کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۳, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #91
آواتار
آقای رائفی پور هم مثل همه ی انسانها جنبه های مثبت و منفی داره.مثبت هاشون رو که ماشالله خیلی ذکر کردید!اما یکی از بزرگترین کارهای منفیشون تعیین زمان برای بعضی از ماجراهاست.وقتی شما یک محقق در رابطه با آخرالزمان باشی،بدترین کار تعیین زمان یا شخصه،حتی کوچکترین اشاره ای میتونه باعث بشه کل تحقیقاتتون بره زیر سوال!
دلیلش هم مشخصه!آخرالزمان یک مبحث علمی حسی نیست که بشه آزمایشش کرد!ممکنه نیم ساعت دیگه امام زمان ظهور کنه!
ولی آقای رائفی پور چند تا جا به زمان و اشخاص خاصی اشاره کردند.مثلا تا پارسال میگفتند که سال 2012 سال شروع نظم نوین دنیویه،یا این که قراره بن لادن به عنوان امام زمان معرفی بشه یا پادشاه اردن همون سفیانیه و... !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سجاد313
۰:۳۴, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار

سجاد313

مشکل اینجاست یا شما خوب گوش نکردید یا زیاد پیگیر این سخنرانی ها نبودید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، ahmbove
۱۱:۱۷, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #93
آواتار
بچه ها واقعا خنده تون نمیگیره اینقدر راجع به این موضوع بحث میکنیدAngel

اقا سجاد گرامی نصف حرفاتون درسته حالا با رائفی اش کار ندارم اما اگه گذشته یهود مهم نبود اینقدر در قران از اونها یاد نمیشد،یعنی کلی ایه داریما و اهلش دارن استفاده اشم میکنند،یکمشو میگم ،در دنیای فعلی شیعه در مقابل صهیونیست قرار گرفته،شیعه منظورم خودمون نیستیما،از اوناش
بنی اسرائیل یه قومی بود که خدا بهشون فضل خاصی داده،مثلا یکیش قومیت گراییشون هست،به همه ربا میده،واسه خودش حرامه و...
در قران یه سری کد گشایی هایی وجود داره حتی یه عده این استراتژیک ها رو از قران استخراج میکنن.....
پس گذشته به درد میخوره
اما در مورد رائفی،اون مواردی که گفتی مال زمان تیرکمون شاه رائفی بود،البته منم الانی هاش رو نشنیدم اما حتی ساعت خراب هم زمان رو دوبار درست نشون میده،هیچی مطلق بد نیست،ایشون هم مثل بقیه هم خوبی دارن هم بدی

لابد طرفداراشون استفاده میکنند دیگه، صلاح کار خویش خسروان دادنند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، احمد شاکر ، محمد حسین
۱۵:۰۸, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #94
آواتار
به نام خدا
ببینید دوستان یه موردی رو هیچوقت نباید فراموش کرد

در تعریف از یک فرد اغراق نکنیم و در انتقاد از اون فرد افراط نکنیم(خیلی سخته ها ولی ممکنه)
استاد رائفی پور سخنرانی های بسیار عالی درباره حجاب، موسیقی، قوم بنی اسرائیل، قوم بنی اسماعیل، وظایف منتظران، شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، صهیونیزم(اسطوره های صهیونیزم)، شجره ملعونه و شجره طیبه

و به طور کلی سخنرانی های بسیاز بسیار ارزشمندی در زمینه های مختلف داشتن
اگر انتقاد داریم، حق رو زیر پانذاریم

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، احمد شاکر ، یاســین ، help me ، محمد حسین ، عبدالرحمن ، neyestan23
۱۶:۴۶, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

آخه مشکل اینجاست که رائفی پور بین جوونای امروز شده معصوم و قال رائفی پور هم که زیاد.

اینکه از گذشته ی یهود در قران یاد بشه چیز طبیعیه.

چون اسلام یک دین ابراهیمیه.

طبیعیه که یک دین ابراهیمی از داستان های مربوط به قوم ابراهیم(علیه السلام)بگوید.

توقع ندارید که قرآن داستان های جمشید و سیامک را بگوید که!!!

بله درسته مال زمان های قدیم رائفی پور بوده،اما رائفی پور با همونا رائفی پور شد.

با همون نماد گرایی ها و فراماسونری ها مشهور شد.

تا چند سال پیش اصلا کسی نمی دونست رائفی پور کیه.

من با اندازه ی کافی دقت کردم.

مشکل اینجاست که شما خیلی زود باورید.

آخه یکی به من بگه چطوری حرفای یک نفر رو اینقدر راحت قبول می کنید؟؟؟

در صورتی که اون یک نفر فقط داره با کنار هم چیدن احتمالات و متشابهات،چند چیز رو سر هم می کنه.

اگر واقعا ستاره ی 6پر و پرگار و گونیا و ... نماد های شیطان پرستیه،چرا اونا که به قول خود همین استراتژیست ها سعی

دارند مخفی باشند،با استفاده از نماد ها دارند خودشونو نمایان می کنند؟؟؟

مگر اینها سعی ندارند که مخفیانه کار کنند؟؟؟

پس چرا خودشون رو لو می دن؟؟؟

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۶:۴۸, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۶:۵۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #96
آواتار
توی جامعه اسلامی افراد زیادی وجود دارند که به تبیین اصول و عقاید اسلام و خاصه تشیع مشغولند.توی ایران خودمون که آقای عباسی و رائفی پور مطرح تر هستند.اما من کلا سخنرانی های شیخ عمران نزار حسین رو خیلی بیشتر میپسندم.نمیدونم دوستان چقدر این شیخ رو میشناسند...به هر حال من چیزهای زیادی هم از آقای رائفی پور آموختم.
در ضمن این آقای عمران حسین همون کسیه که سخنرانی هاش به وفور در مستند ظهور وجود داشت(پیش بینی سقوط دلار آمریکا و... . این سایت ایشون هستش)
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، یاســین ، help me ، محمد حسین ، Havbb 110
۱۷:۰۶, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #97
آواتار

سجاد313

شما سرتا پا شبه هستید بهتره سریال Arrivalsرو تماشا کنید
رائفی پور خیلی وقته تو دانشگاه ها سخنرانی میکنه حالا بعضیا تازه رائفی پور رو کشفش کردن اومدن فیلم گرفتن مطرحش کردن
یکی از سخنرانی هاش در دانشگاه قزوین فکر کنم سال 87 باشه که خودش میگه قبلا کجاها سخنرانی داشته
از تو لپ لپ که یدفعه بالا نیومد !
بعدش هم اطلاعاتش خوبه بهتره که مردم استفاده کنن
حالا اینکه در بین جوونا در حد یک معصومه اون مربوط به ذهین جووناست من ایرادی از سمت رائفی پور نمیبینم خودشم که همیشه خودش رو خطا کار خطاب میکنه
بنده خدا کی ادعای معصومیت کرد من خبر نداشتم تقریبا 80درصد سخنرانی هاشو دارم ؟Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me ، محمد حسین
۱۷:۴۷, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۱۸:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #98
آواتار
آقای سجاد گرامی کی گفته بار اول این حرف ها رو رائفی پور زده؟؟؟ کی گفته فقط ایشون این حرف ها رو زده است؟؟ موسسه موعود قبل تر از ایشون همین حرف ها رو زده بودند و مستند و فیلم و کتاب داده بودند ...
فردی مثل اقای شهبازی خیلی وقته کتاب زرسالاران رو نوشتن
موسسه ی سوره خیلی وقت است که کتاب تاریخ فراماسونری ایران را داده بیرون ...
تو خارج از کشور هم که این قضیه های سر دراز دارد ...
اقای رائفی پور فن بیانشون بهتر بود همون چیزهایی که در کتاب ها وجود داشت و قبلش خیلی ها می گفتند رو ایشون در همایش ها و دانشگاه ها باز گو کرد ...
من خودم به شخصه تقریبا تمام حرف های ایشون رو قبل از اینکه معروف بشوند و سخنرانی کنند میدانستم ...
شما و خیلی از دوستان دیگر برای بار اول این حرف ها رو از زبان آقای رائفی پور شنیده اید فکر می کنید ایشون ....
مگر این حرف ها رو فقط ایشون زده است؟؟؟

نقل قول:آخه یکی به من بگه چطوری حرفای یک نفر رو اینقدر راحت قبول می کنید؟؟؟

در صورتی که اون یک نفر فقط داره با کنار هم چیدن احتمالات و متشابهات،چند چیز رو سر هم می کنه.
در پروفایلتون نوشته اید دوست گرامی که مستند ظهور رو ندیده اید ...
خوب معلوم است Wink بعد فکر می کنید فقط ایشون این حرف ها رو زده ..
مستند قربانی کردن انسان رو دیده اید؟؟؟
سنگ نوشته های واشنگتن رو دیده اید؟؟؟
مستند فرقه های سری که تازه پخش شد را دیده اید؟؟؟
مستند اغوا را دیده اید؟؟؟
مستند فرهان خان تو یوتیوب رو دیده اید؟؟؟
مستند معبد سلیمان را دیده اید؟؟؟؟؟
مقالات وعده صادق در مورد فراماسونری را خوانده اید؟؟؟
کتاب و مستند شوالیه های معبد موسسه ی موعود را خوانده اید؟؟
مستند های آرماگدون شبکه ی یک را دیده اید؟؟؟
این همه گروه و آدم در این حوزه دارد کار می کنند ..
شما چند تاشون رو می شناسید؟؟؟
بعد میگویید دوستان دیگر حرف های یک نفر رو فقط باور میکنند دوست گرامی؟؟؟!!!!!
شما چند بار تکرار کردید "یک نفر" ...!!!!!!!!!!!
=============
پی نوشت
سوالات دیگرتون رو هم در مورد فرقه های سری در مکان و تاپیک خودش بپرسید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ZaHrA110M ، help me ، محمد حسین ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، Memory-X
۱۹:۴۱, ۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۰:۰۴ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #99
آواتار

ELENOR

در ادامه باید عرض کنم که:
حسن عباسی که یکی از سخنران های قدیمی و با تجربه ی ایران است چندین سخنرانی راجع به فراماسونری داشتند
خیلی قبل تر از اینکه آقای رائفی وارد این عرصه بشن
رائفی پور که نماد آنتی فراماسونری تو ایران نیست
من خودم اولین بار از طریق سریالArrivalsبا این موضوع آشنا شدم
۱۹:۴۸, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #100
آواتار

lord_crusader[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-9272.html][/url]

شما کلا به نقل قول اعتقاد نداری نه؟!Smile