(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۰۹)آشفته نوشته است: [ -> ]رجعت امامان رو خیر. حداقل برای حکومت خیر.
اما مردگان برای یاری به امام زمان و شاید دیدن وعده خداوند آری.
دلیل؟؟؟؟ چه نیازی هست که ائمه برگردند؟؟
قبول دارید که هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت و بی دلیل نیست؟؟
خب پس دلیل بیارید نه مدرک.
در آیات قرانی که آوردید هم اشاره مستقیمی نشده.
رجعت در لغت به معني بازگشت است و در فرهنگ ديني مقصود از آن عبارتست از بازگشت حجّتهاي الهي و امامان معصوم علیهم السلام و گروهي از مومنان خالص و کفار و منافقان به عالم دنيا يعني ايشان به امر خداوند بار ديگر زنده ميشوند و به دنيا برمي گردند
و اين دورنمايي از رستاخيز است که پيش از قيامت در همين عالم اتفاق ميافتد.
چرا رجعت ؟؟؟؟؟؟؟
امام باقر علیه السلام در ضمن روايتي که دربارۀ رجعت آمده است فرمودهاند:مومنان برمي گردند تا عزيز شوند و چشمان آنان روشن گردد و تبهکاران برمي گردند تا خداوند آنها را خوار کند.[1]
درست است که جايگاه اصلي براي پاداش و کيفر انسانها، عالم آخرت است ولي خداوند اراده فرموده است که بخشي از اجر و کيفر آنها را در همين دنيا عملي کند.
هدف ديگر از رجعت برخورداري مومنان از سعادت ياري حضرت ولي عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بيان گرديده. اين مهم در ضمن دعاها و نيز بيانات بعضي از علما مطرح شده است.
مرحوم سيد مرتضي (متوفي436 ق) گفته است:
همانا خداوند هنگام ظهور حضرت مهدي علیه السلام گروهي از شيعيان آن حضرت را که قبلاً از دنيا رفته اند برمي گرداند تا به ثواب ياري آن حضرت نائل شوند....[2]
و در زيارت امام عصر در سرداب مقدس سامراء آمده است:مولاي، فان ادرکني الموت قبل ظهورک فانّي اتوسّل بک و با بائک الطاهرين الي الله تعالي و اسئله ان يصلي علي محمد و آل محمد و ان يجعل لي کرّۀ في ظهورک و رجعۀ في ايامک لابلغ من طاعتک مرادي و اشفي من اعدائک فوأدي.[3]
از نمونههاي بسيار روشن رجعت و بازگشت به دنيا در قران کریم جريان عزير است. او سپس از اين که صد سال مرده بود، به ارادۀ الهي زنده شده و به دنيا بازگشت و ساليان زيادي زندگي کرد.
خداوند در آيه 56 سوره بقره فرموده است:
(ثم بعثناکم من بعد موتکم لعلکم تشکرون)؛
آنگاه شما را پس از مرگتان برانگيختيم تا شايد سپاسگزار باشد.
[4]
[1]. بحارالانوار، ج53 ص64
[2].رسائل، ج1، ص 125
[3].مفاتیح الجنان: آداب سرداب مقدس ، زیارت دوم صاحب الأمر علیه السلام
[4] بقره، 259.
دوست گرامی از ابتدای بشریت قرار بود ظلمی بر زمین حاکم نباشه ، اما چون ما جبر مطلق در امور دنیا نداریم پس سیر تاریخ با ید به گونه ای که خود بشر با اعمال و رفتار خودش درست میکرد ، پیش میرفت.
علت رجعت انبیا و اولیا و امام برای این هست که اون حکومتی که از ابتدا باید سیر خودش رو طی میکرد رو طی کنه.
یعنی اون حکومت الهی یک بار هم که شده در جهان منتشر بشه.
در زیر برای شما میگم که تنها ائمه برنمیگردند بلکه دیگر کسانی هم هستند
امام صادق(علیه السلام) در این رابطه میفرماید: (رجعت همگانی نیست، بلکه اختصاصی است، تنها کسانی رجعت میکنند که مؤمن خالص باشند، یا مشرک خالص.)(رجعت - از دیدگاه عقل - قران وحدیث - حسن طارمی - چاپ 1365 ش.ق.)
حال به طور خلاصه، با تحثیث و تفصص در روایات و کتب مربوطه فقط اسامی بعضی از کسانی که در رجعت برمیگردند در اینجا ذکر میشود (بدلیل طولانی شدن نوشتار):
1- محسن بن علی(علیه السلام) و [b]قاتل او قنفذ. (دلائل الاماثه - ص 297 - به نقل از امام صادق(علیه السلام) )
2- امام حسین(علیه السلام) و اصحابش و یزید و اصحابش. (بحار - ج 52 ص 314)
3- کلیه کسانی که به آلمحمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ظلم کردهاند. (دلایل الاماثه- ص 247)
4- پیامبران: طبق بعضی روایات در تفسیر آیه 81 سوره آلعمران، همه پیامبران در ایام رجعت باز میگردند که بعضاً در مورد بعضی از آنان در روایات خامثه اشاره شده است (مثل حضرت
اسماعیل - عیسی - خضر - رسولاکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) )
5- ائمه اطهار(علیه السلام): طبق روایات همه ائمه اطهار(علیه السلام) بر میگردند و نسبت به بعضی روایات زیادی موجود است. (مثلاً امیرالمؤمنین(علیه السلام) - امام حسن(علیه السلام) - امام حسین(علیه السلام) )
6- اصحاب پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیه السلام): طبق روایات دو گروه از اصحاب در رجعت باز میگردند 1- ظالمین از آنها 2- صالحین از آنها مثل (سلمان - مقدار - جابر - ابودجانه انصاری - مالک اشتر - مفضل بن عمر - حمران بن اعینی و...)
7- موارد دیگر مثل: (
مؤمن فرعون و یوشع بن نون و اصحاب کهف و...)[/b]
بنا بر روایات شریفه، مؤمنی که قبل از اجل حتمی، کشته شده باشد، در زمان ظهور رجعت مینماید تا بقیه عمر اولش را درک نماید و به سعادت فایز گردد. مؤمنی نیز که به سعادت شهادت در راه خدا نرسیده و مرده باشد، باز میگردد تا به فیض شهادت که مورد آرزویش بوده، برسد.آیت الله دستغیب، هشتاد و دو پرسش، ص 125.
حال ایا دیگر معصومین به حالت طبیعی از دنیا رفته اند؟
خیر !
با توجه به اینکه حضرت رسول هم فرموده اند که :هیچ پیامبری یا وصی او نیست مگر آنکه شهید میشود.( بصائر الدرجات ص۱۴۸و بحارالانوار ج۱۷ص۴۰۵و ج۴۰ص۱۳۹) و همچنین فرمودند: هیچ کس از ما(اهل بیت) نیست مگر آنکه مسموم یا مقتول خواهد بود.( کفایه الاثر-خراز قمی ص ۱۶۲ و وسائل الشیعه ج۱۴ص۲ و بحارالانوار ج۴۵ص۱ و من لایحضره الفقیه ج۴ص۱۷)
حال به این هم دقت کنید که :
بعد از ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فوراً قیامت بر پا نمىشود بلکه حضرت مدتى را در روى زمین حکومت مىکنند. البته روایات در رابطه با مدت حکومت، مختلف است از پنج سال تا 309 سال ذکر شده است. این اختلاف شاید اشاره به دورانهاى مختلف حکومت آن حضرت باشد: علامه مجلسى مىگوید: بعضى از روایات بر جمیع مدت حکومت و بعضى بر زمان استقرار دولت، دلالت دارد.
یکى از اعتقادات شیعه، مسئله رجعت است. رجعت در زمان ظهور و پس از ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به وقوع مىپیوندد. عقیده شیعه امامیه آن است که خداوند متعال در هنگام ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) مردمى از شیعیان آن حضرت را که قبلاً مرده بودند به دنیا برمىگرداند تا به ثواب یارى او و مساعدت وى و مشاهده دولت آن حضرت فائز گردند.
همچنین مردمى از دشمنان آن حضرت را نیز زنده مىگرداند تا از آنها انتقام گیرد. بر این اساس در دعاى عهد نیز مىخوانیم: قبل از ظهور حضرت مرا از قبر بیرون آور تا در رکاب حضرت باشم. از روایات استفاده مىشود که بعضى از امامان(علیهمالسلام)، مانند امام حسین(علیهالسلام) به دنیا برمىگردند.
امام صادق(علیهالسلام) مىفرماید: «نخستین کسى که قبرش مىشکافد و زنده مىشود و به دنیا برمىگردد؛ حسین بن علی(علیهماالسلام) است و این رجعت عمومى نیست بلکه افراد خاصى به دنیا برمىگردند که یا مؤمن خالص و یا مشرک محض باشند.»
پس از حکومت سیصد ساله و بیشتر مفاهیم دینى توسط معصومان، مجدداً اوضاع دگرگون شده، حکومتهاى دینى و غیر دینى رخ مىنمایند. جباران زمام امر را به دست مىگیرند، حکومتهاى دینى از بین مىروند و با گذشت زمان، ارزشهاى اخلاقى و انسانى از میان مىرود و فساد و بى بند و بارى سطح جهان را فرا مىگیرد.
روایات زیادى درباره علایم قیامت داریم که اشراط الساعهاش مىگویند و این احادیث غیر از علایم ظهور امام عصر(علیهالسلام) است، چرا که بیشترین تأکید در علایم ظهور، بر حاکمیت ظلم و جور است ولى در علایم قیامت بر فساد و بى بند و بارىهاى اخلاقى و علنى شدن مسایل جنسى در برابر چشم مردم است.
در هر صورت ممکن است این وضعیت میلیونها سال طول بکشد تا قیامت بر پا گردد. عیاشى در تفسیر خود از جابر بن یزید جعفى روایت نموده که گفت شنیدم حضرت باقر(علیهالسلام) مىفرمود: به خدا قسم مردى از ما اهل بیت بعد از مرگش سیصد و نه سال سلطنت مىکند. عرض کردم: این در چه زمانى خواهد بود؟ فرمود: بعد از مرگ قائم است. عرض کردم: حضرت قائم در عالم خود چقدر باقى مىماند؟ فرمود: نوزده سال از موقع قیام تا هنگام مرگش.
عرض کردم: آیا بعد از مرگ قائم هرج و مرج مىشود؟ فرمود: آرى پنجاه سال. آنگاه امام منتصر به دنیا باز مىگردد براى خونخواهى خود و یارانش. وى بى دینها را به قتل مىرساند و به اسارت مىبرد. پس از ایشان امام سفاح به دنیا بر مىگردد پس تمام دشمنان ستمگر ما را مىکشد و تمام زمین را مالک مىشود و خداوند کار او را اصلاح مىگرداند و سیصد و نه سال سلطنت مىکند.
آنگاه امام فرمود: اى جابر مىدانى امام منتصر و سفاح کیست؟ منتصر حسین(علیهالسلام) و سفاح، امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است.
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۶:۱۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوست گرامی از ابتدای بشریت قرار بود ظلمی بر زمین حاکم نباشه ، اما چون ما جبر مطلق در امور دنیا نداریم پس سیر تاریخ با ید به گونه ای که خود بشر با اعمال و رفتار خودش درست میکرد ، پیش میرفت.
علت رجعت انبیا و اولیا و امام برای این هست که اون حکومتی که از ابتدا باید سیر خودش رو طی میکرد رو طی کنه.
یعنی اون حکومت الهی یک بار هم که شده در جهان منتشر بشه.
سلام
خب بالاخره یک دلیل پیدا شد.
میشه یه سوال بپرسم؟؟؟ به هر حال من باید قانع شم!!
حکومتی که از ابتدا باید سیر خودش رو طی میکرد هدفش چی بود؟؟
هدف از خلقت چی بوده؟
هدف امام حسین از قیام چه بوده؟
هدف انبیا برای حکومت چه بود؟
پیامر اکرم چرا مبعوث شد؟
مگر این بود که خدا رو عبادت کنند ودستوراتی که بوده را اجرا و تحت فرامین او باشند؟
كارنامه همه انبياء و رسالت آنان نيز، دعوت مردم به پرستش خداوند بوده است: «
و لقد بعثنا في كلّ امّة رسولاً أن اعبدوا اللّه و اجتنبوا الطّاغوت،نحل/36 » و ما در هر امتى رسولى برانگيختيم كه [بگويد]: خدا را بپرستيد و از طغيانگر دورى كنيد.
قالَ امام حسین (علیه السلام):
ای مردم! بندگان را نیافرید جز برای اینکه او را بشناسند٬ و چون او را شناختند بندگی اش کنند٬ و چون بندگی اش کنند با بندگی او از بندگی غیر او بی نیاز شوند.
مردی عرض کرد : ای پسر رسول خدا پدر و مادرم فدایت٬ معرفت چیست؟
فرمود : اینکه مردم هر زمانی امام خود را اطاعت از او بر ایشان واجب است بشناسد [تا از این طریق٬ شناخت خداوند به طور صحیح و کامل میسر شود]. البحار۵/٣١٢اللهم عرفني نفسک فانک ان لم تعرفني نفسک لم اعرف نبيک.
اللّهم عرفني نبيک فانک ان لم تعرفني نبيک لم اعرف حجتک. [/b]
[b]اللهم عرفني حجتک فانک ان لم تعرّفني حجتک ضللت عن ديني؛ [/b]
[b] کمال الدین، ج2، ص512 .
پروردگارا! خود را به من بشناسان که اگر خود را به من نشناساني، نميتوانم پيغمبرت را بشناسم. [/b]
[b]پروردگارا! پيغمبرت را به من بشناسان که اگر پيغمبرت را به من نشناساني، نميتوانم حجت تو را بشناسم. [/b]
[b]پروردگارا! حجت خود را به من بشناسان، که اگر حجت خود را به من نشناساني، دين خود را از دست ميدهم، و گمراه خواهم شد".[align=RIGHT]
لازم هست این رو یاد آور بشم که :[/b]
[align=RIGHT]
(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۰۹)آشفته نوشته است: [ -> ]رجعت امامان رو خیر. حداقل برای حکومت خیر.
اما مردگان برای یاری به امام زمان و شاید دیدن وعده خداوند آری.
دلیل؟؟؟؟ چه نیازی هست که ائمه برگردند؟؟
قبول دارید که هیچ کدوم از کارهای خدا بی حکمت و بی دلیل نیست؟؟
خب پس دلیل بیارید نه مدرک.
در آیات قرانی که آوردید هم اشاره مستقیمی نشده.
علت اینکه گفتید چه نیازی هست که ائمه برگردند؟؟ چه چیزی هست؟ تا اینجا دلایل قرانی و روایی برای شما آورده شده حال شما پاسخ بدید که اگر کارهای خدا بی حکمت نیست پس چرا شما با رجعت امامان موافق نیستید؟مگر نمیگید حکمت داره تمام کارهای خدا؟
و سوالی دیگر مگر امام نمیتواند به یاری امام دیگر بیاید؟
این سخن را چگونه برداشت میکنید؟
[/b]
امام صادق (علیه السلام): لَوْ أدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أیّامَ حَیاتِی. اگر او (امام زمان) را دریابم، تمام عمر به او خدمت میکنم. غیبت نعمانی، ص ۲۴۵
منتظر پاسخ شما هستم
همکار محتر شما بگو که وقتی حضرت حجت وفات میفرمایند ، په کسی باید ایشان را غسل کند؟ مگر نه اینکه امام باید امام را غسل و تدفین کند؟
حال بعد از وفات ایشان ایا دوباره دنیا به حال خود واگذاشته میشود؟ یا اینکه این حکومت ادامه دهنده راه حکومت مهدوی هست؟
با توجه به این حال شما با میگویید که چرا امام باید حکومت کند؟
ایا موافق هستید دوباره حکومت بعد از رسول اکرم مجددا دور پیدا کند؟
درباب دلیل خواستن هم شما دلیل بیاوردید که اصلا چرا باید اصلا رجعت باشد؟ و اگر قرار هست با شهادت حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دنیا به پایان برسد و یا ادامه بیابد حکومت چه حکومتی و حاکم ان چه کسی خواهد بود؟
تنها دلیل بیاورید - انهم بدون استناد به هیچ منبعی حتی قران و تاریخ-
(۱۱/آبان/۹۱ ۱۲:۳۷)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام به جويندگان حق
حالا كه مدارك دليل نمي شه
باشه منم قبول دارم بايد دليل آورد
خوب شما لطف كنيد برام دليل بياوريد تا منم برات دليل بياورم
من ميگم خدا وجود نداره دليل بيار كه خدا وجود داره ؟
من مي گم دنيارو خدا خلق نكرد اگه قبول داري كه هيچ وگرنه برام دليل بيار
من ميگم خليفه دوم مشروب خور بود اگه قبول داري كه هيچ وگرنه برام دليل بيار
من ميگم خليفه اول كافر بود اگه قبول داري كه هيچ اگر نداري دليل بيار
من مي گم پرستو الكي آفريده شده اگر نه دليل بيار
و هزاران سوال ديگر كه دليلش را حتماً شما ميدونيد
[b]منتظر دلايل منطقي شما بزرگوار هستم
موفق باشيد
يا اميرالمومنين عليه السلام
سلام به شما دوست عزیز.
خدارا شکر که شما قبول داری باید دلیل آورد.
اما یک نکته را یادآور شوم: فقط کارهای خدا بی دلیل نیست و برای کسب معرفت «باید» دنبال دلایلش رفت. اما کارهای مخلوقات خدا مانند خلیفه دوم (که شما مثلا میگی مشروب میخورد) نباید دلیل داشته باشد. چون نه ایشان حکیم بود که کارهایش باحکمت باشد نه معصوم بود که اصلا کارهایش صحیح باشد. پس فقط و فقط باید دنبال دلیل در کارهای خداوند (عزوجل) گشت و در ادامه در کارهای پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام). آن هم نه برای زیر سوال بردن ایشان، بلکه برای کسب معرفت و آموختن از ایشان.
لازم است بدونید من وجود خدا رو با دلیل قبول کردم. و خلق دنیا رو و چندتا از این قبیل.
اما هزاران سوال دیگرتان و پرستو و ... را شوخی تلقی میکنم. میدانید که مسائل عظیمی هم چون خلقت و رجعت و ... با خلق یک موجود قابل قیاس نیست. البته بی شک برای خلق پرستو هم نیازهایی بوده و مطمئن باشید پرستو را، وچه میگویم، کوچکترین عضو نظام هستی را نمیتوانید حذف کنید. چون برای بودنش دلیل دارد.
اگر اجازه بدهید بحث رجعت که به پایان رسید برایتان وجود خدا و خلقت را هم با دلایل عقلی اثبات میکنم.
فعلا از بحث خارج نشویم . یاعلی.
(۱۱/آبان/۹۱ ۱۴:۳۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]همکار محتر شما بگو که وقتی حضرت حجت وفات میفرمایند ، په کسی باید ایشان را غسل کند؟ مگر نه اینکه امام باید امام را غسل و تدفین کند؟
حال بعد از وفات ایشان ایا دوباره دنیا به حال خود واگذاشته میشود؟ یا اینکه این حکومت ادامه دهنده راه حکومت مهدوی هست؟
با توجه به این حال شما با میگویید که چرا امام باید حکومت کند؟
ایا موافق هستید دوباره حکومت بعد از رسول اکرم مجددا دور پیدا کند؟
درباب دلیل خواستن هم شما دلیل بیاوردید که اصلا چرا باید اصلا رجعت باشد؟ و اگر قرار هست با شهادت حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دنیا به پایان برسد و یا ادامه بیابد حکومت چه حکومتی و حاکم ان چه کسی خواهد بود؟
تنها دلیل بیاورید - انهم بدون استناد به هیچ منبعی حتی قران و تاریخ-
خب فرض کنیم (فقط فرض) رجعت به معنی که شما میگید بشه. و دوباره ائمه برگردند و از امام علی (یا هر کس که شما باور دارید) دوباره حکومتشان شروع شود. و بعد به امام حسن عسکری (یا شاید خود حضرت مهدی- نمیدانم.) ختم شود. آن وقت این آخرین امام را چه کسی غسل و تدفین میکند؟؟؟ لطفا سوال به سوال جواب بدهید. خب هر کسی که آمد و این آخرین حاکم در فرض شما را بعد از وفات غسل داد و تدفین کرد همان هم میتواند قبل از حکومت ائمه (بعد از امام زمان) ایشان را غسل دهد و تدفین نماید.
من بر این باورم که بعد از وفات ایشان قیامت برپا میشود. چون سیر تاریخی اینست. و بعد از ایشان دنیایی نیست که به حال خود واگذاشته شود.
موافق نیستم. از اول هم همین را گفتم.
رجعت باشد؟؟ من دلیل بیاورم؟؟ من که مخالفم با این. برای مخالفتم هم که دلیل آوردم. اگر قرار باشد بپذیریم که مردگان زنده میشوند فقط و فقط یک دلیل خواهد داشت: ان هم یاری دادن به امام زمان. همچون کاری که عیسی بن مریم انجام میدهد.
بعد از امام هم که دنیا به پایان میرسد. حکومتی بعد از امام زمان جریان پیدا نخواهد کرد. همین. والسلام.
[quote='آشفته' pid='157762' dateline='1351830676']
سلام به شما دوست عزیز.
خدارا شکر که شما قبول داری باید دلیل آورد.
اما یک نکته را یادآور شوم: فقط کارهای خدا بی دلیل نیست و برای کسب معرفت «باید» دنبال دلایلش رفت. پس فقط و فقط باید دنبال دلیل در کارهای خداوند (عزوجل) گشت و در ادامه در کارهای پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین (علیه السلام). آن هم نه برای زیر سوال بردن ایشان، بلکه برای کسب معرفت و آموختن از ایشان.
لازم است بدونید من وجود خدا رو با دلیل قبول کردم. و خلق دنیا رو و چندتا از این قبیل.
اگر اجازه بدهید بحث رجعت که به پایان رسید برایتان وجود خدا و خلقت را هم با دلایل عقلی اثبات میکنم.
فعلا از بحث خارج نشویم . یاعلی.
و عليكم السلام
فرموديد كه وجود خدا را با دليل قبول كرديد و دنبال همه مسايل هستيد آنهم با دليل .
جهت اطلاع خوردم مي پرسم .
آيا اسرار و راز رموز خداوند از نظر شما معني ندارد ؟
آيا يك مخلوق قادراست به اسرار خداوند كه حتي كمي از اسرارش را به خلق بيان ننموده پي ببرد ؟
آيا بشر و يا مخلوق خداوند متعال قادر به درك و ظرفيت همه بار علوم خداوند را داراست ؟
و هزاران هزار سوال ديگر كه مي توان در ذهن كوچك خود آن را متصور شد.
اما با توجه به فرمايش شما "
آيا فكر نمي كنيد بحث رجعت يك مقوله اي بسيار بزرگ بوده و از اسرار خداوند باشد ؟
و خداوند قادر متعال خالق كل شيء برايش هر كاري ممكن و به من و ما نوعي هيچ ربطي ندارد كه بخواهيم دنبال دليل برايش بگرديم ؟
خوب است براي كسب معرفت تحقيق كرد و دنبال علوم معرفتي براي شناخت خداوند بود
نه اينكه مداركي را كه علماي تراز اول و حتي احاديث ائمه معصومين عليهم السلام را رد كرد و خود با عقل ناقص به دنبال دليل گشت .
و نكته آخر هم اين كه براي شناخت بيشتر خداوند بايد به منابع صحيح كه همان ثقلين هستند رجوع نمود و اين هم ممكن نيست جز با تمسك و توسل به اهلبيت عليهم السلام و هم اكنون به علماي اعلم و متخصصان علوم ديني و....
بحث كردن در مسايلي همچون رجعت و خدا و امثالهم كار من و شما نيست بهتر است به اهلش رجوع شود .
امابحث و گفتگو درباره ديگر مخلوقات خداوند تبارك و تعالي حقير در حد وسع خود در خدمت تان هستم
از خلفاي كافر گرفته تا صحابه پيمان شكن و مرتد بنويسيد تا همگان بدانند كه مولاي غريبمان در طول 25 سال چه كشيده اند .
و بدين وسيله ان شاءالله گمراهاني كه بوسيله آنان گمراه شده اند به راه راست برگردند و عاقبت بخير شوند
و هم اكنون كه آخرين خليفه خداوند يعني حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اوج غربت و مظلوميت قرار دارد من و شما وظيفه اي جز براي برطرف نمودن اين غربت و مظلوميت ندارم .
كه حقير عاصي و ناتوان جز سرباري براي پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كاري نكردم .
عيد غدير مبارك
موفق باشيد
يا مهدي فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف)