(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]لطفا" کمی از این اشکال ها رو هم به ما بگید تا ما هم بفهمیم،راستش من که تا حالا نفهمیدم!
و وضیفه ی تو هم (به عنوان یک برادر مسلمان) فهماندن من،پس منتظر پاسخه بزرگوارانه شما هستم!!
سلام دوست عزیز. قبلاً نوشتهایم، نخواندهاید؟ از بدترین کارهای صداوسیما اینهاست:
1. تمام جلوهگری و دلبری کردنهای بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامههای داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامههای مثلاً خودمانی.
جلوهگری و دلبری کردن، یعنی اقدام به حرکات عشوهآمیز، حرکات لوس، طرز حرف زدن لوس و باعشوه، طرز پوشش جلوه کننده، و . . . که مثلاً اگر زن باشید برای جلوه کردن (برای مسلمانان نزد شوهر) استفاده میکنید.
2. خرید و پخش محتوای انکار کننده خدا
3. خرید و ساخت و پخش فیلم و سریال و برنامه لهو و لعب(بیهوده و بازی) و از نظر دینی غلط و بسیار ضعیف. که البته اکثراً شامل مورد 1، بعضی شور مورد 1 را در میآورند، و بعضی سریالها و فیلمهای خارجی بشدت مبلغ شماره 2 هستند.
4. اقدام نکردن به ساخت برنامههایی که موضوعات اساسی انقلاب را بیان کند.
مانند اینها که دوست عزیزمان فرمودند:
(۲۳/خرداد/۹۱ ۸:۴۴)seyed reza نوشته است: [ -> ]ما دوست نداریم که فتنه ای برپا شود تا سیره های امام روح الله ساخته شوند.
ما نمی خواهیم به هر قیمتی برای دور کردن مردم از ماهواره دست به هر کاری بزنند.
ما برنامه آبکی که مشاور دینی اش هم آبکی است نمی خواهیم
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]بعضی از دوستان حرفهای بسیار،بسیار کودکانه ،تو این تالار میزنن،مثلا"
1-دوستان بیاید گوگل رو به دلیل نبود خلیج فارس در Google Erth تحریم کنیم!!!
2-دوستان بیایید یک سازمان جاسسوسی بر زد فراماسونری بزنیم!
3-دوستان بیایید به سازمان ملل (به خاطر بازی هایی که در ان به ایران حمله میشود)شکایت کنیم!
و.....
در مورد 1 و 3 اشتباه میکنید. البته سازمان ملل خیلی جدی نیست، و کار درست اینست که بازیهایی بسازیم که اسلامی باشند(نه اینکه همان کشتار مسخره بازیهای خارجی را بومیسازی کنیم)
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ببینید رئیس جمهور اومد گفت من 1 میلیون به بچه هایی که دارند تازه متولد میشن پول میدم،نتیجش این شد که مجلس گفت: . . . . . . . . . . . . . . . . . .

من با بعضی از کارهای احمدینژاد موافق نیستم، و با بسیاری موافقم. به هر حال، همواره رعایت احترام را بکنید.
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]و ما هم مثل (بچ...) نشستیم و میگیم ببیاید یک حزب برای بهبود ارشاد و صداسیما بزنیم،یا صدا سیما
بـــــــــــــه بـــــــــــــه !!!

چشمم روشن
آقا شما که میخواهید این قدر تند انتقاد کنید، حداقل این دو صفحه را میخواندید. ما نگفتیم میخواهیم حزب بزنیم. گفتیم اگر خدا بخواهد یک حزب انقلابی پیدا میکنیم که یاریمان کند.
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ببینید برادران و خواهران من،ما تو این حدا نیستیم که ببیاییم از اینجور بحث ها بکنیم،ما قدرت سیاسی نداریم که.
درضمن من هم از اون ادمای ریاکار نیستم و حتی منتقدتر از شما ها(مغرور نیستم ها) ولی این بحثای شما عاقبت نداره و به هیج جا هم نمیرسه،(خودتون اخرش رو میبینید!)
بحث کجاش سیاسی بود؟

اینکه درونش یک سری آدم سیاستمدار هم باشند، نمیشود سیاسی. بحث سیاسی، یعنی بحثی که برای یک منظور سیاسی انجام شود.
دقت کنید: مثل عبارت "زندانی سیاسی" میماند. زندانی سیاسی کسی است که هیچ جرمی انجام ندادهباشد و فقط به عنوان یک سیاست(برای حفظ قدرت) به زندان انداخته شود. سیاستمداری که جرم کند و برود زندان، یا روزنامهنگار مسائل سیاسی که جرم کند (مثلاً اتهام بیاساس بزند) و برود زندان، زندانی سیاسی نیستند.
همچنین، بحثی که بخواهد یک منظور سیاسی را تأمین کند(به منافع یک طرف ضربه بزند، یا منافع یک طرف را برقرار کند) میشود سیاسی. وقتی ما تلاش داریم از تنش دور بایستیم، چطور بحث میشود سیاسی؟
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]درضمن،من تو یکی از تاپیک هام گفتم و همیشه هم میگم: اگه من و تو مسلمان ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم،همه ی مشکلات دنیا حله.
درست میفرمایید. ولی آیا شما میفرمایید اسلام ناب محمدی اینست که بیخیال اصلاح شویم؟ امر به معروف و نهی از منکر مخالف اسلام است؟
آیا اسلام ناب محمدی آن است که بنشینیم مزخرفات به اصطلاح "هنرمندان" را در تلویزیون تماشا کنیم؟ نه، بلکه اینکه تلاش کنیم اصلاحش کنیم.