کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم:
1- چه مقدار خرج برداشته؟
2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟
3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟
4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟
5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟
6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟
7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟
8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟HuhHuh
زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید.
با تشکر کاربر تازه وارد.Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohsen 2012 ، shafagh_mah ، مبينا ، moje12.ir ، ST92 ، ilitih ، فدک زهرا ، Anti.Mason ، marziye ، kohnavard ، ztb ، azade ، توحید ، Ghaem ، ALMIDA ، Bran ، ahossein ، سرباز ولایت ، ascertained ، meisamtiger ، ahmad1300 ، من انقلابی ام ، tazevared ، عبدالرحمن ، پرهام ، fafa* ، amirak

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۱, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است:  10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال؟؟؟
باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!Sad
با سلام به شما وخوش آمد گویی به خاطر عضویت در این تالار.
نظر شما برای من محترمه ولی اگه بخوایم این سریال رو نقدش کنیم مسائل مهمتری در این سریال وجود دارد.واین چیزی که شما عنوان کردید یه مقدار به نظر من اشکال الکیه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، Detector ، Anti.Mason ، faateme-313 ، cernel ، Ronak ، zahra.shakiba ، مرغ باغ ملکوت ، ascertained ، fafa* ، cena
۰:۱۸, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12

من روی این دو قسمت از حرفهاتون بحث دارم :
(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است:  5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته.

10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
باز هم میگم این نظر من است،شاید این طور نباشد!Sad

اولا پرخرج ترین فیلم تاریخ آمریکا ، فیلم سینمایی آواتار هست که بین 300 تا 500 میلیون دلار خرجش کردند
کسانی که این فیلم AVATAR را دیدند ، میتونند با فیلم مستند ظهور مقایسه کنند !!
من که فکر نمیکنم حتی 200 میلیون تومان هم ، خرج ساخت ظهور شده باشه !

دوما ، این جمله < اگر خدا بخواهد ادامه دارد > منظورش این هست که انشاالله ادامه برنامه را در قسمت بعد میبینید ! همین !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ali73 ، زهرا خانم ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، فرهاد ، س.س.الف ، F_R ، صابر ، 872325 ، pop313 ، PARADOX ، Detector ، mahdyshr ، yektaparast ، janali ، ahoora2563 ، fardinho ، bi neshani ، MohammadFC ، A L I ، ilitih ، abbas313 ، yashar_turk ، Anti.Mason ، omoridi ، Havbb 110 ، سرباز سید علی ، faateme-313 ، cernel ، salman313 ، Ronak ، فرشید ، zahra.shakiba ، مرغ باغ ملکوت ، مجید املشی ، ascertained ، mahdi_kojayee ، Majid4mi ، قلب ، fafa* ، th17 ، cena ، میم.حسین.الف
۰:۳۲, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۰:۳۲ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #13
آواتار

برادر گل من جناب

[b]
ninjutsu

الان شما با این تاپیکی که زدی باید منتظر انتقاد شدید بچه ها باشی!Blush
به نظرت بهتر نیست اول این مستند رو ببینی و بعد در موردش نظر بدی؟؟!!
سوال دیگه ای ندارم!
همین!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، مبينا ، س.س.الف ، صابر ، yektaparast ، fardinho ، elnino_ha7 ، yashar_turk ، Anti.Mason ، cernel ، salman313 ، فرشید ، zahra.shakiba ، مرغ باغ ملکوت ، ascertained ، mahdi_kojayee ، قلب ، fafa* ، cena
۰:۴۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
اصلا اشکال نداره که ایشون میخواد نقدی از این مستند ارائه بده ولی نقداش باید دارای محتوا باشه و روی مسائل عمیقتری بحث بشه نه اینکه آخر هر قسمت گفته اگر خدا بخواهد ادامه دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، زهرا خانم ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، ema1392 ، مبينا ، صابر ، yektaparast ، fardinho ، yashar_turk ، cernel ، salman313 ، Ronak ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، ascertained ، fafa*
۱:۳۱, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۱:۴۰ توسط ninjutsu.)
شماره ارسال: #15
آواتار
اولا همانطور که گفتم این فقط و فقط نظر خودم است،فقط همین و دوما شاید در مورد رقم خرج این فیلم کمی اقرار کرده باشم ولی یه چیزو میدونم که این فیلم با یکی دو تا دوربین که دست فیلم برداران این سریال است ساخته نشده و خیلی خرج این فیلم شده است.
بعد هم چرا همه به نظر من چسبیدید و دنبال بقیه مسائل را نمیگیرید؟؟؟
لطفا به جای اینکه به نظر من ایراد بگیرید (که هر چند من هم اشتباه میکنم،چون منم انسانی هستم مثل بقیه انسانها و دچار اشتباه و گناه می شوم)،لطفا به بندهای 7-8-9 ایراد کنید و نظرات خود را بگویید.
لطفا به تایپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-69.html مراجعه کنید.
البته من هم مثل تمامی دوستان تمامی مطالب را تائید نمیکنم ولی خوب به موضوع اشاره کرده است.
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Anti gods ، Anti.Mason ، ascertained
۱:۴۴, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16

(۹/آبان/۹۰ ۲۳:۲۲)ninjutsu نوشته است:  10- البته من فکر کنم یکی از این دروغ ها را متوجه شدم،البته سندیتی نیست ولی خب این نظر من است؛در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
این متن رو توجه کن دوست عزیز
"گاهی شرک افعالی به طور مخفی و پنهان وارد اندیشه ی برخی انسانها می شود به طور مثال کسی که فکر کند آب و دارو در رفع تشنگی و در شفا بخشی مستقل از خداوند تاثیر می گذارند به شرک خفی دچارشده است استفاده از عبارتهای مانند (( ان شاء الله )) ، ((اگرخدا کمک کند )) و یا (( به امید خدا )) اگر در فرهنگ دینی رایج است به معنای دوری از شرک خفی و توجه به قدرت و اراده ی الهی در همه ی امور است"
فکر کنم الان کاربرد این جمله بیشتر حس بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، Anti gods ، ema1392 ، PARADOX ، mahtab22 ، bi neshani ، salman313 ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، ascertained ، میم.حسین.الف ، arman mohseny
۵:۵۲, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۶:۰۶ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #17
آواتار
من فکر نمیکنم شما مستند ظهور رو دیده باشید/

چون اگر دیده بودید ...........Blush

مستندی که بالای 90% تصویر ها و سخنرانی های ارائه شده در مستند ساخته خود آنها نیست چگونه میتواند هزینه زیادی داشته باشد؟ فکر کنم به غیر از خرج سفرهایشان خرج دیگری نبوده . در کدام قسمت شما تصویری را دیدین که نیاز به دوربین های پیشرفته داشته ؟؟؟؟ یکی از قسمت های اولش که در دبی بود با موبایل فیلم گرفته بودند.
اون قسمت هایی که داشتند در ساحل راه می رفتند سواحل دریای مدیترانه بود
حالا یا کشور لبنان بوده یا اسپانیا یا هر کشور دیگه ای
اگر هم در مستند تاثیر گذاری ساختن به دلیل این بود که کار اولشان نبوده .

تجهیزات ساختن یک همچین مستندی ، اصلا چیزی نیست !!!!!
من هم میتوانم یک دوربین معمولی از بازار بخرم و تصویری از ساحل و دریا بگیرم.
برنامه ها و نرم افزار های ساختن مستند هم که در اینترنت و بازار موجوده .
دیگه چه خرج دیگه ای بوده که ما از قلم انداختیم؟!!
مهمترین و اساسی ترین چیزی که این مستند رو با ارزش کرد اطلاعاتی بود که ما از آن باد گرفتیم . دست یابی به این اطلاعات اصلا کار سختی نبود فقط بیشتر مردم دنیا حواسشان نبود .
خرج اصلی این مستند دقت و هوش و حواس بود و از همه مهمتر هدایت از طرف خدا . ( یک توضیحی در پرانتز راجب اعتقادات این جوانان بگویم . من کاری با اعتقاد ارکنار و نوریگا ندارم چون نمیشناسمشان . اما عبدالله هاشم جدیدا از مسیرش منحرف شده .در آخر الزمان راسخ بودن در اعتقادات کار سختی هست .ان شاالله که همه مورد لطف و هدایت خدا تا پایان زندگی اشان در این دنیا قرار بگیرند.)

برای سایرین اطلاعات راجب فراماسونی و .... کمی عجیب بود در حالیکه مردم آمریکا ااز سال ها قبل از ساخت این مستند با موضوع فراماسونری و ایلومانی از قبل آشنا بودند )

اشتباهی که اکثر افراد بعد از دیدن این مستند با آن درگیر می شوند این هست که چه طور ما تا به حال از چنین اطلاعاتی بی خبر بوده ایم و چند جوان برای ما بازگو کرده اند . باخودشان فکر میکنند این جوانان اولین کسانی هستند که دارند این اطلاعات رو افشا می کنند .
حقیقت اش این هست این اطلاعات موجود بود اما ما دنبالش نبودیم . و حتی قبل از ساخت این مستند مقاله و کتابهایی بودند که به موضوع فراماسونری پرداخته باشند . ما هم همانند نوریگا و ارکنار بی خبر بودیم .

ولی فرق این دو جوان این بود که بعد از رسیدن این اطلاعات تصمیم گرفتند اطلاعاتشون رو با دیگران در میان بگذارند و مسلما هیچ چیزی به جز ساخت مستند این اثر گذاری را نداشت.

شما اگر از پدر و مادرتان یا کسانی که زمان انقلاب رو به خوبی درک کرده باشند سوال راجب فراماسون بودن هویدا و امامی بپرسید اندکی اطلاع دارند . چون در همان زمان های انقلاب میدانستند که امامی فراماسون بوده ولی ان زمان کسی دقیقا از جزئیات این گروه و افکار و اعتقاداتشان خبری نداشت. به مرور بعد از حادثه یازده سپتامر این اطلاعات بیشتر و بیشتر افشا شدند

از طرفی این مستند ساخت 4 سال پیش است
به گفته خودشان و همانطور هم که همه ما میدانیم این مستند در مورد مطالبش ایراداتی را داشت .
این مستند حدود 85 % راجب ظهور دجال و کارهایی که دجال و یارانش انجام داده اند را بررسی کرده بود . با نزدیک شدن به سال 2012
این مستند در سایت یوتیوب سانسور شده . و صدای آن کاملا قطع شده است .
کلا یوتیوب چند وقتی است که اقدام به سانسور کردن کلیپ ها اقدام میکند.

اشتباه دیگر شما این است که فکر میکنید قدرت های شیطانی دنیا اختیار همه چیز رو دارند . یکجورایی انگار برای شما غیر عادی است که چند جوان بتوانند مستندی بسازند و افشاگری کنند.
اشتباه شما این هست که قدرت های اونها را خیلی دست بالا گرفتید و قدرت مردم عادی رو کم می پندارید !!!
و قدرت اصلی رو فراموش کردیم ؟؟؟
همون خدایی که اگر بخواد هرکاری را انجام دهد هیچ نیرویی جلو دارش نیست .
یکی از اسما الله، قادر است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، shh ، ema1392 ، مبينا ، Hadith ، n a z i ، waiter ، hamed313 ، F_R ، pop313 ، PARADOX ، mahdyshr ، yektaparast ، am_po ، fardinho ، rahbin ، islamnab ، hasan.z ، a GOOD EMIN3M ، سجاد_ف ، فدک زهرا ، Anti.Mason ، منتظرالقائم ، cernel ، salman313 ، sadra0110 ، آرین (الهه.ع) ، 59-11(یامهدی) ، Ronak ، فرشید ، zahra.shakiba ، مرغ باغ ملکوت ، fafa* ، مجید املشی ، ahossein ، سپیده سروش ، لیلا ، سرباز منتظر ، قلب ، th17 ، میم.حسین.الف ، beragheshgh ، sarbaz sabur
۹:۲۲, ۱۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۱۰:۳۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام و خوشامدگویی خدمت شما دوست عزیز.

قبل از اینکه سایر دوستان بخوان مطالب رو موردی بهش اشاره کنن و خدایی ناکرده کمی تند برخورد کنن حقیر سعی میکنم جواب سوالات شما رو بدم.

خیلی خوب بود که قبل از اینکه نقد مطلبی رو بپذیرین خودتون با دقت در موردش تحقیق می کردین اما حقیر سعی میکنم در این مورد توضیحاتی بدم که شما رو به طور کامل از شک بیاره بیرون ان شاءالله هر چند توضیحات خانم m.shirazi خیلی خوب بود:

نقل قول: 1- چه مقدار خرج برداشته؟
2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟

دوستمون m.shirazi اشاره کردن که این مستند شاید درصد کمی از اون رو خود سازندگان فیلمبرداری کردن. یه تکه با موبایل، یک تکه فیلمبرداری از دریا و فروشگاه بزرگ و صحبتهای خود نوریگا. اینها هم هر کسی که یه دوربین ساده داشته باشه میتونه انجام بده. اما مهم سایر تصاویر مستند بود که باید بگم این مستندها خیلی وقته که به صورت مجزا روی نت موجود بوده و فقط کافی بود کسی روی اونها تحقیق انجام بده.
مثالی می زنم. حقیر شخصا مستندی راجع به قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود تهیه کردم. اینهم لینکش حتما مطالعه و بازدید بفرمایید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21.html

این مستند حدود یک ساعت هست که اگر میخواستیم 10 دقیقه ای اون رو روی یوتیوب بگذاریم میشد 6 قسمت. پس یک نفر، یک ماه، 6 قسمت، تجربه اول مستند سازی. برای تهیه این یک ساعت نزدیک چند گیگ مستند و اطلاعات جمع آوری کردم در زمینه های مختلفی که به این موضوع مربوط میشد و بعد سعی کردم گلچینی مفید و موثر و خلاصه از اونها تهیه کنم. اگر بخوایم فکر کنیم همه مستند ساخته بنده هست شاید نزدیک چندین میلیون دلار هزینه ساختش میشد اما 1000 تومان هم برای من خرجی نداشت فقط یکماه وقت و فکر و نیروی انسانی.
حالا مستند ظهور 8 برابر هست تعداد قسمتهاش. خوب خیلی ساده میشه نتیجه گرفت که چند نفر در عرض چند ماه و با تجربه بالاتر در زمینه مستند سازی و صرف هزینه ای اندک می تونن چنین مستندی بسازن. عرض کردم تصاویر بسیاری از مستند خودشون مستندهای مستقلی بودن که بنده سورس اکثریت اونها رو دارم مثل فیلم بدنام کردن عربها در هالیوود (بد نیست قسمت مستندها و پژوهشهای تالار رو نگاهی بندازین.)

نقل قول: 3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟
4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟

بله دقیقا هدف آگاه سازی بوده چه اینکه حقیر هم هدفم از ساخت و انتشار مستند و مقاله قربانی کردن انسان آگاه سازی بود. همه حتی بچه مسلمونها فکر میکردن تنها جرم اسرائیلیها اینه که به فلسطین حمله می کنن. یه شبهه می اندازن که اینها زمینها رو فروخته بودن. جوان ما هم خیلی ساده باور میکنه و هر چی یهودی نمای اسرائیلی هست رو از گناه مبری میدونه. هدف از ساختن اون مستند این بود که فکر و عقیده و آئین و فلسفه خطرناک اینها افشا بشه تا جوانان ما اینقدر ساده از کنار مسائل پیچیده نگذرن.
حالا عده ای جوان با همین طرز تفکر در جای دیگری از دنیا به حقایقی دست پیدا کردن و خواستن سایرین رو هم آگاه کنن. حتی کار به جایی میرسه که نام از 12 امام و شهادت 11 امام هم میارن با وجودیکه می دونن انعکاس بدی خواهد داشت و به ضررشون خواهد بود....

نقل قول: 5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟

آمریکا این مستند رو نساخته. چند نفر جوان که دقیقا معلوم نیست اهل کدوم کشور هستن مستند رو ساختن. چون کلیپهایی از آمریکا و سایر کشورها نشون میده دلیل نمیشه اهل همون کشور باشن عزیز دل.

نقل قول: 6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟
7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟

این مستند در همین تالار بیشتر از هر جایی مورد نقد و بررسی قرار گرفته. بعید میدونم موردی باشه که اینجا بحث نشده باشه. پاسخ و نظرات کاربران هم همینجا داده شده. حالا هر نهادی ممکنه مستقل نقدی کرده باشه اما اینکه در نهایت چه فکری در مورد اونها بشه به نیت و صد البته میزان تحقیقات فرد یا نهاد بستگی داره. عده ای در اینجا با دیدن مستند تلنگوری بزرگ خوردن و مسیر درست زندگی خودشون رو پیدا کردن عده ای هنوز شک دارن که مستند ساخت خود عمال صهیونیست هست. متاسفانه همین شک باعث میشه این افراد از بهره ای که حقیر و بعضی دوستان از مستند بردن محروم بشن. همه این شکها می تونست با تحقیق بیشتر از بین بره اما متاسفانه ما کمتر افرادی داریم که اهل تحقیق باشن. یادمه ابتدای مقاله قربانی کردن انسان ما آماری دادیم که به گزارش اف.بی.آی این تعداد بچه ناپدید شدن. چند نفر اومدن گفتن منبع این کجاست. در حالیکه با یه جستجوی کوچیک توی گوگل پیدا میشد همون صفحه اول نتایج گوگل. خود ما هم این آمار رو توی یه کلیپ دیدیم. وقتی تحقیق کردیم دیدیم درسته اون رو توی مقاله درج کردیم. خلاصه اینکه اگر کسی میخواد کار ارزنده ای رو نقد کنه قبلش باید خیلی راجع به موضوعات اون تحقیق کنه.

نقل قول:راستی آیا میدانید عبدالله هاشم که یک مسلمان بود،به تازگی یهودی شده؟
من این خبر را چند ماه پیش در وبلاگی خواندم که بالای صفحه ی وبسایت آقای عبدالله هاشم ستاره ی پنج پر ترسیم شده است.

در مورد عبدالله هاشم البته قبلا بارها گفتیم اما باز هم میگیم که ایشون سازنده این مستند نبوده و نیستن. قصه این بوده که کار قبلی عبدالله هاشم انگیزه ای داده به نوریگا و ارکنار که خودشون مستندی کوتاه و خلاصه و دقیقتر تهیه کنن. در مورد خود عبدالله هاشم ایشون یهودی نشده. عزیز دل نباید فقط یه نماد که در همه آئین ها از قدیم وجود داشته ملاک تصمیم گیری در مورد دین یه فرد باشه. ایشون اهل سنت بودن در مصر. طی تحقیقاتی گرایش پیدا می کنن به شیعه اما متاسفانه دچار انحرافات فکری میشن و مرید فردی میشن که افکار انحرافی در مورد شخصیت های آخرالزمان داره.... در مستند جدید خودشون این انحرافات خودشون رو برملا کردن. ما دعا می کنیم ایشون برگردن به راه راست. اما کلا قضیه عبدالله هاشم و مستندهاشون از قضیه مستند ظهور و سازندگانش مجزاست. اینهم خرجش ربع ساعت تحقیق اینترنتی بیشتر نیستSmile....

در مورد دوستتون که گفته ساخت مستند 3 میلیارد خرج برداشته و میگه در مستند ظهور دروغ های بزرگی گفته شده، با توجه به بی اساس بودن گزاره اول صحبتهاشون نباید به گزاره دوم و احیانا نقدی که در موردش حرف زده شک کرد؟

نقل قول: 8- تهیه کننده این فیلم یکی از بزرگترین روانشناسان مطرح آمریکا است،که فقط یک دروغ را،فقط یک دروغ را چنان زیبا در این سریال جاسازی کرده است که هیچ کس متوجه این دروغ نمی شود.
9- بذارید کمی واضح تر بگم:در جنگ روانی،وقتی دولتی بخواد دروغ بزرگی را به خورد مردم بدهد،خب مسلما هیچ عقل سلیمی آن را باور نمی کند،بخاطر همین میاد و صد تا حرف میزند که نود و نه تا راست است و آن یک دروغ بزرگ را هم بعنوان حرف راست قاطی آن میگوید و میشود صد تا حرف راست و این دروغ را چنان زیرکانه در دیگر حرف های راست جاسازی میکنند که هیچ کس متوجه دروغ بودن آن حرف نمی شود تا به موقع از آن حرف مثلا راست استفاده کنند و مردم پیش خود میگویند،وقتی این همه راست،خب حتما این یکی هم راست است و اینجوری کلاه بسیار تا بسیار گشادی سر مردم میرود.

تهیه کننده فیلم و کارگردان فیلم و سازنده فیلم همه اینها همون چند نفر هستن نه روانشناس آمریکایی و دولت آمریکا و ....
خیلی جالبه که این حرفها عین متن یکی از قسمتهای مستند هست که حالا داره علیه خودشون به کار میره. در قسمت 37 ابتدای قسمت که داره مستند دیگه ای به نام Zeitgeist رو نقد میکنه این جملات رو میگه:

عین متن ترجمه مستند قسمت 37:

نقل قول:می دونین disinformation (اطلاعات به منظور گمراهی) چیست؟

هنری است که طی آن، آنقدر اطلاعات درست ارائه می شود که وقتی
اطلاعات غلط ارائه شد، آن اطلاعات غلط، به عنوان حقیقت شمرده شود.

فیلم "روح زمان"، از سه بخش تشکیل شده بود.

اولی با دین سر و کار داشت.

دومی با یازده سپتامبر.

و آخری در مورد بانک فدرال و آینده جهان ما بود.

حال، تکنیکی که در این فیلم به کار رفته بود، چه بود؟

بخش دوم و سوم آنقدر دقیق و درست بود که آنهایی که در مورد
بخش اول، اطلاعات کمی داشتند، آن را به عنوان حقیقت پذیرفتند.

این افراد، بخش اول را به عنوان حقیقت می پذیرند چون
آنها از قبل، درستی اطلاعات بخش های دوم و سوم را می دانستند.

نقل قول:در پایان فیلم همیشه یک جمله تکرار می شود(اگر خدا بخواهد ادامه دارد) خدا چه چیزی را میخواهد ادامه داشته باشد؟
آیا خدا میخواهد که تشکیلات فراماسونری ها ادامه داشته باشد و یا ظهور دجال

در مورد «ان شاءالله ادامه دارد...» فرموده بودین البته گفتین شک دارین و این خیلی خوبه که نظر قطعی و قضاوت قطعی نمی کنین. خوب خیلی از دوستان در همین تالار وقتی مطلب طولانی داشته باشن یا تهیه اون زمان بر باشه تکه تکه مطلبشون رو میگذارن و در انتها می نویسن ان شاءالله ادامه دارد... این همونطور که دوستمون گفتن اعتقاد دینی ماست که اگر خدا نخواد ممکنه دیگه مطلب ادامه پیدا نکنه یا اتفاقی بیافته یا .... توی مستند هم چون مستند قسمت به قسمت ساخته میشده و روی نت قرار می گرفته از این عبارت استفاده می کردن و در واقع از خدا کمک می گرفتن برای ساخت قسمتهای بعدی....

اما در مورد شما با توجه به کم بودن تجربه شما و اینکه تازه وارد این حوزه شدین شاید حق داشتین بعضی مسائل اشتباه رو باور کنین مثل خیلی از ماها در ابتدای کار. اما بچه هایی که لااقل مستند ظهور و سایر مستندات رو دیدن دیگه به حالتی رسیدن که هر حرف بدون سند و مدرکی رو نمی پذیرن. برای همین مستند به نقد کشیده شده. بعضی مطالب مستند سندی براش ارائه نشد و هنوز حتی توسط حقیر باور نشده. شما هم ان شاءالله از این به بعد همین روحیه رو داشته باشین. در دین ماست که بدون تحقیق قضاوت نکنیم و نسبت به برادر مسلمان خودمون حسن ظن داشته باشیم.

صحبتهای بالای حقیر مخاطبش کسانی هستن که با وجود سن بالا و تجربه، باز از روی بی اطلاعی و بدون تحقیق کافی میان به یه کار ارزنده که الحمدلله سر منشأ خیر و برکات بوده تهمت می زنن. برای همین حقیر مفصلا پاسخ دادم و اصلا منظورم شما نبودین. آخه این سوالات زیاد تکرار میشه. یه وقت خدایی ناکرده به دل نگیرین. من وضعیت شما رو درک میکنم. اما در مورد خود مستند مطمئنا اشتباهاتی داره خصوصا از دیدگاه تفکر شیعه. در همین تالار هم در موردش بحث شده.

یه نکته بسیار مهم دیگه اینکه ما نمیگیم این مستند باعث هدایت شده بلکه به قول شهید دستغیب نگاهمون به مسبب الاسباب یعنی خداوند هست. خدای بزرگ بود که به واسطه دیدن مستند عده ای رو هدایت کرد. خود مستند تا خدا نخواد کاری نمی تونه بکنه چه اینکه بسیاری دیدن و فقط عده ای از اونها بیدار شدن. بعضی ها هم بودن با صحبتهای آقای رائفی پور، بعضی ها حتی در یک سخنرانی مذهبی و بعضی ها با خوندن کتابی از علما هدایت شدن. فقط خواستم تذکری داده باشم به خودم و دوستان که یادمون نره اگر با دیدن مستند بیدار شدیم و تغییر رویه زندگی دادیم این هدایت فقط و فقط از ناحیه خداوند بوده. صد البته این وسط خداوند اسبابی داره که این مستند و سازندگان اون مصداق همون اسباب هستن و حقیر به نوبه خودم از سازندگان مستند ظهور تشکر میکنم و 100 درصد مطمئن هستم نیت اونها پاک بوده ولو اشتباهاتی در کارشون بوده باشه چه اینکه این اشتباهات در تمامی آثار دیگران و محققان و ... هم ممکنه وجود داشته باشه.

عذرخواهی میکنم بابت اطاله کلام.
یا حق.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، MohammadSadra ، shh ، Anti gods ، only_y2d ، مبينا ، MAHDI59 ، nahal_m ، Hadith ، MOH3N-P ، YARA ، MohammadMeraj ، 872325 ، pop313 ، MEHJR ، PARADOX ، mrfarzadj ، yektaparast ، fardinho ، bi neshani ، blue.blood ، ilitih ، hasan.z ، سجاد_ف ، سبز سفید قرمز ، فدک زهرا ، MohsenSB ، 59-11(یامهدی) ، Forough ، cernel ، loneassassin ، mahabno_247 ، آرین (الهه.ع) ، Ronak ، فرشید ، zahra.shakiba ، مرغ باغ ملکوت ، fafa* ، مجید املشی ، ahossein ، انديشه نو ، Moj-taba ، اولولالباب ، قلب ، میم.حسین.الف ، mason-enemy ، sarbaz sabur
۱۰:۱۴, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۰/آبان/۹۰ ۱:۳۱)ninjutsu نوشته است:  اولا همانطور که گفتم این فقط و فقط نظر خودم است،فقط همین و دوما شاید در مورد رقم خرج این فیلم کمی اقرار کرده باشم ولی یه چیزو میدونم که این فیلم با یکی دو تا دوربین که دست فیلم برداران این سریال است ساخته نشده و خیلی خرج این فیلم شده است.
بعد هم چرا همه به نظر من چسبیدید و دنبال بقیه مسائل را نمیگیرید؟؟؟
لطفا به جای اینکه به نظر من ایراد بگیرید (که هر چند من هم اشتباه میکنم،چون منم انسانی هستم مثل بقیه انسانها و دچار اشتباه و گناه می شوم)،لطفا به بندهای 7-8-9 ایراد کنید و نظرات خود را بگویید.
لطفا به تایپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-69.html مراجعه کنید.
البته من هم مثل تمامی دوستان تمامی مطالب را تائید نمیکنم ولی خوب به موضوع اشاره کرده است.
با تشکر

سلام برادر
به این تالار خوش اومدی. اینجا افراد خیلی با ارزشی هستند که از مصاحبت با اونها لذت خواهی برد. برادر شما با این تاپیک شروع قوی و خوبی داشتی ولی راستش رو بگم ضعیف ادامه دادید.
سوالات خوبی مطرح کردید. دوستان هم دفاع خوبی رو داشتند اگر در مورد مستند سپاه لینکی دارید ما خوشحال میشیم ببینیم. اگر واقعاً هنوز روی نظر اولتون هستید، خیلی عالیه. توصیه می کنم بی طرفانه مستند رو دوباره ببینید و سعی کنید اشکلات موجود رو نقد کنید و توی همین تاپیک برای ما هم بگذارید. واقعاً استفاده می کنیم. همین که یک نفر جرات داشته باشه نظرش رو حتی خلاف جمع به شکل سوال مطرح کنه خوب ارزش داره.
دوست عزیز لطفاً با شنیدن نظرات دوستان سرد نشید و با قدرت، بی طرفانه و منصفانه به کارتون ادامه بدید. ان شاءالله منشا خیر میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، وحید110 ، Anti gods ، Hadith ، fardinho ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع) ، توحید ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، میم.حسین.الف
۱۱:۳۹, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام برادران،ببینید نظر هر کسی برای من مورد احترام است،ولی سعی من در این است که بگویم این کلیپ فقط و فقط یکی از توطئه های دشمن است که در جنگ روانی از آن به نحو احسن استفاده کرده است.
این سخن از من نیست،از بچه های سپاه پاسداران است که هدفش آگاه سازی مردم است ولی فعلا بنا به دلایلی که من هم مثل شما بی خبر هستم،صلاح در آگاه سازی مردم نمی داند.
در مورد خرج این فیلم هم باید گفت که همه برادران سطحی به این موضوع نگاه میکنند و فکر می کنند که خرج فیلم،فقط همین سفرها و چهار تا فیلم برداری و کلیپ است.
آیا می دانید با ارائه همین فیلم چه ضررهای بزرگی به کشورهای ابر قدرت،از جمله آمریکا خورده است؟؟؟
برای مثال در قسمتی از فیلم که در مورد آدم فضایی ها و یوفوها صحبت می کند و چه حقایقی را برملا می کند که آمریکا برای آن پروژه (آدم فضایی ها) چندین سال برنامه ریزی و زحمت کشیده بود،آیا می دانید چه ضرر بزرگی از این بابت خورده است؟؟؟
حال سوال من این است که چرا همان آمریکای مثلا ابر قدرت حتی نیامده و به آقایان نوریگا و ارکنار و شایدم عبدالله هاشم ذره ای اعتراض کند و بگوید به چه مناسبتی شماها بلند شده اید و حقایق ما را آشکار کرده اید؟
به غیر از همان خذف این سریال از یوتیوب که به نظر من با این کار آمریکا مردم بیشتر برروی این فیلم حساس می شوند و بیشتر به دنبال این فیلم می روند (که ای وای،مگه این سریال چه حقایقی را منتشر میکند که آمریکا آن را از سایت یوتیوب برمی دارد) و این یکی دیگر از مباحث جنگ روانی است.
کسانی که در مورد جنگ روانی اطلاعات خوبی داشته باشند و کمی هم روانشناسی،متوجه حرف من میشوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Anti gods ، MOH3N-P ، pop313 ، zahra.shakiba ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]