تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
اره فکر خوبیه
به نظر منم منتظر یه سوتی باید باشیم
بعد زنجیروار همدیگرو مطلع کنیم و البته یه بیانیه درست و حسابی باشه که فرضا من اگه خواستم به ده نفر ایمیل بزنم اونا هم پخش کنم یه چیز ثابت مطرح شه
البته تجربه ثابت کرده که سریال های ماه رمضان بدترین و مبتذل ترین ها هستند
بسم الله الرحمن الرحیم
آزادی اجتماعات و تظاهرات یکی از مظاهر دموکراسی است که مردم می توانند با مشارکت عملی و حضورمستقیم در صحنه حرف خود را بدون واسطه به گوش زمامداران برسانند.

اجتماعات معمولا همایش های موقتی است جهت تبادل آزاد ونظرات افراد وهماهنگی برای دفاع از منافع مشترک(1) ولی تظاهرات وراهپیمایی عبارت از افراد باحضوردر معابرعمومی واستفاده از یک فرصت نمایشی به بیان خواسته ی جمعی خود می پردازد.

براساس اصل بیست و هفت قانون اساسی"تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح,به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است"
اما این اجتماعات و تظاهرات باتوجه به اوضاع واحوال حاکم ممکن است حالت اعتراضی داشته باشدو موجب اخلال در نظم عمومی شود.به همین جهت لزوم مسالمت آمیزبودن این اجتماعات به وضوح درک میشود.

نظارت بر اجتماعات :
دراجتماعات و راهپیمایی ها به ناچار شاهد مقابله ی دو عنصر(آزادی)به عنوان حق طبیعی افراد و(قدرت)به عنوان عامل استقرارنظم هستیم(2).
با این وجود سازش بین این دو مفهوم به عنوان حق طبیعی مردم در بیان خواسته هایشان و نظم عمومی ضرورت دارد.
البته جهت تامین امنیت و حفظ امنیت عمومی آیین نامه ی مذکور نهادهای دیگری را من جمله کارکنان وزارت اطلاعات و شورای تامین را مکلف به حفظ نظم و امنیت کرده.

قانون اساسی :
اصل 8 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر است که آن را وظیفه ی مردم نسبت به یکدیگر و دولت به مردم و مهمتر از همه مردم به دولت می-داند.

روند قانونی تشکیل تجمعات
در تبصره ماده 30 این آیین نامه نیز ذکر شده که این تقاضا باید یک هفته قبل از برگزاری تظاهرات یا تجمع کتبأ و حضوری توسط نماینده رسمی به وزارت کشور تسلیم شود که طبق ماده32 همین آیین نامه (3) باید هنگام تسلیم تقاضا موارد زیر با ارایه مدارک به صورت دقیق ذکر شود :
الف)موضوع راهپیمایی یا اجتماع و هدف از برگزاری آن
ب)تاریخ برگزاری و ساعات آغاز و پایان آن
ج)مسیر راهپیمایی و ابتدا و انتهای آن
د)محل سخنرانی و قرائت قطعنامه
ه)مشخصات کامل مسئولین اجرایی و انتظامی مراسسم با معرفی نامه کتبی از گروه
و)سخنرانی و موضوع سخنرانی
ز)شعارهای راهپیمایی
ح)یک نسخه از قطعنامه تهیه شده

مصداق اصل 27 قانون اساسی
با توجه به اصل 26 و مواد مختلفی از قانون احزاب و مشخصأ ماده 32 آیین نامه چگونگی تأمین امنیت راهپیمایی های قانونی می توان اینطور نتیجه گرفت که این تجمعات باید در لوای یک حزب،گروه،انجمن یا صنف باشد تا نظارت بر انها ورسیدگی به جرایم و تبعات ناشی از تجمعات قابل رسیدگی باشد که اگر این فرض درست باشد ،
با توجه به خود قانون اساسی و اصولی از آن که در مورد برابری و حقوق مساوی برای همه اقشار ملت است قابل ایراد است
!!!

شایان ذکر است که یکی از موانع اصلی در استفاده از این آزادی یعنی گردهمایی و تظاهرات در کشور ما عدم وجود احزاب،ساختار و قواعد مشخص است.
اگر نظام حزبی با قواعد خاص خود من جمله مشخص بودن احزاب و اهداف آنها بر کشور حاکم شود دیگر بهانه ای در دست زمامداران جهت ممانعت از برگزاری تجمعات با در اختیار داشتن ضوابط قانونی قرار نمی گیرد.

متن کامل همین مقاله :آزادی اجتماعات و راهپیمایی در قانون اساسی (اصل 27)

ارجاعات :

(1) نشریه حقوق اساسی- شماره 3- نظم عمومی و آزادی تجمع و تشکل
(2) حقوق بشر و آزادی های اساسی- سید محمد هاشمی- نشر میزان- ص 425
(3) آیین نامه چگونگی تامین امنیت اجتماعات و راهپیمایی های قانونی مصوب شهریور 1381
(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۸)soshiant نوشته است: [ -> ]به نظر من اگر قراره این کار رو بکنیم باید تعداد بالا انجام بشه ...
مثلا هماهنگ کنیم از این تاریخ تا این تاریخ ( مثلا 1 یا 2 روز ) همه زنگ بزنن و اعتراض کنن .
اگر تک تک بزنگیم تاثیری نداره .
(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۷)nina نوشته است: [ -> ]بعد زنجیروار همدیگرو مطلع کنیم و البته یه بیانیه درست و حسابی باشه که فرضا من اگه خواستم به ده نفر ایمیل بزنم اونا هم پخش کنم
دوستان بسیار گرامی، به این صورت مانند یک هجمه خواهد بود. چرا 1 یا 2 روز؟ بلکه از یک زمانی شروع کنیم، و هر وقت برنامه‌ای دیدیم که مطابق اسلام نیافتیمش، انتقاد و اعتراض کنیم(هر چند بسیار پیش بیاید). قطع نشدنش و گسترش و بکارگیریش توسط تمام منتقدین، نهایت استفاده از روابط عمومی‌ها برای امر به معروف و نهی از منکر خواهد بود.

(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۸)soshiant نوشته است: [ -> ]چون شاید خیلی ها این کار رو بکنن . اما اگر طی 2 روز بالای 2000 تا تماس داشته باشه میفهمن یه کاری کردن که این همه اعتراض یهو انجام شده .
دوست عزیز، تنها نقطه مثبت این جریان، ایجاد این تفاوت خواهد بود که همه منتقدین و همیشه زنگ بزنند. بعد هم، دوست عزیز، آنها همیشه یه کاری کردن!WinkBig GrinBig Grin

(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۸)soshiant نوشته است: [ -> ]میتونیم منتظر باشیم تا صدا و سیما یه سوتی دیگه بده !!!( تجربه ثابت کرده در هفته حداقل 1 بار رو میده )[تصویر: dodgy.gif] بعدش اقدام کنیم .
(۲۳/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۷)nina نوشته است: [ -> ]به نظر منم منتظر یه سوتی باید باشیم
حتماً که نباید به تابلوترین کارهایشان اعتراض کنیم. روزی هزار مسئله را اشتباه انجام می‌دهند. این چیزی نیست؟ اگر چیزی هست، پس باید از یک مسلمان دیگر انتظار فهمیدنش را داشته‌باشیم، و باید مطالبه کنیم.

(۲۴/خرداد/۹۱ ۰:۰۰)soshiant نوشته است: [ -> ]
دراجتماعات و راهپیمایی ها به ناچار شاهد مقابله ی دو عنصر(آزادی)به عنوان حق طبیعی افراد و(قدرت)به عنوان عامل استقرارنظم هستیم(2).
با این وجود سازش بین این دو مفهوم به عنوان حق طبیعی مردم در بیان خواسته هایشان و نظم عمومی ضرورت دارد.

آیا منظور از آزادی، آزادی مطلق است؟ مسلماً خیر
زمانی که برای آزادی به نظم، و برای نظم به قدرت نیازمندیم، آزادی و قدرت چه مقابله‌ای دارند؟ هیچ مقابله‌ای

(۲۴/خرداد/۹۱ ۰:۰۰)soshiant نوشته است: [ -> ]با توجه به اصل 26 و مواد مختلفی از قانون احزاب و مشخصأ ماده 32 آیین نامه چگونگی تأمین امنیت راهپیمایی های قانونی می توان اینطور نتیجه گرفت که این تجمعات باید در لوای یک حزب،گروه،انجمن یا صنف باشد تا نظارت بر انها ورسیدگی به جرایم و تبعات ناشی از تجمعات قابل رسیدگی باشد که اگر این فرض درست باشد ،
با توجه به خود قانون اساسی و اصولی از آن که در مورد برابری و حقوق مساوی برای همه اقشار ملت است قابل ایراد است
!!!

فلسفه قوانین بسیار پاک است. همانطور که خودتان اشاره فرمودید، قانون برای برقراری امنیت تدابیری اندیشیده‌است. خودتان فلسفه قانون را نوشته‌اید:

چرا باید
تجمعات در لوای یک حزب، گروه، انجمن یا صنف باشد؟ تا نظارت بر آنها و رسیدگی به جرائم و تبعات ناشی از تجمعات قابل رسیدگی باشد.

ماده 30- این تقاضا باید یک هفته قبل از برگزاری تظاهرات یا تجمع کتباً و حضوری توسط نماینده رسمی به وزارت کشور تسلیم شود.

ماده 32- باید هنگام تسلیم تقاضا، موارد زیر با ارائه مدارک به صورت دقیق ذکر شود.
الف)موضوع راهپیمایی یا اجتماع و هدف از برگزاری آن
ب)تاریخ برگزاری و ساعات آغاز و پایان آن
ج)مسیر راهپیمایی و ابتدا و انتهای آن
د)محل سخنرانی و قرائت قطعنامه
ه)مشخصات کامل مسئولین اجرایی و انتظامی مراسسم با معرفی نامه کتبی از گروه
و)سخنرانی و موضوع سخنرانی
ز)شعارهای راهپیمایی
ح)یک نسخه از قطعنامه تهیه شده

در شهرهای امروزی مردم برای هم غریبه‌اند. نمی‌شود همه دوستان را شناخت، و همچنین همه دشمنان را.
این قوانین اجازه برقراری امنیت را، از راه تشخیص به موقع انحراف تظاهرات، به دستگاههای مربوط می‌دهند. برگزار کنندگان تظاهرات، مسئولیت دارند بچه‌های خوبی باشند، و با استفاده از افراد معرفی شده، از شلوغ کردن طرفدارانشان جلوگیری کنند. اینها هم کمک می‌کند تا دستگاههای مربوطه، در صورت دیدن اشخاصی که سعی در هدایت تظاهرات دارند، به موقع عدم صلاحیتشان را تشخیص دهند.

دوست بسیار عزیز، اصلاً اگر چنین سیستمی برای برگزاری تظاهرات نبود، باید از برگزاریش در یک شهر امروزی بترسید! این قوانین، اجازه تفکیک دو مقوله برگزاری تظاهرات، و برقراری امنیت آن را می‌دهد، بدین صورت که اولی مسئولیت حزب می‌شود، و دومی مسئولیت دستگاههای امنیتی.

(۲۴/خرداد/۹۱ ۰:۰۰)soshiant نوشته است: [ -> ]
شایان ذکر است که یکی از موانع اصلی در استفاده از این آزادی یعنی گردهمایی و تظاهرات در کشور ما عدم وجود احزاب،ساختار و قواعد مشخص است.
اگر نظام حزبی با قواعد خاص خود من جمله مشخص بودن احزاب و اهداف آنها بر کشور حاکم شود دیگر بهانه ای در دست زمامداران جهت ممانعت از برگزاری تجمعات با در اختیار داشتن ضوابط قانونی قرار نمی گیرد.

اگر ساختار و قواعد مشخص وجود ندارد، پس این قوانین چیست؟
بهانه‌ای در دست هیچ زمامداری نیست. ببینید، موضوع حق و باطل است. مثلاً زمان شاه، مگر وزارت کشور آن موقع تظاهرات را ممنوع نکرده بود؟ ولی شاهنشاهی باطل بود و تظاهرات حق بود.

حالا نیز، نظام جمهوری اسلامی برحق است، و هر تظاهراتی که بخواهد نظام را مطابق ایده‌آل‌هایش(که اسلام است) نگاه دارد حق خواهد بود، و هر تظاهراتی که مخالف اسلام باشد باطل. پس، حتی اگر زمامدارانی باشند، که از تظاهرات برحقی جلوگیری کنند، خود آنها باطل خواهند بود، و نیازی به گرفتن مجوزشان نخواهید داشت. برای اینکه کسانی که از جاهای دیگر می‌آیند و می‌خوانند برداشت بد نکنند، بیشتر توضیح می‌دهم: "قطعاً بین خود و خدا بر حقانیت خواسته‌هایمان گواه هستیم، و مسلماً اگر ناحق باشیم، چه غلبه کنیم، چه مغلوب شویم، در قیامت پاسخگو خواهیم بود."

(۲۳/خرداد/۹۱ ۶:۳۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]سلام

وجود بعضی کارهای خلاف اسلام در صدا و سیما و وزارت ارشاد به شدت واضح است. یعنی نمی‌شود مسلمانی نداند.
سلام دوست عزیز
لطفا" کمی از این اشکال ها رو هم به ما بگید تا ما هم بفهمیم،راستش من که تا حالا نفهمیدم!
و وضیفه ی تو هم (به عنوان یک برادر مسلمان) فهماندن من،پس منتظر پاسخه بزرگوارانه شما هستم!!
درضمن
بعضی از دوستان حرفهای بسیار،بسیار کودکانه ،تو این تالار میزنن،مثلا"
1-دوستان بیاید گوگل رو به دلیل نبود خلیج فارس در Google Erth تحریم کنیم!!!
2-دوستان بیایید یک سازمان جاسسوسی بر زد فراماسونری بزنیم!
3-دوستان بیایید به سازمان ملل (به خاطر بازی هایی که در ان به ایران حمله میشود)شکایت کنیم!
و.....
ببینید رئیس جمهور اومد گفت من 1 میلیون به بچه هایی که دارند تازه متولد میشن پول میدم،نتیجش این شد که مجلس گفت:بشین سر جات(تو کی هستی که میخای در مورد بودجه تصمیم گیری کنی)!!!
و ما هم مثل (بچ...) نشستیم و میگیم ببیاید یک حزب برای بهبود ارشاد و صداسیما بزنیم،یا صدا سیما

ببینید برادران و خواهران من،ما تو این حدا نیستیم که ببیاییم از اینجور بحث ها بکنیم،ما قدرت سیاسی نداریم که.
درضمن من هم از اون ادمای ریاکار نیستم و حتی منتقدتر از شما ها(مغرور نیستم ها) ولی این بحثای شما عاقبت نداره و به هیج جا هم نمیرسه،(خودتون اخرش رو میبینید!)
درضمن،من تو یکی از تاپیک هام گفتم و همیشه هم میگم: اگه من و تو مسلمان ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم،همه ی مشکلات دنیا حله.
بقیشو هم خودتون میدونید،
درضمن اگه مشکلی بود و از دست حرفام ناراحت میشید و قبول نمیکنید،منو ببخشید اخه ما تا این اندازه دونستیم!
درضمن تا میتونید نقل قول نکنید و اگه نتونستید جلوی خودتون رو بگیرید،باسم یه پیام خصوصی بدید تا اصلا" کل جوابم رو حذف کنم.
به امید پیروزی لوامه بر اماره
بسم الله الرحمن الرحیم
اون دنیا از مون نمیپرسن که ایا تونستید وزیر ارشاد رو قانع کنید یا صدا سیما رو اصلاح
از مون میپرسن صدا سیمای شما مشکل داشت اون هم در جامعه اسلامی، اون کاری که در توان داشتید رو چرا نکردید
گیریم ما بچه و تصمیماتمون بچگانه ، ادم باید خیلی با رگ تر از این حرفها باشه
ما به خدا میگیم عقلمون اینقدر کشید اما به چیزی که میدونستیم عمل کردیم
و به نظر من این خیلی خنده داره که یه تاپیک زدن اون ور دارند به صدا سیما فحش میدن
دوتاشون نیومدن یه راهکار تو این تاپیک بدن
باز خدا شما رو بیامرزه که حداقل نظر دادید
اگه همه مردم دغدغه اصلاح داشند الان وضع صدا سیما این نبود
اسون ترین کار تماس تلفنی ،به نظرتون اگه علما و روشنفکر های و البته مردم همین یه تماس رو میگرفتند صدا سیما یه درصد اصلاح نمیشد؟؟؟
ما مسئولیم
ما مسئولیم

اما به اندازه فهممون
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]لطفا" کمی از این اشکال ها رو هم به ما بگید تا ما هم بفهمیم،راستش من که تا حالا نفهمیدم!
و وضیفه ی تو هم (به عنوان یک برادر مسلمان) فهماندن من،پس منتظر پاسخه بزرگوارانه شما هستم!!

سلام دوست عزیز .
شما میگید اشکالات صدا و سیما رو به شما بگیم و منتظر پاسخ بزرگوارانه ما هستید ، بعد میگید نقل قول نکنیم ؟؟
یعنی تو پیام خصوصی جواب شما رو بدیم ؟ چرا اینجا ندیم تا دیگر دوستان هم استفاده کنن ؟؟

شما شک نکنید حرکات صدا و سیما رو زیر نظر میگیرم و تک تک در حد توان برای شما باز میکنم تا شما هم هوشیارتر باشید .!!

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]و ما هم مثل (بچ...) نشستیم و میگیم ببیاید یک حزب برای بهبود ارشاد و صداسیما بزنیم،یا صدا سیما

ببینید برادران و خواهران من،ما تو این حدا نیستیم که ببیاییم از اینجور بحث ها بکنیم،ما قدرت سیاسی نداریم که.
درضمن من هم از اون ادمای ریاکار نیستم و حتی منتقدتر از شما ها(مغرور نیستم ها) ولی این بحثای شما عاقبت نداره و به هیج جا هم نمیرسه،(خودتون اخرش رو میبینید!)

ببخشید بر چه مبنایی شما میگید این کارها عاقبت نداره ؟
این به معنیه اینه که ببینیم مشکلات رو اما اقدام نکنیم که احتمال داره عملی نباشه ؟
رک بگم اگر از 10 تا برنامه ای که توی این تالار توسط دوستان ریخته میشه 1 کدومش عملی بشه تاثیرش بیشتر از اینه که بشینیم و کاری نکنیم .
اینجوری حداعقل اون دنیا میگیم فهمیدیم و عمل کردیم اما به نتیجه نرسیدیم .

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]درضمن،من تو یکی از تاپیک هام گفتم و همیشه هم میگم: اگه من و تو مسلمان ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم،همه ی مشکلات دنیا حله.
بقیشو هم خودتون میدونید،

جدا برای من جای سواله چطور با مسلمان ناب محمدی شدن من و امثال شما کل مشکلات دنیا حل میشه ؟
یعنی اسرائیل دیگه به کشورهای بی پناه حمله نمیکنه ؟
یعنی سیاستهای منسوخ جهان غرب عملی نمیشه ؟
این قضیه رو باز کنید خیلی برام جالبه بیشتر بدونم .!!!!

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]درضمن اگه مشکلی بود و از دست حرفام ناراحت میشید و قبول نمیکنید،منو ببخشید اخه ما تا این اندازه دونستیم!
درضمن تا میتونید نقل قول نکنید و اگه نتونستید جلوی خودتون رو بگیرید،باسم یه پیام خصوصی بدید تا اصلا" کل جوابم رو حذف کنم.

ببخشید اما این شما هستید که وارد این تایپیک شدید و نظر دادید و شما نمیتونید بگید کسی نقل قول نکنه !!![تصویر: dodgy.gif]
میایید نظر میدید اونم مخالف بعد میگید نقل قول نکنید ؟

اگر قراره جواب مارو ندید لطفا کل جوابتون رو پاک کنید چون برای دیگر دوستان شبهه ایجاد میشه .

پاینده باشید .
(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]لطفا" کمی از این اشکال ها رو هم به ما بگید تا ما هم بفهمیم،راستش من که تا حالا نفهمیدم!
سلام دوست عزیز. قبلاً نوشته‌ایم، نخوانده‌اید؟ از بدترین کارهای صداوسیما اینهاست:
1. تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.
جلوه‌گری و دلبری کردن، یعنی اقدام به حرکات عشوه‌آمیز، حرکات لوس، طرز حرف زدن لوس و باعشوه، طرز پوشش جلوه کننده، و . . . که مثلاً اگر زن باشید برای جلوه کردن (برای مسلمانان نزد شوهر) استفاده می‌کنید.

2. خرید و پخش محتوای انکار کننده خدا

3. خرید و ساخت و پخش فیلم و سریال و برنامه لهو و لعب(بیهوده و بازی) و از نظر دینی غلط و بسیار ضعیف. که البته اکثراً شامل مورد 1، بعضی شور مورد 1 را در می‌آورند، و بعضی سریالها و فیلمهای خارجی بشدت مبلغ شماره 2 هستند.

4. اقدام نکردن به ساخت برنامه‌هایی که موضوعات اساسی انقلاب را بیان کند.

مانند اینها که دوست عزیزمان فرمودند:
(۲۳/خرداد/۹۱ ۸:۴۴)seyed reza نوشته است: [ -> ]ما دوست نداریم که فتنه ای برپا شود تا سیره های امام روح الله ساخته شوند.
ما نمی خواهیم به هر قیمتی برای دور کردن مردم از ماهواره دست به هر کاری بزنند.
ما برنامه آبکی که مشاور دینی اش هم آبکی است نمی خواهیم

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]بعضی از دوستان حرفهای بسیار،بسیار کودکانه ،تو این تالار میزنن،مثلا"
1-دوستان بیاید گوگل رو به دلیل نبود خلیج فارس در Google Erth تحریم کنیم!!!
2-دوستان بیایید یک سازمان جاسسوسی بر زد فراماسونری بزنیم!
3-دوستان بیایید به سازمان ملل (به خاطر بازی هایی که در ان به ایران حمله میشود)شکایت کنیم!
و.....
در مورد 1 و 3 اشتباه می‌کنید. البته سازمان ملل خیلی جدی نیست، و کار درست اینست که بازیهایی بسازیم که اسلامی باشند(نه اینکه همان کشتار مسخره بازیهای خارجی را بومی‌سازی کنیم)

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ببینید رئیس جمهور اومد گفت من 1 میلیون به بچه هایی که دارند تازه متولد میشن پول میدم،نتیجش این شد که مجلس گفت: . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Matمن با بعضی از کارهای احمدی‌نژاد موافق نیستم، و با بسیاری موافقم. به هر حال، همواره رعایت احترام را بکنید.

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]و ما هم مثل (بچ...) نشستیم و میگیم ببیاید یک حزب برای بهبود ارشاد و صداسیما بزنیم،یا صدا سیما
بـــــــــــــه بـــــــــــــه !!! Big Grin چشمم روشن
آقا شما که می‌خواهید این قدر تند انتقاد کنید، حداقل این دو صفحه را می‌خواندید. ما نگفتیم می‌خواهیم حزب بزنیم. گفتیم اگر خدا بخواهد یک حزب انقلابی پیدا می‌کنیم که یاریمان کند.

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]ببینید برادران و خواهران من،ما تو این حدا نیستیم که ببیاییم از اینجور بحث ها بکنیم،ما قدرت سیاسی نداریم که.
بحث کجاش سیاسی بود؟ Huh Huh اینکه درونش یک سری آدم سیاستمدار هم باشند، نمی‌شود سیاسی. بحث سیاسی، یعنی بحثی که برای یک منظور سیاسی انجام شود.

دقت کنید: مثل عبارت "زندانی سیاسی" می‌ماند. زندانی سیاسی کسی است که هیچ جرمی انجام نداده‌باشد و فقط به عنوان یک سیاست(برای حفظ قدرت) به زندان انداخته شود. سیاستمداری که جرم کند و برود زندان، یا روزنامه‌نگار مسائل سیاسی که جرم کند (مثلاً اتهام بی‌اساس بزند) و برود زندان، زندانی سیاسی نیستند.

همچنین، بحثی که بخواهد یک منظور سیاسی را تأمین کند(به منافع یک طرف ضربه بزند، یا منافع یک طرف را برقرار کند) می‌شود سیاسی. وقتی ما تلاش داریم از تنش دور بایستیم، چطور بحث می‌شود سیاسی؟

(۲۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)شهرام نوشته است: [ -> ]درضمن،من تو یکی از تاپیک هام گفتم و همیشه هم میگم: اگه من و تو مسلمان ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم،همه ی مشکلات دنیا حله.
درست می‌فرمایید. ولی آیا شما می‌فرمایید اسلام ناب محمدی اینست که بی‌خیال اصلاح شویم؟ امر به معروف و نهی از منکر مخالف اسلام است؟
آیا اسلام ناب محمدی آن است که بنشینیم مزخرفات به اصطلاح "هنرمندان" را در تلویزیون تماشا کنیم؟ نه، بلکه اینکه تلاش کنیم اصلاحش کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

جناب درست پسند این تایپیک رو باز کردن به خاطر صحبتی که در تایپیک آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
پیش اومده بود و در اون تایپیک به این نتیجه رسیدیم که مشکل ضعف مدیریت در صدا و سیما و سکوت مردم ما در قبال رفتارهای صدا و سیماست .

با مشورتی که کردیم تصمیم گرفتیم به عنوان یک کار عملی تایپیکی اختصاص بدیم تا ببینیم چند درصد از دوستان موافق ایجاد راهپیمایی ( یا برخورد با صدا و سیما به هر طریق ) هستند .
و تصمیم بر این شد که اگر دوستان زیادی موافق بودن این کار رو عملی کنیم .

اما متاسفانه بازخورد خوبی حاصل نشد !!!
دوستان ، این تالار یک محل مجازیه و بین ارسالها یی که داریم بارها دوستان دیگه تصمیماتی رو گرفتن مبنی بر اینکه مثلا : ختم هفتگی قرآن داشته باشیم و ... ( در کل کارهای عملی ) ، که نتیجه این کار عملی هم بدون دیده شدن گرفته میشد و تمام .

اما توی این کار عملی که دوستمون درست پسند در نظر داشتن باید کار عملی انجام میشد که کاملا دیده بشیم و اینکه کسی استقبالی از این کار نکرد میتونه نکته های منفی زیادی رو برسونه !!

با توجه به مراحلی که طی کردیم میتونیم این نتیجه رو بگیریم که دوستان موافق راهپیمایی قانونی نیستن با توجه به اینکه همه مخالف سیاستهای صدا و سیما هستن و با کوچکترین صحبتی شکایات خودشون رو مطرح میکنن .

و همچنین میشه این نتیجه رو گرفت که دوستان زیاد اهل عمل نیستن و ترجیح میدن توی فضای سایبری اکتفا کنن به جمله الهم عجل لولیک الفرج . !!!

حرکتی که تدارک دیده بودیم در راستای اصلاح سیستم فرهنگی جامعه و جنگ نرم بود و پیگیری ما میتونست نتاج خوبی رو در بر داشته باشه .

قطعا تا زمانی که تک تک ما دست به کار نشده و در هر مسیری وارد عمل نشیم سرور و مولای ما ظهور نخواهد کرد .

پاینده باشید .
(۲۷/خرداد/۹۱ ۳:۳۶)soshiant نوشته است: [ -> ]و اینکه کسی استقبالی از این کار نکرد میتونه نکته های منفی زیادی رو برسونه !!
دوست بسیار عزیز، به نظرم کمی زود قضاوت می‌کنید. شاید خیلی‌ها در این تالار، هنوز این تاپیک را ندیده‌اند. بعد، اگر هم دوستانی که در تالار هستند استقبال می‌کردند، هنوز گروه بسیار کوچکی بودیم، که باید دعوت همه به انتقاد را تبلیغ می‌کردیم. به نظرم، چه دوستان بیایند و چه نیایند، ما روی یک روش برای دعوت به تماس تلفنی کار کنیم. یک پیغام مسالمت‌آمیز را بگونه‌ای پخش کنیم.

ما علاقه‌مندان به این تاپیک، که بر لزوم عمل وحدت یافته‌ایم، چند وقت قبل، از وجود یکدیگر باخبر نبودیم. به همین صورت، ممکن است خیلی‌های دیگر هم باشند، و ما فقط زمانی که صدایمان را بشنوند، بدانیم با ما هم‌عقیده‌اند.

(۲۷/خرداد/۹۱ ۳:۳۶)soshiant نوشته است: [ -> ]حرکتی که تدارک دیده بودیم در راستای اصلاح سیستم فرهنگی جامعه و جنگ نرم بود و پیگیری ما میتونست نتاج خوبی رو در بر داشته باشه .
اگر هم افراد زیادی نباشند که از اقدام به اصلاح طرفداری کنند، باز با اقدام به آن، زندگی خودشان اصلاح می‌شود. خدا می‌داند چطور این کار خواهد شد. اما برای توضیح، ممکن است یک حالت این باشد که صداوسیما درست می‌شود، و مردمی که اصلاح نمی‌خواهند، و طاقت دیدن برنامه‌های اسلامی را ندارند، بیشتر از قبل به سراغ ماهواره می‌روند.

در اصل من در تفسیر این آیه: "به راستی خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانیکه خود آن قوم حالشان را تغییر دهند." کمی اشتباه می‌کردم.BlushBlushBlush بدین صورت که، قطبیت داشتن مردمی که اصلاح می‌خواهند مهم نیست. آن دسته که اصلاح می‌خواهند، خود یک گروه هستند، و با تغییر دادن در حال خود، مسلماً خداوند حالشان را تغییر می‌دهد، و بقیه نیز یک گروه هستند، و با تغییر ندادن در حال خود، مسلماً به همان وضع می‌مانند.
به نام خدا
تندوری اصلا خوب نیست و نتیجه آن همیشه معکوس است اگر قرار بود تندروها به جایی برسند الان القاعده و وهابیون و طالبان به جایی رسیده بودند.
دین اسلام دین میانه‌ روی و اعتدال میباشد نه تندروی. ما در صورتی میتوانیم به هرچیزی اعتراض کنیم که، یک: خودمان گناه نکنیم و پاک باشیم (روایت سنگسار آن زناکار در زمان حضرت علی (علیه السلام)) ، دو: بدانیم اعتراضمان نتیجه معکوس و بدتری ندارد.
دلیل نمیشود به خاطر سلیقه یک عده معدود همان تعداد کمی هم که برنامه های صدا و سیما را نگاه میکنند منصرف شوند و به ماهواره پناه ببرند. صدا و سیما دیگه باید چیکار کنه یعنی از صبح باید برنامه مذهبی پخش کنه تا نتیجه معکوسشو همه ببینن چرا انقدر افراط چرا انقدر تندروی. اگر بخواهید اینکارها را انجام دهید پس باید مسابقات فوتبال و کشتی تمام ورزشها هم در صدا و سیما پخش نشود چون امکان گناه در آنها هست. چرا انقدر به راحتی برای هر چیزی حکم اشتباه میدهیم، نمیدانم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع