|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور" من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم. اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه! از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۰, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
فاستقم کما امرت و من تاب معک .
|
|||
|
۰:۴۵, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
خوبه که توجه نشون دادید نسبت به این مساله اما به نظر بنده که سخنان کارشناسی وعلمی دکتر عباسی خیلی عالی هستند اما بیشتر برای قشر دانشجو کاربرد دارن من خودم بعد وقت میذارم اینا رو برای دیگران کمی توضیح میدم |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:وگرنه ایشون در دین و سیاست شاگرد بزرگانی مثل آقای طائب حساب می شه. ![]() ![]() ![]() نه بابا !!!!!!! پس حالا که اینطور شد باید یه اطلاعاتی از آقای طائب هم به دست بیارم! در ضمن یه مطلب مهم بهتون بگم ! لطفا اگر کسی تو این تالار از شاگردان استاد هستش که هر روز می بیندش یا میتونه بهش دسترسی پیدا کنه این حرفای ما رو به استاد برسونه و بخونن و حال کنن و شاید نظرشونم گفتن! ![]() ![]() نقل قول: الان که نمیتونم سوالاتم رو جمع بندی کنم و همشو بگم چون وقت ندارم (درس می خونم ) ولی انشاالله در فرصتی مناسب همشو بهتون می گم تا یه جور از استاد بپرسید ! |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من کم و بیش با این موضوعات آشنا بودم چون فیلم زیاد میدیدم به بعضی موارد شک کرده بودم ولی نمیدونستم ریشه و هدف چیه
تا اینکه به صورت کاملا اتفاقی استاد تاریخمون گفت میخوام براتون یه سخنرانی بزارم در حد المپیک رفتیم دیدیم سخنرانی ایشون بود درباره ی نسل کشی ایرانیان در روز سیزده فروردین و باقی ماجرا.دیگه دنبال کردم ایشون رو و هرچه در توانم بود برای معرفی به دوستان و اهدا سخنرانی ها به دیگران قدمی برداشتم. حالا به شخصه دیدم نسبت به خیلی اتفاقات سطحی نیست و از همه مهمتر خدا رو بیشتر حس میکنم. |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من به طور اتفاقی با استاد اشنا شدم
یه روز دوستم یه فلش مموری بهم داد که توش چند تا فیلم بود + سخنرانی موسسه موعود من گفتم این دوستم که اهل سخنرانی مذهبی نبود حتما این شخص یه چیزی داره که ... خلاصه من با گوش دادن به اون سخنرانی استاد واقعا تو اعتقاداتم محکم شدم من احیای اعتقاداتم رو مدیون ایشون هستم |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دکتر عباسی حرف قشنگی می زنند: شما اول زمین حق و زمین باطل رو تعریف کنید بعد هرکی تو زمین حق بازی می کرد شما طرفدارش باشید و هر کس تو زمین باطل بازی می کرد شما ازش طرفداری نکنید.
این قضیه در مورد هر کس (چه رائفی چه عباسی چه هر کس دیگه) درسته |
|||
|
|
۴:۳۸, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
منم تقریباً همه سخنرانیاشو دارم اکثرشم قبول دارم اما اگه پا بده رو در رو ببینمش یه هفته تو خونمون زندونیش میکنم باهاش حرف بزنم
|
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
هر گونه مطلب و ارسالی که موجب تفرقه و توهین بشه سریع حذف خواهد شد
دوستان دقت داشته باشند به خصوص MASON_YAB |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سخنراني هاي آقاي رائفي پور واقعا قدرت تحليل آدمو نسبت به حوادث اطرافش بالا مي بره. خدا حفظشون كنه.
|
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۷:۰۸ توسط PARADOX.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
منم اول تو این موضوعات نبودم ولی وقتی یک روز به طور اتفاقی مسند ظهور را دیدم برایم جالب بود و اینطوری با این سایت آشنا شدم(از طریق سریال ظهور) و وقتی این مستند تمام شد دنبال مستند های دیگر گشتم و بعد سخنرانی های آقای رائفی پور را دیدم و واقعا نگرش من را تغیر داد و من مدیون ایشون هستم. من بیشتر سخنرانی های ایشون را گوش دادم و همینطور دارم سخنرانی های جدید ایشون را دانلود می کنم و گوش می کنم و واقعا از ایشون ممنونم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,501 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,954 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,163 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,534 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,005 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|