تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ببینید خیلی دارید سخت گیرانه به قضیه نگاه می کنید...درسته که کم کاری شده ولی دیگه نه انقدر... درسته بعضی موقع ها مجری ها یه چیزایی میگن ولی خوب با هاشون بر خرد شده فکر کنم بدونید درباره ی چی حرف می زنم...AngelSmile
دیگه اینکه سریال بد ساخته می شه رو باید به کارگردان گیر داد نه تهیه کننده...Dodgy ولی بازم درسته که نباید هرسریالی رو پخش کنه..
در مورد بازیگران هم دارن سخت گیری میکنن که اینجوری اند تازه ... بعد شما می گید چرا بازیگرا اینجورین اونجورین... اگه سخت گیری نکنن که......تازه اگه خیلی هم سخت گیری کنن اون افتضاح پیش میاد...فکر کنم بازم بدونید درباره ی چی حرف می زنم...
در مورد کارهای مذهبی هم که داره سعی شو می کنه ... هم شبکه قرآن داریم هم اینکه هر شبکه حدود دو سه ساعت روزی برنامه مذهبی داره ... اگه همش مذهبی بشه بعضی ها اصلا زده میشن از کل اسلام...Dodgy
اما در مورد مستند ها حرفتون رو قبول دارم بعضی هاشون واقعا بو داره...
خواهشا نظر بدید دوست دارم نظر دوستان رو هم بدونمBlushBlushSmile
بسم الله الرحمن الرحیم
یه مشکلی که وجود داره ، حتی در افکار بچه های مذهبی ،اینه که فکر میکنند برنامه مذهبی یعنی اینکه یا قران خونده شه یا اینکه یه روحانی بیاد سخنرانی کنه یا فیلمی که در مورد امام ها باشه.....
میشه یه کانال مذهبی زد که به مردم یاد داد چگونه درست و دینی زندگی کرد
ندیدید نمیدونید حتی چه جوری میشه
میشه فیلم طنز مذهبی ساخت که ؛ احترام به والدینش حفظ شه، احترام زن و شوهر حفظ شه، لوده بازی و فحش و ... هم توش نباشه
میشه در خلال فیلم تربیت صحیح تربیت کودک به خانواده ها داد، من الان دارم دور اطرافم میبینم ، کلی دوست دارم که بچه دارند و دوست دارند بچه هاشون رو خوب تربیت کنند الگو ندارند
چه جوری بچه تربیت کنیم دروغگو نشه، اهل بیت رو دوست داشته باشه، اگه خانوم باشه با حیا تربیت شه ، از چه سنی به چه نحوی با چه کیفیتی برای بچه مون حجاب تعیین کنیم....بخوام بنویسم زیاده ، واقعا شما میگید نمیشه توی فیلم یه خانواده با داستان های حاشیه ای در خور امکان یه همچین چیزایی رو توش گنجوند؟ حتما باید نشون بدیم زن و شوهر بهم خیانت میکنن(اکثر فیلم ها) یا خانوم ها با برچسب فمینیستی حقوقی از مردا میخوان که بدبخت خود مردا هم ندارند
واقعا جای سخنرانی(واقعا ببخشید مجبورم بگم) آقایون روحانی که بندگان خدا سواد دارند اما فن بیان ندارند بطوریکه مردم کانال میچرخونند میبینن روحانی یه ... میگن عوض میکنن، خداییش جای اینها نمیتونن انسان هایی رو بذارند که واقعا مردم رو جذب کنند ، به حمد الهی یه تعدادی داریم اما مخصوصا شهادت که میشه دیگه برنامه پر کن میشن ، بابا یکم بازار گرمی کنید یکم از اون هوشتون مصرف کنید
اگه شما در جریان طب سنتی باشید میبینید که اموزش در سطح وسیع چقدر میتونه در هزینه واردات کلان دارو که بعضا تو جیب صهیونیست ها میره و چقدر در سبد کالای خانوار صرفه جویی کرد، اونم تو این دور زمونه که والا یه چکاپ ساده میکنی خداتومن میشه!!!مریض باشی دیگه هیچی!! اونوقت ما چقدر احادیث و متون در مورد سلامتی داریم که واقعا پیشگیری میکنه از بیماری ها!!!
من واقعا افسوس میخورم که الگوهایی رو به صورت ناخواسته و بعضا از روی جهل در اختیار جامعه گذاشتیم که متاسفانه زنان جامعه مون رو داریم به قهقرا میبریم، والا قدیم زنان خونه چقدر در اقتصاد خونه صرفه جویی میکردند با بینشی که داشتند و زن امروزی(اکثرا) به موجودی مصرف گرا تبدیل شده که خدمت به فرزند و همسرش رو پایمال شدن حقوقش میدونه و میایم میبینیم تو فیلم سعادت اباد طرف بی اذن همسرش بچه اش رو به خاطر مشغله کاری سقط میکنه و میبینیم همه حق رو به زن میدن نه مرد!!!!!
م
و من واقعا قبول دارم یه عده تو دنیای مجازی فقط هستند پای عمل که میاد جا میزنند.از پیگیری این تاپیک معلومه
صهیونیست با رسانه اش دنیا رو فتح کرده ما نمیتونیم یه برنامه ای براساس فرهنگ و دین مون داشته باشیم که مردممون رو نگه داریم، بعد چرت پرت نشون میدیم میگیم اگه مردم اینجا نبینند میرن تو ماهواره میبینند یکی نیست بگه حالا مردمت رو با دست خودت فاسد میکنی افتخارم میکنی؟عین این خانواده جدیدا که افه روشنفکری میان فیلم بد با بچه شون میبینن میگن اینجا نبینه میره خوته دوستش میبینه حداقل اینجا پیش خودمونه، یکی نیست بگه بابا !!خانواده نمونه تو اگه اینقدر دغدغه فرزند داشتی یه جوری با تفریحات سالم سر بچه ات رو گرم میکردی که اون تفریحات فعال رو به تماشای فیلم که انفعالیه ترجیح بده(دیدم که میگما!!)
ب نظر من هم اگه هممون دسته جمعی چند دفعه به طرق مختلف به این سوتی ها و بی توجهی های صدا و سیما اعتراض کنیم تاثیر گذار خواهد بود
ببینید فقط تالار خودمون نزدیک به 6500 کاربر داره تلوزیونم که پر انحراف ماشاالله...
کافیه یکی از این موارد اینجا ذکر بشه با 1 شماره تلفن یا ایمیل یا هر چیزی که بشه باهاش اعتراضو اعلام کرد
بابا این همه آدمیم هرکدوم 1 تماس کوچیکم بگیریم اعتراض کنیم کارسازه
شاید دفه اول کمتر ولی دفعات بعدی حتما تاثیر گذاره باور کنیدWink
(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]
ما در صورتی میتوانیم به هرچیزی اعتراض کنیم که، یک: خودمان گناه نکنیم و پاک باشیم (روایت سنگسار آن زناکار در زمان حضرت علی (علیه السلام)) ، دو: بدانیم اعتراضمان نتیجه معکوس و بدتری ندارد.

سلام دوست عزیز .

اگر به همون دلیل اول اکتفا کنیم باید کلا قید نقد و اعتراض رو بزنیم !!!! ( ما که معصوم نیستیم !!!)
پس با این حساب هر کی هر کاری خواست بکنه و اعتراضی هم طبق دین وارد نیست ...!!!!

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]دلیل نمیشود به خاطر سلیقه یک عده معدود همان تعداد کمی هم که برنامه های صدا و سیما را نگاه میکنند منصرف شوند و به ماهواره پناه ببرند. صدا و سیما دیگه باید چیکار کنه یعنی از صبح باید برنامه مذهبی پخش کنه تا نتیجه معکوسشو همه ببینن چرا انقدر افراط چرا انقدر تندروی. اگر بخواهید اینکارها را انجام دهید پس باید مسابقات فوتبال و کشتی تمام ورزشها هم در صدا و سیما پخش نشود چون امکان گناه در آنها هست. چرا انقدر به راحتی برای هر چیزی حکم اشتباه میدهیم، نمیدانم.

دوست عزیز شما میدونید ما برای چی داریم صحبت از اعتراض میکنیم ؟؟؟؟؟؟

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۹)aleerz نوشته است: [ -> ]ببینید خیلی دارید سخت گیرانه به قضیه نگاه می کنید...درسته که کم کاری شده ولی دیگه نه انقدر... درسته بعضی موقع ها مجری ها یه چیزایی میگن ولی خوب با هاشون بر خرد شده فکر کنم بدونید درباره ی چی حرف می زنم...AngelSmile
دیگه اینکه سریال بد ساخته می شه رو باید به کارگردان گیر داد نه تهیه کننده...Dodgy ولی بازم درسته که نباید هرسریالی رو پخش کنه..

سلام .
دوست عزیز نه باید به کارگردان گیر داد و نه به تهیه کننده . شاید اینا فردا بخوان فیلم خانوادگی بسازن بذون سانسور ، آیا باید صدا و سیما پخش کنه ؟؟
کنتر که نمیندازه !! کسی هم نیست جلوشونو بگیره !! هر کی یه دوربین گرفته دستش داره فیلم میسازه [تصویر: smile.gif]

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۹)aleerz نوشته است: [ -> ]در مورد کارهای مذهبی هم که داره سعی شو می کنه ... هم شبکه قرآن داریم هم اینکه هر شبکه حدود دو سه ساعت روزی برنامه مذهبی داره ... اگه همش مذهبی بشه بعضی ها اصلا زده میشن از کل اسلام...Dodgy

در مورد کاهای مذهبی سعی میکنه اما مرد میدان کسیه که به جای استفاده مطلق از زورش ، از فکرشم استفاده کنه .( جنگ نرم شروع شده اینا باز دارن به روش 30 سال پیش ادامه میدن )

مظمون یکیه ( قرآن و احکام دین ) اما وقتی داری به خورد مردم میدی باید هر 10 سال ظرفشون رو عوض کنی تا مردم زده نشن .Smile

در مورد زده شدن مردم هم عرض کنم ، خواسته ما این نیست تمام برنامه ها مذهبی بشه ! هدف اینه برنامه ها فی*ل*تر بشه
( به معنی اینکه برای پخش یک برنامه مورد نظر متخصصان حوزه باشه تا خدایی نکرده مضمونی متفاوت نداشته باشه ) ،
از افرادی که بیشتر قشر جوون میپسنده استفاده کنن ، مخاطب سنجی کنن ، از برنامه هایی که بنیاد خانواده رو حفظ میکنه استفاده کنن ، الگو برداری از احکام دین و قرآن داشته باشن نه از شبکه های ماهواره و .....

مشکل زیاده کدومش رو بگیم ؟!!![تصویر: confused.gif][تصویر: blush.gif]

(۲۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۷)F_R نوشته است: [ -> ]ب نظر من هم اگه هممون دسته جمعی چند دفعه به طرق مختلف به این سوتی ها و بی توجهی های صدا و سیما اعتراض کنیم تاثیر گذار خواهد بود
ببینید فقط تالار خودمون نزدیک به 6500 کاربر داره تلوزیونم که پر انحراف ماشاالله...
کافیه یکی از این موارد اینجا ذکر بشه با 1 شماره تلفن یا ایمیل یا هر چیزی که بشه باهاش اعتراضو اعلام کرد
بابا این همه آدمیم هرکدوم 1 تماس کوچیکم بگیریم اعتراض کنیم کارسازه
شاید دفه اول کمتر ولی دفعات بعدی حتما تاثیر گذاره باور کنیدWink

موافقم .
برای دفعه اول میتونه خوب باشه .
اما این تایپیک تا الان 389 بار بازدید داشته و فقط 9 نفر نظر خودشون رو دادن !!!!!( البته از 6500 نفر !!)

به خاطر همین گفتم دوستان ترجیح میدن به یک جمله الهم عجل لولیک الفرج اکتفا کنن ...!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها واقعا باورشون نمیشه واسه بی تفاوتی مون به صدا سیما اون دنیا مواخذه میشیم
شیعه واقعی پیش کشمون، خدا مسلمون منفعل هم نمیخواد
ادم خیلی ناراحت میشه که صهیونیست ها اینقدر نسبت به دینشون حساس اند و ما نهSad
الان میفهمم که چرا تو کشور این همه نقص هست و فرداش هم باز همون نقائص هست

از دوستانی که نسبت به این مسئله توجه نشون میدن واقعا تشکر میکنم
خدا یاورتون باشه
(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]تندوری اصلا خوب نیست و نتیجه آن همیشه معکوس است اگر قرار بود تندروها به جایی برسند الان القاعده و وهابیون و طالبان به جایی رسیده بودند.
دین اسلام دین میانه‌ روی و اعتدال میباشد نه تندروی.
سلام
اسلام دین اعتدال است، اعتدال این نیست که در اسلام داشتن زیاده‌روی نکنیم و بین اسلام و غیر اسلام اعتدال داشته‌باشیم.

مثال 1: غذا خوردن به اندازه خوب است. نه آنقدر که بیش از نیاز توست(که پرخوری ام‌المراض است)، و نه آنقدر که لاجون و بی‌بنیه باشیم. اعتدال این نیست که در پاکی غذاها هم اعتدال داشته‌باشیم و فقط از پاکها نخوریم.

مثال 2: نماز خواندن و دعا به اندازه خوب است. نه آنقدر که از امرار معاش برای خانواده خود بمانی، و نه آنقدر که اصلاً نخوانی. اعتدال این نیست که در ستایش و بندگی هم اعتدال داشته‌باشیم(خود را هم ستایش کنیم، یا بندگی شیطان را هم بکنیم).

تطبیق با موضوع: از راه تلویزیون، نشستن پای صحبت بزرگانی که بسوی خدا دعوت می‌کنند، یا خردمندانی که داستانهای نیکو و عبرت‌آموز را به شیرینی نقل می‌کنند، به اندازه خوب است. نه آنقدر که از زندگی بمانیم، یا خانواده با محتوای تلویزیون صمیمی و با هم غریبه شود، و نه آنقدر که کلاً از بزرگان و خردمندان بی‌بهره باشیم. اعتدال این نیست که غیر از مؤمنین را برای دوستی و هم‌نشینی بگیریم، و به دیدن سفها و مفسدین و بی‌خردان برویم.

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]ما در صورتی میتوانیم به هرچیزی اعتراض کنیم که، یک: خودمان گناه نکنیم و پاک باشیم (روایت سنگسار آن زناکار در زمان حضرت علی (علیه السلام)) ، دو: بدانیم اعتراضمان نتیجه معکوس و بدتری ندارد.
اولاً فکر می‌کنم آن داستان مال حضرت عیسی(علیه السلام) بود، و بنی‌اسرائیل بودند، که در میانشان یک نفر نبود که به اندازه آن گناهکار نباشد. و منظور این است که کسی که خودش در حال انجام کاری است، نمی‌تواند دیگران را در مورد آن اصلاح کند. نسخه اسلامی آن در مورد پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است که: "مادری فرزندش را نزد پیامبر آورد و خواست که او را از خوردن خرمای زیاد منع کند. آن حضرت فرمودند که امروز خودم چند خرما خورده‌ام، و نمی‌توانم کس دیگری را منع کنم. و گفتند تا او را ببرد و فردا بیاورد. مادر فرزندش را فردا آورد، و پیامبر او را نصیحت کردند."

پس اگر خودمان در حال انجام کارهای صدا و سیما باشیم، نمی‌توانیم از آن منعشان کنیم. و حتی اگر قبلاً بوده‌ایم و دیگر نیستیم، می‌توانیم آنها را به راه خیر و صلاح بخوانیم.

ثانیاً دست شما درد نکند. یعنی آن دسته از ما که مرد هستیم مانند بازیگران یا مجریان مرد ابرو برداشته‌ایم؟ یا بدتر، آنقدر بی‌شرفیم که مانند بعضی برنامه‌سازان، به نوعی از بازیگر یا مجری زن استفاده می‌کنیم تا عامل جذابیت جنسی را از فلسفه کثیف هنر غربی برای جامعه اسلامیمان بیاوریم؟

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]دلیل نمیشود به خاطر سلیقه یک عده معدود همان تعداد کمی هم که برنامه های صدا و سیما را نگاه میکنند منصرف شوند و به ماهواره پناه ببرند.
"به ماهواره پناه ببرد"؟ یعنی بدون محتوای لهو و لعب که اکثراً فسادآمیز است از بین می‌رود؟ اگر لذت بندگی خدا را قبلاً چشیده‌باشد، آنوقت می‌داند با دیدن اینها از بین می‌رود و مانند ما از آن فرار می‌کند.

عده معدود؟ چه کسی گفته است که کدام گروه معدودند؟

تمام بحث ما همین است. تلویزیون مال جمهوری اسلامی است، مال مردمی است که هنوز فرزندانشان برای پاک ماندن این جامعه شهید می‌شوند(مانند مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و ...). دلیل نمی‌شود بخاطر سلیقه یک عده معدود، ملت مسلمان را در معرض محتواهای کثیف قرار دهند. اینکه در کثافت‌کاری هنوز به گردپای غرب نرسیده‌اند، به کثیفی این محتواها کاری ندارد.

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]صدا و سیما دیگه باید چیکار کنه
در صفحات قبل نوشته‌ایم.

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۸)عدالت نوشته است: [ -> ]یعنی از صبح باید برنامه مذهبی پخش کنه تا نتیجه معکوسشو همه ببینن چرا انقدر افراط چرا انقدر تندروی. اگر بخواهید اینکارها را انجام دهید پس باید مسابقات فوتبال و کشتی تمام ورزشها هم در صدا و سیما پخش نشود چون امکان گناه در آنها هست. چرا انقدر به راحتی برای هر چیزی حکم اشتباه میدهیم، نمیدانم.

چرا اینقدر راحت حکم می‌دهید که: "ما راحت حکم می‌دهیم"
بــــــــــــــــــــــــــــــله، وقتی گناه داشته‌باشد باید پخش نشود. البته آنگونه که بدن مردان در نزد زنان جلوه می‌کند، بسیار خفیفتر از برعکس آن است، با این حال، ورزشکاران به دلیل بدنهای زیبای خود می‌توانند در نظر زنان جذاب باشند. البته زنان پرهیزکار، اگر هم برایشان جذاب باشد، خودشان چشمانشان را فرومی‌گیرند. من چندبار نود را دیده‌ام. دیده‌اید که تعداد زیادی از مخاطبین را زنان تشکیل می‌دهند؟ آیا می‌دانید که اصلاً به هیچ وجه نمی‌تواند خالی از حس جنسی باشد؟ من به درخواست پسرخاله‌ام برای دانلود یکی از گلهای چلسی توی یک سایت خارجی مربوط به چلسی بودم، که عکس یکی از بازیکنان معروف را انداخته بود، و نوشته‌بود که وقتی آخر بازی در زمین پیراهنش را درمی‌آورد، دخترها را دیوانه می‌کندAngryAngry این قضایا پاک نیست. اگر کسی بگوید پاک است، از معنای پاک در اسلام آگاه نبوده‌است. گذشته از اینها، صحبتهای دکتر حسن عباسی درمورد پخش فوتبال، و تخلیه هیجاناتی که بودنشان مفید است را بشنوید.

(۲۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۹)aleerz نوشته است: [ -> ]
ببینید خیلی دارید سخت گیرانه به قضیه نگاه می کنید...درسته که کم کاری شده ولی دیگه نه انقدر... درسته بعضی موقع ها مجری ها یه چیزایی میگن ولی خوب با هاشون بر خرد شده فکر کنم بدونید درباره ی چی حرف می زنم...[تصویر: angel.gif][تصویر: smile.gif]
دیگه اینکه سریال بد ساخته می شه رو باید به کارگردان گیر داد نه تهیه کننده...[تصویر: biggrin.gif]odgy: ولی بازم درسته که نباید هرسریالی رو پخش کنه..
در مورد بازیگران هم دارن سخت گیری میکنن که اینجوری اند تازه ... بعد شما می گید چرا بازیگرا اینجورین اونجورین... اگه سخت گیری نکنن که......تازه اگه خیلی هم سخت گیری کنن اون افتضاح پیش میاد...فکر کنم بازم بدونید درباره ی چی حرف می زنم...
در مورد کارهای مذهبی هم که داره سعی شو می کنه ... هم شبکه قرآن داریم هم اینکه هر شبکه حدود دو سه ساعت روزی برنامه مذهبی داره ... اگه همش مذهبی بشه بعضی ها اصلا زده میشن از کل اسلام...[تصویر: biggrin.gif]odgy:
اما در مورد مستند ها حرفتون رو قبول دارم بعضی هاشون واقعا بو داره...
خواهشا نظر بدید دوست دارم نظر دوستان رو هم بدونم[تصویر: blush.gif][تصویر: blush.gif][تصویر: smile.gif]

قربان شما دوست عزیز، ولی با عرض معذرت، شما منظور ما را اشتباه متوجه شده‌اید. تعدادی از مشکلاتمان با صداوسیما را در صفحات قبل برای شهرام خان نوشته‌ام. چرا که شما به یک موضوع جدا اشاره می‌کنید و بعد می‌گویید "فکر کنم بدونید درباره ی چی حرف می زنم" Wink در مورد واژه مذهبی هم جناب nina توضیح فرمودند.

تهیه کننده صاحب فیلم است، که درستش سازنده(Producer) است. اوست که تعیین می‌کند یک اثر ساخته‌شود یا خیر. و چیزی که تهیه کننده را تعیین می‌کند، مشتری اوست: صدا و سیما. صدا و سیما را هم باید صاحبانش تعیین کنند.

صداوسیما کارهایی ضعیف را به تهیه‌کنندگان (یک عده تقریباً یکسان) سفارش می‌دهد. تمام ما داریم برای تمام این آثار پول می‌دهیم. اگر تمام برنامه‌ها خریدنی بودند(مثلاً با سیستم تلویزیون تعاملی(IPTV) که قرار است راه بیاندازند)، آنوقت برنامه‌های کم طرفدار و پرطرفدار مشخص می‌شد، و همچنین اینکه آیا آنقدر خوب هستند که مخاطبانشان حاضر باشند هزینه ساختشان را بپردازند، یا فقط با بودجه ملی بی‌زبون قابل تهیه‌اند؟
راه خوبی نیست چون پس فردا گرگ بارون دیده و پیر BBC می اد این راه پیمایی رو با هزار جور حرف و حدیث دیگه پخش می کنه
حالا خر بیار باقالی بار کن
تمام بحث ما همین است. تلویزیون مال جمهوری اسلامی است، مال مردمی است که هنوز فرزندانشان برای پاک ماندن این جامعه شهید می‌شوند(مانند مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و ...). دلیل نمی‌شود بخاطر سلیقه یک عده معدود، ملت مسلمان را در معرض محتواهای کثیف قرار دهند. اینکه در کثافت‌کاری هنوز به گردپای غرب نرسیده‌اند، به کثیفی این محتواها کاری ندارد.

به نام خدا
دوست عزیز فقط میتونم بگم تندروی خوب نیست اینجور تندروی مانند همان تندروی اول انقلابه که پونس میکردن تو پیشونی زنان بد حجاب و نتیجش اینی شده که شما به صدا و سیمای همین جمهوری اسلامی هم معترضی و این هم از وضع فحشا و بدحجابی و اعتیاد و افسردگی و خیلی فسادهای دیگر در کوچه پس کوچه های شهر که حتی نمیشه بیان کرد یعنی اینها نتیجه صدا و سیما بوده یا نتیجه تندروی یک عده که به صورت خودسر هر کاری دلشون میخواست میکردن مانند حادثه کوی دانشگاه که دل رهبر را هم به درد آورد. در ضمن صدا وسیما زیر نظر رهبری میباشد و اگر مشکلی باشد حتما ایشون توصیه میکنند تا اصلاح شود و نیازی به صحبتهای ما نیست چون به میزان کافی کارشناس مذهبی و نظارت بر کار صدا وسیما وجود دارد مگر اینکه بگوییم از آنها کارشناستریم که نیستیم. اصلا فکر میکنیم که از همین فردا صدا و سیما شد مطابق سلیقه شما، پس فرداش چی میشه آیا همه میان بشینن نگاه کنند چند درصد مخاطبشو حقظ میکنه خوب انطور که شما حکم میکنی پس حتما هر کسی صدا و سیمای مورد نظر شما را نگاه نکند کافر است و مهدوالدم هر چند حتی کافر هم باید حربی باشد تا مهدوالدم شود آنهم به اذن خداوند و وحی آن به یک معصوم. من در یک جمله میگویم شما در کدام برنامه صدا و سیما دیدی که از جاذبه جنسی استفاده کند یا محتوای (کثیفی) داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یکدونه را با سند به من توضیح بدید ممنون میشم چون حرف شما مصداق تهمت میباشد که خود گناه بزرگیست. خود کلمه (کثیف) و استفاده زیاد از آن کلمهة جالب نیست آن هم در هنگام بحث. در پناه حق
(۲۸/خرداد/۹۱ ۸:۳۰)کیسان نوشته است: [ -> ]راه خوبی نیست چون پس فردا گرگ بارون دیده و پیر BBC می اد این راه پیمایی رو با هزار جور حرف و حدیث دیگه پخش می کنه
حالا خر بیار باقالی بار کن
متاسفانه دوستان هدف این تاپیک رو اشتباه متوجه شدن
یکی از بچه ها راهپیمایی رو پیشنهاد داد
قرار شد روی معایب و محاسنش کار شه، و اگر کسی پیشنهاد بهتری داشت مطرح کنه
متاسفانه یه عده کلا ما رو محکوم کردند که چرا از برنامه ها صدا سیما ناراضی هم هستیم، (یافتن راه حل و اعتراض پیشکشمون) اول باید یه عده رو توجیه کنیم!!!
برنامه های فعلی صدا سیما به درد جامعه ای مثل کشور های اسکاندیناوی میخوره که همه چی آرومه همه ام خوشبختن، نه تحریم هست و نه جنگ
نه کشور شیعه ای مثل ما در عصر آخر زمان ، فشار تحریم، تبلیغات شدید،کلا کل دنیا یه طرف ما هم یه طرف!!
میدونید در این وضع تحریم با اموزش صحیح خانواده چقدر میشه هم به خانواده ها و هم دولت کمک کرد، من اینقدر راهکار دارم که در دراز مدت هزینه رو میشه نصف کرد، فقط هم با اموزش زنان جامعه،و کلا اعتقاد دارم زنان ما اگر شاغل نباشن(نه اینکه جامعه نیاز داشته باشه) هم میتونن فرزندان بهتری تربیت کنند، از پولی که در میارن بیشترش رو با کاهش هزینه ها میتونن به خونه بیارن،سلامت خانواده از نظر جانی و عاطفی بهبود پیدا میکنه،اینقدر بیرون ترافیک نمیشه،اینقدر به مقام تبرج نمیرسند که با اون سر و وضع میان تو خیابون، به خدا من که دخترم از تعجب شاخ در میارم،حالا او فیلم های ما مثلا میان بگن ما هم مثل اروپایی ها هستیم زن رو میکنن رئیس پلیس، زن شاغل رو خوب معرفی میکنند و زنان خانه دار رو از دنیا بی خبر.....
من با بقیه کار ندارم اگه من تو این تاپیک شرکت میکنم چون صدا سیما به من ، این زن نوعی خیلی خیانت کرده
میان مستند راز رو نشون میدن، مردم ایران واقعا ببخشیدا ! اما به اندازه کافی تن پرور هستند که این جور برنامه ها انداختن اتش روی کاهه، اقای رائفی پور میگفت میان این راز رو نشون میدن، به جامعه القا میکنند با لم دادن فکر کردن میشه پول دراوورد، بعد که به خورد جامعه رفت میان این شرکت های هرمی رو راه میاندازند که هر کس واقعا عقلش به طمعش غلبه داشت میفهمید که این ره به ناکجا آباد میره، توی این شرکت های هرمی دوبرابر اون اختلاس که صفراش رو مسخره میکنند از مملکت ارز خارج شد، به خدا ادم گریه اش میگیره
اون هم از فیلم های مذهبی مون که بدتر شبهه میندازه تو جون ملت
بعد فیلم خضرت یوسف دوستام از من این سولا رو میپرسیدن که واقعا من بهشون حق میدم
چرا حضرت یعقوب یه جوری به یوسف ابراز محبت میکرد که برادراش حسودی کنن، مگه پیامبر نبود چرا عدالت رو بین بچه هاش تقسیم نمیکرد
در خلوت زلیخا اگه برهان بهش نشون نمیدادن خطا میکرد؟خوب اگه در حین گناه خدا هم به ما چیز وحشتناک نشون بده ما خطا نمیکنیم
کلا من یکی که دلم پره
دو ماه هم هست که کلا تلوزیون نداریم که ببینیم(واقعا راحت، قبلا خیلی حرص میخوردم) دلم واسه مردمی میسوزه که بخاطر جهلشون و اگاهی که رسانه باید بهشون میداد دارند .....

خدا توفیقمان بده فقط نگوییم اللهم عجل لولیک الفرج
به اندازه توانمان در مسیر مولایمان حرکت کنیم
سلام...Big GrinBig GrinBig Grin
اول سوالامو می پرسم...
1-توروخدا اون برنامه ها کثیفی که ازشون نام می برید رو نام ببرید تا ماهم بدونیم...؟؟Big Grin
2-مطرح شده که واسه ی خانواده و زنان برنامه ای ساخته نشده...میدونید اسم شبکه دو چیه؟؟...یا اینکه اصلا تا حالا صبح ها برنامه های شبکه هارو دیدید ؟؟؟ میدونید محوریتشون چیه؟؟؟
دوم پاسخ میدم..
1-در پاسخ شماره 22 یه سری حرف ها در باره بعضی فیلم ها زده شد.. اکثر صحبت ها درباره ی سینما بود نه صدا و سیما...
2-در صفحه ی قبلی موضوع برخورد مجری ها مطرح شد ..من هم گفتم برخورد شده...اگه نمیدونید بدونید ماه عسل امثال رو یه مجری دیگه (شاید علی ضیا) قراره اجرا کنه... بقیه رو هم که خبر دارید...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع