سلام جناب کاپیتان
من در مورد ورزش زومبا سوال داشتم.
1)به نظرتون میشه این ورزش رو با شنا ترکیب کرد.؟
منظورم اینه تو آب انجام بشه. برای بچه های ایروبیک کار مقدماتی سخته. تو ذهنم اینه زومبا در اب تمرین کنم . تو ماه رمضون فرصت خوبیه .بعد برای بچه های ایروبیک کار پیشنهاد بدم .
نمیدونم دیدید ورزشکارای باشگاه Lee Mills رو یا نه ؟
ترکیب چند تا مربی هستن . متاسفانه ما تو ایران ترکیبی نداریم. گویا کار همدیگه رو قبول ندارن .نمیدونم حالا چرا .تو ماه رمضون ادم بیچاره میشه.
این فرضیه ی 2 ساعت قبل از افطار و 4 ساعت بعد از افطار ورزش ممنوع رو قبول دارید ؟
من بین ساعات 10 تا 11 ورزش میکردم . خوب بود . اما امسال بین 5 تا 6 رو میخوام برم. فکر کنم خودکشی ورزشیه .

نقل قول:
:
میشه ورزش زومبا رو با شنا ادغام کرد ؟ بیشتر برای قوی شدن پا و تشویق بچه هایی که ایروبیک ساده و مقدماتی میرن ؟
بله به نظر من میشه و به نوعی این گونه ورزش ترکیبی و کمپاند با هم همخوانی و تناسب دارند
و به نوعی میشه گفت که شبیه به حرکات ریتمیک شنا می شود
و به طور کل ورزش در آب بسیار بهتر و مفیدتر است از هر لحاظ
یکی از مهمترین تمرینات ورزشکاران حرفه ای انجام ورزش مربوطه در آب و استخر است اوسین بولت روزانه 30 دقیقه فقط در آب استارت سرعتی مزند.
نقل قول:
:
این پیش فرض 2 ساعت قبل از افطار و 4 ساعت بعد از افطار ورزش نکردن درسته ؟ چون من 5 تا 6 یا 4 تا 5 رو میخوام ورزش کنم .
ابن مورد بستگی به فیزیولوژی و اصل ویژگی فردی و نوع تغذیه فرد دارد.
ولی بهترین تایم تمرین آنچه متخصصان میگن ساعت 4 تا 6 هستش.
وگفته میشود 2تا3ساعت پس از غذا ورزش کنید پس قاعدتا نظریه 4ساعت میتونه هم درست و هم زیادی باشد البته باید دید ورزش چه هدفی دارد روتین و حرفه ای و یا قصد کاهش وزن دارد
2ساعت پیشتر از غذا بطوری که مقدار غدا کنترل شده باشه موردی نداره چون بر اثر فعالیت ورزشی فرد گرسنه تر و مقدار دریافت کالری بیشتر میشود پس بنظر میشه گفت دلیل این تئوری هم این موضوع باشه
بیشتر باید هواستان در این فصل گرما و روزه به آب بدنتان باشد و میوه بسیار مصرف بشه مخصوصا ورزشکاران حرفه ای
از لباسهای تنگ و پلاستیکی استفاده نشه و لباس نخی و گشاد استفاده کنید که تا حد امکان تعریق کمتر بشه
باشگاه LessMills رو اگه دنبال کرده باشید .روش های جالبی برای جذب ورزشکار داره .مربیان ترکیبی کار میکنن . 3 تا و یا 5 تا.
ورزش تو ماه رمضون ، خیلی خوبه . منتها جذب خوب نداریم که تشویق بشن. البته من خودم بدون سحری ورزش کردم . که یه جور خود کشی ورزشیه .
کاپیتان سوالم کاملترش این بود برای یه مربی که چند تا سانس کار میکنه چطور ؟
شما این ساعات رو تا حالا کار کردید ؟
خانم بستگی داره مربی فعالیتش چقدر باشه در حین اینکه داره کار میکنه.
اگه خیلی فعال باشه که همون قواعد یک ورزشکار در موردش صدق میکنه
بنظر من بین افطار تا سحر وقت مناسبیه برای ورزش.
چون کم آبی خیلی از جاهای بدن رو صدمه میزنه حتی مغز رو. سیستم متابولیسم بدن میریزه به هم خون غلیظ میشه به کلیه و کبد فشار میاد سموم تولید شده توسط آب دفع نمیشن تعادل الکترولیتی بدن میریزه به هم و هزار و یک دردسر دیگه
در واقع میشه ورزش برای خودکشی به قول شما نه برای سلامتی
مخصوصا در فصل گرما
آخه افطار تا سحر مگه چقد وقته؟؟؟
بعد ماها نصفه شب کجا بریم ورزش کنیم؟؟؟
بی خیال بابا ...آخرش میمیریم دیگه!!
کاش یه راهنمایی تغذیه ایی هم بدید...

من بین 5 تا 6 ، یه سانس دارم . مجبور هستم . شرایط ویژست.
ترکیب ایروبیک استپ و زومبا . فقط میخوام حالا یه 45 دقیقه ، تفریحی باشه و نهایت دو تا حرکت یاد بگیرن. اما کلامی حتما ازم انرژی گرفته میشه.
استخر ها بعد از افطار بازن .مگر نه خنکی آب، خستم نمیکرد.میخواستم زومبا رو تو آب یاد بدم. البته خودم زومبا کار حرفه ای نیستم . اعتماد به نفسم بالاست.
باشگاه lessMills ، اینقدر طراحی میده به کاراش. منم گیج کرده.الگومه اصلا اون باشگاه.
راهنمایی تغذیه حین روزه که تو اینترنت فراوون مطالبش هست فکر کنم تو همین تالارم باشه سرچ کنید
تغذیه برای تمرین ماه مبارک هم یک لیوان شیر شیرین (ترجیحا با عسل) مقدار بسیار کمی کربوهیدارت مثلا ده تا قاشق برنج یا یک چهارم نان یا یک سیب زمینی ، باشه برای افطار بعدش تمرین کنید و بعد هم یک وعده غذایی
درباره تمرین هم اگه نمیتونید فعلا یک ماه تمرین نکنید.
(۱/تیر/۹۳ ۲۰:۵۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]راهنمایی تغذیه حین روزه که تو اینترنت فراوون مطالبش هست فکر کنم تو همین تالارم باشه سرچ کنید
تغذیه برای تمرین ماه مبارک هم یک لیوان شیر شیرین (ترجیحا با عسل) مقدار بسیار کمی کربوهیدارت مثلا ده تا قاشق برنج یا یک چهارم نان یا یک سیب زمینی ، باشه برای افطار بعدش تمرین کنید و بعد هم یک وعده غذایی
درباره تمرین هم اگه نمیتونید فعلا یک ماه تمرین نکنید.
عه راس میگید یادم نبود.....تو اینترنت پره...مرسی.
نه ما نمیتونیم یه جا بشینیم...
راستی اینجا چت رومم نیست.......یاسین جون ببخشید زحمت پاک کردنش افتاد گردن شما.

سلام بچه ها
چندتا سایت خوب برای هارتل و دمبل میشناسید که معتبر باشه و با عکس اموزش بده(مخصوص اقایان)
خودم گشتم خیلی چیز جالبی نیافتم
ممنون
(۳۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۶)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها
چندتا سایت خوب برای هارتل و دمبل میشناسید که معتبر باشه و با عکس اموزش بده(مخصوص اقایان)
خودم گشتم خیلی چیز جالبی نیافتم
ممنون
سلام
این یک فایل پی دی اف کامل, آموزش صحیح وزنه زدن و تاثیر آن بر عضلات مربوطه هستش.
بسیار جامع و کامله و داشتن این اطلاعات برای ورزشکاران آماتور بسیار حیاتی ست بخصوص نحوه صحیح استفاده از وزنه
فایل دوم نحوه غلط وزنه زدن و شیوه صحیح رو با عکس و توضیح کامل شرح داده