگه ای داشته باشه چی؟
اونوقت خیلی راحت می زنیم زیر همه چی!
اگه بخوام همین طور ادامه بدم یه مثنوی هفتاد من کاغذ میشه!
چی بگم...

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، oO DaViD Oo ، Seyed Mohsen ، جوینده حق ، Amir ، taleb
۳:۴۸, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12

بحث افراد نیست
بحث استثنائات نیست
اینکه فلانی خواسته کار غیر قانونی بکنه چه ربطی به بقیه داره؟

مشکل از قانون و اجرای آن است.تا حالا اسم قانون جرم زا به گوشتون خورده؟
http://www.humanrights-iran.ir/news-16403.aspx

تا حالا شده مسئول فلیترینگ بهتون بگه از فی*ل*تر شکن استفاده کن؟

آواز دهل شنیدن از دور خوش است.لطفا موضوع رو کلی جمع نکنید و یک حکم هم برای دل خودتون صادر Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۸:۰۵, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
[quote='جوینده حق' pid='6270' dateline='1295975455']
با سلام به همه دوستان

[quote]
دوست عزیز مراجع نگفتن که حرام است یا مکروه در حقیقت حکم فقهی نداره و مراجع توصیه می کنند که البته فقط توصیه می کنند که قوانین کشور رعایت شود
[/quote]

دوست عزیز بنده همین الان از دو نفر آگاه به علوم فقهی سوال کردم و هردو گفتند که هرسه این حکمها قطعی بوده و به معنای اینکه نباید استفاده شود است.
چرا ناآگاه در مسائل فقهی اظهار نظر میکنید؟ میدانید اگر کسی با این حکم شما برود و کار حرام انجام دهد به گردن شما نوشته خواهد شد؟؟

دوست عزیر ما پنج تا حکم فقهی داریم من نمی دونم از اون کسایی که سوال کردی چه قدر به علوم فقه آشنایی دارند
پنج تا حکم فقهی به قرار زیر است 1 - واجب که خودش به چند نوع تقسیم می شود که اگر لازم شد می نویسم
2 - مستحب
3 مباح
4 - مکروه
5 - حرام
وقتی عالم گران قدر می فرمایند جایز نیست یعنی این که اگر درحال اضطرار بودید البته نه اون اضطراری که حرام را واجب می کند در سطح پایین تر منظورم هست می توانید این کار را انجام دهید . و درباره ی ماهواره هم از کلمه جایز نیست استفاده کرده یعنی اگر کسی هم انجام داد گناهی مرتکب نشده است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۱:۳۹, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
[/color]
راستی جای دوستانی که سنگ فیس بوک رو به سینه میزنند و مخالفنشان رو با انواع صفات مزین میکنند در اینجا خالی است دوست دارم واکنش آنها را ببینم. میخواهم بدانم آیا با کار خلاف قانون میخواهند کار فرهنگی انجام دهند؟!
یاعلی.
[/quote]
الان منظورت من بودم دیگه باشه نظرمو می گم
اونجایی که گفتی مراجع نصب و استفاده ی ماهواره رو حرام می دونن اینجا یه سوال پیش میاد اونم اینه که آیا ما که ماهواره ی استانی داریم و فقط شبکه های ایران رو می گیریم کار حرام انجام دادیم؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا استفاده از فی*ل*تر شکن هم همینجوره این که بگیم کلا استفاده از فی*ل*تر شکن حرامه این اشتباهه شاید یکی بخواد سایتایی رو که ایران رو تحریم کردن باز کنه مثل nvidia و google earth یا بخوان دنبال مطالب آموزشی و علمی برخی سایت ها که فقط بخاطر استفاده از کلمه ی س..س فی*ل*تر شده باشن بگردن آیا این گناهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دارم آیا کسانی که فیلم های سینمایی خارجی رو سانسور می کنن و برای تلویزیون ایران پخش می کنن گناه می کنن ؟ الان از یکی از مراجع تقلید بپرسی آیا نگاه کردن به صحنه هایی از فیلم که توش گناه باشه آیا حرامه اونا هم می گن بله حرامه؟ ولی باید مطلب رو براشون باز کنید و بگید آنهایی که اون قسمت ها رو می بینن ولی برای سانسور کردن و پخش در تلویزیون این کار و می کنن چی اینجا نظرشون فرق می کنه و می گن اشکالی ندارد
فی*ل*تر شکن هم همینطوره اونا کلی جواب دادن
هم می شه از فی*ل*تر شکن خوب استفاده کرد هم بد. خود انسان باید بدونه داره چیکار می کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، Amir ، عطر نرگس
۱۲:۵۵, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
سایت مقام معظم رهبری

س 1213: آيا خريد و نگهدارى و استفاده از دستگاه گيرنده برنامه‏هاى تلويزيونى از ماهواره جايز است؟ و اگر دستگاه گيرنده مجانى به دست انسان برسد چه حكمى دارد؟
ج: دستگاه آنتن ماهواره‏اى از اين جهت كه صرفا وسيله‏اى براى دريافت برنامه‏هاى تلويزيونى است كه هم برنامه‏هاى حلال دارد و هم برنامه‏هاى حرام، حكم آلات مشترك را دارد. لذا خريد و فروش و نگهدارى آن براى استفاده در امور حرام، حرام است و براى استفاده‏هاى حلال جايز است. ولى چون اين وسيله براى كسى كه آن را در اختيار دارد زمينه دريافت برنامه‏هاى حرام را كاملا فراهم مى‏كند و گاهى نگهدارى آن مفاسد ديگرى را نيز در بر دارد، خريد و نگهدارى آن جايز نيست مگر براى كسى كه به خودش مطمئن است كه استفاده حرام از آن نمى‏كند و بر تهيه و نگهدارى آن در خانه‏اش مفسده‏اى هم مترتّب نمى‏شود. لكن اگر قانونى در اين مورد وجود داشته باشد بايد مراعات گردد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، bahar2006 ، جوینده حق ، Amir ، masonryfree ، عطر نرگس ، taleb
۱۴:۰۱, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
(۶/بهمن/۸۹ ۱۲:۵۵)guided نوشته است:  سایت مقام معظم رهبری

س 1213: آيا خريد و نگهدارى و استفاده از دستگاه گيرنده برنامه‏هاى تلويزيونى از ماهواره جايز است؟ و اگر دستگاه گيرنده مجانى به دست انسان برسد چه حكمى دارد؟
ج: دستگاه آنتن ماهواره‏اى از اين جهت كه صرفا وسيله‏اى براى دريافت برنامه‏هاى تلويزيونى است كه هم برنامه‏هاى حلال دارد و هم برنامه‏هاى حرام، حكم آلات مشترك را دارد. لذا خريد و فروش و نگهدارى آن براى استفاده در امور حرام، حرام است و براى استفاده‏هاى حلال جايز است. ولى چون اين وسيله براى كسى كه آن را در اختيار دارد زمينه دريافت برنامه‏هاى حرام را كاملا فراهم مى‏كند و گاهى نگهدارى آن مفاسد ديگرى را نيز در بر دارد، خريد و نگهدارى آن جايز نيست مگر براى كسى كه به خودش مطمئن است كه استفاده حرام از آن نمى‏كند و بر تهيه و نگهدارى آن در خانه‏اش مفسده‏اى هم مترتّب نمى‏شود. لكن اگر قانونى در اين مورد وجود داشته باشد بايد مراعات گردد
آفرین حالا شد پس استفاده ی حلال از فی*ل*تر شکن و کسی که به خودش اطمینان داره حلاله و اشکالی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، Amir ، mohamad
۱۷:۱۰, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
آقا چرا برای خودوتون حرام و حلال درست می کنید طبق تحقیقات بنده الان در ماهواره شبکه های اسلامی وجود دارد که از ایران برنامه ها ظبط می شود مثل شبکه ولایت که رییس آن آقای دکتر حسینی قزوینی می باشند که درجه ی اجتهاد هم دارند در ضمن آقای مکارم شیرازی هم از ایشان حمایت می کنند و فکر میکنم مقداری از سهم امام هم این شبکه دریافت کنه البته فکر کنم ها جون قبلا آقای مکارم می خواستند به شبکه ی سلام این سهم را بدهند ملی نمی دونم چی شد که ندادند و خدشون این شبکه را زدند چون رفتم سایت ولی عصر دیدم قبلا آقای دکتر قزوینی تو این شبکه صحبت هایی داشتند و این رو مطمئن هستم که شبکه ی ولایت با حضور آقای مکارم تاسیس شد و الان هم در این شبکه فکر کنم برنامه داشته باشند .
پس اگر حرام باشه که نیست و هیچ عالمی هم نگفته چرا خدشون علاوه بر استفاده شبکه هم دارند .
و در ضمن اگر ما فی*ل*تر شکن استفاده کنیم و بریم تو فیس بوک و تبلیغ دین کنیم کجاش غیر شرعی است تازه من فکر میکنم اگر امکان این کار رو داشته باشیم و نکنیم اشتباه هم کردیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، Amir
۱۸:۰۵, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
برادر اگر انقدر می تونید از ماهواره و فی*لتر شکن استفاده های خوبی داشته باشید . شما جزء افراد استثنایی هستید که می تونید به راه بد کشیده نشید و در ضمن دیگران رو هم راهنمایی کنید
ولی شاید بعضی ها که مثل امثال من یکم ضعیف باشن نتونن و یا جنبش رو نداشته باشن ! پس حکم عمومی ندین Blush
مخصوصا ماهواره که خیلی خوبه ! چون از حدودا 900 تا کانالی که شنیدم (نمی دونم ) می گیره تعداد حدودا شاید ( نمی دونم ) 10 یا 20 تاش از همین مواردی هست که شما فرمودین ( دینی ). پس از نسبت درصد شبکه ها و برنامه های خوبش پی به لزوم استفاده از این وسیله می بریم !!!! BlushBlush

البته خودم هم بعضی موقعها شاخ درمیارم وقتی یک مطلب مذهبی رو دنبال میکنم و میرم توی صفحه ی دل انگیز فی*لترینگ خیلی حال میکنم واقعاBlush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، shia12 ، Amir ، taleb
۱۸:۳۷, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
من هم قبول دارم که ضررش بیشتره
درضمن ما ماهواره نداریم حالا شاید به خاطر شغلم که معلم باشه و شاید هم به خاطر چیز های دیگه از جمله همون شبکه های سرگرمی زیادش که هر چه قدر هم آدم بخواد خود خوری کنه بازم فکر کنم میره سراغش
بنده در یک روستا درس می دم جالبه که از بین بچه ها که 23 شاگرد دارم فقط 3 نفر ماهواره ندارند و همون سه نفر هم شاگرد های زرنگم هستند و از بین این 20 نفر 10 نفر مرتب برنامه های کشتی کج را نگاه می کنند و اسم خیلی هاشون رو هم بلدند و برنامه های همین فارسی 1 رو دنبال می کنند و الان هم میگند یک شبکه جدید اومده به نام من و تو که برنامه های سرگرمی داره و میگن بیشتر اون رو دنبال می کنیم ولی من معلم هر چی بگم از خطرات این شبکه ها بچه باز می روند خونه و در خونه پدر و مادرشون بهشون میگه معلمت غلط کرد اون جیره خوره دولته باید هم این حرفارو بزنه دیگه و بازهم اون بچه ی پاک و معصوم باید بشینه و برنامه های مزخرف bbc فارسی 1 رو ببینه البته این رو هم بگم که تقریبا همشون سریال مختار نامه رو می بینند .
ولی من با بعضی ها که می گن اصلا نباید استفاده بشه و برای خودشون حکم حرام بودن میدند مخالف هستم اونم چون که هیچ مرجعی از حرام بودن حرف نزده . ما باید پیرو مراجع باشیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، Amir ، taleb
۲۲:۳۳, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۲:۵۱ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام به همه دوستان
(۶/بهمن/۸۹ ۱۸:۳۷)shia12 نوشته است:  ولی من با بعضی ها که می گن اصلا نباید استفاده بشه و برای خودشون حکم حرام بودن میدند مخالف هستم اونم چون که هیچ مرجعی از حرام بودن حرف نزده . ما باید پیرو مراجع باشیم .

دوست گرامی اگر شما پیرو مراجع هستید و فقط مشکلتتان معنی کلمه "جابز نیست" است پس بفرمایید:
نقل قول:در احکام فقهی فرق "حرام است" با "جائز نیست" با "اشکال دارد" چیست؟
"حرام است" یعنی "ممنوع است" و در جایی به کار می‏رود که عملی از نظر شرعی ترکش لازم باشد، مانند این که گفته شود:نگاه به نامحرم به قصد لذّت حرام است؛ یعنی از نظر شرعی ترک نگاه با لذّت لازم است.
"اشکال دارد" انجام دادن عملی موجب اسقاط تکلیف نیست و نمی‏شود به آن عمل اکتفا کرد، ولی در این مورد می‏توان از مجتهدی که در رتبه بعد است تبعیّت نمود. بنابراین معنای "اشکال داد" احتیاط واجب است.
"جایز نیست" هم به معنای "حرام است" است.
خلاصه کلام این که اصطلاح "حرام است" و جائز نیست" به یک معنا است و هر دو، فتوای مجتهد است و نمی‏توان از مرجع دیگری تقلید کرد، ولی واژه "اشکال دارد" احتیاط وجوبی است و می‏توان به فتوای مرجع دیگری در آن مسئله عمل کرد.
کاربرد واژه‏های متفاوت به خاطر برداشت‏های گوناگونی است که مراجع از دلایل دارند.

- توضیح المسائل مراجع، ج 2، واژه‏ها واصطلاحات فقهی توضیح المسائل.

نقل قول:معنی عبارت "جایز نیست"
سؤال7 : آيا جمله «جايز نيست» معادل جمله «حرام است» مى باشد، يا تفاوت دارند؟ اگر تفاوت دارند، تفاوت آن در چيست؟
پاسخ: تفاوتى ندارد.

منبع : http://www.anhar.ir/Contentview.asp?ID=409

پس بنابراین از دوستان گرامی خواهش داریم که بدون دلیل و مدرک حرفی را نزنند و همین طور بی دلیل کسانی را متهم به فلان و فلان نکنند. این مسائل که شوخی بردار نیست که هرکس خود را علامه بداند و فتوا بدهد. ما مقلد مراجع هستیم و همه امور رندگیمان را باید بر اساس احکام شرعی انجام دهیم. حرام حرام است خواه باب میل شما باشد یا نباشد. متاسفانه امروزه مسائل شرعی سلیقه ای شده است. هرکس هرکاری میخواهد میکند بعد خود را مقلد مراجع هم میدانند.
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، shia12 ، MAHDI59 ، Amir ، mohamad ، Seyed Mohsen ، iran67
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا