|
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رحلت یا شهادت؟=
|
|
۱۸:۳۱, ۱۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۰:۰۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از مظلومیتهای حضرت رسول این است که معمولا به کیفیت شهادت ایشان توجه نمی شود. و معمولا می گویند رحلت حضرت رسول !!! در این تاپیک نیز در پی آن هستیم تا به روشن شدن موضوع با اتکا به احادیثی از اهل تسنن و شیعه کمک نماییم.
کتابهای سیره و حدیث مرگ رسول خدا بوسیله سم را تایید کرده اند و آن را با احادیث متواتر ذکر کرده اند از جمله: حاكم نيشابوري عالم معروف اهل سنت در كتاب معتبر المستدرك علي الصحيحين مينويسد : "ثنا داود بن يزيد الأودي قال سمعت الشعبي يقول والله لقد سم رسول الله صلى الله عليه وآله وسم أبو بكر الصديق وقتل عمر بن الخطاب صبرا وقتل عثمان بن عفان صبرا وقتل علي بن أبي طالب صبرا وسم الحسن بن علي وقتل الحسين ابن علي صبرا رضي الله عنهم فما نرجو بعدهم" . داود بن يزيد گويد كه از شعبي شنيدم كه مي گفت : به خدا قسم رسول خدا وابوبکر با سمّ کشته شدندو عمر و عثمان و علي بن ابيطالب با شمشير کشته شدندو حسن بن علي با سم و حسين بن علي با شمشير کشته شد (المستدرک، الحاكم النيشابوري ، ج۳، ص۶۰). و نيز ابن كثير دمشقي سلفي كه امروزه وهابيت براي سخن او ارزش ويژهاي قائل هستند به نقل از بيهقي مينويسد: "عن عبد الله بن مسعود ، قال : لئن أحلف تسعا أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قتل قتلا أحب إلى من أن أحلف واحدة أنه لم يقتل ، وذلك أن الله اتخذه نبيا واتخذه شهيدا" . از عبدالله بن مسعود روايت کرده است که مي گفت : اگر۹ بار قسم بخورم که رسول خدا کشته شده اشت برايم محبوبتر است از اين که يک بار قسمبخورم که او کشته نشده است ؛ زيراخداوند او را پيامبرو شهيد قرار داده است (السیره النبویه، ابن کثیر دمشقی، ج۴، ص۴۴۹). و از علماي شيعه ، مرحوم شيخ طوسي در كتاب تهذيب الأحكام مينويسد : "محمد بن عبد الله... وقبض بالمدينة مسموما يوم الاثنين لليلتين بقيتا من صفر سنة عشرة من الهجرة" . محمد بن عبد الله (صلي الله عليه وآله وسلم ) ... در روز دوشنبه 28 صفر سال دهم هجري در حالي از دنيا رفت كه مسموم شده بود (تهذیب الاحکام، الشيخ الطوسي ، ج۶، ص۱، و بحار الانوار، ج۲۲، ص۵۱۴). و نيز مرحوم علامه حلي در كتاب المنتهي مينويسد : "محمد بن عبد الله ... وقبض بالمدينة مسموما يوم الاثنين لليلتين بقينا من صفر سنة عشرين من الهجرة" (منتهی المطلب، العلامة الحلي ، ج۲، ص۸۸۷). ابن سعد می گوید در روایتی آمده است: پیامبر مسموم درگذشت و شصت و سه ساله بود. این قول ابن عبده است (المجدد فی الانساب، محمد بن محمد علوی، ص۶). در کتاب جامع الرواه آمده است: پیامبر در مدینه مسموم درگذشت ( جامع الرواه، محمد علی اردبیلی، ج۲، ص۴۶۳). ابن مسعود کشته شدن پیامبر در سنه ۱۱ هجری تایید و تاکید کرده است. (السیره نبویه، ابن کثیر، ج۴ص۴۴۹ و البدایه و النهایه، ج۶، ص۳۱۷و۳۲۲) رسول خدا فرمودند: هیچ پیامبری یا وصی او نیست مگر آنکه شهید می شود. (بصائر الدرجات، ص۱۴۸و بحارالانوار، ج۱۷، ص۴۰۵و ج۴۰، ص۱۳۹) و همچنین فرمودند: هیچ کس از ما (اهل بیت) نیست مگر آنکه مسموم یا مقتول خواهد بود. (کفایه الاثر، خراز قمی ، ص ۱۶۲ و وسائل الشیعه، ج۱۴، ص۲ و بحارالانوار، ج۴۵،ص۱ و من لایحضره الفقیه، ج۴، ص۱۷). شیخ مفید میگوید: او در مدینه روز دوشنبه دوشب باقیمانده از ماه صفر در سال دهم هجری درگذشت درحالیکه شصت و سه سال داشت. علامه حلی شهادت رسول خدا را به وسیله سم ذکر میکند. با توجه به شواهد و قرائن بیان شده در بالا شهادت حضرت رسول توسط سم قطعی است. اما سوال اینجاست که چه کسی یا چه کسانی ایشان را مسموم نمودند؟؟!! محمد بن اسماعيل بخاري و مسلم و بسياري ديگر از بزرگان اهل سنت نوشتهاند : قَالَتْ عَائِشَةُ لَدَدْنَاهُ فِي مَرَضِهِ فَجَعَلَ يُشِيرُ إِلَيْنَا أَنْ لَا تَلُدُّونِي فَقُلْنَا كَرَاهِيَةُ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فَلَمَّا أَفَاقَ قَالَ أَلَمْ أَنْهَكُمْ أَنْ تَلُدُّونِي قُلْنَا كَرَاهِيَةَ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فَقَالَ لَا يَبْقَى أَحَدٌ فِي الْبَيْتِ إِلَّا لُدَّ وَأَنَا أَنْظُرُ إِلَّا الْعَبَّاسَ فَإِنَّهُ لَمْ يَشْهَدْكُمْ . ام المومنين عايشه گفته است در دهان رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم در زمان مريضي ايشان به زور دوا ريختيم ، پس با اشاره به ما فهماندند كه به من دوا نخورانيد ، ما با خود گفتيم اين از آن جهت است كه مريض از دوا بدش ميآيد و وقتي حضرت بهتر شد ، فرمودند : آيا من شما را از اين كه به من دوا بخورانيد نهي نكردم ؟ پس فرمودند : بايد در دهان هر كسي كه در اين خانه است ، در جلوي چشم من دوا ريخته شود ؛ غير از عباس كه او شاهد ماجرا نبوده است . (صحيح البخاري - البخاري ج 8 - ص 40، ح 6886 ، ج 5 - ص 143 و ج 7 - ص 17 و و صحيح مسلم - مسلم النيسابوري - ج 7 - ص 24 و مسند احمد - الإمام احمد بن حنبل - ج 6 - ص 53 و تاريخ الطبري - الطبري - ج 2 - ص 437 و...). نكته جالب توجه اين است كه بخاري اين حديث را در كتاب ديات ، باب قصاص نقل كرده است. مفسرین شیعه و سنی از جمله در تفسیر طبری و در المنثور سیوطی ذیل آیات 3 و 4 سوره تحریم ماجرایی را نقل می کنند بدین مضمون که: .... گر طالب علمی بکوش! معذورم از درج ادامه آن. شهادت دو معصوم ، از پنج تن آل عبا بر محضر حضرت بقیه الله الاعظم و دوستداران ایشان تسلیت باد. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۵۴, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۵ ۵:۰۸)سعدی نوشته است: سلام از احادیث و شواهد مشخصه مرگ طبیعی نبوده و اینکه شما فکر کردی به همین راحتی به دست میاد که فلانی این کارو کرده؟ ضمن اینکه کار یک نفر نبوده این یه جریان بوده که هنوزم هست انداختن گناه گردن یه نفر ماله کشی بر جنایات یهوده و اینکه نظر امثال شما حقیقتا هیچ اهمیتی نداره چون یه بچه هم میفهمه شما دنبال حقیقت نیستی بلکه دقیقا در نقطه مقابل به دنبال فرسایشی کردن بحث و تلاش برای نرسیدن به جواب مشخصی اشتباهه بحث کردن با امثال شما |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۱۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۵ ۱۱:۴۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام جناب عبدالرحمن
اگر بخواهیم یک فردی رو با اطمینان مجرم بدونیم، باید دلیل محکم داشته باشیم. این که بررسی این موضوع به سادگی امکان پذیر نباشه به این معنا نیست که مجرم دونستن فرد بر اساس حدس و گمان جایز باشه. چنین اتهاماتی در مورد خیلی از شخصیتهای مورد احترام دیگر نیز مطرح شده. ما اونها رو هم نمی پذیریم چون دلیل محکمی پشتشون نیست. تهمت دو صورت دارد: الف ـ افتراء: تهمت زننده با علم و آگاهي، گناه يا عيبي را به شخصي نسبت ميدهد يعني ميداند كه آن شخص داراي اين عيب نيست و يا اين گناه از او صادر نشده است مع الوصف آن را به او نسبت ميدهد و حتي گاهي خود او مرتكب عمل زشتي شده ولي براي نجات خود از گرفتاري و فرار از مجازات آنرا به ديگري نسبت ميدهد، كه در اصطلاح به آن افتراء گويند. ب- بهتان: تهمت زننده بدون علم بلكه از روي ظن و گمان چيزي را به شخصي نسبت ميدهد مانند نمونهي اول و دوم كه در اصطلاح به آن بهتان گويند. ريشهي صورت دوم همان سوء ظن و بدبيني نسبت به ديگران است كه موجب ميشود هر كاري كه از ديگران صادر شود آنرا حمل بر فساد و بدي كند. و اكثر تهمتها بخاطر ناآگاهي و سوء ظن است، و لذا خداوند در قرآن ميفرمايد: اي مؤمنان از بسياري از گمانها بپرهيزيد زيرا بعضي از گمانها گناه است.[3] البته كاملاً روشن است كه پيدايش ظن و گمان يا وهم و خيال در ذهن امري غير اختياري ميباشد و حسن و قبح، ثواب و عقاب در قلمرو افعال اختياري است نه غير اختياري، بنابراين مراد اينستكه به گمان خود ترتيب اثر ندهيد و از عمل بدون علم اجتناب ورزيد زيرا بسياري از كساني كه بدون علم و بر اساس حدس و گمان عمل ميكنند مرتكب گناه و معصيت ميشوند. چنانچه در آيه ديگر فرمود: از آنچه بدان علم نداري پيروي مكن[4] و در جاي ديگر گروهي را بخاطر اينكه به سوء ظن خود ترتيب اثر دادند ملامت و سرزنش ميكند و ميفرمايد: شما بدگمان شديد و سوء ظن پيدا كرديد و بر اساس آن عمل كرديد پس هلاك و تباه گشتيد.[5] و نيز ميفرمايد: مشركان پيروي نميكنند مگر گمان را و آنان گمان آوران هستند.[6] منبع: http://www.andisheqom.com/public/applica...&t=article |
|||
|
۱۱:۵۱, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۵ ۹:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: از احادیث و شواهد مشخصه مرگ طبیعی نبوده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۵/آذر/۹۵ ۵:۰۸)سعدی نوشته است: سلامجناب سعدی علیکم سلام شما بحثی کردی ؟ یجوری میگی مفصلا بحث شده که یکی ندونه فکر میکنه ... گرامی ذکر یک روایت ؟ ببخشیندا ولی حداقل بیش از 10 روایت تو مصادر کتب اهل عامه که قبولش دارن با سند صحیح از نگاه خودشون اومده ایا این میشه یک حدیث ؟؟؟؟؟؟ وقتی گفتم بروبگرد نگشتی که شد این نتیجش . وقتی میبینم شما فعالیت نمیکنی من چرا باید زحمت بکشیم ؟ ![]() جناب کارشناس جنایی وقتی این موضوعات به ظاهر ساده و در عین حال نکته دار و رها میکنی و دنبال شاید و ... میری به چه نتیجه میخوای برسی ؟ پیشفرض گذاشتی که ببینی اصلا قتل صورت گرفته ؟ نه بابا پیامبر خدا همینطوری خونشون بودن یهو فوت شدن ![]() یعنی خودتون متوجه پیش فرض گذاشتن شدین ؟ثنا داود بن يزيد الأودي قال سمعت الشعبي يقول والله لقد سم رسول الله صلى الله عليه وسلم وسم أبو بكر الصديق وقتل عمر بن الخطاب صبرا وقتل عثمان بن عفان صبرا وقتل علي بن أبي طالب صبرا وسم الحسن بن علي وقتل الحسين بن علي صبرا رضي الله عنهم فما نرجو بعدهم. المستدرك علي الصحيحين، ج3، ص61، ح4395 فقط یچی میگم و بحث رو تمام میکنم چون نه جناب سعدی توان پاسخ دارن نه توان شنیدن مطالب رو خیلیا میگن که حضرت با سم اون غذای مسمومی که در خیبر میل کردن مسموم شدن ولی به لطف خدا اثر نکرد ولی بقیه کسانی که میل کرده بودن همون موقع شهید میشن . اما این سم که بعد از 3 سال ( خیبر سال 7 بود ) تا سال 11چطور میشد که حضرت در سلامت بودن و از طرفی گاه گاه این سم خودش رو نشون میداد ؟ این خودش شک رو تقئیت و به یقین نزدیک میکنه که حتما این بین بازهم .... اینم من نمیگم بلکه از مصادر موجوده نقل کردم. حالا شما باید برید از کتب خوذتون نگاه کنین که را برخی مطالب رو سکوت کردن . ولی شیعه بیان کرده برخی رو اما میگن که کینه بود و .... حال اینکه الان جای بحثش نیست. (۱۵/آذر/۹۵ ۱۱:۲۶)سعدی نوشته است: سلام جناب عبدالرحمنقاتل پدر ام المومنین عایشه کیه ؟ برای من مسلمان بگید که خلیفه اول مسلمین توسط کی مسموم شد؟؟؟؟؟ وووو خیلی از مردنهایی هستن که سببش رو شماها درش سکوت میکنین و پنهان در تاریخ میشه . بعد شماها میای میگی چیزی بیان نشده . خو باید به اسلاف خودتون ایراد بگیرین که چرا نگفتن براتون. سوره تحریم هم حرف زیاد داره ولی کیه که بره مطالعه کنه . ![]() درنهایت کسی پاسخ نداد که چرا ام المونین به زور در دهان مبارک نبی خاتم دارو ریختند . چرا ایشون هم ترس داشتن از اینکه کنار رسول خدا دفن بشن ؟ شما با این مطالبی که میگی داری میگی پیامبر اصلا مسموم نشده و به مرگ طبیعی رحلت کردن .این یعنی جنایت . جناب سعدی حرفی اگه داشتید مستند بگید . |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۳۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:این خودش شک رو تقئیت و به یقین نزدیک میکنه که حتما این بین بازهم ....باز هم چی؟ آقا مهدی، اول باید ادعای شما مشخص بشه. بعد استدلالها بیان بشه و بعد دربارش صحبت بشه. ادعا رو مشخص کنید و دلایل رو هم واضح بیان کنید. اون موقع میشه در موردش بحث کرد. هر دلیلی که ذکر می کنید باید نحوه نتیجه گیری ازش مشخص بشه. الآن حتی ادعا مشخص نیست. فرمودید که "هدف این بحث اثبات اتهام بانو ام المومنین نیست". پس دقیقاً ادعای شما چیست؟ نقل قول:شما با این مطالبی که میگی داری میگی پیامبر اصلا مسموم نشده و به مرگ طبیعی رحلت کردن .این یعنی جنایت .نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس. اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. ما دلیل کافی برای مشخص نمودن قاتل نداریم. پس نمی تونیم با قطعیت بگیم که قاتل چه کسی است. این رو هم بگم که من سنی مذهب نیستم، اما دلیل نمیشه که این اتهام رو بدون هیچ اثبات محکمی قبول کنم. |
|||
|
۱۳:۲۰, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چناب سعدی ، پیامبر با مسموم شدند یا به مرگ طبیعی از دنیای فانی رفتن؟ این رو به قطع بگین
(۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: سلامکلام اولتون رو خودتون بخونین . شما مدعی هستین و دلیل اوردن با مدعی هست گرامی . فعلا که جایکاه مدعی و مدعی علیه عوض نشده چون پاسخی نگرفتیم تا در مقام پاسخگویی بربیاییم (۹/آذر/۹۵ ۸:۱۷)سعدی نوشته است: سلاماین سوال اول شما بود و ادعایی که چرا مسموم نشدن . (۱۰/آذر/۹۵ ۰:۰۵)سعدی نوشته است: سلامهنوز من پاسخم رو نگرفتم درحالی که پاسخ های شما رو از روی کوتاه اومدن تو این موضوع دادم و بقولی لطف کردم به شما .چون خیلی از اشتباهانتی که تو چنش موضوع و عقیده داشتین رو رفع کردم . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: سلامکسی جناب عایشه رو متهم گرد ؟ این برداشت شما هستش پرا به خودت میگری ؟ کیف میکنم از مادرت دفاع میکنی .این پاسخ رو من تو ارسالهای گذشته هم دادم و دوباره میگم (۱۰/آذر/۹۵ ۱۳:۲۰)mahdy30na نوشته است: جناب سعدی کسی رو ما محکوم نمیکنیم . ایا چنین کاری کردم بنده؟ نقل قولی هست که فرزندان ام المومنین عایشه میگن. یعنی خودشون مادرشون رو متهم میکنن نه مااین وسط جناب بخاری یا داره خیانت میکنه ؟ یا ناقلین دارن خیانت میکنن و نسبت مجرمانه به ام المومنین میدن که ایشون خلاف رفتار درست با پیامبر رفتار کردن ؟ یا اینکه پشت پرده میخواد داستان رو به یکی از اصحاب نسبت بده برخی مطالب رو . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: نه، من میگم که دلایل کافی برای مجرم دانستن بانو عایشه نداریم. همین و بس.گرامی شما دلیل نداری همونطور که برای خیلی چیزها دلیل نداشتی ولی بعد از منابع عامه براتون هویدا شد . چرا سوره تحریم رو مطالعه نمیفرمایی ؟ من تعجب میکنم (۱۵/آذر/۹۵ ۱۲:۱۴)سعدی نوشته است: این رو هم بگم که من سنی مذهب نیستم، اما دلیل نمیشه که این اتهام رو بدون هیچ اثبات محکمی قبول کنم.الان سنی مذهب نیستید یعنی شیعه هستید ؟اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست. ![]() ان چنان دفاعی که از مادرتون میکنید از پیامبر خدا نمکنین . از حضرات معصومین نمیکنید . ایکاش یکم به این فکر میکردن گرامیان که با شهادت حضرت رسول کدام قوم استفاده بیشتری میبردن. یکی یدونه های خدا و جالب اینجاست که وقتی تاریخ رو ورق میزنی یه چیزایی بهت میگه که میمونی چی بگی جنا سعدی من همچنان منتظرم ببینم پاسخ شما چیه ؟ (۱۵/آذر/۹۵ ۱۱:۵۱)mahdy30na نوشته است: قاتل پدر ام المومنین عایشه کیه ؟ برای من مسلمان بگید که خلیفه اول مسلمین توسط کی مسموم شد؟؟؟؟؟ بجای فرار از بحث پاسخ بدید . واقعا پاسخ دادن سخته ؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۵ ۱۵:۰۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
آقا سینا
اول ببینیم ادعا چیست؟ ادعای من اینه که دلایل آورده شده برای مجرم دانستن بانو عایشه کافی نیستند. مثلاً از مخالفت پیامبر با خوردن دارو نمیشه سمی بودن دارو رو نتیجه گرفت مگر اینکه تمام احتمالات ممکن دیگر را بتوانیم رد کنیم (مثلاً بتوانیم ثابت کنیم که ایشان روزه نبوده اند). البته اگر قصدتون مجرم دانستن ایشان نباشه، دیگه بحثی روی این موضوع نداریم. یک ادعای دیگر هم داشتم که گفتم "اگر دارو سمی بود می بایست اهل خانه هم مسموم شوند". این استدلال من به خاطر اینکه "شاید و اگر" توی کار اومد رد شد. پس فعلا ما نه دلیل کافی برای مسموم بودن دارو داریم و نه دلیل کافی برای مسموم نبودنش. ادعای شما مشخص نیست اما اگر می خواهید فرد خاصی رو به عنوان قاتل معرفی کنید، باید براش استدلال آورده بشه. باید مشخص بشه که اتهام بانو عایشه قراره بررسی بشه یا آن زن یهودی یا فرد دیگه. اما در مورد جواب سوالهایی که پرسیدید: فرمودید به طور قطع بگم که آیا پیامبر شهید شدند یا به طور طبیعی وفات نمودند. خب من چی بگم وقتی کارشناسی سایت پاسخگو (که قاعدتاً درس دین رو خوندند) پاسخ به این سوال رو با قطعیت ممکن نمی دونند؟ http://www.pasokhgoo.ir/node/9130 وقتی ما نتونیم با قطعیت صحبت کنیم، باید هر دو احتمال را در نظر بگیریم. در مورد سایر سوالات، شما استدلال کاملتون رو بفرمایید تا در مورد استدلالها صحبت بشه. به طور مثال شما از سوره تحریم چه نتیجه گیری میگیرید. بحث روی ادعایی که مشخص نیست و استدلالی که ذکر نشده معنی نداره. مثلا فرض کنید من از شما بپرسم که اون دارو دقیقاً چی بوده. خب ما نمی دونیم چی بوده و برای نتیجه گیری نیازی هم به دونستنش نداریم. اگر استدلال ذکر بشه، اون موقع ربط این سوالات به موضوع تاپیک مشخص میشه. نقل قول:ان چنان دفاعی که از مادرتون میکنید از پیامبر خدا نمکنین . از حضرات معصومین نمیکنید .مطمئن باشید اگر کسی بخواد اتهاماتی رو در مورد معصومین مطرح کنه و دلیل محکم برای حرفش نیاره، اونجا هم چنین بحثی رو خواهیم داشت. نقل قول:الان سنی مذهب نیستید یعنی شیعه هستید ؟اثبات نشدن یک ادعا به معنای اثبات عکس اون ادعا نیست.این میشه مغلطه ذوالحدین جعلی. مثل اینه که از تهرانی نبودن یک فرد، شیرازی بودنش رو نتیجه بگیریم و حالتهای دیگر رو نادیده بگیریم. یه مغلطه دیگه داریم به اسم "توسل به جهل". مثل اینکه از "اثبات نشدن تهرانی بودن یک فرد"، "تهرانی نبودن فرد" رو نتیجه بگیریم. چون "اثبات نشدن تهرانی بودن" لزوماً به معنای "تهرانی نبودن" نیست. اگر خواستید می تونم در این موارد مفصل براتون توضیح بدم. این بحث رو صرفاً به عنوان یک همفکری ببینید. هدف از بحثمون باید یادگیری دو طرفه باشه. یه جاهایی من اشتباه گفتم و شما تصحیح فرمودید و من باید متشکر باشم از شما که باعث شدید من مسئله درستش رو یاد بگیرم. |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
(مثلاً بتوانیم ثابت کنیم که ایشان روزه نبوده اند)
اینکه جوابش مشخصه دوست گرامی هی تکرار نکنید لطفا...پیامبر خدا یعنی نمیدونن وقتی بیمارن نباید روزه بگیرن؟ یه درخواست کوچیک هم داشتم از دو طرف بحث کننده البته بیشتر جناب مهدی سینا ![]() اگر میشه معانی فارسی روایات و ایات کلام الله رو قرار بدین...یکم تنبلیم
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: آقا سینا جناب سعدی نمیدونم شما در چه مسیری سیر میکنی. شما هر بحثی که داره اینجا میشه رو مبناش رو برا که قرار هست یه پایان نامه بنویسی و نتیجه بگیری . بحثی که داریم میکنیم قرار نیست نظر کارشناس رو ( چه درست و چه اشتباه ) قبول کنیم. ببخشید ولی این کار شما نوعی فرار از بجث هست. مثلا یگیم فلان کارشناس مگه نمیدونه و ... بنظر بنده دلیلی نمیاره کهکلام درست باشه و چشم بسته قبول کنیم. با احترام به نظر کارشناسان و صاحب نظران. عزیز من تا زمانی که منبع شما سخنان دیگران باشه و حرف اونها رو بیای بگی برای خودت هیچ نتیجه ای نداره چون خلاصه کلام رو میخونی و غور در مطالب نداری . وقتی میری دنبال یه حدیث و یا ایه و ... کنارش مطالب جانبی هم بدستت میاد ولی شما //// این رو همیشه بیاد داشته باش گرامی یادگاری از من تو تاریخ خیلی جاها میبینی یه قول معروف هست و یه قول عیر معروف ، حالا برخی استناد به معروف میکنن و اون نامعروف کم کم کمرنگ میشه پس فقط به معروف همیشه تکیه نکن گاهی اون معروف ممکن هست بخاطر مواردی معروف شده باشه . خیلی سربسته گفتم گیرنده باید متوجه بشه. اگه بگیم پیامبر اکرم به صورت طبیعی رحلت کردن این همه کلام از شیعه و سنی که تواتر در لفظ و معنا دارن چی میشه ؟؟؟؟ تو خود ارسالابتدایی مطالب روشن هست ولی من میبینم شما هنوز تو همین موضوع موندید بقیش که دیگه .... (۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: ادعای من اینه که دلایل آورده شده برای مجرم دانستن بانو عایشه کافی نیستند. مثلاً از مخالفت پیامبر با خوردن دارو نمیشه سمی بودن دارو رو نتیجه گرفت مگر اینکه تمام احتمالات ممکن دیگر را بتوانیم رد کنیم (مثلاً بتوانیم ثابت کنیم که ایشان روزه نبوده اند). البته اگر قصدتون مجرم دانستن ایشان نباشه، دیگه بحثی روی این موضوع نداریم.تکرار کنم بازم؟ دقعه دیگه میگم یه دفتر 400 برگ ( نمیدونم الان هست یا نه ولی دوران ما بود اونم نوری ) همین نقل قول منو بنویسی تا متوحه بشی(۱۵/آذر/۹۵ ۱۳:۲۰)mahdy30na نوشته است: کسی جناب عایشه رو متهم گرد ؟ این برداشت شما هستشکرامی شما در اینکه این حدیث صحت دازه یا نه اصل بر درستی گذاشتی و حرف کارشناس رو قبول نکردی ولی دوباره میگی کترشناس میگه ... حرف رو قبول میکنی ؟ (۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: آقا سیناسوال من رو یا نمیخونی یا اینکه پاسخش سخته من میگم که شما پاسخ بده که چرا ام المومنین عایشه مادر شما به زور دوا در دهان پیامبر میریختن ایا این سخته؟ میترسم بقیه رو بگم بعد بازم یادت بره پاسخ بدی . خو یکار میکنم بولد میکنم تا دقتت بیشتر بشه شما هزار برگ هم بنویسی بازم میدونم دقت نمیکنی بحث چیه چون خودتون فقط گرفین که عایشه قاتل نیست . مگه ماگفتیم هست ؟؟؟؟ (۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: در مورد سایر سوالات، شما استدلال کاملتون رو بفرمایید تا در مورد استدلالها صحبت بشه. به طور مثال شما از سوره تحریم چه نتیجه گیری میگیرید. بحث روی ادعایی که مشخص نیست و استدلالی که ذکر نشده معنی نداره.گرامی سوالات فکر نکنم اینقدر سخت باشه ها. من پرسش کردم و شما پاسخ یا میدی یا میگی نمیدم. دنبال علت پرسش من نباش چون بگم دیگه پرسش نیست که شماباید با تیزهوشی خودت پاسخ صحیح رو بدی . یعنی راحت دارم لقمه میکنم میدم بهتدرباره سوره تحریم کسی که بخونه و به تفاسیر مراجعه کنه دستش میاد مگر اینکه به دید تعصب نگاه کنه . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: مطمئن باشید اگر کسی بخواد اتهاماتی رو در مورد معصومین مطرح کنه و دلیل محکم برای حرفش نیاره، اونجا هم چنین بحثی رو خواهیم داشت.الان همین سوره تحریم به نوعی مطالبی داره که پیامبر رو میبره زیر سوال و اگه یکم ریز بشیم حتی صحابه و ختی ام المومنین ها رو هم یجا میزنن ربط دارن اینا ولی شما اماده میخوای که من نمیدم بهت(۱۵/آذر/۹۵ ۱۴:۳۳)سعدی نوشته است: این بحث رو صرفاً به عنوان یک همفکری ببینید. هدف از بحثمون باید یادگیری دو طرفه باشه. یه جاهایی من اشتباه گفتم و شما تصحیح فرمودید و من باید متشکر باشم از شما که باعث شدید من مسئله درستش رو یاد بگیرم.بحث یاد گیری نیست گرامی ، موضوع چیز دیگس . (۱۵/آذر/۹۵ ۱۵:۵۹)Anti gods نوشته است: (مثلاً بتوانیم ثابت کنیم که ایشان روزه نبوده اند) معانی رو چشم براتون قرار میدم. البته درگیر لغات ترجمه شده نباشید چون گاهی پیش میاد معنا و برداشت از لفظ برگردان شده دایره معناییشیکم بیشتر باشه . بخاطر همین سعی من این هست که از متن اصیل استفاده کنم. براتون تو یه فایل تمام متونی که بیان شده رو اماده میکنم و در ارسال بغد قرار میدم. حناب سعدی پیامبر شهید شدن یا به مرگ طبیعی از دنیا رفتن ؟؟؟؟؟ فکر کن این سوال 10 نمره داره با شواهد و مدارک بگید که نمره کامل بدم/ 5 نمره هم این سوال داره که چرا ام امومنین عایشه به پیامبر به زور دوا خوراندن. 5 نمره هم میمونه برای اینکه خلیفه اول چطور از دنیا رفتن. ببینم بعد از 7 صفحه مباحثه چند میگیرید/ |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۱۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۵ ۲۱:۳۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام
خب بریم سراغ سوالات مهدی سینای گرامی 1- پیامبر شهید شدن یا به مرگ طبیعی از دنیا رفتن ؟ (10 نمره) 2- چرا ام امومنین عایشه به پیامبر به زور دوا خوراندن؟ (5 نمره) 3- خلیفه اول چطور از دنیا رفتن (5 نمره) در جواب هر سه سوال باید بگم که "نمیدانم". وقتی در مورد پاسخ یک سوالی احتمالات مختلف وجود داره، فقط زمانی میشه یکی از حالتها رو به عنوان جواب قطعی مطرح کرد که تمام احتمالات دیگر را رد کرده باشیم. ضمن اینکه ما قراره با این سوالات به بررسی یک ادعا برسیم که اصلاً معلوم نیست چی هست. مثلاً چرا باید به سوال سوم بپردازیم؟ چه ربطی به تاپیک داره؟ اگر ادعایی در مورد مجرم بودن عایشه نداریم پس چرا باید به سوال دوم بپردازیم؟ در مورد سوال اول، همون طور که فرمودید دو تا قول هست: یکی معروف و یکی غیر معروف. اگر بخواهیم یکی از قولها رو به صورت قطعی بپذیریم باید قول دیگر را رد کنیم. رجوع به کارشناسان هم خیلی مهمه چون تخصص ایشان بررسی مسائل دینیه. آنتی گادز گرامی ممنون از توضیح خوبتون. بله اینطوری میشه احتمال روزه دار بودن پیامبر رو خیلی کم دونست. اما هنوز نمیشه با اطمینان، مخالفت پیامبر را ناشی از سمی بودن دارو دانست. چون مخالفت پیامبر می تونه خیلی دلایل مختلف داشته باشه. مثلاً شاید ایشان دارو را مناسب بیماریشان نمی دانسته اند ... . تا زمانی که تمام احتمالات رد نشده نمیشه با قطعیت نتیجه گیری کرد. |
|||
|
۲۲:۲۵, ۱۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
إِنَّ الَّذينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهينا. الأحزاب/57.
آنها كه خدا و پيامبرش را آزار مىدهند، خداوند آنان را از رحمت خود در دنيا و آخرت دور ساخته، و براى آنها عذاب خواركنندهاى آماده كرده است. (۱۵/آذر/۹۵ ۲۱:۳۳)سعدی نوشته است: سلام خوشحالم که رک گفتید -0- دوگوش تقدیم شما داداش نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی ...بیخیال نمیگم چون دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم خواننده این بحث خودش امیدوارم نتیجه رو متوجه بشه/ فقط خیلی دلم میخواست یه پاسخ بدی برای سوالی که فکر کنم بیش از 5 -6 بار مطرح کردم ولی بجای پاسخ به مورد دیگه پرداختی . از ارسالهای صفحات 3 به بعد رو ببینی متجه میشی که خط پاسخ ندادن ها رو چطور رد میکردی در اخر هم گفتی رجوع به کارشناس . کالام زیبایی بود ولی ایکاش ... . ولی بازم دلم میخواد اینو بپرسم و میدونم پاسخ نمیدی اما میگم چرا ام امومنین عایشه به پیامبر به زور دوا خوراندن ؟ اگه پاسخ پیدا کردی برای ما بگو/ فقط یه سوال دارم شخصیه ، شما رشته تحصیلیت چیه اونوقت ؟ اخه قشنگ مغلطه میکنی و ... برام یهو جا سوال شد/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,602 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| .::صادق آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)::. | میلاد.م | 91 | 29,488 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۸ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| غزوات و جنگ های صدر اسلام و زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!! | m.hossein | 26 | 15,778 |
۲۸/دی/۹۲ ۱۳:۲۴ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| سراج منیر (سالگرد شهادت پیامبر) | عبدالرحمن | 15 | 7,487 |
۲۲/دی/۹۲ ۱:۲۰ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| از رحلت تا شهادت....!؟ | Anti-satanism | 1 | 1,635 |
۲۶/آبان/۹۲ ۲۰:۴۴ آخرین ارسال: OSZ |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,906 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|

نه بابا پیامبر خدا همینطوری خونشون بودن یهو فوت شدن 

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)