(۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۳)رضوانه نوشته است: [ -> ]خب فاطمه خانم
وزن رو باید با توجه به قد در نظر گرفت
یکی از اطرافیان رفته بود دکتر تغذیه٬ گفته بود من اشتهام کم شده...وزنم هم کم شده...تورو خدا یه دارو اشتها آور بدید!
دکتره گفته بود: خانم شما کمبود وزن که ندارید هییییچ! اضافه وزن هم دارید!!!!
وزنتونو تازه باید کمتر کنید!
طبق ءخرین خبری که من شنیدم!
خانم ها باید قدشون رو منحای ۱۰۵ بکنن
اون وزن استاندارد و نرمال می باشد...
من خودم دقیقا وزن نرمال هستم ....با توجه به این فرمول
اما احساس می کنم این فرمول دیگه خیلی باربی داره در نظر میگیره....!
یه خرده بالا پایین باشه مشکلی نیست!! قال رضوانه
اینکه واسه همه یه فرمول میچینن کار غلطیه
البته یه جا دیگه گفته بودم
در طب سنتی یه وزن صحی داریم،یعنی وزنی که شما چه در حال استراحت و چه در حال انجام فعالیت با نشاط و سرحال باشین.
اینم میدونی دیگه هر کس یه طبع پایه داره:
1-دموی: چاق های گوشتی که سخت هم لاغر میشن(کلا تو پر هستن)-گرم و تر
2-بلغمی:چاق های دنبه ای- ادمایی که کلا کند هستند و بیشتر خانومای چاق اینجان یا بلغمن یا سو
ءمزاج بلغم دارن.مثل خانومای چاق سفید مهتابی-سرد و تر
3-لاغر صفراوی:لاغرایی که عضلات سفت دارن-گرم و خشک
4-لاغر سودایی:لاغری که عضلات شل داره،سرد و خشک
کلا تری باعث چاقی و خشکی باعث لاغری و تکیدگی میشه
حالا ادم بلغمی و دموی خیلی راحت چاق میشن ،فی الباقی هر چی بخورن نمیشه،البته در شرایطی که سوء مزاج وجود نداشته باشه.
دوتای اول خودشونم بکشن کلا بدنشون تو پر هست و لاغر مردنی نمیشن،اگرم بشن دارن به بدنشون اسیب میزنن.
در حدی که یه شکم کوچیک داشته باشن و ورزش کنن خوبه.
به قول اقا حامد هر کس هم باید ورزش متناسب با بدنشو انجام بده و قرار نیست همه عین هم شن.
ورزش روزانه کلا باید باشه و چون قدیم خیلی از فعالیت های عادی روزانه شون جنبه ورزش داشته (مثلا تا سر زمین باید چندکیلومتر میرفته و ...) و الان نداره،تازه الان بشر باید بیشتر هم ورزش کنه.
حالا من نمیدونم اما شنیدم مصرف روغن شحم گاو(چربی های اطراف قلوه گاه گاو) ،چربی شیکم رو میسوزونه.
اینم جالبه یه اقای دکتری گفته اسمش یادم نیست
میگه ادما دو دسته اند،یا دوست دارن اطرافشون خنک باشه و لباس گرم بپوشن،یا خونه رو خیلی گرم میکنن و دوست دارن با یه لا لباس بگردن،یعنی تحمل لباس زیاد رو ندارن.
مورد اول بیشتر باید گرمی بخورن،در واقع اون حرارت مرکزی بدن رو زیاد کنن تا انرژی بیشتر شه و لاغر
مورد دوم با سردی خوردن لاغر میشن
مثلا خود من دوست دارم هوای تنفسم خنک و حتی سرد باشه و خودم لباس زیاد بپوشم و همسرم برعکسه منه،رو من جواب داد البته ادامه ندادم چون همش ادم باید حواسش باشه چی میخوره و خیلی هم گرمی نخوره کبد اذیت شه.
خلاصه طبق معمول این علم تندرستی هم به انحراف کشیده
کلی چیز به درد بخور هنوز کشف نشده
ببینید از جمیع کارشناسان هم بیشتر حرف زدم