کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۴, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21

خداییش ادعا ندارم و خیلی گناهکارم ولی همین نمازی هم که میخونم اول از لطف خدا بعد امام زمان بعدش استاد رائفی پوره
خیلی مرده
خیلی دوستش داریم
کاری هم ندارم عامیانه حرف میزنه و بعضی حرفاشم مشکل داره چون من شیفته ی هدفشم
درکل ایشون خیلی بهم کمک کرده تا خودمو بشناسم
و از همه بیشتر بحث عبرتهای بنی اسرائیل ایشون رو دوست دارم

به امید موفقیت جنبش مصاف
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، nooromahdi ، G.F.B ، Havbb 110 ، كارمند پيمانی ، help me
۱۸:۴۲, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
ســــــــــــــــــلام
دوستان توجه داشته باشند هیچ گونه بی احترامی به استاد نکند
یــــــــــــاعــــــلــــــــــی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Havbb 110 ، yamahdi-12
۲۰:۲۱, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
منهم مثل خیلی از بچه های دیگه اینجا کم کم با استاد آشنا شدم و واقعا بهش مدیونم چون کم کم داشت نظرم نسبت به ولایت فقیه عوض میشد مخصوصا توی همین سال 88 خودمون که سبزیا ریختن بیرون کشور آش شد ولی استاد کمک کرد کم کمک بفهمم دنیا دست کیه و جانشین امام زمانمو بهتر بشناسم . حرفای استادو دوست دارم به خاطر اینکه مثلا از 20 کلمه اش 2-3 تاش غلطه ولی وقتی سخنرانی بعدیشو گوش میدی میبینی اینارو تصحیح میکنه . عاشق این کارشم که داره با ما میاد جلو و زورش اینقدر زیاده که همزمان داره هممونو هم میکشه . خوشم میاد نسبت به خیلیا خیلی میفهمه و مسائل دینی رو با عشقی که باید داشته باشن بهمون یاد میده . خوشم میاد رک و راسته . عاشق اینم که هیچ طرفی نیست . دوسش دارم به خاطر اینکه یه محقق واقعیه کسی نیست که اگه اشتباه کرد به خاطر غرورش روش پا فشاری کنه و 1000ان دلیل دیگه که عاشقشم

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، fereydun ، G.F.B ، دوست خدا
۲۱:۲۶, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
HeartHeartHeartرائفی پور یعنی Heart دوستش دارم
من جزوه گروه متالیون بودم واسه خودمون بند داشتیم. یه آدم لاییک و بی دین...اما بادیدن اولین سخنرانی استاد یکم جا خوردم.کم کم سخنرانی های ایشون از سال 88 پیگیر شدم. یبار هم 5 دقیقه با ایشون خصوصی حرف زدم .خدایش روح بزرگی داره...از اون سال تا الان پیگیر سخنرانی های استاد هستم و 360 درجه که نه!! ولی 180 درجه تغییر کردم...مطربی رو هم گذاشتم کنار و محکم پای عقایدم ایستادم حتی جلوی دوستان و اطرافیانم.
ان شاالله همیشه سالم باشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، وحید110 ، rastin ، a.l.? ، ELENOR ، revenger ، Admirer ، Amir ، mohamad ، SARV ، mahdyshr ، mesmaeil ، G.F.B ، lpsl ، yamahdi-12 ، Havbb 110 ، project7 ، یا صاحب الزمان ، black ، مرغ باغ ملکوت ، al-shia ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، sagheb
۱۲:۰۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25

حماسه سرخ رو حتما بگيريد گوش بديد. واقعا عاليه. حرفاي عاشورايي استاد واقعا تاثير گذاره. وقتي به صحبتهاي ايشون گوش مي دم به دينم افتخار مي كنم. خدا كنه بتونيم حق پيروي از امام زمانو بهتر به جا بياريم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، revenger ، yamahdi-12 ، sagheb
۱۶:۰۴, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26

سلام منم با نظر اکثر بچه ها موافقم
منو که خیلی تحت تاثیر قرار داد به قول یکی از دوستا باعث شد دیگه مثل کبک سرمو زیر برف نکنم...
خلاصه اینکه حسابی زیرو رو شدم
خدا خیرش بده
تا جایی هم که بتونم سعی میکنم فایلهای سخنرانی هاشونو به دوروبری هام برسونم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۷:۲۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
درود ...

به نظر من کلمه استاد واقعا شایسته آقای رائفی پور هست چون اعتقاد دارم بر خلاف عده ای که فکر میکنن استاد طرز فکر افراد یا افرادی رو تحت عنوان شیطان پرست یا فراماسون به زبان ساده بازگو میکنن ، طرز فکر کردن رو به جوونها یاد میدن .

دوستانی که سخنرانیهای استاد مرحوم شریعتی رو گوش دادن بهتر متوجه حرف من میشن ...!
شریعتی میخواست جنبه های عملی و تربیتی بزرگان دین رو تو زندگی ما انسانها جا بندازه نه قبول دین صرفا به عنوان یه اعتقاد ... .
به نظر من این چیزیه که تو صحبتهای جوون پسندانه استاد رائفی پور به شکلی ماهرانه ارائه میشه و قطعا بازدهی خوبی داره ... .

ساده تر بگم ...:
استاد رائفی پور دگرگونی تو زندگی شخصی من و اعتقادات من بوجود آورد .
باعث شد که من بترسم ...!
از دروغ .... ازنخوندن نماز .... از قهر خدا ... .

پاینده باشید .
Shy

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mesmaeil ، G.F.B ، MARTINI80
۱:۲۱, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام. فکر نمی کنم حرفی مونده باشه که من بگم تموم ارسالهای بچه ها حقیقت محضه.من هم خوشحالم که حرفهای استاد این همه تاثیر مثبت در زندگیم گذاشته فقط می تونم بگم شب و روز برای سلامتی ایشون دعا می کنم.انشاالله زیر سایه آقا صاحب الامر سلامت وپیروز باشندShy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست خدا
۱:۵۳, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام بر دوستان محترم حالا که بحث در مورد استاد داغ هستش:
استاد رائفی پور بر اساس اطلاعیه هایی که در دانشگاه زده شده(یعنی اگر تغییر نکنه) روز شنبه دهم بهمن در دانشکده ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه فردوسی سخنرانی دارند ساعت 12 تا 14 دوستان ساکن مشهد بسم الله
التماس دعا
۲۰:۴۹, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
خدا استاد رائفی پور رو حفظ کنه

به خدا بعد از پروردگار عالم و ائمه استاد رائفی پور بیشترین تاثیر رو در زندگی من گذاشت

من سال 89 با استاد آشنا شدم و قبل از اون از لحاظ سیاسی منحرف بودم و فکر میکردم آن جبهه سیاسی که توش هستم حفه ولی با سخنرانی های
استاد رائفی پور آگاه و بیدار شدم و الان نظام جمهوری اسلامی رو دین حفق میدانم

و حاظرم برای این نظام و این دین جان بدهم

آرزویم شهید شدن در رکاب آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست

که انشالله خداوند این افتخار رو به همه عاشقان واقعی امام عطا کند

بسیار ممنون استاد رائفی پور
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MARTINI80 ، دوست خدا ، كارمند پيمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان