(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]جناب اشفته وقتی میگم از اعتقادات خودتان بگویید برای این است که :
ایا عدل و امامت را قبول دارید یا خیر ؟ چون اهل عامه فقط توحید معاد و نبوت را میپذیرند.
توحید توحید توحید. اعتقاد من توحید است. اما نه فقط محدود به این عبارت که "خدا یکی است و دوتا نیست" توحیدی که من به آن می اندیشم دربرگیرنده عدل میشود نبوت و امامت میشود و معاد هم میشود. اصلش یکی است : توحید.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]شما بگو که چرا بعداز امام معصوم قیامت به پا نشه؟
.
من که میگم بعد از امام معصوم (حضرت مهدی) قیامت به پا میشه. بحث سر اینست که بعد از کدام امام قیامت میشود؟؟
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]در جواب اینکه اخرین امام را چه کسی غسل میدهد : اگر ایمان به این داشته باشد که حکومت جهان تا انتهای ان بر عهده امام معصوم باشد به این هم دقت کنید که : (انما أنت منذر و لکل قوم هاد) ( اي پيامبر!) تو فقط هشدار دهنده اي و براي هر قومي رهبري (امامي) است.
اين آيه نيز بيانگر همان اصل مسلم امامت است که هر گروهي در هر عصري براي رسيدن به کمال انساني نيازمند هدايتگري از جانب خدا هستند.
در قرآن کریم از منشأ چنین رخدادی به ”نفخ صور”[ نمل، 87؛ زمر، 68؛ حاقه، 15 – 13؛ و… ] تعبیر شده است و دمیدنی که در صور انجام میگیرد هم منشأ میراندن و هم منشأ زنده گردانیدن و برانگیختن و حشر و برپایی قیامت است. نیز از این حادثه به ”صیحه”،[یس، 53] ”زجره”[نازعات، 13 و 14] (صیحه)، ”صاخه”[عبس، 33 و 34] (صیحه شدید) و ” فَإِذَا نُقِرَ فِی النَّاقُورِ”[.مدثر، 10 -8] (دمیدن در چیزی که صدا از آن خارج میشود) تعبیر گشته است.
وقتی زمان نفخه اول میشود اسرافیل در صور میدمد و تمام موجودات دارای روح میمیرند، مگر اسرافیل که بعد از آن به امر خدا اسرافیل نیز میمیرد.[ بحار الانوار ص324] از بعضی آیات از جمله آیه: ”کُلُّ شَیْءٍ هَالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ ”،[قصص 18] که به طور کلی میفرماید هر چیزی هلاک میشود و میمیرد، مگر وجه خداوند تعالی، به خوبی استفاده میشود که این گروه باقیمانده نیز سرانجام میمیرند
درباره مرگ ملائکه، از آن جا که قبل از روز قیامت تمام موجوداتی که در آسمانها و زمین هستند میمیرند چنان که قرآن میفرماید: ”و در صور دمیده میشود و تمام کسانی که در آسمانها و زمین هستند میمیرند مگر کسانی که خدا بخواهد”.[.زمر ، 68، ”…و نفخ فی الصور فصعق من فی السموات و من فی الارض الا من شاءالله”.].
.
در مورد این قسمت متوجه نشدم بالاخره آخرین امام را چه کسی غسل و تدفین میکند. (اگر اشتباه نکنم این سوال را شما مطرح کردید)
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]در مورد ابعادی که فرمودید : " جراح " شما با اینگونه مثالها هم علم و حکمت و همه صفات خدا را زیر سوال بردید چرا که از دید شما و هم عقلی که معیار تمام این همه جوابهایی خود قرار دادید پاسخگوی تمام این مثائل نیست .
ایا عقلی که شما به ان استناد میکنید میتواند حقیقت و تاویل همه جیز را بدست اورد؟
اگر این عقل میتوانست همه این کار ها را انجام دهد دیگر نیاری به هیچ حجت دیگری نبود.
کمی با دید غیر عقل تام به مباحثی که جوابش را نمیتوان پیداکرد نگاه کنید.
.
درباره این قسمت اجازه بدهید همان دوستی که مسئله وظیفه و حق امام را مطرح کردند پاسخ بدهند.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]ایا شما با عقلی که میگویید میتوانید ذات خدا را اثبات کنید؟
.
وجود خدا را آری اما ذات خدا را خیر. فقط میشود با تشبیه کردن درکش کرد. و برای درک مسائل دنیوی و اخروی به همین اندازه کفایت میکند.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]شما گفتی که :
مگر نه اینکه اعتقاد ما به معاد(آنطور که در دین و زندگی خواندیم)، یکی بر این اساس است که چون در دنیا نمیشود حق ها را به صاحبانشان بازگرداند و ظالم را عذاب کرد و مظلوم پاداش داد و در کل دنیا ظرفیتش را ندارد و محدود است و ...؛ پس چه اصراری است که حق امامان را در همین دنیا به آنان بدهیم؟؟ و چرا فقط حق ائمه را بررسی میکنید؟؟ مگر فقط حق ائمه ضایع شده است؟؟
پس ملاک شما کتاب دین و زندگی است. ؟ شما دلیل عقلی میخواستید ولی چرا اینجا استناد به کتاب میکنید؟ دیگر کتب را هم قبول ندارید.
.
اول اینکه ملاک من حق است نه کتاب. دوم اینکه یادم هست در همین کتاب با دلیل عقلی بیان کرده بود و نیاز وجود آخرت را توضیح داده بود. من دیگر کتب را هم قبول دارم اما به شرطی که عقلی باشند نه "فقط" حدیث.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]خود که میگویید این یکی از دلایل این است پس دلایل دیگری هم دارد.
البته که دارد. برای همین هم گفتم یکی
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]ایا میتوان در امور و احکام خدا چرایی اورد؟
شما که ایجاد سوال میکنید کمی هم جوابگو باشید ! ان ایه را که اخر ادرسش رابه ما ندادید .
[/b]
شما که آدرس همه آیه ها را آوردید و وقتی این جزء آنها نبود یعنی من یک کلمه "قل" به عبارت اضافه کردم و عمدی در کار نبوده، ایراد از حافظه ضعیف من است. به هرحال جواب شما همان بود بدون واژه "قل".
اما در باره این سوال: بستگی به هدف دارد. اگر میخواهید بشناسید، میتوانید چراهایش را مطرح کنید و به دنبال پاسخ باشید تا بتوانید خدا و دینش را بشناسید و بر ایمانتان بیفزایید.
یک مسئله دیگر هم که باید تبیین کنم اینست که اگر در مورد احکام شرعی حکمتش را نیافتید باز هم باید به آن عمل کنید. مانند نخوردن گوشت خوک و حرمت طلا برای مرد و ... که به تازگی دلیلش کشف شده است. وخیلی احکام دیگر که هنوز دلیلش کشف نشده و ممکن است بعدها کشف شود. اما بحث درباره اعتقادات کمی متفاوت میشود. که اگر خواستید توضیح میدهم.
جوابگو نیستم؟؟ من که تا الان هرسوالی را که توانسته ام جواب داده ام!! اگر وقت نبوده یا سوالات کلی مطرح میکردید و به هر دلیلی نتوانسته ام پاسخ بدهم معنی اش اینست که جوابگو نیستم؟؟ اسم این کارتان سفسطه بود.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]در مورد اعنقاد هم که گفتید بحث طولانی میشود در حالی که جوابش پنج کلمه بود یا سه کلمه : ( توحید معاد نبوت - عدل و امامت ) در حالی که باز هم جواب ندادید ، و سوالی تکراری که باز جواب ندادید : ( شما اگر رجعت را قبول دارید یا نه یک تعریفی از اون ارایه بدید که بشود بر مبنای اون بشه بحث کرد در حالی که شما هیچ تعریف کاملی ایراد نکردید .
[/b]
نه اتفاقا جوابش چند کلمه نیست. اگر بخواهم همه اعتقادات را برایتان شرح بدهم باید برای هرکدام از آن کلماتی که گفتید به اندازه یک کتاب توضیح بدهم. مخصوصا در این محیط. توحید عدل نبوت امامت معاد که قبلتر گفتم اساسش توحید است و بقیه در زیر معنای توحید به معنا میرسند. اما اینکه توحید چیست؟؟ معاد چیست؟؟ عدل یعنی چه؟ نبوت و امامت؟؟ هرکدام از این ها یک بحث طولانی است و میگفتم نمیشود در یک پست آورد.
تعریف (برای چندمین بار):
رجعت به معنای بازگشت مردگان به دنیا برای یاری به امام زمان در امر قیام آخر الزمان.
مردگان عبارتند از : مومنان عادی که خدا اراده میکند - عیسی بن مریم - خضر نبی - ائمه (در این مورد تعدادشان را نمیدانم) و ... که همگی به اراده خداوند بودند.
و البته شنیده ام که برخی ظالمین هم برمیگردند. در این مورد فعلا نظری ندارم.
بعد از فوت امام زمان (نمیدانم از ظهور آقا تا فوت ایشان چند سال طول میکشد، به هرحال) قیامت به پا میشود.
(۲۰/آبان/۹۱ ۱۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]این جملات شما هرکدام جوابی داده شده و شما خواستار جواب مجدد هستید؟
لطف کنید برای هرکدام جواب مجدد و واضح و جداگانه بدهید. البته اگر امکان دارد. من تا الان جواب قانع کننده ای ندیدم.
متشکرم که وقت قائل میشوید.