تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
شما تمام حرفهای من رو گذاشتی ... من دقیقا چه نظری رو باز کنم ؟

البته از همین جا از برادران بسیحی ، سپاهی ، و به خصوص برادران گران قدر و فعال وزارت اطلاعات ( قسمت سایبری ) کمال تشکر دارم ، خدا قوت .
(۱۹/تیر/۹۱ ۸:۴۰)blue.blood نوشته است: [ -> ]شما تمام حرفهای من رو گذاشتی ... من دقیقا چه نظری رو باز کنم ؟

دوست عزیز شما سوالها رو نوشتی و جوابش رو زیرش دادی ...
اما فقط یا ایراد گرفتید یا موافق بودید با نظر دیگر دوستان اما با توضیحات اضافه ...

به نظر شما راه حل چیه برای اصلاح صدا و سیم ؟؟؟
این قضیه رو کامل باز کنید تا استفاده کنیم .
اگه نظر بنده رو میخوای باید 24 تا 48 ساعت فکر کنم ...
درسته مخالفهای نظرات و صحبتهای من خیلی بیشترن تا موافقان ( در این سایت ) ولی تا جایی که میتونم سعی میکنم با فکر برم جلو که گیر نکنم و حرفم منطقی باشه، نه احساسی ...
به زودی نظرم رو اعلام میکنم.

(۲۰/تیر/۹۱ ۱۰:۵۳)blue.blood نوشته است: [ -> ]
به زودی نظرم رو اعلام میکنم.

سلام خدمت دوستان همیشه در صحنه !!!!!

ما همچنان منتظزیم برادر .

دوستان این قضیه الان تمام شده محسوب میشه ؟؟
دیگه کسی مشکلی نداره ؟؟ حرکتی نمیخواد بکنه ؟؟؟ تنهایی برم واسه مطالبه ؟؟[تصویر: wink.gif]
فکرم پی این کار نیمه تمامم بود، ولی الان فکرم درگیر جاهای دیگست ...
شرمندم به خدا .
سلام...........
دوستان چطورید....؟؟؟
نمردیم و این تضاهرات و اعتراض و مطالبه و ..... شما رو هم دیدیم....
به قول خودم:......فرق امل با عمل فقط یک الف نیست......فرقش زمین تا آسمون هستش.....

من از اون اول گفتم وقتتون رو تلف نکنین..........................

منتظر عکس العمل تندتان هستیم.....
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۵:۳۲)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام...........
دوستان چطورید....؟؟؟
نمردیم و این تضاهرات و اعتراض و مطالبه و ..... شما رو هم دیدیم....
به قول خودم:......فرق امل با عمل فقط یک الف نیست......فرقش زمین تا آسمون هستش.....

من از اون اول گفتم وقتتون رو تلف نکنین..........................

منتظر عکس العمل تندتان هستیم.....

سلام دوست عزیز .

چرا رفتار تند ؟؟؟

شما گفتی بچه ها پیگیری نمیکنن ما هم گفتیم زحمت خودمون رو میکشیم تا ببینیم چی میشه ...

البته دوستان شرکت کردن انصافا اما راه حل ثابتی نتونستیم پیدا کنیم ...
هر کسی یه نظری داد که رسیدیم به مطالبه از نمایندگان که اونم نشد !!!!

نظر دیگه ای دوستان ندادن !!!!

البته واقعا به این نتیجه رسیدیم که دوستان توی تالار اهل عمل نیستن و فقط شعار دادن رو بلدن ....
البته فردا جوابگو خواهند بود ...!!
سلام
(۱۸/تیر/۹۱ ۹:۲۸)blue.blood نوشته است: [ -> ]چیزی که شما الان تو آینه دیدید ما 3سال پیش رو خشت خام دیده بودیم ...
این همه گفتیم این راهش نیست
آقا، این دولت سر به راه نیست
مردم رو میزنه زمین
به درد مملکت نمیخوره ...
کو گوش شنوا ...
این از وضع اقتصادمون
این از فرهنگمون
اینم از ( وزارت ) ارشادمون ...
حالا دیگر مسایل به کنار .
شما که قشر متدین و پیرهن رو شلوار جامعه هستید دیگه صدای اعتراضتون در اومده، بقیه چی بگن دیگه ...
و من الله توفیق .
آقای محترم، شما قضیه را اشتباه متوجه شده اید. ما به دنبال غیر قابل اصلاح شمردن یک عده نبوده ایم، چون درست نیست، و همچنین به دنبال جایگزین کردن یک عده فرشته بجای آنها نبوده ایم، چون امکان ندارد. ما به دنبال انتقاد سازنده بوده ایم.

امر به معروف و نهی از منکر ما نگهبان آخر و عاقبتمان است، و فقط گفتیم که می بینیم این پاسبان خواب است.

(۱۸/تیر/۹۱ ۹:۲۸)blue.blood نوشته است: [ -> ]ما خواستار این هستیم که قشر مذهبی کشور ، که اکثریت غالب افراد جامعه را تشکیل می دهند هم دیده شوند.
خیلی معذرت میخوام، ولی بنده چنین چیزی رو حداقل تو شهر خودم نمیبینم ... نمیخوام حچیزی رو کتمان کنم، ولی فکر کنم شما هم نباید مردم یه سرزمین رو نادیده بگیری و یا خودت رو، هم فکرات رو دست بالا .
یا کسانی که به ایده آلهای انقلاب عقیده دارند بیشترند(که مطمئناً هستند)، یا این انقلاب شکست خورده است. با تأکید بر اینکه خیلی از چیزهایی که الآن در کشور می بینیم را هیچ کس مطابق اسلام نمی داند، باید بگویم، این نظام برای برپایی اسلام درست شده است.

(۱۸/تیر/۹۱ ۹:۲۸)blue.blood نوشته است: [ -> ]ما نمی خواهیم به هر قیمتی برای دور کردن مردم از ماهواره دست به هر کاری بزنند.
خدا خیرتون بده، دیگه راهی نمونده بود که برای نقض حقوق مردم و حریم خصوصی امتحان نکرده باشن ... فقط شنیدم میخوان مرد عنکبوتی رو هم استخدام کنن Big Grin
منظور ایشون صدا و سیما بود که دست به هر کاری می زند تا به خیال خودش مردم را از ماهواره دور کند.

(۱۸/تیر/۹۱ ۹:۲۸)blue.blood نوشته است: [ -> ]آخرش هم یک قطعنامه امضا میکنیم و تحویل رؤسا میدهیم.

"از تمام مردم متدین می‌خواهیم اگر انتقاد یا اعتراضی نسبت به نحوه فعالیت سازمان صدا و سیما یا وزارت ارشاد دارند، برای کمک به اصلاح امور، آن را از طریق روابط عمومیهایشان در اختیار مسئولین مربوطه قرار دهند. مسئولین مربوطه عقیده دارند، این نظرات بسیار ارزشمند و تأثیرگذار هستند، و از این بابت کمال تشکر را دارند."

این حس وطن دوستی و هم وطن دوستی شما من رو کشته ...
چرا فکر میکنید اکثریت غالب جامعه هستید ؟!
Huhهمم؟ این حرفها چه ربطی به اکثریت جامعه بودن داشت؟ اگر حرفمان را غلط می دانید، با دلیل بگویید چرا. البته که اکثریت هستیم، و به فضل الهی غالب هم هستیم.
(۲۳/خرداد/۹۱ ۶:۳۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]سلام

وجود بعضی کارهای خلاف اسلام در صدا و سیما و وزارت ارشاد به شدت واضح است. یعنی نمی‌شود مسلمانی نداند. اگر معتقدید اشکال وجود ندارد، لطفاً راجع به آن، در این تاپیک بحث نکنید. همچنین بارها به آنها تذکر داده‌شده‌است. پس اگر نمی‌دانستند، باید تا به حال فهمیده باشند. پس با توجه به اینکه اصلاحی صورت نمی‌دهند، باید آنها را که سیاستمدارند، از لحاظ سیاسی مجبور کنیم. یعنی باید آنها را متوجه اصرارمان کنیم.

من و بعضی از دوستان فکر می‌کنیم برگزاری یک راهپیمایی قانونی گزینه مناسبی است. اگر راه دیگری به نظرتان می‌رسد لطفاً بیان کنید.

تا آنجا که قوانین مربوط به گرفتن مجوز برای راهپیمایی را در سایت وزارت کشور دیده‌ام، احزاب سیاسی و یا گروههای غیر سیاسی مانند سمن‌ها (سازمانهای مردم نهاد) می‌توانند راهپیمایی برگزار کنند. سمن‌ها نمی‌توانند سیاسی باشند، پس اگر این راهپیمایی را فرهنگی تلقی کنیم، آنها نیز می‌توانند مجوزش را بگیرند.

فکر می‌کنم احزاب خوبی مانند جبهه پایداری وجود دارند که طرفدار این قضیه‌اند. دیده‌ام حاج سعید قاسمی (که این حزب را قبول دارد و آنها هم قبولش دارند) از کارکرد نهاهای متولی رسانه بسیار شاکی است، و مدام از غفلت رسانه از موضوعات اساسی انقلاب گلایه دارد.

من فکر می‌کنم یک حزب انقلابی و متدین پسند مشتاق است چنین کاری کند. به نظر شما راه رساندن صدایمان به یک حزب چیست، تا ببینیم چه جوابی می‌دهند.

منتظر نظرات دوستان هستم.

و من الله التوفیق

صدا و سیما زیر نظر رهبری است .
(۱۳/مرداد/۹۱ ۷:۰۱)abas نوشته است: [ -> ]صدا و سیما زیر نظر رهبری است .

سلام دوست عزیز

خود رهبری هم از کارهای صدا و سیما گله مند هستند، و وقتی به قم رفته بودند و از ایشان درباره وضعیت صدا و سیما سؤال شد فرمودند که من خودم طلبکارم.

امر به معروف و نهی از منکر بر عهده همه مردم است و نمی تواند به کل بر عهده شخص رهبری باشد، و انجام ندادن آن از سوی مسلمین دوری از فرمان الهی است و چنین مردمی شایسته وضعیتی بد هستند.

صدا و سیما زیر نظر رهبری است و ایشان اظهار نارضایتی می کنند، یعنی فرمان به درست شدن می دهند، و اجرا کننده ای نیست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع