کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در چه حالیم...؟
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد
مهدی گایدید سابق
سید مسافر
پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه Smile و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) Smile(گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)
دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود:
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدیدSmile
خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم
خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!!
یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام:

امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟

این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده

از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است:

وظایف منتظران (مکیال المکارم)

جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن

خوندن پیشکش

حرف از عمل نمیخواد بزنی که ....Big GrinSadSadSadSadSad

یاد این پست خودم افتادم:
مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!)

این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود

توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی!

حالا نقل ماست

منتظران پوشالی

همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودمونیم

بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار

دلمون هم خوشه با این اوضاع...

حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه

رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم

یاعلی رفقای گاگولم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، یا صاحب عصر ، seiied ، جویای حقیقت ، مسافر ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، meshkat ، Mohammad Trust ، وحید110 ، saloomeh ، mohamad ، أین المنتظر ، 872325 ، خیبر110 ، میثاق ، میلاد.م ، paradise ، Seyed Mohsen ، هدهد ، azade ، moeinnn ، Farzaneh ، MAHDI59 ، AMINI ، taleb ، یوسف خان ، nasimesaba ، ساقی ، yamin ، Havbb 110 ، heaven ، حسن عزتي ، ELENOR ، نسیم ، محیصا ، جبریل ، zarati313 ، AFG Shia ، Tolou ، sarallah ، zizi ، بیداری اندیشه ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، fatemeh ، fv1015 ، faateme-313 ، محب الزهرا ، انتصـار ، mohammad reza ، هدایت شده ، nafas ، m.hossein ، یا صاحب الزمان ، erfan90 ، حسنیه ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، rahi ، نـور ، shaghhayeghh ، بچه شیعه ، انتخاب ، افسر جوان ، netlog36 ، mahdi jan ، حوریه سادات ، ali.ashkan ، bahareh ، zahra.shakiba ، علی ابوتراب ، مجید املشی ، rahgozar.f ، سدرة المنتهی ، ali.khm ، حسن.س. ، KABOOTAREHARAM ، am_po ، حقیر ، black ، *مهاجر* ، viana ، ANTI satan ، قلب ، montazer 128 ، soshiant ، fiftynine ، خاک ، laanbar1-2-3 ، انديشه نو ، ztb ، pardis_h ، مجنون الحسین ، کفتر کاکل به سر ، Night moans ، عبدالرحمن ، sagheb ، fafa* ، سیمرغ ، `110 ، شاهد ، moflehoon ، حسین14 ، Patriot ، کربلا ، Just God ، السا ، mahramaneh ، 135 ، ضحی ، help me ، Ali#59 ، لبخند خدا ، یاســین ، MohammadSadra ، soora ، صبا ، آیدا77 ، fatemeh-55 ، علی املشی ، N2376DIR

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۸, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #151
آواتار
متقاضیان ثبت نام در گردان حسن بن علی...

شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی

آخرین تاپیک مفصل علی 110 در تالار گفتگوی بیداری اندیشه

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، Farzaneh ، fazel ، azade
۰:۱۰, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #152
آواتار
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)MAHDI59 نوشته است:  این ماه رمضان هم گذشت
یا بهتر است بگویم در حال گذشتن است
شب قدر عجیبی بود امسال
البته شاید برای بنده !
کنار قبر شهید گمنام
در حالی که یک قبر آن طرف تر
یک نفر همراه دوست دخترش
در حالی که روی قبر یک شهید گمنام دیگر نشسته بودند
قرآن به سر گرفتند
در چه حالیم؟
در چه حالیم...

مهدی یادته چقدر تیکه و متلک بارت کردم؟ فکر کنم یک آهی چیزی کشیدی که بنده هم مثل تو امروز یک چیزی در همون مایه های احساس خودت رو احساس کردم و حالم گرفته شد. از مترو که بیرون آمدم، در ظل آفتاب و هوای گرم، با دهن روزه چیزهایی دیدم که... یک مورد هم نبود. یکی پشت سر بعدی... یکم غیر عادی بود شاید چون من معمولا در هنگام راه رفتن به اطراف توجهی ندارم و چیزی هم از این جور مسائل روزی مان نمی شود Big Grin، ولی آنقدر موارد ضد حال روزی مان شد که همانجا دلم شکست و حسابی با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درد و دل کردم.
.......چقدر خواندیم که امام معصوم بنده و غلامی را مورد دلجویی قرار داده و ایشان را خریده و در راه خدا آزاد کردند و حتی ثروت و خلعت و ... دادند. ما که امام معصوم خود را از بدبختی و بی ظرفیتی زیارت نمی کنیم. ولی ای کاش می شد مهدی فاطمه ما را هم روزی می خرید و از غل و زنجیر گناه و تعلقات پست در راه خدا آزادمان می کرد. این ماحصل آخرین پنجشنبه ماه مبارک امسال بود.
علی علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، میلاد.م ، وحید110 ، سید ابراهیم ، میثاق ، saloomeh ، azade ، فدک زهرا ، fazel ، MAHDI59 ، ساقی
۱۳:۱۴, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #153
آواتار
رسول اکرم صلوات الله علیه:

اى اباذر بدترين مردم در روز قيامت در پيشگاه خدا دانشمنديست كه از دانشش بهره‏اى برده نشده
و هر كس در جستجوى دانشى باشد كه توجه مردم را بسوى خود برگرداند بوى بهشت را نمى‏چشد.

اى اباذر هر كس در طلب دانشى باشد كه مردم را به آن فريب دهد بوى بهشت را نمى‏چشد.

اى اباذر هر گاه از چيزى كه نميدانى بپرسند بگو نمى‏دانم كه از گناهش نجات پيدا مى‏كنى و به آنچه را كه نميدانى فتوى مده كه از عذاب خدا روز قيامت نجات پيدا كنى.

اى اباذر گروهى از اهل بهشت بر گروهى از اهل دوزخ ظاهر ميشوند سپس مى‏گويند چه چيز شما را وارد آتش و ما را وارد بهشت نمود (در حالی که ما )به واسطه‏ى تربيت شما (وارد بهشت شدیم) پس ميگويند ما فرمان به نيكى ميداديم ولى خود انجام نميداديم‏
كتاب الروضة در مبانى اخلاق، ص: 85
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Farzaneh ، saloomeh ، azade ، مسافر ، بیداری12 ، فدک زهرا ، AMINI ، fazel ، در جستجوی سختی ، ZaHrA110M ، یا ثارالله
۲۰:۰۴, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #154
آواتار
پیش آدم های بزرگ که می رفتیم همش می گفتند پسر جان آدم شو! پس کی آدم میشی؟!
همیشه سوال بود که بابا ما که آدم هستیم این حرف یعنی چی؟
دقیقا یعنی ما باید چه کار کنیم؟

جوابش رو پیدا کردم:
انسان ها، آدم نیستند در حالیکه بار امانت به اجبار بر گرده شان قرار گرفته باشد. بلکه اگر بار امانت را به دوش بکشند آدمند!

إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَن يَحْمِلْنَهَا وَأَشْفَقْنَ مِنْهَا وَحَمَلَهَا الْإِنسَانُ إِنَّهُ كَانَ ظَلُومًا جَهُولًا 72 احزاب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، محمود ، در جستجوی سختی ، محب الزهرا ، فدک زهرا ، meshkat ، یا ثارالله
۱:۲۱, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #155
آواتار
فراز هایی از صحیفه سچادیه : هنگام وداع با‌ ماه مبارك رمضان

̶ پروردگارا ما‌ اهل اين ماهى هستيم كه‌ ما‌ را‌ بدان شرافت دادى ‌و‌ ما‌ را‌ به‌ كرم خويش به‌ توسط ‌آن توفيق بخشيدى در‌ حالى كه‌ مردم بدبخت آمدن ‌و‌ رفتن ‌آن را‌ نشناختند ‌و‌ به‌ خاطر بدبختى شان از‌ فضل ‌و‌ عظمت اين ماه بهره مند نگشتند.

̶ الها تويى صاحب اختيار ما‌ كه‌ معرفت ماه رمضان را‌ به‌ ما‌ شناساندى ‌و‌ ما‌ را‌ به‌ آداب ‌آن هدايت فرمودى ‌و‌ با‌ توفيق تو‌ اقدام به‌ روزه ‌و‌ عبادات ‌آن البته به‌ تقصير ‌و‌ ناقص نموديم ‌و‌ كمى از‌ بسيار اعمال ‌آن را‌ بجا آورديم.

̶̶ خدايا ما‌ را‌ در‌ كوتاهى نسبت به‌ حق خودت ملامت مكن ‌و‌ توفيق درك ماه رمضان آينده را‌ نيز به‌ ما‌ عطا فرما ‌و‌ هرگاه ما‌ را‌ به‌ ماه رمضان سال بعد رساندى براى عبادتى كه‌ ترا سزاست ياريمان كن.

̶ بار الها هر‌ آنچه از‌ لغزشها در‌ اين ماه از‌ ما‌ سر‌ زد ‌و‌ يا‌ گناهى كه‌ در‌ ‌آن انجام داديم ‌و‌ خطايى كه‌ از‌ روى عمد يا‌ فراموشى بجا آورديم ‌و‌ در‌ ‌آن بر‌ خويش ظلم كرديم ‌و‌ هر‌ آنچه كه‌ نسبت به‌ ديگران بى احترامى نموديم به‌ پوشش خودت بر‌ ما‌ بپوشان ‌و‌ بر‌ محمد ‌و‌ آل‌ او‌ درود فرست ‌و‌ به‌ عفوت بر‌ ما‌ ببخش ‌و‌ ما‌ را‌ در‌ معرض ديد شماتت كننده قرار مده ‌و‌ زبان طعنه زنها را‌ بر‌ ما‌ مسلط مفرما ‌و‌ ما‌ را‌ به‌ رافتت كه‌ قطع نمى شود ‌و‌ به‌ احسانت كه‌ كم نمى گردد به‌ كارى وادار كه‌ باعث از‌ ميان رفتن ‌و‌ پوشاندن چيزى شود كه‌ در‌ ‌آن ماه بر‌ ما‌ نهى نموده اى.

̶ خداوندا بر‌ محمد ‌و‌ آل‌ او‌ درود فرست ‌و‌ مصيبت رفتن ماه رمضان را‌ برايمان جبران كن ‌و‌ روز عيد فطر ما‌ را‌ مبارك گردان ‌و‌ ‌آن را‌ بهترين روزهايى برايمان قرار ده‌ كه‌ جلب عفوت را‌ نموده ايم ‌و‌ نابودكننده ترين روزها براى گناه باشد ‌و‌ آنچه از‌ گناهان چه مخفى ‌و‌ چه آشكار سراغ دارى مورد عفوت قرار ده.

̶ خدايا با‌ به‌ پايان رسيدن اين ماه از‌ خطاياى ما‌ درگذر ‌و‌ با‌ خروج ‌آن ما‌ را‌ از‌ بديها خارج كن ‌و‌ به‌ وسيله ماه مبارك رمضان ما‌ را‌ از‌ سعادتمندترين ‌و‌ از‌ با‌ نصيب ترين ‌و‌ بهره مندترين افراد ‌آن قرار ده.

̶ خدايا ما‌ در‌ اين روز فطرى كه‌ براى مومنين عيد ‌و‌ روز شادمانى، روز اجتماع ‌و‌ روز تعاون براى اهل دينت قرار داده اي‌ از‌ گناهى كه‌ ‌آن را‌ انجام داده ايم ‌و‌ يا‌ كار زشتى كه‌ در‌ گذشته كرده ايم ‌و‌ يا‌ فكر غلطى كه‌ در‌ ذهن گذرانده ايم به‌ سويت توبه مى كنيم. توبه كسى كه‌ بازگشت به‌ گناه را‌ در‌ دل نمى گذراند توبه ‌ى‌ خالصى كه‌ از‌ شك ‌و‌ ترديد پاكيزه باشد. پس‌ ‌آن را‌ از‌ ما‌ قبول كن ‌و‌ از‌ ما‌ راضى باش ‌و‌ توفيق پابرجايى ‌و‌ استقامت عنايت فرما.

̶ پروردگارا ترس از‌ عذاب وعده داده شده ‌و‌ شوق ثواب مقرر گشته را‌ روزيمان كن تا‌ لذت آنچه را‌ كه‌ وعده داده اي‌ بر‌ كام جانمان نشيند ‌و‌ از‌ اندوه آنچه را‌ كه‌ لازم است به‌ تو‌ پناه ببريم دريابيم.

̶ پروردگارا پدران ‌و‌ مادران ما‌ را‌ از‌ اهل دين ما‌ آنهايى كه‌ دستشان از‌ دنيا كوتاه شده ‌و‌ آنهايى كه‌ زنده اند همه ‌و‌ همه را‌ تا‌ روز قيامت مورد آمرزش خويش قرار ده‌ ‌و‌ از‌ گناهانشان درگذر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، حسن.س. ، fazel ، فدک زهرا ، یا ثارالله
۳:۰۵, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #156
آواتار
سلام

امروز عید شد
ان شاءالله که برای ما نیز هم عید باشد

به قول استادی:
ما نخواستیم که شیخ انصاری بشیم، یا نتونستیم.
بعد گفتش که نخواستیم که بشیم، اگه می خواستیم، می شدیم.
حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام فرمودند، اگر بدنبال چیزی باشید، به تمام یا قسمتی از آن می رسید

اومدم یه اعترافی بکنمConfusedConfused

اومدم اعتراف کنم که نخواستم خوب باشم، نه این که نتونستم

یا امام زمان، ای پدر مهربانم
شما نجاتم بدهید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، أین المنتظر ، taleb ، مسافر ، میلاد.م ، azade ، fazel ، محمود ، فدک زهرا ، ایمانی ، ساقی ، یا ثارالله
۱۰:۳۵, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #157
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۱ ۰:۱۰)مسافر نوشته است:  
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)MAHDI59 نوشته است:  این ماه رمضان هم گذشت
یا بهتر است بگویم در حال گذشتن است
شب قدر عجیبی بود امسال
البته شاید برای بنده !
کنار قبر شهید گمنام
در حالی که یک قبر آن طرف تر
یک نفر همراه دوست دخترش
در حالی که روی قبر یک شهید گمنام دیگر نشسته بودند
قرآن به سر گرفتند
در چه حالیم؟
در چه حالیم...

مهدی یادته چقدر تیکه و متلک بارت کردم؟ فکر کنم یک آهی چیزی کشیدی که بنده هم مثل تو امروز یک چیزی در همون مایه های احساس خودت رو احساس کردم و حالم گرفته شد. از مترو که بیرون آمدم، در ظل آفتاب و هوای گرم، با دهن روزه چیزهایی دیدم که... یک مورد هم نبود. یکی پشت سر بعدی... یکم غیر عادی بود شاید چون من معمولا در هنگام راه رفتن به اطراف توجهی ندارم و چیزی هم از این جور مسائل روزی مان نمی شود Big Grin، ولی آنقدر موارد ضد حال روزی مان شد که همانجا دلم شکست و حسابی با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) درد و دل کردم.
.......چقدر خواندیم که امام معصوم بنده و غلامی را مورد دلجویی قرار داده و ایشان را خریده و در راه خدا آزاد کردند و حتی ثروت و خلعت و ... دادند. ما که امام معصوم خود را از بدبختی و بی ظرفیتی زیارت نمی کنیم. ولی ای کاش می شد مهدی فاطمه ما را هم روزی می خرید و از غل و زنجیر گناه و تعلقات پست در راه خدا آزادمان می کرد. این ماحصل آخرین پنجشنبه ماه مبارک امسال بود.
علی علی

سید جان سلام
راستش اون شب من ناراحت نشدم به خاطر رفتار و حرکات اون دو تا جوون!Blush
حقیقتش هنوز لذت دعا رو اونقدر نچشیدم که از اتفاقاتی که اطرافم می افته بی خبر بمونم.
اما اون شب دلیل اینکه دلم شکست این بود
که با خودم فکر کردم این بندگان خدا که ادعایی ندارن
من که ادعای منتظر بودن رو دارم چرا اوضاعم اینقدر خرابه
بعد یکی یکی گناهام توی ذهنم اومد!
دیدم اوضاع خیلی خرابه
بعد به این فکر افتادم که آقا چقدر غریبه
یه عده که اصلا توی باغ نیستن
یه عده هم که مثل ما ادعا دارن وضعشون اینجوریه!
دیدم امامون خیلی غریبه
خیلی ...

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، یا صاحب الزمان ، مسافر ، azade ، سید ابراهیم ، fazel ، محمود ، أین المنتظر ، فدک زهرا ، محب الزهرا ، ساقی
۲:۴۹, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #158
آواتار
کاش اینگونه نبودیم
کاش اگر میخواست اینگونه باشد اصلا نبودیم
خدایا چرا ادم نمیشویم
ماه رمضون تموم شد
چی تو دستمونه
یه مشت توبه نصفه و نیمه
و کوله باری از گناه که کوچیک میشمریمشون

واقعا آقامون چقدر غربیه
..............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، fazel ، فدک زهرا ، AMINI ، ساقی ، Tolou ، taleb ، یا ثارالله
۰:۴۳, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۰:۴۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #159
آواتار
1- وَإِن كَادُواْ لَيَفْتِنُونَكَ عَنِ الَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ لِتفْتَرِيَ عَلَيْنَا غَيْرَهُ وَإِذًا لاَّتَّخَذُوكَ خَلِيلًا
2- وَلَوْلاَ أَن ثَبَّتْنَاكَ لَقَدْ كِدتَّ تَرْكَنُ إِلَيْهِمْ شَيْئًا قَلِيلًا
3- إِذًا لَّأَذَقْنَاكَ ضِعْفَ الْحَيَاةِ وَضِعْفَ الْمَمَاتِ ثُمَّ لاَ تَجِدُ لَكَ عَلَيْنَا نَصِيرًا

(اسراء-73،74،75)

نزديك بود آنها تو را (با وسوسه‏هاى خود) از آنچه بر تو وحى كرده‏ايم بفريبند، تا غير آن را به ما نسبت دهى و در آن صورت، تو را به دوستى خود برميگزينند!
و اگر ما تو را ثابت قدم نمى‏ساختيم (و در پرتو مقام عصمت، مصون از انحراف نبودى)، نزديك بود به آنان تمايل كنى.
اگر چنين مى‏كردى، ما دو برابر مجازات (مشركان) در زندگى دنيا، و دو برابر (مجازات) آنها را بعد از مرگ، به تو مى‏چشانديم سپس در برابر ما، ياورى براى خود نمى‏يافتى!
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، فدک زهرا ، Tolou ، taleb ، یا ثارالله
۱:۱۵, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #160
آواتار
کی ها آماده سربازی امام حسن علیه السلام هستند؟؟؟؟؟!!!!!!

بچه ها چند روز دیگه بیشتر نمونده ها.......

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، فدک زهرا ، علی 110 ، Farzaneh ، Tolou ، محیصا ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا