|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور" من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم. اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه! از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
منو به این باور رسوند که میشه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک کرد ..
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۱۰:۴۱ توسط darksider.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اگه من این ادمو ببینم یه
|
|||
|
|
۳:۲۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱:۱۲)Havbb نوشته است: همه این ها رو ضربدر 100 کنید. من بودم! من کسی بودم که حاضر بودم تا پای خون با موج سبز همکاری کنم.امام خامنه ای رو قبول نداشتم و هیچ مرجع تقلیدی نداشتم موسیقی جزو جدا نشدنی زندگیم بود. داخلی و خارجی هم برام معنا نداشت یک مصرف گرای به تمام معنا که بر ادم ها از روی طرز لباس پوشیدنشون شخصیت قائل می شدم. مستند ظهور دیدم را به دنیای غرب باز کرد ولی تاثیر زیادی روی زندگیم نداشت. سخنرانی های جناب رائفی پور روی زندگیم تاثیر مستقیم داشت. عقایدم رو نسبت به خیلی چیزها تغییر داد. دیدگاه سیاسی ؛ اجتماعی ؛ مذهبی و...رو تغییر داد. زندگیم رو دگرگون کرد. خدا خیرشون بده.من که بیشتر از هر معلمی که تا بحال داشتم مدیونشون هستم |
|||
|
|
۵:۵۳, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
منم از تاثیرش هرچی بگم کم گفتم
خدا به استاد عمر با برکت بده و انشالا در اخرت محشون با اهل بیت باشه من یکی که خیلی بهش مدیونم فقط یه نکته به نظر من حرف حق مهمه اما مهمتر کسی ای که بیانش میکنه و من از همون اولین باری که سخنرانی استاد رو گوش کردم یه انرژی و پاکی خاصی رو احساس کردم و با همین چیزا سخنرانی استاد من رو گرفت ! |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۱:۰۰ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
Havbb گفته
فکر کنم کل بچه های تالار که بیاید اینجا زور بزنید نمیتونید به اندازه ی من از تاثیراتی که از سخنرانی های استاد رائفی پور گرفتید بگید: ............................................................................................................................................................................................................... ببین عزیز تاثیرشو روی همه افراد گذاشته نه فقط شما. من خودم حدود 20 شاعت سخنرانیشون رو توی نمایشگاه شهدا پخش کردم که باعث شد مردم خیلی چیزها دستشون بیاد. با قاطعیت میگم همین حالاشم مردم میان توی پایگاه هی که نمایشگاه زدیم و دنبال شخنرانی هاش میگردند که دست منه و منهم الان توی دانشگاه هم. البته تونستم با هزار التماس رای چندین نفر رو بزنم که تائئی شد ایشون بیایند شهرمون توی تالار شهر سخنرانی کنند اماوقتی توی سایت ایشون رفتم و 2بار یا 3بار یمیل زدند جوابی نگرفتم.(عرق شرم) از عزیزان حواهشمندم درصورتی که میدونند چه طوری میشه ایشون رو دعوت کرد لطف کنند به ایمیل من یه پیامی بدهند |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
تاثیرش رو ما برعکس بود...
من توی زمانی برگشتم ایران که همه یه جور خاصی به این چیز ها حساس شده بودند شاید باورتون نشه ولی من تا سه هفته بیرون نمی تونستم برم چون مردم و جوونا یع جور خاصی با من برخورد می کردند از دور برای من سلام شیطانی می کردند و دیگه هر کاری می کردند که گردنم بندازند که من ماسونم... بعدا که فهمیدم اینا از کجا آب می خوره منم بعد از شنیدن سخنرانی ها شروع کردم به سر کار گذاشتن بقیه تا جایی که رفیقای گذشته ام که بعد از عمری هم دیگه رو می دیدیم خیلی با ترس با من رفتار می کردند... ولی در کل ماسون ها اینطوری هم که توی این جا بزرگشون کردند نیستند اونا از حیوونا هم پست ترند پس نباید زیاد حساسیت نشون داد و بذاریم خمار بمونن... این بود اندر حکایت ما |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۰ ۱۰:۵۸)نجف آبادی نوشته است: Havbb گفته شما مال نجف آباد اصفهانی؟ اگه آقای رائفی پور رو دعوت کردید یه پیغام به منم بده.... |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام واسه دعوت از استاد رائفی پور باید به سایت: masafportal.com مراجعه کنید و روی قسمت " دعوت از اساتید " کلیک کنید و فرم رو تکمیل کنید... موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشيد ولي فكر كنم آدم به اين چيزايي كه گفتي معتقد باشه بهتره تا حرفاي رائفي پور ...رو قبول كنه. سلام دوستان 1- لطفاً به اسم تاپیکی که توش پست می ذارید دقت کنید ، این تاپیک ، تاپیک نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور نیست !!! 2- لطفاً در ادبیات نگارشیتون دقت کنید ، با رعایت ادب و احترام هم میشه نظر داد در این تاپیک ، پست های غیر مرتبط حذف خواهند شد ، پس از نوشتن پست های غیر مرتبط با موضوع تاپیک جداً خودداری نمایید |
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۵۷)ANTI satan نوشته است:نقل قول:ببخشيد ولي فكر كنم آدم به اين چيزايي كه گفتي معتقد باشه بهتره تا حرفاي رائفي پور ...رو قبول كنه. سلام علیکم پست بنده که اسپم بود بهتره که حذف بشه ولی در مورد پستهای دیگر کاربران که اتهامی رو وارد کردن و کاربرانی که پاسخگو هستند پیشنهاد می کنم به جای حذف به تاپیک "نقد محتوایی و بحث پیرامون بیانات استاد رائفی پور" انتقال دهید. تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,024,441 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 126,154 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,486 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,551 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,054 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 8,001 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|