(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۰:۴۳)پرنیان نوشته است: [ -> ]سخت نیست ....میدونم باید حرکات کششی انجام داد میشه چند تاشو بگید......میخوام روندش سریعتر بشه...
اگر 18 در پسران و 14 رو در دختران رد کنن دیگه باید بی خیالش شد به انعطاف خاصی دست پیدا کنید چون تاندون لیگامنت و عضلات شکل گرفتند و فقط با پارگی ممکنه مواجه بشید
حتی در دختران قهرمانان المپیک از 18 به بالا دیگه به تیم ملیشون هم دعوت نمیشن

(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۱۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]اگر 18 در پسران و 14 رو در دختران رد کنن دیگه باید بی خیالش شد به انعطاف خاصی دست پیدا کنید چون تاندون لیگامنت و عضلات شکل گرفتند و فقط با پارگی ممکنه مواجه بشید
حتی در دختران قهرمانان المپیک از 18 به بالا دیگه به تیم ملیشون هم دعوت نمیشن
نخیر همچین چیزی نیست....
اول اینکه تیم ملی با اینهمه دعوتی که ازم به عمل اومد افتخار ندادم که برم....
بابا من یکم دیگه تلاش کنم 180 و میزنم....
دو تا حرکت خواستیما....!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟

اصن نخواستیم ..

.....شما چه مربیایی هستین!!!!!!!!!!!!
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۲۰)پرنیان نوشته است: [ -> ]نخیر همچین چیزی نیست....
اول اینکه تیم ملی با اینهمه دعوتی که ازم به عمل اومد افتخار ندادم که برم....
بابا من یکم دیگه تلاش کنم 180 و میزنم....
دو تا حرکت خواستیما....!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟
اصن نخواستیم ..
.....شما چه مربیایی هستین!!!!!!!!!!!!
شما میتونید برید در مورد قهرمانان المپیک و سنشون مطالعه کنید
بله اگر از کودکی در شما این حرکت نهادینه شده باشد در این سنه بالاتون ( now ) هم میتونید انجامش بدید

دقیقا واسه چه حرکتی و چه ورزش میخوایید تا فیلم آموزش 2 دقیقه ای مناسب اون رو بذارم واستون فردا نگید حق منو مربیا خوردن
سلام خدمت علما الاسپورت
اگه بدن وزن کم کنه اما سایز کم نشه یعنی چی؟
اگه وزن کم نشه اما سایز کم شه چی؟
بعد این از نظر علمی درسته که موقع کار مثل زنان روستایی دور کمرمون پارچه ببندیم کمتر به ستون فقرات فشار میاد؟
(۳۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۲)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام خدمت علما الاسپورت
اگه بدن وزن کم کنه اما سایز کم نشه یعنی چی؟
اگه وزن کم نشه اما سایز کم شه چی؟
بعد این از نظر علمی درسته که موقع کار مثل زنان روستایی دور کمرمون پارچه ببندیم کمتر به ستون فقرات فشار میاد؟
سلام
بستگی داره سایز رو چجوری بسنجیم
از بالا تنه و یا لگن و یا پاها
معمولا ممکنه طرف وزن کم کنه ولی لگن و آناتومیش درشت باشه و بگه من وزن کم کردم ولی شلوارم هنوز تنگه واسم که معیار سایز شلوار غلطه چون احتمال کم کردن وزن در پاها رانها صورت کمر هستش که با سنجش سایز شلوار غلط از آب در میاد و این در مورد بالا تنه هم صدق میکنه
و تغییر سایز معمولا در 4تا6 ماه بعد از ورزش و رژیم رخ میدهد و بعد از کم کردن وزن اتفاق می افتد و سرعت کاهش وزن در این مدت کند و کاهش سایز سریع تر رخ میدهداما این مورد که وزن کم نشه ولی سایز کم بشه بهش برخورد نکردم و درکش سخته

مورد بعدی باید بگم که بله اگر در جای مناسب و محکم بسته شود بسیار مفید خواهد بود و مثل کمربندهای وزنه بردار و ورزش های قدرتی عمل خواهد کرد و حتی مردان هم در قدیم استفاده میکردند از این روش.
باعث پر شدن گودی کمر و فشار کمتر و استقامت مهره ها در برابر فشار است
کمربند میتواند به شما یادآوری کند تا هنگام بلند کردن وزنههای سنگین، ستون فقراتتان را در وضعیت صحیحی قرار دهید.
فایل pdf تحقیقی در این باره که میتونه مفید باشه لینک دانلود
""حالا نه که زنا الان دست به سیا سفید میزنن خیلی خیلی""

بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر و احترام به آقای کاریزماتیک
پدیده هایی که گفتید خانم یاسین ما تو بدنسازی به کرات باهاش مواجه میشیم درباره کسانی که تازه شروع میکنن
ببینید بدن حجمش از چیزای مختلفی تشکیل شده اگر با فیزیک آشنا باشید وزن حجمی و چگالی رو میشناسید.
عضله چیزیه که وزن حجمی بسیار بالایی داره و مقدار بسیار کمیش وزن بدن رو به طرز عجیبی میبره بالا. استخوان معمولیه و خون هم که در حد اب هستش
کسانی که چاق هستن مقداری از حجمشون بخاطر آب زیر پوست هستش که طبیعتا وقتی دفع میشه موجب کاهش سایز میشه و وزن هم متناسب میاد پایین
کسانی که چربی کم میکنن چربی ها چند نوع هستن (نسبت به فشردگیشون) چربی بدن هرچی فشرده تر بشه آب کردنش سخت تره و وزنش هم سنگین تره
ولی چربی که به تازگی تشکیل شده شاید ده بیست سال طول بکشه تا فشرده بشه
بنابر این کسی که چربی آب میکنه ممکنه چربی ایی رو آب کنه که مثل روغن هست و این چربی وزن بسیار بسیار کمی داره. معمولا بچه های تپل رو نمیشه وزنشون رو حدس زد ، یه بچه ی تپل رو میبینید میگید این حتما 90 کیلویی هست ولی وقتی میره رو باسکول همه تعجب میکنن... من همیشه به اینجور افراد میگم بادکنک... چربیشون هنوز فشرده نشده و وزن نداره فقط حجمش زیاده
کسانی که تازه میان باشگاه بدنسازی در سال اول مقدار زیادی چربی میسوزونن و سایز کم میکنن ولی وزنشون یا ثابت میمونه یا اضافه میشه! بخاطر اینکه چربی کم شده و عضله اضافه شده
وقتی وزن کم میشه حجم کم نمیشه یعنی بیشتر کاهش وزن بخاطر کاهش عضله بوده (بخاطر رژیم یا ورزش غلط)
یا اینکه چربی ها بسیار فشرده بوده اند و وقتی مقدار کمیش آب شده وزن زیادی کم شده
در مورد بستن کمر ، این کار باعث میشه شکم شما فشارش بیوفته روی اون چیزی که بستید و اون هم فشار رو منتقل میکنه روی تعداد محدودی از مهره های کمر ، یعنی فشاری که قرار بوده تقسیم بشه بین همه ی مهره های کمر با کمربند (هر نوع کمر بندی حتی کمربند شلوار) میوفته روی تعداد محدودتری از مهره ها و اینو من از یه متخصص ارتوپد دارم نقل میکنم... مورد تایید نیست هرگونه کمربند حتی کمربند شلوار مخصوصا اگر خیلی سفت بسته بشه
کمربندی که بندنسازها میبندن برای کمر نیست برای شکم میبندن ، پشتش هم به قدری پهنه که نصف کمر رو میپوشونه... اون خیلی فرق میکنه بحثش
من هم شنیده بودم که اگه کمر رو 24 ساعت ببندین، ماهیچه های کمر شل میشه و خیلی ضعیف میشه.
حالا یه سوال آقا حامد...
واسه کسی که دیسک کمر داره، چه ورزشی پیشنهاد میکنین که به مرور زمان مهره ها برگرده سر جاش؟
به جز شنا...
نه بستن کمر کاری به عضلاتش نداره
بستگی به نوع دیسکش داره
عکس باید بگیره تا مشخص بشه مهرها به چه سمتی جابجا شده تا متناسب با اون تمرین بدیم