تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راهنمایی درباره ی تناسب اندام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
صدای مفصل تا زمانی که درد نباشه جدی نیست .
یه مربی داشتم که میگفت ژله ی ورقه ای بگیرید و با میوه یه ژله ی بی رنگ و بی شکر و بدون اسانس درست کنید و بخورید. خوبه. امتحان کنید دوستان.

واسه ورزش هم دنبال فیتنس بودن رفتن اشتباهه . چون تجربه ثابت کرده خانوما فردای عروسیشون دیگه اسم مربیشون رو هم یادشون میره SmileSmileSmileSmileSmileSmile

بعد از اولین بچه، یادشون میفته Wink . بعد باز یادشون میره . کلا میزارن کنار.

کلا یه انگیزه ی دائمی برای خودتون تعریف کنید . Cool
نقل قول:
بعد از اولین بچه، یادشون میفته
[تصویر: wink.png]
. بعد باز یادشون میره . کلا میزارن کنار.

کلا یه انگیزه ی دائمی برای خودتون تعریف کنید .
حتما موقع ورزش هم پا یا همراه داشته باشید روانشناسی ورزش عمر فعالیت ورزشکاران با دوستان و همراه رو بیشتر و مفیدتر میدونند مخصوصا تو خاوماBig Grin تو لاغری و ورزش یه کم چشم هم چشمی کنیدWink
البته خانم های ورزشکار حتی فیتنس کارای حرفه ای در برخی خصوصیات زنانه بسیار راحت تر و بهتر کنار می آیند
مثل زایمان بسیار راحت تر بدلیل قوی تر بودن عضلات و قاعدگی با زمان و درد کمتر حتی این دوره زناه در ورزشکاران حرفه ای به فاصله های 3 ماه هم دیده شده
حتی شیر دهی در مادران ورزشکار بهتر هستش هم میزان هم خواص شیر
نمیدونم اینجا کشش داره و یا جاش هست یا نه؟
میتونم ورزش های پیش از بارداری و پس از بارداری و حتی تحوه شیر دادن صحیح رو به نوزاد بصورت فیلم و عکس قرار بدم
نقل قول:نمیدونم اینجا کشش داره و یا جاش هست یا نه؟
میتونم ورزش های پیش از بارداری و پس از بارداری و حتی تحوه شیر دادن صحیح رو به نوزاد بصورت فیلم و عکس قرار بدم
فضای عمومی نه
هر خانمی که مایله بدونه به آقای کاریزما پیغام خصوصی بده

=-=-=
پ.ن : آقایون تالار خجالت بکشید چرا ورزش نمیکنید :دی
نقل قول:
فضای عمومی نه

هر خانمی که مایله بدونه به آقای کاریزما پیغام خصوصی بده
ممنون از ناظر Havbb 110

[b][/font][font=Tahoma]
که توپ رو به زمین بنده پرتاب فرمودندBig Grin و از مهلکه خانوما گریختند

[/b]
Wink

این کانال آپارات بنده هستش و فیلم های مذکور در آن موجود میباشد لینک آپارات

و این هم یک فایل پی دی اف که نکات مهم به فارسی ترجمه شده و عکس هایی هم حاوی تمرینات با توضیح

لینک دانلود PDF
[تصویر: caleri.jpg]

کتاب «کالری‌شمار؛ به زبان ساده برای عموم مردم» با ارایه راهنمایی برای محاسبه وزن ایده‌آل برای مردان و زنان آغاز می‌شود و با توجه به اندازه بدن یعنی کوچک، متوسط یا بزرگ بودن حجم توده بدنی فرد بر اساس قد و وزن بیان می‌کند که میزان انرژی مورد نیاز هر فرد اعم از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان با توجه به میزان فعالیت‌های روزانه آن‌ها چقدر باید باشد.

از موضوعات این کتاب می‌توان به «توصیه‌های تغذیه‌ای لازم در آلرژی‌های غذایی»، «توصیه‌های تغذیه‌ای لازم در بیمارن کلیوی»، «توصیه‌های تغذیه‌ای لازم برای رفع استرس و آرامش اعصاب» و «توصیه‌های تغذیه‌ای لازم برای ورزشکاران» اشاره کرد

نگار بلورفروشان، گردآورنده این اثر کارشناس ارشد تغذیه و مدیر تغذیه بیمارستان ایران‌مهر است و به واسطه تجارب خود در حوزه تغذیه بیماری‌های گوناگون به ویژه بیماری‌های خاص نکات ارزنده‌ای را عموم مخاطبان اراهی می‌دهد تا با توجه به شرایط جسمانی خود نوع تغذیه مناسب را بر گزینند

قیمتش هم خیلی کمه .به اندازه ی قیمت یه ساندویچ دانشجویی Smile
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بچه ها
من یه سوال دارم....من جدیداخیلی لاغرشدمConfusedنزدیک دوساله غذاخوردنم تغییرکرده
پارسال58کیلوبودم امسال53ونیمConfused
با23سال سن!
غذاهم نمیتونم بخورم...تومهمونیاخجالت میکشم غذابکشم توبشقابم....چون نمیتونم بخورمConfused
نکنه مریضم....کسی تجربه ای داره؟
دکترم نمیرمConfusedمیترسم برم قرص بده چاق شمConfused اصلاهم رژیم نیستم....اصولااهل سختی دادن به خودم نیستم ولی لاغرمیشم خودبخود.....چوب دارم میشمConfused
یاعلی...
بسم الله الرحمن الرحیم
اولین مرحله تشخیص علت این مشکلتون هست دیگه ، برید دکتر براتون آزمایش مینویسه
اگر ان شاء الله مشکلی نبود تو آزمایش ها جای نگرانی نیست ، قابل حله

دکترا از این قرصا نمیدن که چاق بشید!
خب فاطمه خانم
وزن رو باید با توجه به قد در نظر گرفت
یکی از اطرافیان رفته بود دکتر تغذیه٬ گفته بود من اشتهام کم شده...وزنم هم کم شده...تورو خدا یه دارو اشتها آور بدید!
دکتره گفته بود: خانم شما کمبود وزن که ندارید هییییچ! اضافه وزن هم دارید!!!!
وزنتونو تازه باید کمتر کنید!Big Grin
طبق ءخرین خبری که من شنیدم!
خانم ها باید قدشون رو منحای ۱۰۵ بکنن
اون وزن استاندارد و نرمال می باشد...
من خودم دقیقا وزن نرمال هستم ....با توجه به این فرمول
اما احساس می کنم این فرمول دیگه خیلی باربی داره در نظر میگیره....!
یه خرده بالا پایین باشه مشکلی نیست!! قال رضوانهBig Grin
(۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۳)رضوانه نوشته است: [ -> ]خب فاطمه خانم
وزن رو باید با توجه به قد در نظر گرفت
یکی از اطرافیان رفته بود دکتر تغذیه٬ گفته بود من اشتهام کم شده...وزنم هم کم شده...تورو خدا یه دارو اشتها آور بدید!
دکتره گفته بود: خانم شما کمبود وزن که ندارید هییییچ! اضافه وزن هم دارید!!!!
وزنتونو تازه باید کمتر کنید!Big Grin
طبق ءخرین خبری که من شنیدم!
خانم ها باید قدشون رو منحای ۱۰۵ بکنن
اون وزن استاندارد و نرمال می باشد...
من خودم دقیقا وزن نرمال هستم ....با توجه به این فرمول
اما احساس می کنم این فرمول دیگه خیلی باربی داره در نظر میگیره....!
یه خرده بالا پایین باشه مشکلی نیست!! قال رضوانهBig Grin
اینکه واسه همه یه فرمول میچینن کار غلطیه
البته یه جا دیگه گفته بودم
در طب سنتی یه وزن صحی داریم،یعنی وزنی که شما چه در حال استراحت و چه در حال انجام فعالیت با نشاط و سرحال باشین.
اینم میدونی دیگه هر کس یه طبع پایه داره:
1-دموی: چاق های گوشتی که سخت هم لاغر میشن(کلا تو پر هستن)-گرم و تر
2-بلغمی:چاق های دنبه ای- ادمایی که کلا کند هستند و بیشتر خانومای چاق اینجان یا بلغمن یا سو
ءمزاج بلغم دارن.مثل خانومای چاق سفید مهتابی-سرد و تر
3-لاغر صفراوی:لاغرایی که عضلات سفت دارن-گرم و خشک
4-لاغر سودایی:لاغری که عضلات شل داره،سرد و خشک

کلا تری باعث چاقی و خشکی باعث لاغری و تکیدگی میشه

حالا ادم بلغمی و دموی خیلی راحت چاق میشن ،فی الباقی هر چی بخورن نمیشه،البته در شرایطی که سوء مزاج وجود نداشته باشه.
دوتای اول خودشونم بکشن کلا بدنشون تو پر هست و لاغر مردنی نمیشن،اگرم بشن دارن به بدنشون اسیب میزنن.
در حدی که یه شکم کوچیک داشته باشن و ورزش کنن خوبه.
به قول اقا حامد هر کس هم باید ورزش متناسب با بدنشو انجام بده و قرار نیست همه عین هم شن.
ورزش روزانه کلا باید باشه و چون قدیم خیلی از فعالیت های عادی روزانه شون جنبه ورزش داشته (مثلا تا سر زمین باید چندکیلومتر میرفته و ...) و الان نداره،تازه الان بشر باید بیشتر هم ورزش کنه.

حالا من نمیدونم اما شنیدم مصرف روغن شحم گاو(چربی های اطراف قلوه گاه گاو) ،چربی شیکم رو میسوزونه.
اینم جالبه یه اقای دکتری گفته اسمش یادم نیست
میگه ادما دو دسته اند،یا دوست دارن اطرافشون خنک باشه و لباس گرم بپوشن،یا خونه رو خیلی گرم میکنن و دوست دارن با یه لا لباس بگردن،یعنی تحمل لباس زیاد رو ندارن.
مورد اول بیشتر باید گرمی بخورن،در واقع اون حرارت مرکزی بدن رو زیاد کنن تا انرژی بیشتر شه و لاغر
مورد دوم با سردی خوردن لاغر میشن
مثلا خود من دوست دارم هوای تنفسم خنک و حتی سرد باشه و خودم لباس زیاد بپوشم و همسرم برعکسه منه،رو من جواب داد البته ادامه ندادم چون همش ادم باید حواسش باشه چی میخوره و خیلی هم گرمی نخوره کبد اذیت شه.
خلاصه طبق معمول این علم تندرستی هم به انحراف کشیده
کلی چیز به درد بخور هنوز کشف نشده
ببینید از جمیع کارشناسان هم بیشتر حرف زدم
ممنونم
البته منم توی توضیحم گفتم که
خیلی جاها این فرمول رو شنیدم
ولی یه خرده بالا پایین مورد نداره
خب نمیگم دقیقا یه وزن مشخص باید باشه طرف
اما خب باید یه استانداردی برای تشخیص وجود داشته باشه دیگه
قبول ندارید؟
این در واقع یه استاندارده
حالا شایدم دقیق نباشه خیلی

در مورد طبع و مزاج و اینها
من از سایت مزاج شناسی قبلا طبع و مزاج خودم رو تشخیص دادم...ولی خیلی از مواردی هم که میگن خیلی درست در نمیاد...
مثلا این دو دسته آدمی که شما در آخر ارسالتون گفتید
من هر دو مدل هستم!
یکیشو نمیتونم انتخاب کنم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع