کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
به نظرم من بیدار شدنم رو بعد از مستند ظهور به آقای رائفی پور مدیونم که با این لحن جذاب حرف زدنش چارتا مثل من رو که از هر چی سخنرانه فراری هستن پای حرفاشون نشوندن
گاهی وقتا که خودمو گم می کنم فقط و فقط تکرار حرفای استاده که باعث میشه خودمو پیدا کنم
یادمه یه سری گفتند:آخه من چه کار واسه امام زمانم کردم؟چه کمکی بهش کردم؟
اصلا تنم لرزید آقای رائفی پور که بگه کاری واسه امام زمان نکردم ببینید ما دیگه کجای کاریم
در یک کلام
آقای رائفی پور عشقه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، revenger
۲۱:۳۵, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #72

خوده بنده سالها بود دنبال مطالب فرامسونی داخل کتابها می گشتم بخاطر گنگ بودن ونداشتن ذهنیت قبلی چیز خاصی را درک نمی کردم تا اینک در زمستان 89 اتفاقی فیلم سخنرانی ایشون دیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، ANTI satan ، revenger ، جویای حقیقت
۱۳:۱۸, ۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱:۰۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #73

منم وقتی با ایشون آشنا شدم هیچی نمیدونستم وقتی دیدم به به چه حرفایی اونم با سندهای خبلب باحال گفتم جل الخاق این که خیلی جوونه!!! یه جورایی به خودم اومدم اولم از نمازم شروع کرد بعد سخنرانیشو واسه خونوادم گذاشتم که متاسفانه جواب نداد مادرم که اصلا حرفاشونو قبول نکرد و میگه خیلی زیادی داره سخت میگیره!! خیلی جوونه شاید بیشتر حرفاش خالی بندی باشه واسه زیادهمایش رفتنو پول زیادگرفتن!!!بابامم که میگه حوصلمونو سر میبره!!! داداشامم که هیچ البته یکی از دوستامم خیلی علاقه نشون داد فقط من بودمو خواهرم که واقعا پیگیرش شدیم... شروع کردیم تحقیق راجع بع شیطان پرستیو فراماسونری و ... تا حالام خیلی مطالب نصیببم شده البته با زحمت فراوون که همین اینترنت کلا بیشتر سایتاش فی*ل*تر بود!!! خلاصه مطلب هایی هم برخوردم باهاش مثل برنامه کودک ها مثل پینوکیو!!!!!خلاصه دونستن این اطلاعاتو همه رو مدیون ایشون هستم... در مورد آهنگم که دلیل آورد.... ولی این سخنای شیرین همراه با مقداری طنز که میدونه جوونا از مطالب و سخنرانیهای خشک خوششون نمیاد به کار میبره هم خیلی خوبه... تو این دوره زمونه قانع کردن مردم حتی با سند خیلی سخته!!! از اینور میگم ولش کن به من چه خودشون برن دنبالش از اینورم به قول آقای رائفی پور همه ما مسئولیم!!! خدا به هممون کمک کنه... اگه بازم سخنرانی جدیدی داشتن بزارید واسه دانلود.... اگه بشه زماشم یه جوری اطلاع رسانی میشد خوب بود.. موفق باشید... راستی نمیشه نقد مستند ظهور آقای رائفی پورو بزارین منم ببینم ممنون میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، revenger ، جویای حقیقت
۱۳:۰۴, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #74

بسم الله الرحمن الرحیم
فقط میتونم بگم تا آخر عمر برا استاد دعا میکنم..
اینقدر بهم چیز یاد داده و داره یاد میده که....
خدا خودشو خانواده شو خیر بده..
ایشالله که از313 یارای امام زمان باشه...
من یکیو که داره آدم میکنه{یعنی همون چیزی که خدا خلقش کرد و بهش افتخار کرد..نه الان من}..مخصوصا بعد از دیدن سخنرانی ازعاشورا تا ظهورشون
اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنابهم
{الهی بلغ بایمانی اکمل الایمان،وجعل یقینی افضل الیقین،ونته بنیتی الی احسن النیات و بعملی الی احسن الاعمال....صحیفه سجادیه دعای مکارم الاخلاق}
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، جویای حقیقت ، ANTI satan
۲۱:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #75

یعنی مدیونشم
اگه نبود منم الان عین خیلیای دیگه با اراجیف ودروغای شبکه های صهیونیستی به ورطه هلاکت رفته بودم
RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، جویای حقیقت ، ANTI satan ، sagheb
۲۲:۰۲, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #76

رائف خیلی به گردن ما حق دارهHeart

این روزا سخنرانی های قدیمیشو گوش میدم انصافا یه نوستالژییه واسه خودشBig GrinBig GrinBig Grin

حضرت علی(علیه السلام) در نامه 31 نهج البلاغه می فرمایند: "احی قلبک بالموعظه" (قلبت را با موعظه زنده کن) که انصافا سخنی بسیار زیبا و کاربردیه...
حالا ربطش به رائف چیه؟؟؟؟؟Big Grin

به جان خودم هیچ موعظه ای مثل حرفای رائف قلب منو سر زنده و با انگیزه نمیکنه...Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مهدی2012 ، ANTI satan
۲۰:۰۷, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #77

واقعا فکر کردن را بما یاد دادن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، revenger ، ANTI satan
۲۳:۱۲, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
نقل قول:به جان خودم هیچ موعظه ای مثل حرفای رائف قلب منو سر زنده و با انگیزه نمیکنه...[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
واقعا واقعا.
منم خیلی مدیون جناب آقای استاد رائفی پور عزیز هستم. اینجوری بگم من خواب بودم آقای رائفی پور یه لیوان آب رو صورتم ریخت بیدار شدمBig Grin. هر بار به سخنرانی های آقای رائفی پور و آقای دانشمند عزیز گوش میدم خیلی روم تاثیر میذاره.حرفاشون مثل شارژره. من رو خیلی به امام زمانم نزدیک تر کردند دیگه خوبی از این بزرگتر؟خیلی مدیونشون هستم اجرشون با الله.
خدا حفظشون کنه.
واسه بعضی ها متاسفم نمیدونم چه مشکلی دارن که نمیخوان حرف حق رو بپذیرن. بدون هیچ دلیلی به آدما توهین میکنن. فکر میکنن خیلی میفهمن. کافیه یک اشتباه از فرد ببینن و دیگه تمام... آخه نه اینکه خودشون بدون اشتباه هستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، جویای حقیقت ، revenger ، ANTI satan
۰:۴۸, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
صحبت های استاد رائفی پور واقعا اثر مثبتی روی ذهن داره. یعنی برای من که داره.
من از تک تک جملاتشون خیلی چیزا رو فهمیدم که هم باعث کمک کردن به خودم شد و هم به دوستام.
صحبت های استاد باعث شد تا به جهان اطراف با دید منطقی تری نسبت به گذشته نگاه کنم و یا اگه هم به طور کامل نباشه می تونم بگم تا حدودی توانایی آگاه بودن و هوشیار بودن نسبت به وقایع پیرامونمون رو پیدا کردم...
به امید روزی که آقای رائفی پور دوباره به دانشگاه شهر ما سری بزننBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، ANTI satan ، مهدی2012 ، لیلا
۱۳:۲۳, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #80
آواتار
به نظر من الانه جوونا... البته همه نه ولی درصد قابل توجه ای از جوونا دیگه زیاد مشتاق به گوش دادن نصیحت و پند آخوند جماعت نیستند

نشستن پای صحبت یه جوون این استایلی خیلی تاثیر گذار و جذابه برای جوونا

من که خیلی خوشم میاد از حرفاش ... خیلی تاثیر گذاره

ایشاا... همیشه سلامت باشه Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، جویای حقیقت ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]