کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و تحلیل warcraft
۱۷:۰۹, ۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1

مقدمه
[تصویر: Wrath_of_the_Lich_King.jpg]

عنوان Warcraft با بازی Warcraft: Orcs Humans در سال ۱۹۹۴ آغاز شد. داستان به طور کلی فضایی خیالی و افسانه‌ای دارد و نبرد میان انسان‌ها، Orcها، Undeadها و Night Elfها را به تصویر می‌کشد. این فضای داستانی در سال ۱۹۹۴ آغاز شد و اندک اندک با رومان‌ها و کامیک‌هایی که بلیزارد در فاصله زمانی میان بازی‌ها منتشر می‌کرد، روز‌به‌روز کامل‌تر شد.تا سال ۲۰۰۳ بلیزارد (شرکت سازنده بازی) بازی‌های Warcraft II: Tides of Darkness و Warcraft III: Reign of Chaos و بسته توسعه نسخه آخر را با عنوان The Frozen Throneمنتشر کرد. The Frozen Throne محبوب‌ترین عنوان استراتژی است که از سال ۲۰۰۳ تا به امروز، حریف قابلی به خود ندیده است. همچنان این بازی پرطرفدارترین بازی در سبک استراتژیک است و بر اساس آمارهایی که سرورهای بازی‌های آن‌لاین ارائه می‌کنند، بیش از هر بازی استراتژیک دیگری بازی می‌شود.
محبوبیت بیش از حد وارکرافت باعث شد تا بلیزارد دست به سرمایه گذاری عظیم بزند و بازی انلاین world of warcraft را بسازد.لازم به ذکر است که world of warcraft پر در آمدترین و محبوبترین بازی رایانه در طول تاریخ است به طوری که درآمد سالانه بلیزارد از تنها شارژ ماهیانه بازیکنان و مخارج دیگری که در بازی پرداخت می‌شود بیش از 2 میلیارد دلار تخمین زده شده و از نظر محبوبیت هم اکنون تعداد بازیکنان wow از 15 میلیون نفر گذشته است که این خود رکوردی در صنعت بازیست.

بدون شک این بازی یکی از اعتیاد اورترین بازیهایی است که تا کنون ساخته شده اند و با جمعیتی حدود 15 میلیون نفر حکم کشوری را دارد که به موازات جهان بنا شده و وظیفه تخریب ذهن و اعتقادات و حتی زندگی حقیقی کاربرانش را بر عهده دارد.
برای مثال همین تروریست نروژی andres behring بعد از دستگیری اعتراف کرد که عاشق بازی world of warcraft بوده و تمامی اموخته های جنگی خودش را از call of duty اموخته که این خود سندی بر تاثیر بالای این دسته بازیهاست.
گاهي هم شايعات و گاهي اخبار معتبري نيز از کشته‌ها و زخمي‌‌هاي واقعي اين بازي به گوش مي‌رسد. به عنوان نمونه سايت‌هاي زيادي از مرگ يکي از بازيکنان خبر دادند که يک هفته پي‌در‌پي بازي کرد و پشت رايانه‌اش جان داد و يا داستان شگفت‌انگير بازيکن ديگري که پس از شکست خوردن در يک نبرد حساس، خود را از پنجره آپارتمان خود به بيرون پرتاب کرد، بارها و بارها تکرار شد. پس از انتشار اين گونه اخبارو شايعات، شرکت بليزارد ترتيبي داد تا والدين بتوانند ساعات خاصي را براي بازي فرزندان خود تعيين کنند.اما چه فایده ای دارد؟؟؟ ومگر چند درصد از بازیکنان این بازی انقدر کوچک هستند که والدین توان کنترل آنها را داشته باشند
واقعا این چه دسیسه و نیرنگیست که زندگی واقعی یک انسان را فدای جهانی دروغین و مجازی میکند؟؟؟
نکته بسیار مهم دیگری که میتوان به ان اشاره کرد این است که در داستان وارکرافت و مجموعه بازیهای ان برخلاف تمامی فیلمها و داستانها و بازیهایی که سراغ داریم شخصیتهای منفی محبوبترین ها بوده اند
آن هم نوع خاصی از این شخصیتهای منفی که همگی خائن بوده اند!
و این واقعا در نوع خود جالب است چون درگذشته دشمن شخصیتهای زر ورق شده ای را نشان میداد و با مثبت نشان دادن شخصیتها و معرفی آنها به عنوان نجات دهنده ی دنیا قصد در نفوذ بیننده و کاربران داشت ولی این بار چقدر حساب شده بدترین و خبیث ترین شخصیتهای بازی که قصد نابودی دنیا را دارند را به محبوبترین آنها مبدل میکند به نحوی که هزاران شمشير واقعي از جنس استيل و شبيه به شمشير کاراکتر ليچ‌کينگ که روی آن نماد بز بافومت به وضوح نمایان است را به فروش میرساند که این خودش سندی برای اثبات محبوبیت این ابلیس(لیچ کینگ) می باشد
نکته منفی دیگر در این بازی این است که برخلاف بازي‌هايي که مي‌توان يک بار براي هميشه تمامشان کرد، براي وارکرفت پاياني وجود ندارد و اگر يک بار اين بازي‌ها را بازي کنيد و بپسنديد، اين خود شما هستيد که زمان پايان آن را مشخص خواهيد کرد، چه بسا زمان پايان بازي خيلي از بازيکنان بازي‌هاي بليزارد سال‌هاست که ادامه دارد و هنوز هم تمام نشده است و حتی این نکته در مورد داستان وارکرفت هم صدق میکند که بسیار خطرناک است زیرا شما از پایان داستان مطلع نیستید و ازطرفی بازی هم به دلیل طولانی شدن جزئی از زندگی روزمره شما شده است درنتیجه دست به انواع تخیلات و توهمات برای پیش بینی داستان میزنید که کمترین پیامد آن پرورش قوه سرکش خیال است
تمامی دلایلی که ذکر کردیم ما را بر آن داشت تا به نقد و تحلیل این بازی و به خصوص شخصیتهای ان بپردازیم و از همه شما عزیزان تقاضا دارم هر اطلاعاتی درمورد این بازی دارید در این موضوع قرار دهید
یاعلی

این بحث ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، مسافر ، MOHIE ، Reza2035 ، محب الزهرا ، mohammad790 ، Admirer ، blue.blood ، PWLG
۹:۳۷, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2

به جرات میشه گفت این بازی یکی ار پرسرفدار ترین بازی های دنیسات و همین طور اعتیاد آورترین هم هست
خود من 4 سال به طور مطلق این بازیو میکردم هر چیزی بگینو بلدم تو این باز ی اما آخرش واسه خودم نشستم نتایج خوب و بدشو رو کاغذ نوشتم نتیجش اینا شد :
نتایج خوب:
پر کردن وقت های اضافه
تفریح

نتایج بد:
عقب افتادن از درس طوری که معدلم 2 سال آخری که این بازیو میکردم 2 و بعد 3 نمره اومد پایین
اعتیاد شدید جوری که یک روز بازی نمیکردم انگار داشتم میمردم
تاثیر بسیار شدید تو روحیه
حروم کردن وقت با ارزش
حروم کردن پول
و .....

واسه همین هست که به هیچ کس توصیه نمیکنم بره و این بازیو انجام بره چون به بخت خودتون لگد زدین اگه این بازیو انجام بدین
در ضمن داستان این بازی هم که فقط کافیه یه بار کتابشو بخونین 1000 تا نشونه از شیطان پرستی و .. میبینین
بارز ترین نمونش همین چند خدایی و نابود شدن خدایان بازی و یا جنگشون با هم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، محب الزهرا ، yamin ، blue.blood
۱۳:۰۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۹:۳۷)MOHIE نوشته است:  به جرات میشه گفت این بازی یکی ار پرسرفدار ترین بازی های دنیسات و همین طور اعتیاد آورترین هم هست
خود من 4 سال به طور مطلق این بازیو میکردم هر چیزی بگینو بلدم تو این باز ی اما آخرش واسه خودم نشستم نتایج خوب و بدشو رو کاغذ نوشتم نتیجش اینا شد :
نتایج خوب:
پر کردن وقت های اضافه
تفریح

نتایج بد:
عقب افتادن از درس طوری که معدلم 2 سال آخری که این بازیو میکردم 2 و بعد 3 نمره اومد پایین
حروم کردن وقت با ارزش
حروم کردن پول
و .....

واسه همین هست که به هیچ کس توصیه نمیکنم بره و این بازیو انجام بره چون به بخت خودتون لگد زدین اگه این بازیو انجام بدین
در ضمن داستان این بازی هم که فقط کافیه یه بار کتابشو بخونین 1000 تا نشونه از شیطان پرستی و .. میبینین

والا داداش شما خیلی معتادی دیگه ، من 10 ساله وارکرافت بازی میکنم. مشکلی ندارم باش. نه معتاد شدیم ، نه شیطون پرست. اینم بغل بقیه بازی ها ، یه بازیه . ادم بدونه ماجرای این بازی چیه ، بعدش بازی کنه ، اشکالی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: L.payam ، blue.blood
۱۴:۴۷, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
درسته که این بازی 7 سال پیش ساخته شده ولی هنوز هم سرورهای این بازی شلوغه و هنوز هم کافینت ها و گیمنتها این بازی رو روی سیتم نصب دارند...
واقعا پایه واساس این بازی توی طراحی گیم پلی خیلی محکم هست....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790
۱۸:۰۶, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5

(۶/آبان/۹۰ ۱۳:۰۹)Mohammad Trust نوشته است:  
(۶/آبان/۹۰ ۹:۳۷)MOHIE نوشته است:  به جرات میشه گفت این بازی یکی ار پرسرفدار ترین بازی های دنیسات و همین طور اعتیاد آورترین هم هست
نتایج خوب:
پر کردن وقت های اضافه
تفریح

نتایج بد:
حروم کردن وقت با ارزش
حروم کردن پول
و .....

والا داداش شما خیلی معتادی دیگه ، من 10 ساله وارکرافت بازی میکنم. مشکلی ندارم باش. نه معتاد شدیم ، نه شیطون پرست. اینم بغل بقیه بازی ها ، یه بازیه . ادم بدونه ماجرای این بازی چیه ، بعدش بازی کنه ، اشکالی نداره
یه سوال مگه من گفتم شیطان پرست شدم؟
بعدشم از هرکی که سرور اصلی بلیزارد بازی کرده بپرسین این بازی یکی از معتاد کننده ترین بازی هاست
دوما شما خودت داری میگی 10 ساله بازی میکنم هنوز نفهمیدی معتادش شدی؟
۱۹:۱۴, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۱۸:۰۶)MOHIE نوشته است:  
(۶/آبان/۹۰ ۱۳:۰۹)Mohammad Trust نوشته است:  
نتایج خوب:
پر کردن وقت های اضافه
تفریح

نتایج بد:
حروم کردن وقت با ارزش
حروم کردن پول
و .....

یه سوال مگه من گفتم شیطان پرست شدم؟
بعدشم از هرکی که سرور اصلی بلیزارد بازی کرده بپرسین این بازی یکی از معتاد کننده ترین بازی هاست
دوما شما خودت داری میگی 10 ساله بازی میکنم هنوز نفهمیدی معتادش شدی؟

داداش بیلیزاردش هم بازی کردیم. ولی روزی 1 ساعت.
شیطون پرست هم نمیگم شدی.

اون موقعی که warcraft 1 اومد. 150mb بود. . یه بازی مثل بقیه بازیا، وگرنه بازی که زیاد کردیم.
۲۰:۲۶, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7

داداش دوتا که با روزی کم تر از یک ساعت و نیم هیچ کاری نمیشه کرد wow هم که کمتر از 1 ساعت بشینی هیچ کاری نمیتونی انجام بدی به غیر از لول آپ این دوتا بازی رو مخصوصا wow اگه بخوای یه کاری کرده باشی باید حداقل دو ساعت بشینی پاش
۱۵:۱۷, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بازی war craft یعنی جنگ نرم
در یکی از این قسمت هاش با برعکس کردن کلمه ای به جمله ی in the name of scenarios رسیدیم. با در اوردن ابجد این جمله به جمله ی so iranians fo رسیدیم فهمیدم که جمله ی انگلیسی اول در خود بازی وجود دارد وهم اکنون در حال تحقیق بیشتری در این رابطه هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، محب الزهرا
۱۹:۴۳, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱۹:۴۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #9

Anduin Lothar

اندوین لوتار رهبر بزرگ اتحاد و پادشاه اعظم سرزمین ازروث بوده که ملقب به شیر ازروث هست
دو نکته باعث شد تا درموردش مطلب بنویسم یکی لقب و قدرت او در دنیای وارکرافت و دیگری مقبره اون که کپی برابر اصل ابلیسک هستش و به نماد مقدس استقامت ازروث مبدل شده
او بدون شک یکی از قدرتمندترین پادشاهان اتحاد در دنیا وارکرافت بوده و لقب شیر ازروث را از همین جهت بر او نهادند که همانطور که میدانید شیر نماد سلطه جهانی یهود است و در تورات آمده است : « وبقیه یعقوب ، در میان امتها و قومهای بسیار مثل شیردر میان جانوارن جنگل و مانند شیر درنده در میان گله های گوسفند خواهند بود که هنگام عبور پایمال می کند و می درد و کسی نمی تواند مانع او شود . قوم اسراییل دربرابر دشمنانش خواهد ایستاد و آنها را نابود خواهد کرد . » پس بازهم ردپای صهیونیست جهانی در این بازی اشکار شد و اما سند مهمتر برای شیطانی بودن لوتار مقبره ی اون هستش که کاملا به شکل ابلیسک طراحی شده و به عنوان میراثی از او به جای مانده و همانطور که در تصویر آشکار هست ژنرال تیرالیون فرمانده کل قوای متحدین با تمام عزمتش جلوی قبر لوتار(ابلیسک) زانو میزند

[تصویر: Turalyon.jpg]
ضمنا این نقاشی جای بررسی بیشتر داره برای مثال اون خورشید هم میتونه نمادی باشه که در تصویر استفاده شده
بنابرین اگه شما هم چیز مهمی پیدا کردید تو تاپیک اطلاع بدید

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، Admirer
۱۴:۵۵, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
پیدا کردم in the name of senerious یعنی :به نام خدا(یکی از خدایان یونانی ها)و معنی so iranians fo که یعنی:so iranians found of که یعنی :‌(ایرانیان شبیه به چیزی هستند) اگر بفهمم قضیه ی بازیه war craft چیه همه چی حل میشه. یعنی قضیه ی قسمت های مختلف بازی.وحالا مجبور به تحقیق بیشتری در این زمینه هستم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]