شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
با اجازه بزرگترها ما هم وارد بحث بشیم
اول اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم تا زمان ظهور ما به 2واحد از علم میرسیم و در زمان ظهور 27 واحد دیگر را .
پس ممکن است چیزی که شما مطرح کرده باشید امکان پذیر باشد .اما همین قدر معلومه که با علم امروز سرعت مافوق نور وجود ندارد .و طبق گفته دوستان به قول از انیشتاین ما با اون سرعت تبدیل به انژی بشیم. و تازه یه نکته دیگه اینه که طبق گفته یکی از دوستانم که کارشناس ارشد فیزیک اتمیه گفت که دقیقا یادم نیست: 98% یا 99% دنیا پلاسما است، یعنی دمایی داره غیر قابل حیات.
باتشکر
(۶/خرداد/۹۱ ۱:۳۹)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۵/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۱)علی 110 نوشته است: [ -> ]نکته ی اول
ساختار جهان از نظر فیزیکی پس از ظهور تغییرات فراوان خواهد کرد
بر طبق روایات
سالها و روزهایش مثل این سالها و روزهای ما نیست
تعبیرات مختلف روایات هم منظورشان این سالی که نزد ما الان مشهور است میتواند نباشد
سلام
شاید این جا جای مباحثه در این رابطه نباشه، اما خوب از حرف شما برای من سوالی ایجاد شد.
من همیشه بعد از خوندن نظریه نسبیت برام مطلبی سوال شده بود.
در نظریه اینیشتاین اومده که ما نمی تونیم به سرعت نور برسیم و اگر برسیم هم به انرژی تبدیل می شیم و بیشتر از سرعت نور هم نمی تونیم داشته باشیم.در ثانی داریم که نزدیک ترین ستاره به زمین چندین سال نوری (فکر کنم در حدود صدها هزار سال نوری) فاصله داره و ما تا به حال ستاره هایی با فاصله میلیاردها سال نوری کشف کردیم.
خوب سوال این جا است،مگر خداوند متعال این جهان رو برای بشر خلق نکرده؟جهان به این عظمت ، میلیاردها سال نوری ، این همه ستاره و سیاره،خوب اگر نیاز بود بشر دائم در زمین یا منظومه شمسی مستقر باشه چه نیازی به این عظمت بود؟من حدس می زنم بشر باید بتونه از این ستاره ها و سیارات استفاده کنه.وگرنه خلقت اون ها کمی بیهوده به نظر می آد.پس می بایست راهی باشه که بتونیم این فواصل غیر ممکن رو در بنوردیم.
پس با این گفته شما برای من ساول پیش اومد ؛ که آیا در زمان ظهور راه های تازه ای باز می شند که بشر بتونه پا فراتر از ناممکن ها بگذاره؟و این فواصل طولانی رو به سرعت طی کنه؟
با دقت بخوانید، سنگین است!
خداوند آسمانها و زمین و کائنات را مسخر ولی و جانشین خود قرار داده است و هریک از اولیاء الهی به تناسب نزدیکی و قرب به انسان کامل یا همان ولی الهی توانایی تسخیر در امورات عالم را می یابند به اذن خدا.
فراموش نکنید در عالم ماده، زمان حاکم است و زمان مخلوق خداست، اما در حقیقت و باطن عالم زمان معنا ندارد لذا آنانکه به حقیقت عالم یا همان ملکوت راه می یابند فواصل برای آنها معنا ندارد، مانند اولیائی که طی الارض می کنند.
منابع جهت مطالعه بیشتر در سایتها موجود است!
معراج پیامبر - طی الارض - فیزیک کوانتوم -
اولین ویژیگی پس از ظهور تکامل عقول بشر است
و عقل آن چیزی است که شما را رهنمون رضای الهی و بهشت میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اساساً خیلی از چیزهایی که بشر امروز کمال میداند و داره جون میکنه بهش برسه فاقد ارزش حقیقی است
سیره ی اهل بیت نشان دهنده ی تنها چیزهای ارزشمند در نظر خداست
توحید و عبودیت و تن دادن به ربوبیت خدا مهمترین اتفاق پس از ظهور است که به طور مثال یکی از نتیجه های آن میشود:
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ وَلَكِن كَذَّبُواْ فَأَخَذْنَاهُم بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ ﴿۹۶-اعراف﴾
و اگر مردم شهرها ايمان آورده و به تقوا گراييده بودند قطعا بركاتى از آسمان و زمين برايشان مىگشوديم ولى تكذيب كردند پس به [كيفر] دستاوردشان [گريبان] آنان را گرفتيم (۹۶)
منتها نکته ی ظریف این است
هدف عدالت و پیشرفت و رفاه و دستیابی به سایر کرات یا طی الارض یا چیزهایی از این دست نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هدف اصلی و غایی عبودیت و اطاعت و بندگی و رفتن تحت ولایت و ربوبیت الله است با تن دادن به ولایت ولی اعظم خدا!!!!
تمام موارد بالا
هدف عدالت و پیشرفت و رفاه و دستیابی به سایر کرات یا طی الارض یا چیزهایی از این دست نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتواند از نتایج آن باشد!
منتها هدف و نتیجه نباید جابه جا شود در مباحث!!!!!
سلام یکی از بیشترین ایراداتی که به شیعیان وخرافات بودنشان می زنند همین رجعت است
اما در کتاب مقدس فصل دانیال باب12 بندهای 2تا4 در مورد رجعت هست
اَلّلهُمَ اِن حالَ بَینی وَ بَینَ المَوتُ اَلذی جَعَلتَهُ عَلی عِبادِکَ حَتماً مَقضیًا فَاَخرِجنی مِن قَبری مُؤتَزِرًا کَفَنی شاهِراَ سَیفی مُجَرِدًا قَناتی مُلَبیًا دَعوَةَ الداعی فیِ الحاضِر وَ البادی
ان شاء الله که جزو یاران امام زمان در زمان حکومتشان باشیم
فيض برديم همگي موفق باشيد
با سلام یک اشکال کوچیک در این متن هست مه خواهش میکنم اصلاح بشه و اون اینکه گفته شده بین شهادت حضرت مهدی و رجعت امام حسین 50 سال فاصله است ولی اینظور نیست چون در روایات اومده امام حسین خودشون حضرت مهدی رو غسل و کفن میکنند ضمنا در احادیث اومده که زمین هیچ گاه از حجت خدا خالی نمیشه لذا بین شهادت حضرت مهدی و رجعت امام حسین فاصله نیست
سلام
قبلتر یک عذرخواهی بکنم بابت اینکه نمیتونم نظرات دوستان رو بخونم و شاید نظرم تکراری محسوب شه. گفتم که بدونید سهویه.
من اصلا اعتقادی به رجعت ندارم. چون نیازی نمیبینم.
رجعت به این معنی که بعد از امام زمان ائمه برمیگردن و حکومتشون (رو که حقشون بوده و ازشون غصب کردن) پس میگیرن.
این رجعت بی معنیه چون ائمه حب حکومت که ندارن، حکومت کردن وظیفه و مسئولیتشون در قبال خدا بوده؛ وظیفه ای در راستای تاریخ؛ یعنی در همون دوره؛
و نتونستن. ازشون غصب شده. اما بعد از امام زمان بی معنی ترین چیز حکومت دوباره ائمه خواهد بود.
این از این رجعت
اما رجعت مردگان چیز کاملا عادلانه ایست و پیش قیامتی است در نوع خودش
دوست گرامی سلام
بالاخره رجعت رو قبول دارید یا خیر؟
(۹/آبان/۹۱ ۲۲:۰۸)آشفته نوشته است: [ -> ]
سلام
من اصلا اعتقادی به رجعت ندارم. چون نیازی نمیبینم.
رجعت به این معنی که بعد از امام زمان ائمه برمیگردن و حکومتشون (رو که حقشون بوده و ازشون غصب کردن) پس میگیرن.
این رجعت بی معنیه چون ائمه حب حکومت که ندارن، حکومت کردن وظیفه و مسئولیتشون در قبال خدا بوده؛ وظیفه ای در راستای تاریخ؛ یعنی در همون دوره؛
و نتونستن. ازشون غصب شده. اما بعد از امام زمان بی معنی ترین چیز حکومت دوباره ائمه خواهد بود.
این از این رجعت
اما رجعت مردگان چیز کاملا عادلانه ایست و پیش قیامتی است در نوع خودش
رجعت و چند ایه از کلام قرآن و روایات
قرآن شريف در اين مورد مى فرمايد:
((وَ حَشرْناهُمْ فَلَمْ نُغَادِرْ مِنهُمْ أَحَداً.)) سوره كهف ، آيه 47.
يعنى : و همه را براى حسابرسى گرد مى آوريم و يك تن از ايشان را رها نخواهيم ساخت .
((أَ اِذَا مِتْنَا وَ كُنّا تُرَاباً وَ عِظاماً أَ اِنّا لَمَبْعُوثُونَ .)) سوره صافات ، آيه 16.
يعنى : آيا هنگامى كه ما مرديم و تبديل به خاك و استخوان شديم ما را زنده خواهند ساخت ؟
منظور از رجعت عبارت است از:
1ـ بازگشت امامان معصوم عليهم السلام به دنيا، به اراده حكيمانه خدا.
2ـ زنـده شـدن بـرخـى از مـردگـان به اراده خدا و خروج آنان از قبر به هنگامه ظهور امام مهدى عليه السلام .
رجـعـت امـامـان اهـل بيت عليهم السلام هم در قرآن شريف آمده است و هم در روايات و هم در زيارتها:
الف : در قرآن :
براى نمونه در قرآن كريم از جمله اين آيه شريفه است كه مى فرمايد:
((إِنّ الّذِى فَرَض عَلَيْك الْقُرْآنَ لَرَادّك إِلى مَعَادٍ ...)) سوره قصص ، آيه 58.
يعنى : آن كسى كه قرآن را بر تو فرود فرستاد به يقين تو را به وعده گاهت باز مى گرداند...
امام سجاد عليه السلام در تاءويل اين آيه شريفه مى فرمايد:
((يرجع اليكم نبيكم و اميرالمؤ منين و الائمة .)) تـفـسـيـر بـرهـان ، ج 3، ص 239، ح 2، ذيل آيه شريفه و بحارالانوار، ج 53، ص 32.
يعنى : پيامبر شما و امير مؤ منان و امامان اهل بيت در عصر ظهور به دنيا باز مى گردند.
به علت طولانی شدن جواب تنها به نقل دو روايت از روايات بي شمار رجعت مي پرازيم:
1. از امام صادق(علیه السلام) درباره آيه: (ربنا امتنا اثنتين و احييتنا اثنتين) پرسش شد، حضرت در پاسخ فرمود: ذلك في الرجعة؛ اين آيه در مورد رجعت است.
2. همچنين آن حضرت فرمود: ليس منا من لم يؤمن بكرمنا، هر كس به رجعت ما ايمان نداشته باشد، از ما نيست.
چند روایت ویژه
1ـ امام صادق عليه السلام فرمود:
((اول مـن تـنـشـق الارض عـنـه و يـرجـع الى الدنـيـا: الحـسـيـن بـن على عليه السلام .))(بحارالانوار، ج 53، ص 39 و مختصر بصائر الدرجات ، 24.)
يعنى : نخستين كسى كه با شكافته شدن زمين پس از قيامت حضرت مهدى عليه السلام به دنيا باز مى گردد حضرت حسين عليه السلام است .
2ـ و فرمود ((نخستين كسى كه در جريان رجعت به دنيا باز مى گردد حضرت حسين عليه السلام است ، او در دنيا روزگارى طولانى زندگى مى كند...)) (بحارالانوار، ج 53، ص 63، ح 54 و مختصر بصائر الدرجات ، ص 18.)
چند منزل تا غدیر
(۹/آبان/۹۱ ۲۳:۴۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوست گرامی سلام
بالاخره رجعت رو قبول دارید یا خیر؟
رجعت و چند ایه از کلام قرآن و روایات
قرآن شريف در اين مورد مى فرمايد:
((وَ حَشرْناهُمْ فَلَمْ نُغَادِرْ مِنهُمْ أَحَداً.)) سوره كهف ، آيه 47.
يعنى : و همه را براى حسابرسى گرد مى آوريم و يك تن از ايشان را رها نخواهيم ساخت .
((أَ اِذَا مِتْنَا وَ كُنّا تُرَاباً وَ عِظاماً أَ اِنّا لَمَبْعُوثُونَ .)) سوره صافات ، آيه 16.
يعنى : آيا هنگامى كه ما مرديم و تبديل به خاك و استخوان شديم ما را زنده خواهند ساخت ؟
منظور از رجعت عبارت است از:
1ـ بازگشت امامان معصوم عليهم السلام به دنيا، به اراده حكيمانه خدا.
2ـ زنـده شـدن بـرخـى از مـردگـان به اراده خدا و خروج آنان از قبر به هنگامه ظهور امام مهدى عليه السلام .
رجـعـت امـامـان اهـل بيت عليهم السلام هم در قرآن شريف آمده است و هم در روايات و هم در زيارتها:
الف : در قرآن :
براى نمونه در قرآن كريم از جمله اين آيه شريفه است كه مى فرمايد:
((إِنّ الّذِى فَرَض عَلَيْك الْقُرْآنَ لَرَادّك إِلى مَعَادٍ ...)) سوره قصص ، آيه 58.
يعنى : آن كسى كه قرآن را بر تو فرود فرستاد به يقين تو را به وعده گاهت باز مى گرداند...
امام سجاد عليه السلام در تاءويل اين آيه شريفه مى فرمايد:
((يرجع اليكم نبيكم و اميرالمؤ منين و الائمة .)) تـفـسـيـر بـرهـان ، ج 3، ص 239، ح 2، ذيل آيه شريفه و بحارالانوار، ج 53، ص 32.
يعنى : پيامبر شما و امير مؤ منان و امامان اهل بيت در عصر ظهور به دنيا باز مى گردند.
رجعت امامان رو خیر. حداقل برای حکومت خیر.
اما مردگان برای یاری به امام زمان و شاید دیدن وعده خداوند آری.
دلیل؟؟؟؟ چه نیازی هست که ائمه برگردند؟؟
قبول دارید که هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت و بی دلیل نیست؟؟
خب پس دلیل بیارید نه مدرک.
در آیات قرانی که آوردید هم اشاره مستقیمی نشده.