نقل قول:در ضمن در این تاپیک زیاد وارد جزئیات نشوید!!!
یهو بره تو مایه های هولا هوپ و ...
اتفاقا ما چون تخصصمون اینه میتونیم وارد کوچکترین جزیئات افراد بشیم مجوزش رو داریم
افراد تجربی و غیر متخصص نباید وارد جزییات بشن

من حرکات ورزش زومبا رو خوب و پر تنش دیدم و علاوه بر کالری سوزی شادابی مناسب و انگیزه هم به همراه داره

( بیشتر واسه خانوما )
اگر رژیم نامناسب باشه به جز تیرگی پوست و تو رفتگی صورت اولین اثر خود رو بروی سلول ها و مهمتر تارهای عصبی میزاره و چون تار عصبی دارای غلافی پوشیده از چربی هستش او چربی دور تار عصبی از بین میره و اگر توجه کنید فرد عصبی و تند خو میشه که این هم از نشانه ها رژیم غلط هستش.
مصرف قرص های مد شده رو هم ممنوع همگی دارای آمفتامین ( مواد حاوی مواد مخدر شیشه ) و کافیئن هستش پایان نامه یکی از دوستان بودش و افسردگی و تندخویی مهمترین آثار اون هستش

(۶/خرداد/۹۳ ۳:۲۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
تیپ بدنی شما احتمال زیاد اندومورف هست. آب کردن اکثر چربی ها برای شما غیر ممکن نیست ولی بسیار سخته. باید به مدت طولانی رژیم غذایی رو رعایت کنید.
سعی کنید هر هفته یک وعده ی تقلب در رژیم غذایی بذارید و فراوون بخورید تا بدن استوپ نکنه و روند چربی سوزی ادامه داشته باشه
دراز نشست زیادی فایده نداره. بهترین چیز برای شما همون تردمیل هستش اونو سعی کنید دو وعده در روز صبح و عصر برید تا حد توان ، نه خیلی تند نه خیلی آروم در حد توان طوری که بتونید نیم ساعت الی یک ساعت هر وعده بدوید.
صبر هم مهمه ، باید در طولانی مدت شکم رو ردیف کنید کار سریع انجام نمیشه
اولا که لاغری اتفاقا یه نعمته و اصلا بد نیست. متاسفانه هرکس قدر چیزایی که داره رو نمیدونه
بگید تمرین با وزنه رو با تعداد کم شروع کنه و خیلی آروم و تمرکزی تمرین کنه.
تغذیه هم نقش اساسی داره ، اگر خیلی براش مهمه از داروهای اشتها آور (گیاهی یا شیمیایی) استفاده کنه.
علت لاغر شدن صورت اینه که میخوان یهویی لاغر بشن. اگر رژیم غذایی اصلاح شده و برنامه ی بلند مدت داشته باشن + ورزش منظم ، بدون لاغر شدن صورت و ضعف بدنی و دیگر عوارض رژیم های سخت ، به تناسب اندام میرسن.
از نظر طب مدرن من میگم ، طب سنتی رو دوستان گفتند
ویتامین سی به همراه زینک (روی) برای شادابی پوست و مو و ناخن مفیده. مکمل غذاییش بصورت ترکیبی موجوده (زینک پلاس سی) میتونید جدا هم بگیرید مصرف کنید. میتونید مولتی ویتامین مینرال یا تراپیوتیک بگیرید که همه ی ویتامین ها و مواد معدنی لازم توش باشه (توصیه من آخریه)
البته توجه کنید که منم معتقدم باید اصل ویتامین ها و مواد معدنی از غذای طبیعی تامین بشه ولی من شرایط کسی که رژیم غذایی داره رو درک میکنم که هرچیزی نمیتونه بخوره ، لذا بصورت موقتی برای جلوگیری از عوارض رژیم و ضعف بدن از این استفاده کنید.
میوه و غذا و اینا باشه برای بعد از رژیم
خب بهش بگم برای تپل شدن! چه داروهای گیاهی یا شیمیایی رو استفاده کنه؟
عوارض نداشته باشه
یکی از سبـکهای تنـاسب اندام به همـراه شـادی و نشاط حاصـله از آن ورزش زیبا و ریتمیک زومـبا ( سـومبا ) می باشد . ورزش ریتمـــیک زومبا ( سومبا ) برگرفته از انواع حرکتــهای مــوزون کشور آفریقا و آمریکای لاتین می باشد . از تلفیق چهـار سبک ریتم های میرنگه، رگی تون،سالسا، کالیبسو و کومبیا حرکت موزون و ورزش ریتمیــک زومبا ( سومبا ) پدید می آید . در این ورزش حرکتها و تکنیک ها کاملا حســـاب شده است و تآثیر و توجه مستقیمی بــرروی اندامـــهای مختلف ( دست، پا، بازو، ران و ستون فقرات ) شده است . تمامی ماهیچه های حــرکتی ساق پا، رانـها و بازوها و حتـی وریدهای شکمی تحت تآثیر این ورزش وریتـم آن قرار گرفته و از افزایش چربی دراطراف این قسمتها جلوگیری می کند . حرکات و تکنیــک های حرکتی موجب کشــش ماهیچــــه ای شده و شــکل و فرم زیبا و جوانی را با توجـه به اسـکلت و استخوان بندی افراد موجب می گردد . این ورزش که کامـــلا هـــــوازی می باشد، تمـــرکز بر روی تنفس و توجه بر روی انجام انــــــواع تکنیــــــک های حرکتــی را بــــــالا برده و موجــب کــــــاهش وزن در هـــر سنــی و زیبــایی انـــدام یا هر نـــــوع استخــــوان بندی می گردد در طول مدت انجام این حرکات، فشار خون بالانس بوده وهیچ فشاری بر روی مفاصل ومناطق حسـاس مثل زانوها، آرنجها، مچ دست و پا وارد نمی شود . این حرکـــات با ریلکســـی کامــل و نشاط سرشار حاصل از دم و بازدم مناســــب و فرصـــت کافی برای انجام درست حرکات، موجب چربی سوزی آهسته ولی مستمر گشته و تبدیـل انرژی به جای از دست دادن آن را حاصل می گردد .ناگفته نماند که انجام درست حرکــات و فراگیـــری پایه ای و اساسی این سبک، هنــرجو را قــادر مــی سازد که با انــواع سبــکها و ریتمها ارتباط نزدیــک برقرار کرده ضــمن شناخت اندامهای خود، براحـتی هر نوع سبــک دیگری را با اعتماد به نفس کامل انــجام دهد .
امروزه زومبا یکی از داغترین روشها برای از دست دادن وزن است.ترکیب خاص این ورزش از حرکات هوازی و مراحل رقص با گام های سریع و آسان بسیارسرگرم کننده است. زومبا بسیار چالش برانگیز است و می تواند به شما در از دست دادن وزن اضافه بسیار کمک کند و همچنین تن و ماهیچه ها را سفت میکند یکی از دلایل موفقیت زومبا این است که یک برنامه کاهش وزن است، زیرا بسیار سرگرم کننده است . هنگامی که به کلاس ایروبیک می روید ، ممکن است مراحل خسته کننده ای را دنبال کنید . بسیاری از مردم کلاس های ایروبیک خود را تنها پس از چند هفته ترک میکنند زیرا خیلی کسل کننده است . با زومبا ، شما در حال ترکیب حرکت رقص با حرکات ایروبیک و ریتم رقص را نگه می دارید استفاده از موسیقی از جمله رومبا ، سالسا، تانگو ، و… همراه است . یکی دیگر از دلایل موفقیتش اینست با سرعت زومبا شما می توانید در هر نقطه از ۳۰۰ تا ۶۰۰ کالری در یک کلاس یک ساعته بسوزانید. این سوزاندن کالری ، به وزن بدن بستگی دارد. هر چقدرسنگین تر باشید ، باید بیشتر تمرین کنید .کسی که بسیار سنگین است ممکن است در یک کلاس زومبا کالری بیشتری نسبت به کسی که سبکتراست بسوزاند در حالیکه ، همان تلاش را میکند. سوزاندن کالری همچنین بستگی به تلاش های شما دارد . در کلاس زومبا شما فعال تر هستید و بیشتر حرکت می کنید ، هرچه بیشتر حرکت کنید کالری بیشتری خواهید سوزاند . زومبا به تقویت عضلات نیز کمک می کند. هنگامی که حرکات رقص یا حرکت هوازی انجام می دهید ، ماهیچه های شما لاغر می شود و شل نمی شود . بسیاری از کسانی که به طور منظم رقص میکنند ورزش زومبا برای انها بسیار راحت تر است . در کلاس زومبا باید بطور مرتب شرکت کنید اگر رقصنده خوبی نباشید کلاس زومبا برایتان دشوار خواهد بود . مراحل تدریس به آرامی است و لی باید سرعت بیشتری در این کار داشته باشید . . اگر علاقه مند به شرکت در یک کلاس بزرگ هستید این ورزش بسیار سرگرم کننده تر خواهد بود.
زومبا درواقع ورزش که نه! بهتره بگیم رقصه!!!!
مثل ایروبیک!
نقل قول:خب بهش بگم برای تپل شدن! چه داروهای گیاهی یا شیمیایی رو استفاده کنه؟
عوارض نداشته باشه
همین که تو داروخونه بگید دارو گیاهی اشتها آور میخوام با کله میره ده نمونه میاره براتون از بس باد کرده رو دستشون
نمونه شیمیاییش هم سیپروهپتادین (هیدروکلراید) هستش که خوب جواب میده برای افزایش اشتها. روزی یک عدد
عوارضش رو سرچ کنید ببینید و اگر با اولین مصرف عوارض خاصی (حساسیت) بروز کرد مصرف نکنید.
خیلیا مصرف میکنن و راضی هستن. البته برای دو ماه جواب میده بعدش دیگه بدن عادت میکنه بهش بخوری و نخوری فرقی نداره باید یه مدت مصرفش رو قطع کنید (کنند). نبینم یک سال هر روز کسی مصرف کنه!
باهاش صحبت کنید که خوشبین باشه به بدنش، لاغری خیلی هم خوبه بهش بگید همه الان دنبال لاغر شدن هستند و خودش یه نعمته
نقل قول:اما برای آقایون خیلی هم بد نیست! جدی میگم
مردا مشکلی نداره یه خرده شکم داشته باشن
اینو یادم رفت بگم بعضی از آقایون بیزینس من معتقد هستن مرد باید بتونه دسته چک رو بذاره رو شکمش و بنویسه :دی
نقل قول:بعضی از آقایون بیزینس من معتقد هستن مرد باید بتونه دسته چک رو بذاره رو شکمش و بنویسه

.
نقل قول:زومبا درواقع ورزش که نه! بهتره بگیم رقصه!!!!
مثل ایروبیک!

یبار زومبا رو امتحان کن مشتری میشی

.
این اهنگ مخصوصش رو دوست دارم. خاصش میکنه .
نقل قول:زومبا درواقع ورزش که نه! بهتره بگیم رقصه!!!!
مثل ایروبیک!
آدم چاق تنبل و بهونه گیره
پس بهتره با روش هایی مثل رقص یا با موزیک ریبشون داد به کمی تحرک
اساسی ترین بخشش شادابی این نوع ورزش هستش که فرد تمایل به تحرک پیدا میکنه و مثل ایروبیک دل زدگی نداره که طرف بعد از یک ماه ول کنه بره پای دیگ غذا و سفره ورزش کنه
نقل قول:این اهنگ مخصوصش رو دوست دارم. خاصش میکنه
موافقم
تمرینات بصورت تصویری در نت موجود هستش دانلود کنید در خانه هم میتونید انجام بدید
من فیلم هاشو از نت گرفتم . اون مربی اسپانیایی فکر کنم MiKO خوب تمرین میده . منتها این ورزش اصلا مردونه نیست .

این آقا خوب کار میکنه . اما یه درصد هم فکر نمیکنم بابام داره این ورزشو انجام میده

سلام عرض میکنم خدمت مجری و کارشناسان برنامه
بچه ها من ورزش خیلی ساده ام که میکنم،نمیدونم مفصله یا چیه،در کتفم صدای قیژ قیژ میده.درد نداره فقط صداش مثل ادم اهنییه که روغن نخورده
از خیلی وقته
کسی میدونه علتش چیه؟
اگه مریضیه بدی بهم اروم اروم بگین

نقل قول:ر کتفم صدای قیژ قیژ میده
هیچ مشکلی نیستش
این نشون میده که کم ورزش میکنید یا فاصله بین فعالیت هایتون زیاده
به واقع اون صداها تخلیه ید و یا ازُت در مفاصل شماست
یه جکوزی اون ازت و ید درون مفاصل رو دفع میکنه و یا فاصله بین تمریناتتون کمتر کنید
متاسفانه زنده میمونید
نقل قول:من فیلم هاشو از نت گرفتم . اون مربی اسپانیایی فکر کنم MiKO خوب تمرین میده . منتها این ورزش اصلا مردونه نیست .
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
این آقا خوب کار میکنه . اما یه درصد هم فکر نمیکنم بابام داره این ورزشو انجام میده
![[تصویر: smile.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.png)
این رو سرچ کنید دانلود کنید zumba sculpt آموزشیش بهتره و تمرکزش رو MOVE YOUR BODY هستش و کار با دمبل به شدت جالب و هیجانی انجام میده ( کلمبیا )
نینا جان فکر کنم مشکل ما کم تحرکیه!...حداقل خودمو که مطمئنم!
از پای کامپیوتر که پا میشم برم سراغ کارای دیگه تا دو دقیقه صدای قلنج شکستن میاد! انگار کل بدنم خشک میشه!!!
مامانم میگه: چند سالته انقدر تلق تولوق میکنی؟؟؟!

تو رو خدا ببین
مامانم مسخرم میکنه!!!!
پیشییییییی بیا منو بخورررر!
نقل قول:در کتفم صدای قیژ قیژ میده.درد نداره
به صدا ها توجه نکنید
من خودم و بعضی از دوستاهم موقع وزنه زدن صدای زانومون بر آهنگ باشگاه بدنسازی غلبه میکنه! سنگین هم میزنیم مشکلی هم نیست
البته مال من ارثیه.
نقل قول:از پای کامپیوتر که پا میشم برم سراغ کارای دیگه تا دو دقیقه صدای قلنج شکستن میاد! انگار کل بدنم خشک میشه!!!
اگه ورزشکار بودید وضعیت بدتر بود
من از پای پی سی که بلند میشم بدنم خشکه عین اسکلت. باید کششی انجام بدم اون صداهای مفاصل هم سر جای خودش هست....
امیدوار باشید به پیشی هم بگید بره