کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 15 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم

ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور"

من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن

چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم.

اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه!
از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید...

یا حق

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Abasaleh ، mesmaeil ، mahdyshr ، na3r ، Ahmad-A.R.M ، PARADOX ، M03TAFA ، MARTINI80 ، yamahdi-12 ، نجف آبادی ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، reza9710 ، سرباز سید علی ، باهتول ، یوسف خان ، Woodi2020 ، 59-11(یامهدی) ، مرغ باغ ملکوت ، Braveheart ، rahgozar.f ، كارمند پيمانی ، nilufar7676 ، tazevared ، sajjadbest22 ، مهدی2012 ، revenger ، sadin-999 ، fiftynine ، لیلا ، help me ، عبدالرحمن ، sagheb ، سیمرغ ، محمد حسین ، ahmbove ، neyestan23 ، یاســین ، Memory-X ، مهرداد14 ، MohammadMeraj ، جواد مخبریان ، sabrina ، آفتاب پنهانی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
منو به این باور رسوند که میشه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک کرد ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Amir ، یا ثارالله ، میثاق
۱۹:۳۸, ۱۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۱۰:۴۱ توسط darksider.)
شماره ارسال: #32
آواتار
اگه من این ادمو ببینم یه [تصویر: love0025.gif] گنده ای ازش میکنم میگم خیلی باحالی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mesmaeil ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، میثاق ، MARTINI80 ، نجف آبادی
۳:۲۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱:۱۲)Havbb نوشته است:  

من به جمهوری اسلامی اعتقاد نداشتم ، من خودم عضو موج سبز بودم و برای این جنبش کار تبلیغاتی میکردم. آهنگهایی که گوش میکردم ش.نجفی و محسن نامجو و.... برنامه هام هم همه ش بی بی سی و صدای آمریکا بود. به شدت از دست اوباما ناراحت بودم که چرا به جنبش سبز ایران کمک نمیکنه.

فکر نکنید که دیدگاه سکولاریستی داشتما! نه ! اتفاقا بر مبنای این آیه ی قرآن که میگه خدا سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنه مگر اینکه خودشون بخوان و در خود تغییر ایجاد کنن داشتم کار میکردم! میگفتم الان این وضعیت بد اقتصادی و تحریم ها و فشار ها و.... تقصیر جمهوری اسلامیه و به قول دکتر عباسی میگفتم ما باید بریم توی مدرنیته و جامعه ی مدنی و آزادی داشته باشیم.

به شدت معتقد بودم سرکوبهایی که نیروی انتظامی انجام میده مصداق کامل و بارز ظلم هست و ما به هیچ عنوان نباید زیر بار ظلم بریم ، میگفتم قطعا توی انتخابات تقلب شده ، فیلم مخملباف رو کامل قبول داشتم ، میگفتم ولی فقیه نباید باشه.... وخیلی اعتقادات دیگه که دیگه بقیه ش رو نمینویسم.

همه این ها رو ضربدر 100 کنید.
من بودم!

من کسی بودم که حاضر بودم تا پای خون با موج سبز همکاری کنم.امام خامنه ای رو قبول نداشتم و هیچ مرجع تقلیدی نداشتم
موسیقی جزو جدا نشدنی زندگیم بود. داخلی و خارجی هم برام معنا نداشت
یک مصرف گرای به تمام معنا که بر ادم ها از روی طرز لباس پوشیدنشون شخصیت قائل می شدم.

مستند ظهور دیدم را به دنیای غرب باز کرد ولی تاثیر زیادی روی زندگیم نداشت. سخنرانی های جناب رائفی پور روی زندگیم تاثیر مستقیم داشت. عقایدم رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داد.
دیدگاه سیاسی ؛ اجتماعی ؛ مذهبی و...رو تغییر داد. زندگیم رو دگرگون کرد.

خدا خیرشون بده.من که بیشتر از هر معلمی که تا بحال داشتم مدیونشون هستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، MARTINI80 ، نجف آبادی ، كارمند پيمانی
۵:۵۳, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #34

منم از تاثیرش هرچی بگم کم گفتم
خدا به استاد عمر با برکت بده و انشالا در اخرت محشون با اهل بیت باشه من یکی که خیلی بهش مدیونم

فقط یه نکته به نظر من حرف حق مهمه اما مهمتر کسی ای که بیانش میکنه و من از همون اولین باری که سخنرانی استاد رو گوش کردم یه انرژی و پاکی خاصی رو احساس کردم و با همین چیزا سخنرانی استاد من رو گرفت !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، یا ثارالله ، MARTINI80
۱۰:۵۸, ۱۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۰۰ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #35
آواتار
Havbb گفته
فکر کنم کل بچه های تالار که بیاید اینجا زور بزنید نمیتونید به اندازه ی من از تاثیراتی که از سخنرانی های استاد رائفی پور گرفتید بگید:
....................................................................................................​....................................................................................................​.......

ببین عزیز تاثیرشو روی همه افراد گذاشته نه فقط شما.
من خودم حدود 20 شاعت سخنرانیشون رو توی نمایشگاه شهدا پخش کردم که باعث شد مردم خیلی چیزها دستشون بیاد.
با قاطعیت میگم همین حالاشم مردم میان توی پایگاه هی که نمایشگاه زدیم و دنبال شخنرانی هاش میگردند که دست منه و منهم الان توی دانشگاه هم.
البته تونستم با هزار التماس رای چندین نفر رو بزنم که تائئی شد ایشون بیایند شهرمون توی تالار شهر سخنرانی کنند
اماوقتی توی سایت ایشون رفتم و 2بار یا 3بار یمیل زدند جوابی نگرفتم.(عرق شرم)
از عزیزان حواهشمندم درصورتی که میدونند چه طوری میشه ایشون رو دعوت کرد لطف کنند به ایمیل من یه پیامی بدهند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۱:۱۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #36

تاثیرش رو ما برعکس بود...
من توی زمانی برگشتم ایران که همه یه جور خاصی به این چیز ها حساس شده بودند شاید باورتون نشه ولی من تا سه هفته بیرون نمی تونستم برم چون مردم و جوونا یع جور خاصی با من برخورد می کردند از دور برای من سلام شیطانی می کردند و دیگه هر کاری می کردند که گردنم بندازند که من ماسونم...
بعدا که فهمیدم اینا از کجا آب می خوره منم بعد از شنیدن سخنرانی ها شروع کردم به سر کار گذاشتن بقیه تا جایی که رفیقای گذشته ام که بعد از عمری هم دیگه رو می دیدیم خیلی با ترس با من رفتار می کردند...
ولی در کل ماسون ها اینطوری هم که توی این جا بزرگشون کردند نیستند اونا از حیوونا هم پست ترند پس نباید زیاد حساسیت نشون داد و بذاریم خمار بمونن...
این بود اندر حکایت ما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۲:۰۳, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #37

(۱۸/دی/۹۰ ۱۰:۵۸)نجف آبادی نوشته است:  Havbb گفته
فکر کنم کل بچه های تالار که بیاید اینجا زور بزنید نمیتونید به اندازه ی من از تاثیراتی که از سخنرانی های استاد رائفی پور گرفتید بگید:
....................................................................................................​....................................................................................................​.......

ببین عزیز تاثیرشو روی همه افراد گذاشته نه فقط شما.
من خودم حدود 20 شاعت سخنرانیشون رو توی نمایشگاه شهدا پخش کردم که باعث شد مردم خیلی چیزها دستشون بیاد.
با قاطعیت میگم همین حالاشم مردم میان توی پایگاه هی که نمایشگاه زدیم و دنبال شخنرانی هاش میگردند که دست منه و منهم الان توی دانشگاه هم.
البته تونستم با هزار التماس رای چندین نفر رو بزنم که تائئی شد ایشون بیایند شهرمون توی تالار شهر سخنرانی کنند
اماوقتی توی سایت ایشون رفتم و 2بار یا 3بار یمیل زدند جوابی نگرفتم.(عرق شرم)
از عزیزان حواهشمندم درصورتی که میدونند چه طوری میشه ایشون رو دعوت کرد لطف کنند به ایمیل من یه پیامی بدهند

شما مال نجف آباد اصفهانی؟ اگه آقای رائفی پور رو دعوت کردید یه پیغام به منم بده....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق
۱۲:۲۹, ۱۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

واسه دعوت از استاد رائفی پور باید به سایت:
masafportal.com

مراجعه کنید و روی قسمت " دعوت از اساتید " کلیک کنید و فرم رو تکمیل کنید...

موفق باشید

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۲۳:۵۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:ببخشيد ولي فكر كنم آدم به اين چيزايي كه گفتي معتقد باشه بهتره تا حرفاي رائفي پور ...رو قبول كنه.
از نظر رائفي پور همه چيز مطلق خوب يا مطلق بد است.
البته الان فكر كنم از نظر بعضي از شما من غرب زده آمريكايي سلطنت طلب فتنه گر .... هستم.

سلام دوستان

1- لطفاً به اسم تاپیکی که توش پست می ذارید دقت کنید ، این تاپیک ، تاپیک نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور

نیست !!!

2- لطفاً در ادبیات نگارشیتون دقت کنید ، با رعایت ادب و احترام هم میشه نظر داد

در این تاپیک ، پست های غیر مرتبط حذف خواهند شد ، پس از نوشتن پست های غیر مرتبط با موضوع تاپیک جداً خودداری نمایید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، فدک زهرا ، a.l.? ، ELENOR ، sagheb
۰:۰۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۵۷)ANTI satan نوشته است:  
نقل قول:ببخشيد ولي فكر كنم آدم به اين چيزايي كه گفتي معتقد باشه بهتره تا حرفاي رائفي پور ...رو قبول كنه.
از نظر رائفي پور همه چيز مطلق خوب يا مطلق بد است.
البته الان فكر كنم از نظر بعضي از شما من غرب زده آمريكايي سلطنت طلب فتنه گر .... هستم.

سلام دوستان

1- لطفاً به اسم تاپیکی که توش پست می ذارید دقت کنید ، این تاپیک ، تاپیک نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور

نیست !!!

2- لطفاً در ادبیات نگارشیتون دقت کنید ، با رعایت ادب و احترام هم میشه نظر داد

در این تاپیک ، پست های غیر مرتبط حذف خواهند شد ، پس از نوشتن پست های غیر مرتبط با موضوع تاپیک جداً خودداری نمایید

سلام علیکم
پست بنده که اسپم بود بهتره که حذف بشه ولی در مورد پستهای دیگر کاربران که اتهامی رو وارد کردن و کاربرانی که پاسخگو هستند پیشنهاد می کنم به جای حذف به تاپیک "نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور" انتقال دهید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: كارمند پيمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]