کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۲, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #101
آواتار
می خواستم موضوع مشابه این ایجاد کنم که پیدا کردم.
دوستان لطفا این موضوع رو ادامه بدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، سیمرغ
۱۱:۳۹, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #102
آواتار
من یه چیز جالب تعریف کنم
در فامیل ما یه اقایی بود که خیلی مقید مسائل اسلامی نبود و از اینا بود که هر چی ماهواره میگفت زود واسش شبهه میشد و برطرف هم نمیشد
خلاصه ما یه ریسکی کردیم گفتیم این سخنرانی جن اقای رائفی رو بدیم این گوش کنه ببینیم چی میشه
خیلی خوشش اومد و چندتا دیگه خواست
خودش با رائفی اشنا بود اما میگفت چون بسیجیا دورشن خوشش نمیاد
حالا این اقا نماز نمیخوند ،الان میخونه و اول وقت حتی در مهمانیا
و این ادم که محرم نامحرم واسش فرقی نمیکرد الان دوست داره یه زن محجبه بگیره
واسه خودم خیلی جالب بود
ان شاء الله ک عاقبت ب خیر بشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، مجید املشی ، zahra11 ، help me ، Havbb 110 ، Aryha ، ANTI satan ، baharkhanom ، رکن الهدی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، آیدا77 ، سیمرغ
۱۲:۳۶, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #103

به نام حق
خب حالا که همه گفتن منم میگم......
راستش اینه که من اولین سخنرانی ای که از استاد دیدم نقد فیلم 2012 بود........از اونجا بود که خیلی علاقه ی زیادی به این مسائل پیدا کردم..........شروع کردم به تحقیق و دانلود سخنرانی های دیگه ی استاد خلاصه گذشت و گذشت تا یه روزی یکی از دوستام گفت استاد فلان جا سخنرانی داره...........منم رفتمو همون جا عضو مصاف شدم..........
اینم بگم که من اصلا به حجاب و نماز اعتقادی نداشتم..........اما با گوش دادن به حرفای استاد نماز خون شدم منی که اگه میزدن تو سرم میگفتن پاشو نماز بخون از زیرش در میرفتم نماز خون شدم.........یه مدتم چادری شدید شده بودم.......اینا رو واسه اون دسته از کسایی گفتم که میگن الکی استاد و بزرگ کردین........همین الکی الکیا باعث نماز خون شدن منو خیلیای دیگه شد........خدا خودش تو دنیا و اخرت به استاد اجر بده.......

اللهم عجل الولیک الفرج............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون ، یاســین ، عبدالرحمن ، neyestan23 ، Havbb 110 ، Aryha ، baharkhanom ، soheyl68 ، محمد حسین ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، آیدا77 ، سیمرغ
۲۳:۳۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #104
آواتار
سی دی سخنرانی استاد رائفی پور درست زمانی به دستم رسید که من دچار شبهه های فراوونی بودم حتی به وجود خدا شک کرده بودم اما خدا رو شکر با سخنرانی های استاد رائفی پور ایمانم برگشت و حتی قوی شد طوری که بعد از اون حرفهای کسانی که باعث سست شدن ایمانم شده بود دیگه بر من اثر نکرد خدا خیرشون بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، soheyl68 ، SAViOR ، محمد حسین ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، آیدا77 ، help me ، سیمرغ ، نرگس مهدوی
۱۸:۴۰, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #105
آواتار
(۶/آذر/۹۲ ۱۶:۴۸)Ali#59 نوشته است:  توی جامعه اسلامی افراد زیادی وجود دارند که به تبیین اصول و عقاید اسلام و خاصه تشیع مشغولند.توی ایران خودمون که آقای عباسی و رائفی پور مطرح تر هستند.اما من کلا سخنرانی های شیخ عمران نزار حسین رو خیلی بیشتر میپسندم.نمیدونم دوستان چقدر این شیخ رو میشناسند...به هر حال من چیزهای زیادی هم از آقای رائفی پور آموختم.
در ضمن این آقای عمران حسین همون کسیه که سخنرانی هاش به وفور در مستند ظهور وجود داشت(پیش بینی سقوط دلار آمریکا و... . این سایت ایشون هستش)
یا علی
سلام بر همگی؛
خیلی خیلی موافقم با این دوست گرامی ! آفرین بر تو !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، آیدا77 ، سیمرغ
۱۹:۴۷, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #106

مستند ظهور و استاد نقد کردن اونوقت این سایت چرا پاسخگو نیست اخه؟
من ایشونو قبول دارم چون جوونه..خیلیم قبول دارم چون امام زمانو بهم شناسوند..خلاصه و مفید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آیدا77 ، سیمرغ ، رکن الهدی
۲۳:۰۸, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #107
آواتار
فقط در یک جمله بگم:
انشالا که امام زمان همیشه نگهدارش باشه که خیلی چیزا بهم یاد داد..Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، سیمرغ ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی
۲۳:۲۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #108
آواتار
(۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۴۷)saeed6121 نوشته است:  مستند ظهور و استاد نقد کردن اونوقت این سایت چرا پاسخگو نیست اخه؟
من ایشونو قبول دارم چون جوونه..خیلیم قبول دارم چون امام زمانو بهم شناسوند..خلاصه و مفید

از شما میپرسم دوست عزیز.
تاحالا درباره حرف هایی که زده تحقیق کردی؟ یا فقط شنیدید و قبول کردید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۳:۳۳, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۳۳ توسط playful.)
شماره ارسال: #109
آواتار
راستش من سخنرانیاشونو گوش نمیدم مگه این که دوستام کلیپایه کوتاهی رو از ایشون نشون بدن
حرفای خوبی میزنن،تو این دوره زمونه خوب جذب کردن مردمو
۱۲:۰۳, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #110
آواتار
ایشون عموما حرفاشون با سندومدرکه وبیشتر سعی می کنن اگه از واقعه ای حرف می زنن کلیپ یا فیلمش رو پخش کنن ...وقتی هم که چیزی رو تحلیل می کنن نمی گن حرفای من وحی منزله شما حق ندارید فک کنید بلکه ایشون فقط نظرشون رو می گن وشما می تونی بری فک کنی ببینی چقدر منطقیه وبا عقل جور در میاد
در حقانیت ایشون همین بس که با هیچ کس رودرواسی نداره واز سر قدرت و منزلت کسی از اشتباهات نمی گذره از ایشون خدمت گزار تر به نظام کیه ؟ با این حال اجازه نمی دن تو صداوسیما بیان یا خیلی جاها سخنرانی کنن چون با کسایی مشکل دارن که بدنه فساد رو توی دولت ما تشکیل دادن ...
اگه ایشون دنبال اسم ورسم بودن الان تو هر شبکه می تونستی ایشون رو ببینی...
بهتره شما از تعصباتتون کم کنید وکمی بی طرفانه و حق گرا تر به حرف هاشون توجه کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]