تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام.....

دوستان.....دقت کردید.....که من هر چی رو پیش گویی کردم......امروز به وقوع پیوسته......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

یه بار برین پست های منو تو تاپیک چک کنین......

AngelAngelAngelAngel
سلام به همه فرزندان عزیزم . در جواب عزیز دلم که فرمودند رهبری هم از صدا و سیما دلخورند باید عرض کنم که من هم از صداو سیما دلخورم . ولی من در این کشور کاره ای نیستم . ولی ایشان همه کاره این مملکت هستند . پس فرق من با ایشان در چیست ؟ اگر من هیچ کاری نمی توانم انجام بدهم به این دلیل است که هیچ کاره ام . ولی ایشان چه دلیلی دارند که هیچ کاری نمی کنند ؟
عزیزان من لطفا در گفتار و نوشتارشان دقت کنند و همه جوانب را در نظر بگیرند ؛ سپس مطالب خود را بنویسند.
عباس جان جواب شما واضح است

با تغییر مدیر چیزی تغییر نمیکند

مشکل از بدنه است بدنه ای که در زمان وزارت اقایان اصلاح طلب خائن بسته شد

ضمنا توقعات ما هم از صداسیما در برخی موارد بالاست مثلا در تولید فیلم و سریال ما توقع داریم تولیدات سیما با سریالهای بزرگ دنیا که هرقسمت 2 میلیون دلار خرج دارد رقابت کند
مشخص است چنین چیزی توهم است

اما در بسیاری از موارد هم حق با ما منتقدین است

درکل یکم عاقلانه فکر کنید الان خدایی صدا و سیما خیلی پیشرفت کرده از همه نظر هرچند باید خیلی بهتر می بود ولی با امکانات و وضع موجود همین هم خیلی هستش

نگاه به رقیبای ما نکنید که منبع ثروتشون نامحدوده و هرقدر دلشون بخواد خرج میکنن اونم با امکانات فراوان و زیرساختهای اماده و اشخاص حرفه ای...

درپایان هم خدمت شما عزیزان بگم اگه میخوایید واقعا و مردونه اعتراض کنید قبلش بیایید با هم بشینیم نقاط ضعف و قوت تک تک شبکه های سیما رو بررسی کنیم و بعدش اعتراض کنیم

من مطمئنم اگه ما همین نقاط ضعف و قوت رو برای خود ضرغامی بفرستیم کلی هم خوشحال میشه استقبالم میکنهBig GrinBig Grin

باتشکرWink
http://www.sibekal.blogsky.com

لطفا این را هم بخوانید و نظر بگذارید
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۰۵)شهرباز نوشته است: [ -> ]http://www.sibekal.blogsky.com

لطفا این را هم بخوانید و نظر بگذارید

جالب بود ممنون . حقیقته و باید قبول کرد...
ممنون از سوشیانت گرامی

و حالا اینم بخونید که مشتی است از خروار فساد سینما در مملکتی که ام القرای اسلام است :

http://kusarevelayat.parsiblog.com/Posts/8518

و اما مصاحبه ی این آقا که امر بهش مشتبه شده و فکر می کند آدمی است " غیرعادی و غیر معمولی "

http://www.bartarinha.ir/fa/news/21580/
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۲)abas نوشته است: [ -> ]من در این کشور کاره ای نیستم . ولی ایشان همه کاره این مملکت هستند
دوست بسیار عزیز، معنای دقیق این جمله راهگشاست.

جمله "رهبر همه کاره این مملکت هستند" دقیقاً به چه معنی است؟

اگر مردم فرمان الهی را در قلوب خود حاکم نکنند، آیا فرمان الهی را از زبان ایشان قبول می کنند؟

آیا ایشان توانایی فرمان دادن به قلوب کسانی که با دانستن دین خلاف آن عمل می کنند را دارند؟

ایشان پشت یک پنل بزرگ که قدرت کنترل تمام مردم را دارد ننشسته اند. به این معنی همه کاره نیستند.

به این معنی که قرار است در هر مورد که گفتند، حرف حرف ایشان باشد، ایشان همه کاره هستند.

چند وقت حسابی سرم شلوغ بود و نیامده بودم. یک چیز عالی به ذهنم رسید، فکر کنم اشکال کار رو فهمیدم.

اشتباه است که منتظر شویم تا صدا و سیما یا وزارت ارشاد خودشان یا هر چیز دیگری را اصلاح کنند. ما آنقدر مشغول در زدن بوده ایم، که متوجه نبوده ایم در باز است. ما همیشه در موقعیت اصلاح زندگی خود بوده ایم.

شما را نمی دانم. خود من بسیار سست و بی اراده بوده ام. باید تا می توانیم از این جماعت پیرو تباهی دور شویم و سعی کنیم آنگونه که درست می دانیم زندگی کنیم. منظورم دور شدن فیزیکی نیست، شاید یک وقت شامل آن هم بشود، ولی منظورم اینست که اگر من سریالهای تلویزیون را دوست ندارم، اگر نگاهشان نکنم، آن لحظه همان خوشبختی است که به دنبالش می گردم. اگر عقلم می گوید ورزش قهرمانی بی معنی است، اگر خودم را در برابر کشش این تصور دروغین حماسه کنترل کنم، همان پسر عاقلی خواهم بود که در داستانها نوشته اند!

فهمیده ام که می خواهم چه کار کنم. می خواهم یک چیزی شبیه یک شرکت بزنم که کاری که درست می دانم را در آن انجام دهم. اگر ایده آلهای این انقلاب هنوز هم طرفدار داشته باشد موفق خواهم شد. در مورد اینکه چقدر ساده یا چقدر سخت خواهد بود خیلی خیالات دارم، اما عقلاً می دانم هرگونه تصوری از اینکه چگونه خواهد بود اشتباه است. احتمالاً پیرم خواهد کرد، ولی امید دارم خداوند کارم را آسان کند. عمرم به هر حال می رود، و به هر حال می میرم. پس باید از چی بترسم تا برای فکرم تلاش نکنم؟

درست پسند نوشته است :
دوست بسیار عزیز، معنای دقیق این جمله راهگشاست.

جمله "رهبر همه کاره این مملکت هستند" دقیقاً به چه معنی است؟

اگر مردم فرمان الهی را در قلوب خود حاکم نکنند، آیا فرمان الهی را از زبان ایشان قبول می کنند؟

آیا ایشان توانایی فرمان دادن به قلوب کسانی که با دانستن دین خلاف آن عمل می کنند را دارند؟

ایشان پشت یک پنل بزرگ که قدرت کنترل تمام مردم را دارد ننشسته اند. به این معنی همه کاره نیستند.

به این معنی که قرار است در هر مورد که گفتند، حرف حرف ایشان باشد، ایشان همه کاره هستند.

چند وقت حسابی سرم شلوغ بود و نیامده بودم. یک چیز عالی به ذهنم رسید، فکر کنم اشکال کار رو فهمیدم.

اشتباه است که منتظر شویم تا صدا و سیما یا وزارت ارشاد خودشان یا هر چیز دیگری را اصلاح کنند. ما آنقدر مشغول در زدن بوده ایم، که متوجه نبوده ایم در باز است. ما همیشه در موقعیت اصلاح زندگی خود بوده ایم.
شما را نمی دانم. خود من بسیار سست و بی اراده بوده ام. باید تا می توانیم از این جماعت پیرو تباهی دور شویم و سعی کنیم آنگونه که درست می دانیم زندگی کنیم. منظورم دور شدن فیزیکی نیست، شاید یک وقت شامل آن هم بشود، ولی منظورم اینست که اگر من سریالهای تلویزیون را دوست ندارم، اگر نگاهشان نکنم، آن لحظه همان خوشبختی است که به دنبالش می گردم. اگر عقلم می گوید ورزش قهرمانی بی معنی است، اگر خودم را در برابر کشش این تصور دروغین حماسه کنترل کنم، همان پسر عاقلی خواهم بود که در داستانها نوشته اند!

فهمیده ام که می خواهم چه کار کنم. می خواهم یک چیزی شبیه یک شرکت بزنم که کاری که درست می دانم را در آن انجام دهم. اگر ایده آلهای این انقلاب هنوز هم طرفدار داشته باشد موفق خواهم شد. در مورد اینکه چقدر ساده یا چقدر سخت خواهد بود خیلی خیالات دارم، اما عقلاً می دانم هرگونه تصوری از اینکه چگونه خواهد بود اشتباه است. احتمالاً پیرم خواهد کرد، ولی امید دارم خداوند کارم را آسان کند. عمرم به هر حال می رود، و به هر حال می میرم. پس باید از چی بترسم تا برای فکرم تلاش نکنم؟

آیا این کافی است که ما فقط به اصلاح تمایل خودمان مشغول باشیم و عرصه ی فرهنگ در قبضه ی یک مشت نادان باشد . این ها مثل اژدهایی روی سرچشمه ی منابع فرهنگی و هنری و فعالیت نسل جوان خوابیده اند . آیا نباید تلاشی برای نابودی این اژدها کرد؟
(۱۶/مرداد/۹۱ ۱۰:۳۴)شهرباز نوشته است: [ -> ]آیا این کافی است که ما فقط به اصلاح تمایل خودمان مشغول باشیم و عرصه ی فرهنگ در قبضه ی یک مشت نادان باشد . این ها مثل اژدهایی روی سرچشمه ی منابع فرهنگی و هنری و فعالیت نسل جوان خوابیده اند . آیا نباید تلاشی برای نابودی این اژدها کرد؟

دوست عزیز، امان از توضیحات من که باز هم به اندازه کافی روشن بیان نکردم.

منظور بنده از بیان
اصلاح تمایل خودمان، قرین بودن آن با خوشبختی بود. یعنی اگر قرار باشد تمام چیزهای نادرستی که وجود دارد (شامل وضع صدا و سیما و وزارت ارشاد) درست شوند، اینگونه خواهد بود. نه آنکه آنها مانعی بر سر اصلاح ما باشند.

(۲۳/خرداد/۹۱ ۶:۳۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]سلام

وجود بعضی کارهای خلاف اسلام در صدا و سیما و وزارت ارشاد به شدت واضح است. یعنی نمی‌شود مسلمانی نداند. اگر معتقدید اشکال وجود ندارد، لطفاً راجع به آن، در این تاپیک بحث نکنید. همچنین بارها به آنها تذکر داده‌شده‌است. پس اگر نمی‌دانستند، باید تا به حال فهمیده باشند. پس با توجه به اینکه اصلاحی صورت نمی‌دهند، باید آنها را که سیاستمدارند، از لحاظ سیاسی مجبور کنیم. یعنی باید آنها را متوجه اصرارمان کنیم.

من و بعضی از دوستان فکر می‌کنیم برگزاری یک راهپیمایی قانونی گزینه مناسبی است. اگر راه دیگری به نظرتان می‌رسد لطفاً بیان کنید.

تا آنجا که قوانین مربوط به گرفتن مجوز برای راهپیمایی را در سایت وزارت کشور دیده‌ام، احزاب سیاسی و یا گروههای غیر سیاسی مانند سمن‌ها (سازمانهای مردم نهاد) می‌توانند راهپیمایی برگزار کنند. سمن‌ها نمی‌توانند سیاسی باشند، پس اگر این راهپیمایی را فرهنگی تلقی کنیم، آنها نیز می‌توانند مجوزش را بگیرند.

فکر می‌کنم احزاب خوبی مانند جبهه پایداری وجود دارند که طرفدار این قضیه‌اند. دیده‌ام حاج سعید قاسمی (که این حزب را قبول دارد و آنها هم قبولش دارند) از کارکرد نهاهای متولی رسانه بسیار شاکی است، و مدام از غفلت رسانه از موضوعات اساسی انقلاب گلایه دارد.

من فکر می‌کنم یک حزب انقلابی و متدین پسند مشتاق است چنین کاری کند. به نظر شما راه رساندن صدایمان به یک حزب چیست، تا ببینیم چه جوابی می‌دهند.

منتظر نظرات دوستان هستم.

و من الله التوفیق

عزیزان جان به همه شما سلام عرض می کنم و تشکر می کنم که مطلب من را خواندید . نگارنده ، خودش از منتقدین جدی صدا و سیما است و مستنداتی هم در قالب فیلم تهیه دارد ولی هیچ کس با او همکاری نمی کند که مستندات را ارائه کند.
اگر شما عزیزان با من همکاری می کنید بیایید مثل مستند ظهور ، ما هم مستند بسازیم و پخش کنیم . اگر این کار را به صورت قوی انجام دهیم ، اثرش بسیار بیشتر از اعتراض خیابانی است و عوارض اعتراض خیابانی را هم ندارد .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع