تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
دوستان ما دشمنان زیادی،مثل
امریکا و اسرائیل و هالیوود و کمونیست و شیطان پرستی و سکولاریسم و...داریم.
تو این حال بعضی دوستای هم سنگر که به قول خودم که هنوز(بچه هستنند)،بیخیال دشمنان اصلی شدن و تو فکر بهبود مشکلات جزئی صدا و سیما و ارشاد شدن
درضمن،من مطمئن هستم خیلی ها فرق سینما و صدا سیما رو ندونستن!!
ببینید من بازم میگم،این تاپیک بیهوده هست،بیهوده
و
از دوستان هم سنگرم انتظار بالایی دارم،ببینید ما به عنوان پیشتازان جامعه ی جوان در حوضه ی اسلام، مسئولیت سنگینی داریم،پس واقع بین باشید
به امید فهمیدن دوستان!
من سوالای خودمو جواب میدم
1-خوب ایم که مال من نیست چون من نگفتم کثیف
2-در مورد خانواده ساختن اما اکثرا یا پزشکیه یا اشپزی ، یه سری روانشناسی هم داره که اصلا باید بررسی شه روانشناسیه غربیه یا قرانی، به نظر منه خانوم، انسجام نداره و خانوم های دیگه هم دارن ماهواره میبینن که اصلا چرا ماهواره آری ، تلوزیون نه! مبدا و پیدایش این تاپیکه
در ضمن هیچ کس نگفت تمام برنامه های صدا سیما بده،نهایت 30 درصد برنامه خوب داره، 50 درصد هم لهو و لعب و بی محتواس(که مشکل من اتفاقا اینه)
3-اگه به تاپیک دقت کنید گفته شده"و وزارت ارشاد" منتها وزارت ارشاد اونقدر وضعش خراب که برهان نمیخواد اظهر من الشمس دیگه ما خیلی در موردش حرف نزدیم و بیشتر راجع به صدا سیما گفتیم

و در حال حاظر بحث این تاپیک داره از موضوع اصلیش خارج میشه و تبدیل به بحث بی نتیجه شده، شما اگه یه کوچولو منصف بودید حداقل دو تا موضوع نیوردید میگفتید بعله اینجاش درسته اما اینا رو هم داریم
چه بسا که دوستانی بودند(اقای شهرام) که هم تایید کردند هم انتقاد
مشکل اینه که برنامه خوب ندیدید، سطح توقعتون همینه
سلام...
درباره ی موضوع بحث گفتین... تظاهرات اصلا خوب نیست ...چون ممکنه ملعبه دست دشمن بشه ... اما ... میشه منطقی نظرتون رو تو فضای مجازی و یا ارسال پیامک به برنامه مورد نظر بیان کنین ولی حواسمون باشه که اول باید جوسازی بشه نه جوری که صدا و سیما رو به هرچیزی نسبت بدیم و اون رو مرکز فساد در نظر بگیریم..جوسازی باید طوری باشه که مثلا بگه :...
آقا این صدا و سیما برنامه های مفیدی داره ولی انصافا بعضی از برنامه هاش مخالف اسلام است و یا داره به مخاطب توهین میکنه... فلذا از مسوولین محترم خواستار اصلاح هستیم...اگه منطقی باشه حتی ممکنه 500دقیقه از یک سریال رو سانسور کنه ...ولی نباید یه روز فقط باشه حتی اگه جمعیت زیاد باشه ولی فقط زمان محدودی باشه اثر بخش نیست...حتی اگه زیاد نباشه ولی مستمر باشه اثربخشی بیشتری داره...
در مورد 50% هم باید بگم با بی انصافی کامل گفتین...
باید به شهرام عزیز یه نکته ای رو متذکر بشم... ببینید صداوسیما و سینما نقش زیادی توی فرهنگ جامعه داره تا فرهنگ جامعه درست نشه که نمیشه سرباز تربیت کرد و جنگید باید دستمون پر باشه ... ولی بازم شما درست میگید هم باید داخل رو داشت هم خارج رو ...
برنامه های خانواده هم فقط آشپزی و روانشناسی و ... نیست برنامه هایی مثل طرح های قرآنی دین و زندگی نقش های زن در جامعه و اسلام و...و....و.....
گفتین آشپزی جای همه خالی همین الان آبگوشت خوردم...Big GrinBig Grin
مرسی بابت نظراتون
میدونید چیه همه ما یه چیز میخوایم اما دیدگاه هامون متفاوته
منم قبول دارم که دشمن های مهمی داریم و دقیقا با دوستمون aleerz موافقم که با فرهنگ سازی نسل مطلوب ساخته میشه
اینجا رو با شما در مورد خودم موافقم که گفتید بی انصافیه، اما من از مسئولین انتظار بیشتری دارم
من چون در اینده میخوام مادر شم ، همه جا اعم از مهمانی ها و خیابون و ... رفتار مادر ها بچه ها و نوجوانان رو رصد میکنم و واقعا مایوس کننده است اصلا اینجا مجال بحث در موردش نیست، شاید یکی از سوتفاهم هایی که بوجود اومده تفاوت دید زنانه و مردانه ماست که مسلما ما با یک دشمن میجنگیم اما در سنگر های مختلف، مسلما دغدغه شما دشمن بیرونی و دغدغه من تربیت فرزندمه
(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]دوست عزیز فقط میتونم بگم تندروی خوب نیست اینجور تندروی مانند همان تندروی اول انقلابه که پونس میکردن تو پیشونی زنان بد حجاب و ->
اولاً این را که میگویید پونس می‌کردند تو پیشونی بدحجابها، بنده علم ندارم، و اینکه در موردش می‌گویم به معنی قبول اتفاق افتادن آن نیست: با کمال احترام، غلط می‌کرده هرکی پونس تو پیشونی کسی می‌کرده، چون چنین مجازاتی در اسلام نداریم.
بعدهم، ما اینقدر خصمانه و تهاجمی نیستیم. اینکه بخواهیم سریالهای بی‌سر و ته نسازند که اصلاً طبق نظر علما یا کارشناسان دینی نیست، و بازیگران مرد یا زنش برای جذاب نشان داده‌شدن گریم نشوند، پونس فرو کردن است؟HuhHuh

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]-> و نتیجش اینی شده که شما به صدا و سیمای همین جمهوری اسلامی هم معترضی
واضح نیست. منظورتان اینست که "نتیجه‌اش آن شده که صدا و سیما آنقدر بد شده که ما به آن هم معترضیم"، یا اینکه "ما همان تندروی‌ها را ادامه داده‌ایم و حالا حتی به صدا و سیما هم معترضیم" ؟

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]و این هم از وضع فحشا و بدحجابی و اعتیاد و افسردگی و خیلی فسادهای دیگر در کوچه پس کوچه های شهر که حتی نمیشه بیان کرد یعنی اینها نتیجه صدا و سیما بوده یا نتیجه تندروی یک عده که به صورت خودسر هر کاری دلشون میخواست میکردن مانند حادثه کوی دانشگاه که دل رهبر را هم به درد آورد.
آقای عزیز، عزیز دلم، ما دو ساعت است چه می‌گوییم؟ می‌گوییم میخواهیم اسلام برپا شود. مسلماً اسلام برپا کردن آن نیست که تندروی شود، و آن هم نیست که به قوانین الهی بی‌توجهی شود. شما هم مثل ما می‌گویید اسلام برپا نشده‌است که مشکل وجود دارد. ما هم مثل شما قبول داریم خارج از اسلام بد است. پس بیایید بحث کنیم کجایش خارج از اسلام است. ما قبلاً گفتیم که:
(۲۵/خرداد/۹۱ ۵:۴۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]از بدترین کارهای صداوسیما اینهاست:
1. تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.
جلوه‌گری و دلبری کردن، یعنی اقدام به حرکات عشوه‌آمیز، حرکات لوس، طرز حرف زدن لوس و باعشوه، طرز پوشش جلوه کننده، و . . . که مثلاً اگر زن باشید برای جلوه کردن (برای مسلمانان نزد شوهر) استفاده می‌کنید.

2. خرید و پخش محتوای انکار کننده خدا

3. خرید و ساخت و پخش فیلم و سریال و برنامه لهو و لعب(بیهوده و بازی) و از نظر دینی غلط و بسیار ضعیف. که البته اکثراً شامل مورد 1، بعضی شور مورد 1 را در می‌آورند، و بعضی سریالها و فیلمهای خارجی بشدت مبلغ شماره 2 هستند.

4. اقدام نکردن به ساخت برنامه‌هایی که موضوعات اساسی انقلاب را بیان کند.

مانند اینها که دوست عزیزمان فرمودند:
(۲۳/خرداد/۹۱ ۸:۴۴)seyed reza نوشته است: [ -> ]ما دوست نداریم که فتنه ای برپا شود تا سیره های امام روح الله ساخته شوند.
ما نمی خواهیم به هر قیمتی برای دور کردن مردم از ماهواره دست به هر کاری بزنند.
ما برنامه آبکی که مشاور دینی اش هم آبکی است نمی خواهیم
هر کجایش به نظرتان خارج از اسلام نیست، بحث کنید.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]در ضمن صدا وسیما زیر نظر رهبری میباشد و اگر مشکلی باشد حتما ایشون توصیه میکنند تا اصلاح شود و نیازی به صحبتهای ما نیست چون به میزان کافی کارشناس مذهبی و نظارت بر کار صدا وسیما وجود دارد مگر اینکه بگوییم از آنها کارشناستریم که نیستیم.
خیر. در این نامه: نامه ی استاد و مفسر قرآن، ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد ، یک استاد و مفسر قرآن از صدا و سیما و وزارت ارشاد بشدت شاکی است، و همچنین می‌گوید که: ". . . در روایات معصومین نیز کیفر سنگینی برای حریم شکنان عفت عمومی تعیین نموده‌اند از این رو مقام معظم رهبری این همه به شماها تأکید فرموده‌اند که حدود شرع را کاملاً رعایت کنید پس چرا عمل نمی‌کنید، ولایت پذیری باید در عمل ظاهر شود . . ."

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]اصلا فکر میکنیم که از همین فردا صدا و سیما شد مطابق سلیقه شما، پس فرداش چی میشه آیا همه میان بشینن نگاه کنند چند درصد مخاطبشو حقظ میکنه
آفرین، تمام بحث ما همین است. وظیفه صدا و سیما حفظ مخاطب نیست. که آنجا نیز بشدت ضایع کرده‌است.
اگر همه بخواهند چیزی که الآن هم صدا و سیما رویش نمی‌شود پخش کند نگاه کنند، آنوقت باید پخش کند؟
ما فقط می‌گوییم مطابق قرآن باشد. اگر مطابق قرآن را خوش ندارند، نعوذ بالله قرآن را زیرپا بگذاریم؟
اگر اینطوری خوشبخت نخواهندبود، یعنی نعوذ بالله خداوند نمی‌دانسته چطور مردم خوشبخت می‌شوند؟

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]خوب انطور که شما حکم میکنی پس حتما هر کسی صدا و سیمای مورد نظر شما را نگاه نکند کافر است و مهدوالدم هر چند حتی کافر هم باید حربی باشد تا مهدوالدم شود آنهم به اذن خداوند و وحی آن به یک معصوم.
خیر. بنده متوجهم منظور شما این نیست که ما واقعاً می‌گوییم مهدورالدم هستند، اما، شما هم مغلطه نکنید. شما هم می‌دانید که اگر عاشق مذهب نباشد، می‌شود که نسبتاً مذهبی باشد، یا مؤمن غیرمسلمان باشد، یا کافر آزاده باشد، نه آنکه به یکبار از دید ما مهدورالدمشان کنید.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۸)عدالت نوشته است: [ -> ]من در یک جمله میگویم شما در کدام برنامه صدا و سیما دیدی که از جاذبه جنسی استفاده کند یا محتوای (کثیفی) داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یکدونه را با سند به من توضیح بدید ممنون میشم چون حرف شما مصداق تهمت میباشد که خود گناه بزرگیست. خود کلمه (کثیف) و استفاده زیاد از آن کلمهة جالب نیست آن هم در هنگام بحث.
HuhHuh یعنی جاذبه جنسی فقط در فیلم مستهجن است؟ در این ارسال، یا صفحات قبل گفته شده. هرگونه اقدام برای جلوه دادن بازیگران یا مجریان نزد مخاطبین. مثلاً اینکه بازیگر زن می‌آورند، و می‌گویند "الآن سلیقه بازار این بازیگر است" (Angryو حال ما را به هم می‌زنند)، تا گریمورها تمام حرفه‌ای‌گری‌شان را بگذارند و طوری آرایشش کنند که جذاب باشد. این جاذبه جنسی نیست؟ دیده‌ام دخترهای احمقی را که درباره پسرهای توی سریالها حرف بزنند و بگویند: "من از این یکی خوشم می‌آید، فلانی و فلانی هم خوش‌تیپ هستند." این جاذبه جنسی نیست؟

پس دوست من، اینها تهمت نیستند. البته که واژه کثیف جالب نیست. اگر چیزی بخواهد انسانها را آلوده به گناه کند، لایق واژه کثیف نیست؟

غربیها در کفرشان ثابت‌قدم هستند، چرا ما در اسلاممان نباشیم؟

شما اگر میخواهید مطمئن‌تر بشوید، بروید ببینید منتقدین غربی، درباره اهداف رسانه‌های غرب چه می‌گویند. آنها با رواج فساد، خانواده‌ها را متلاشی می‌کنند و با استفاده از انواع و اقسام هیجانات کاذب، عرفانهای کاذب و داستانهای بی‌سر و ته، مردم را از فکر کردن درباره هستی خود دور می‌کنند.

صدا و سیما که رسانه کشورهای غربی نیست، که قرار باشد ملت را غافل کند، که نکند خیلی تفکر کنند و صدایشان دربیاید. قرار است تفکر و نیکخواهی را رواج دهد، بطوری که خانواده‌ها مستحکم باشد و مردم در دینداری خود ترقی کنند. به عبارت دیگر ملت را خوشبخت کند. این نظام، برخلاف نظامهای غربی، از یک سری زورگوی احمق بی‌سواد تشکیل نشده‌است که فقط راه تسلط بر مردم را بدانند. این نظام برای برپایی اسلام درست شده‌است.
به نام خدا
با عرض احترام به شما ولی باید بگویم که من به شخصه در هیچکدام از برنامه های صدا و سیما جاذبه جنسی ندیدم مگر اینکه روی موضوعی به شدت دقت کنم و با نگاه جنسی به آن موضوع نگاه کنم که اینکار را هم نمیکنم چون با این نگاه حتی خیلی از اشیا و حیوانات هم میتونند باعث انگیزش جنسی انسان شوند و نظر شما بیشتر سلیقه ای میباشد البته این را هم قبول دارم که برنامه های صدا وسیما به شدت نیازمند کار زیادتری هستند. در کدام برنامه صدا و سیما اصول اسلامی و قرآنی زیر پا گذاشته شده ؟؟؟؟؟ دوست عزیز شما باید مصداق بدهید تا بعد دقیق تر صحبت کنیم به صورت کلی صحبت کردن فایده ای ندارد چون فقط بحث بی نتیجه ادامه پیدا میکند. فقط یک سوال از شما دارم چرا تقریبا اکثر خانواده های ایرانی دیش ماهواره دارند؟؟؟؟؟ آیا همه آنها فاسد هستند؟؟؟ و باز هم میگویم تندروی روی دیگر شمشیر کفر میباشد برای ضربه زدن به دین خداوند متعال. به امید ظهور مولایمان آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۷)nina نوشته است: [ -> ]در خلوت زلیخا اگه برهان بهش نشون نمیدادن خطا میکرد؟خوب اگه در حین گناه خدا هم به ما چیز وحشتناک نشون بده ما خطا نمیکنیم
این را بصورت زیر در یک تاپیک قبلاً نوشته‌بودم.

(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]دقت کنید، این همان مسئله معروف "تفاوت بین عبادت تجار با عبادت مخلصین" نیست. اصلاً ما در اینجا بهشت را هم می‌خواهیم. بلکه تفاوت بین عبادت خدا و عبادت شخص دیگری است.

قرآن کریم - سوره یوسف - آیه 24 : آن زن آهنگ او کرد. و اگر نه برهان پروردگارش را دیده بود، او نیز آهنگ آن زن می‌کرد. چنین کردیم تا بدی و زشتکاری را از او بازگردانیم، چرا که او از بندگان مخلص ما بود.

قرآن کریم - سوره یوسف - آیه 53 : و من نفس خود را تبرئه نمی‌کنم چرا که نفس قطعاً به بدی امر می‌کند، مگر کسی را که خدا رحم کند، زیرا پروردگار من آمرزنده مهربان است.


در نتیجه دو آیه بالا: تنها با مخلص بودن می‌توانیم امیدوار باشیم خداوند بدی و زشتکاری را از ما بازگرداند.

مخلص بودن اینست که نباید کسی به جای خدا در دلمان عزیز باشد. نه خودمان، نه هیچ احد دیگر.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۱)aleerz نوشته است: [ -> ]1-توروخدا اون برنامه ها کثیفی که ازشون نام می برید رو نام ببرید تا ماهم بدونیم...؟؟Big Grin
سلام. ماشاء الله تا من بیایم یک ارسال بکنم چند تا ارسال می‌آید.Big Grin جواب در ارسال شماره 35 موجود است.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۱)aleerz نوشته است: [ -> ]1-در پاسخ شماره 22 یه سری حرف ها در باره بعضی فیلم ها زده شد.. اکثر صحبت ها درباره ی سینما بود نه صدا و سیما...
فعلاً که صدا و سیما بعضی از بی‌حیاترین فیلمهای سینمای بعد از انقلاب(مانند اخراجی‌ها 3، ورود آقایان ممنوع) را چندین بار نمایش می‌دهد، و سریالهایشان در بعضی مواقع اصلاً دست کم ندارند. در مورد مصداقها در یک ارسال دیگر تشریح خواهم کرد، انشاءالله.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۱)aleerz نوشته است: [ -> ]2-در صفحه ی قبلی موضوع برخورد مجری ها مطرح شد ..من هم گفتم برخورد شده...اگه نمیدونید بدونید ماه عسل امثال رو یه مجری دیگه (شاید علی ضیا) قراره اجرا کنه... بقیه رو هم که خبر دارید...
آقای عزیز، بحث سر این است که اصلاً چرا مجری باید یک مرد لوس ابرو برداشته چشم زاغ باشد، یا یک زن بسیار لوس باشد که حرکاتش خارج از حجاب باشد.

مسلماً نمی‌گوییم که یک نفر با چهره‌ای نامرتب و ژولیده مجری باشد، ولی می‌تواند یک نفر با چهراه‌ای مرتب و عادی مانند مجری سمت خدا باشد. نه یک نفر که مانند فرزاد حسنی یا آزاده نامداری یا بعضی دیگر که خودشان را مدام لوس کنند. مگر قرار است چهره مجری مرد کسی را جلب کند، که عملی مانند ابرو برداشتن(که برای مردان بشدت مسخره است) را انجام داده‌است؟ مگر قرار است مجری زن برای کسی جلوه کند که آرایش کرده‌است، و سعی میکند عشوه بیاید؟
بحث صدا سیما است یک چیز بگویم...
البته مرتبط نیست اما امروز داشتم یکی از سریال های سیما (شبکه 3) رو نگاه میکردمو

در فیلم دو سه بار یک عکس میومد که نوشته بود :مبعث رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مبارکباد.

این نوشته ها نه تنها تاثیر گذاره ، بلکه یک خیانت بزرگ به دینه ، چون واقعا میدیدم پدرم چقدر ازینکه وسط فیلم یکهو پارازیت میومد ناراحت میشد.

بنظر بنده تمام اینها عمدی است.Dodgy
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۷)شهرام نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان ما دشمنان زیادی،مثل
امریکا و اسرائیل و هالیوود و کمونیست و شیطان پرستی و سکولاریسم و...داریم.
تو این حال بعضی دوستای هم سنگر که به قول خودم که هنوز(بچه هستنند)،بیخیال دشمنان اصلی شدن و تو فکر بهبود مشکلات جزئی صدا و سیما و ارشاد شدن
درضمن،من مطمئن هستم خیلی ها فرق سینما و صدا سیما رو ندونستن!!
ببینید من بازم میگم،این تاپیک بیهوده هست،بیهوده
و
از دوستان هم سنگرم انتظار بالایی دارم،ببینید ما به عنوان پیشتازان جامعه ی جوان در حوضه ی اسلام، مسئولیت سنگینی داریم،پس واقع بین باشید
به امید فهمیدن دوستان!
اولاً عزیزان، اینقدر زود همه را بی‌سواد تلقی نکنید. یک کمی بترسید که نکنید چیزی را خراب کنید. خیلی می‌بخشیدها، ولی اینقدر بدون دلیل ما را بی‌‌سواد قلمداد می‌کنید که آدم مجبور می‌شود بگوید.

اولین دشمن ما و تمام مردم زمین نفس خودمان است. شما می‌گویید: "ما دشمنان زیادی،مثل امریکا و اسرائیل و هالیوود و کمونیست و شیطان پرستی و سکولاریسم و...داریم." آفرین، آفرین، به به، متشکرم.

اگر تلویزیون ما محصولات فیلم‌سازان شیطان‌پرست سکولار هالیوود را از شرکتهای آمریکایی و اسراییلی بخرد(یا بدزدد)، پس آیا صدا و سیما نیازمند اصلاح نیست؟

مشکلات جزئی صدا و سیما و ارشاد؟ آقا یعنی استاد مفسر قرآن هم از دین بی‌سواد است؟ این را بخوانید. نامه ی استاد و مفسر قرآن، ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۷)aleerz نوشته است: [ -> ]درباره ی موضوع بحث گفتین... تظاهرات اصلا خوب نیست ...چون ممکنه ملعبه دست دشمن بشه
قبلاً در ارسال 6 مراقب این بوده‌ایم:
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۰:۱۲)nina نوشته است: [ -> ]ابعادش درنظر گرفته شه که دشمن نتونه از این تجمع سواستفاده کنه
آفرین بر شما. درست می‌گویید. مسلماً نباید کسی بتواند این حرکت را مخالف اسلام یا نظام اسلامی به حساب آورد. باید از هرچیز که باعث سوءاستفاده دشمن شود پرهیز کرد، که البته، تخریب و تفرقه در درون، بزرگترین کمک به دشمن خواهد بود.

خیلی جالب است که چقدر دشمنان ما مثل خود شیطان می‌مانند. خداوند در سوره اسراء آیه 53 می‌فرماید: و به بندگانم بگو آنچه را بگویید که بهترین است چرا که شیطان میانشان را به هم می‌زند زیرا شیطان همواره برای انسان دشمنی آشکار است.
زشیطان بدگمان بودن نوید نیک فرجامی است / چو خون در هر رگی باید دواند این بد گمانی را

در واقع اگر خواسته ما فقط این است(و غرضی نباشد) از نظر سیاسی هم بهترین راه آن است که از تنش دور باشیم. بدین صورت، از نظر سیاسی راه را برای اصلاح طرف مربوط باز گذاشته‌ایم. اصلاً اگر یک نفر دانش سیاسی داشت، و رفتارش طوری بود که در زمان مطرح کردن چیزی بی‌دلیل تنش ایجاد می‌کرد(آنگونه که احزاب مخالف نظام می‌کنند) می‌توانیم نیتش را به کل ایجاد تنش به حساب بیاوریم.

اصولاً نشانه یک حزب انقلابی که بخواهد یاریمان کند هم اینست که کاملاً از نتش دور خواهد ایستاد.
پس در مورد اینکه تظاهرات به کل مردود هست کاملاً اشتباه می‌کنید. تظاهرات سیستم خودش را دارد. مثلاً می‌شود در شعارها گفت: "صدا و سیما در شأن جمهوری اسلامی" که این هم تقاضای اسلامی شدن را می‌رساند، هم حمایت از جمهوری اسلامی. یا می‌شود برای جلوگیری از هرگونه برداشت یا سوءاستفاده سیاسی بر ضد مقامات دارنده مسئولیت، علاوه بر گلایه اظهار لطف هم کرد. ملاطفت و مهربانی می‌تواند از مکدر شدن خاطر بعضی و تفرقه هم جلوگیری کند. مثلاً بگویند: "صدا و سیمای ما، دولت خدمتگزار" و بعد خواسته‌شان را بگویند.

(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۱۷)aleerz نوشته است: [ -> ]... اما ... میشه منطقی نظرتون رو تو فضای مجازی و یا ارسال پیامک به برنامه مورد نظر بیان کنین ولی حواسمون باشه که اول باید جوسازی بشه نه جوری که صدا و سیما رو به هرچیزی نسبت بدیم و اون رو مرکز فساد در نظر بگیریم..جوسازی باید طوری باشه که مثلا بگه :...
آقا این صدا و سیما برنامه های مفیدی داره ولی انصافا بعضی از برنامه هاش مخالف اسلام است و یا داره به مخاطب توهین میکنه... فلذا از مسوولین محترم خواستار اصلاح هستیم...
این هم قبلاً در ارسال شماره 9 مطرح شده، و باز هم از مطرح کردنتون متشکرم.Smile

(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]Idea چطور است که از تمامی کسانی که مخالف این کارهای صدا و سیما و وزارت ارشاد هستند، بخواهیم زنگ بزنند روابط عمومی‌هایشان و اعتراض خود را ابراز کنند. این می‌تواند شروع خوبی باشد، زیرا کاملاً قانونی، در دسترس و آسان است، همچنین بدون آن بار منفی احتمالی است که درصورت غلط اجرا شدن یا فتنه برخی امکان بروز داشته‌باشد.

تبلیغ این موضوع، یعنی اظهار اعتراض مردم متدین به روابط عمومی‌ها، نباید به گونه‌ای انجام شود که خدای ناکرده هجمه تلقی شود. مثلاً باید بگوییم:

"از تمام مردم متدین می‌خواهیم اگر انتقاد یا اعتراضی نسبت به نحوه فعالیت سازمان صدا و سیما یا وزارت ارشاد دارند، برای کمک به اصلاح امور، آن را از طریق روابط عمومیهایشان در اختیار مسئولین مربوطه قرار دهند. مسئولین مربوطه عقیده دارند، این نظرات بسیار ارزشمند و تأثیرگذار هستند، و از این بابت کمال تشکر را دارند."
احسنت
واقعا کسی این نامه رو بخونه دیگه حرف و حدیثی نمیمونه
ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع