تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۳)عدالت نوشته است: [ -> ]با عرض احترام به شما ولی باید بگویم که من به شخصه در هیچکدام از برنامه های صدا و سیما جاذبه جنسی ندیدم مگر اینکه روی موضوعی به شدت دقت کنم و با نگاه جنسی به آن موضوع نگاه کنم که اینکار را هم نمیکنم چون با این نگاه حتی خیلی از اشیا و حیوانات هم میتونند باعث انگیزش جنسی انسان شوند و نظر شما بیشتر سلیقه ای میباشد
خیر دوست عزیز، اولاً بنده گفتم سعی می‌شود که از نظر جنسی جذاب باشند، و می‌گویم این سعی توجیه ندارد. اینکه بتوانند باعث انگیزش جنسی شوند، موضوعی متفاوت است، که البته درست می‌فرمایید که بستگی به تقوای مخاطب دارد، و مخاطب باید چشمانش را فروبگیرد.

اصلاً در اسلام سلیقه‌ای نداریم. نامه ی استاد و مفسر قرآن، ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد را خوانده‌اید؟ از مغایرت کار این سازمانها با آیات قرآن می‌گوید. می‌گوید:
". . . مسئله‌ی اسلامی محرم و نامحرم توسط پاره‌ای کارگردان‌های مورد سؤال، درفیلم‌ها و سریال‌ها به استهزا گرفته می‌شود. مثلاً در فیلم «ورود آقایان ممنوع»، آقا انگشت خود را بر صورت زن نامحرم فرو می‌برد تا حساسیت او را نسبت به نامحرم برطرف سازد. می‌بینید که این حساسیت مبارک را چگونه پخمگی معرفی می‌کند . . ."

اینکه بخواهیم ارشاد، این به اصطلاح "هنرمندان" دین‌ستیز بی‌هنر را غیراسلامی بداند، واجب است، تا بشود گفت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

اینکه بخواهیم صدا و سیما چندین بار این فیلم یا امثال آن را پخش نکند واجب است، تا بشود گفت صدا و سیمای جمهوری اسلامی.

یا می‌گوید:
"در ماه رمضان، چرا باید با نمایش پی در پی سریال‌های کنترل نشده مساجد خالی نگاه داشته شود؟ آیا درست است که در شب‌های رمضان جوانان در خانه ها زمین گیر شوند و از حضور در مساجد عقب بمانند؟ آن هم با موضوعاتی مانند نمایش شیطان در چهره‌ی اشخاص مذهبی، تمسخر قبر و قیامت، انتقال چشم برزخی با پیوند قرنیه، سرگردان بودن ارواح بعد از مرگ و… که عمدتاً مغایر تعالیم اسلام است. مثلاً در یکی از این سریال‌ها شخصی با یک قیافه‌ی محترم و متدین در فیلم ظاهر می‌شود و در ادامه‌ی فیلم معلوم می شود این شخص همان شیطان بوده است. آیا ملتفت هستید این یعنی چه؟

از این اعتراضات سرسری نگذرید و این ایراد اکثر مردم و باید پاسخ‌گو باشید."

یا

"به طور مثال برنامه های کودک مانند فیتیله و عمو پورنگ بچه ها را که دارای روحی پاک و آماده تربیت دینی هستند، به موسیقی و رقاصی عادت می دهند، چه کسی معین کرده است که شاد نگه داشتن فقط به رقاصی و موسیقی است؟ چرا می‌خواهید ما را فریب دهید؟ شما فکر می کنید آینده این بچه ها چه خواهد شد؟"
چندی پیش در تهران بودم محلا اسکان ما هم هتلی بود که منسوب به صدا سیما بود یعنی واسه اوناا بود و ما هم بنا به دلیلی رابطه ای اونجا رفتیم اسکان , چون نزدیک برج میلاد بودو اینا جا واسه مراسم عروسی اینا داشت و حتما هم هزینش خیلی به صرفه هست مراسم عقد عروسی برگزار میشه حالا اون روزایی که ما بودیم که یه سره عروسی بود ! کنار ه هتل و واسه همون کارکنان عزیززززززززز ! صدا و سیما
حالا یک وضعی داشت که در سطح فاجعه..... (میگم فاجعه ها تا اخرش برید )

حالا شما انتظار دارین از اینا که بیان کارفرهنگی کنن همه رو که من نمیگم مشکل دارن ولی اکثرا اینجوری هستن

خلاصه به نظرم اکثر اینا که حالت منافق گونه دارن و ... به نظرم بعضی وقت ها هم میخوان با یه کارهایی خودشونو پای بند نشون بدن که فاتحش رو میخونن

خلاصه سینما و صدا سیما دست نااهلش افتاده ,
حرف دوستمون بد نیست
یبار به یکی از همینا گفتن چرا برنامه هاتون اینطوریه و بعضی برنامه های مذهبی زود تموم میشه ولی بعضی از برنامه های جلف اینقد ادامه پیدا میکنه
گفت یکی از ملاک های صدا و سیما مخاطبین اون هستن
ما وقتی یه برنامه طنز میزاریم همون موقع تعداد خیلی زیادی تماس داریم که از برنامه راضین و تشکر میکنن
ولی وقتی یه برنامه مذهبی هست هیچ کی هیچی نمیگه
اینکه اعتراضات گروهی بشه مقدمه خوبیه.فقط باید یطوری وقتی نسبت به برنامه های نامناسب به دوستان اطلاع رسانی بشه تا تماس بگیرن و اعتراضشون رو بگن و همچنین تقدیر از برنامه ای خوبشونو ...
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

تا اینجا به نتایجی رسیدیم !!!

عده ای از دوستان اعتقاد دارن صدا و سیما کارش رو خوب انجام نمیده .
یه سری از دوستان میگن کی گفته صدا و سیما برنامه بد داره ؟؟!!!!!
یه سری از دوستان میگن بر نامه بد داره اما مقصر اینه که فرهنگ سازی نشده !!!!
یه سری از دوستان میگن مقصر کارگردانها و تهیه کنندگان هستن !!!
یه سری از دوستان میگن اگر ایراد داشت ، خود شخص رهبری پیگیری میکرد !!!!!
یه سری از دوستان میگن گیر الکی میدیم و داریم تند روی میکنیم !!!!
یه سری از دوستان میگن خبر گذاریهای غرب از کارهای ما سوء استفاده میکنن !!
یه سری میگن ...

با این حساب تایپیک از بحث خودش خارج میشه ( یعنی شده ) و به نتیجه ای نخواهیم رسید ، ما فکر میکردیم دوستان در جریان کارها و برنامههای صدا و سیما هستن اما ظاهرا عده ای از دوستان فقط عادت دارن غرق در بر نامه ها بشن و از بالا به چیزی نگاه نکنن !!!!
دوستانی که معتقد هستن صدا و سیما مشکلی در کارش نداره این تایپیکها رو مطالعه کنن :

صدا و سیما وکیل خود خوانده مردم اروپا

عملکرد صدا و سیما از نظر شما ( در این مورد به نظر سنجی دقت کنید !!)

با این منوال ما به نتیجه نخواهیم رسید و 2 نغر مخالف کافیه تا تایپیک با تعداد پستهای فراوان به نتیجه نرسه .
اول باید همگی به این نتیجه برسن که صدا و سیما داره اشتباه کار میکنه تا بتونبم نتیجه بگیریم در قبال عملکرد اشتباه چه عکس العملی میتونیم داشته باشیم .

در ضمن حقیر به مدیران و ناظرین تالار انتقاد دارم :
وقتی تایپیکی با مضمون ختم قرآن و دعا خواندن و اعتکاف و ... زده میشه تمام مدیران و ناظرین استقبال میکنن ، اما وقتی تایپیکی با مضمون عملی زده میشه و در اون عمل شخص ملاک قرار میگیره نه مدیری و نه ناظری ، نه شرکت میکنه ، نه راهنمایی میکنه ، نه اظهار نظر میکنه و ...
این بدین معنیه که اول میشینیم دعا میکنیم و اگر جواب نداد خودمون دست به کار میشیم !!!!!

برای من خیلی جالبه که جناب علی 110 میاد و یه تایپیک میزنه که آقا چرا ما داریم کم کاری میکنیم و 5 تا آیه قرآن میاره که ما باید دست به کار بشیم و دعا و راز و نیاز رو بیشتر کنیم و ... میبینی حداعقل 10 صفحه ادامه پیدا میکنه و همه ابراز پشیمونی میکنن و میگن درسته باید کاری کرد ( اینکه چه کاری کرد ، باید بیشتر دعا کرد!! ) . بماند که 10 دقیقه طول میکشه تا تعداد تشکرها رو شمرد !!!!!

حالا یه نفرم میاد و میگه آقا چرا ما داریم کم کاری میکنیم ( البته آیه قرآن نمیاره ) میگه چون دینمون گفته امر به معروف و نهی از منکر باید در مقابل فرهنگ سازی غلط صدا و سیما
( به عنوان مهمترین رکن فرهنگ سازی کشور ) اقدامی بکنیم تا در جنگ نرمی که الان باهاش دست به گریبان شدیم شکست فرهنگی نخوریم و به اعتقاداتمون لطمه نخوره ،

اینجا چون قضیه عمل در مقابل کسی که میبینیم ( و نه خدا ) مطرح شده از 6500 نفر 9 نفر شرکت میکنن که 2 یا 3 نفر هم فقط مخالفت میکنن !!!!!

اگر هر کتابی که میخوندیم رو به 5% گفته هاش عمل میکردیم قطعابه مراتب بالاتری میرسیدیم
(واسه خودم گفتم که عمل نمیکنم !!)
(۲۹/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۹)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

تا اینجا به نتایجی رسیدیم !!!

عده ای از دوستان اعتقاد دارن صدا و سیما کارش رو خوب انجام نمیده .
یه سری از دوستان میگن کی گفته صدا و سیما برنامه بد داره ؟؟!!!!!
یه سری از دوستان میگن بر نامه بد داره اما مقصر اینه که فرهنگ سازی نشده !!!!
یه سری از دوستان میگن مقصر کارگردانها و تهیه کنندگان هستن !!!
یه سری از دوستان میگن اگر ایراد داشت ، خود شخص رهبری پیگیری میکرد !!!!!
یه سری از دوستان میگن گیر الکی میدیم و داریم تند روی میکنیم !!!!
یه سری از دوستان میگن خبر گذاریهای غرب از کارهای ما سوء استفاده میکنن !!
یه سری میگن ...

با این حساب تایپیک از بحث خودش خارج میشه ( یعنی شده ) و به نتیجه ای نخواهیم رسید ، ما فکر میکردیم دوستان در جریان کارها و برنامههای صدا و سیما هستن اما ظاهرا عده ای از دوستان فقط عادت دارن غرق در بر نامه ها بشن و از بالا به چیزی نگاه نکنن !!!!
دوستانی که معتقد هستن صدا و سیما مشکلی در کارش نداره این تایپیکها رو مطالعه کنن :

صدا و سیما وکیل خود خوانده مردم اروپا

عملکرد صدا و سیما از نظر شما ( در این مورد به نظر سنجی دقت کنید !!)

با این منوال ما به نتیجه نخواهیم رسید و 2 نغر مخالف کافیه تا تایپیک با تعداد پستهای فراوان به نتیجه نرسه .
اول باید همگی به این نتیجه برسن که صدا و سیما داره اشتباه کار میکنه تا بتونبم نتیجه بگیریم در قبال عملکرد اشتباه چه عکس العملی میتونیم داشته باشیم .

در ضمن حقیر به مدیران و ناظرین تالار انتقاد دارم :
وقتی تایپیکی با مضمون ختم قرآن و دعا خواندن و اعتکاف و ... زده میشه تمام مدیران و ناظرین استقبال میکنن ، اما وقتی تایپیکی با مضمون عملی زده میشه و در اون عمل شخص ملاک قرار میگیره نه مدیری و نه ناظری ، نه شرکت میکنه ، نه راهنمایی میکنه ، نه اظهار نظر میکنه و ...
این بدین معنیه که اول میشینیم دعا میکنیم و اگر جواب نداد خودمون دست به کار میشیم !!!!!

برای من خیلی جالبه که جناب علی 110 میاد و یه تایپیک میزنه که آقا چرا ما داریم کم کاری میکنیم و 5 تا آیه قرآن میاره که ما باید دست به کار بشیم و دعا و راز و نیاز رو بیشتر کنیم و ... میبینی حداعقل 10 صفحه ادامه پیدا میکنه و همه ابراز پشیمونی میکنن و میگن درسته باید کاری کرد ( اینکه چه کاری کرد ، باید بیشتر دعا کرد!! ) . بماند که 10 دقیقه طول میکشه تا تعداد تشکرها رو شمرد !!!!!

حالا یه نفرم میاد و میگه آقا چرا ما داریم کم کاری میکنیم ( البته آیه قرآن نمیاره ) میگه چون دینمون گفته امر به معروف و نهی از منکر باید در مقابل فرهنگ سازی غلط صدا و سیما
( به عنوان مهمترین رکن فرهنگ سازی کشور ) اقدامی بکنیم تا در جنگ نرمی که الان باهاش دست به گریبان شدیم شکست فرهنگی نخوریم و به اعتقاداتمون لطمه نخوره ،

اینجا چون قضیه عمل در مقابل کسی که میبینیم ( و نه خدا ) مطرح شده از 6500 نفر 9 نفر شرکت میکنن که 2 یا 3 نفر هم فقط مخالفت میکنن !!!!!

اگر هر کتابی که میخوندیم رو به 5% گفته هاش عمل میکردیم قطعابه مراتب بالاتری میرسیدیم
(واسه خودم گفتم که عمل نمیکنم !!)
منم کاملا با شما موافقم
و واقعا از ناظرین انتظار بیشتری میرفت
به نظر من هر برنامه خوب یا بد دیدیم اینجا بذاریم که همه در جریان باشیم
بعد هر کس خواست توی این طرح عملی شرکت کنه ،تماس بگیره
ما چون مطئنیم که کار صدا سیما غلطه و واقعا دست نا اهلان افتاده بر ما یقین حاصل میشه که به کاری که میدونیم درسته عمل کنیم
فعلا با تشکر و انتقاد تلفنی شروع میکنیم
شاید ایده های بهتری هم به ذهنمون رسید
(۲۸/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۴)matin_a4 نوشته است: [ -> ]فقط باید یطوری وقتی نسبت به برنامه های نامناسب به دوستان اطلاع رسانی بشه تا تماس بگیرن و اعتراضشون رو بگن و همچنین تقدیر از برنامه ای خوبشونو ...
بسیار متشکرم، بخصوص از اینکه فرمودید از برنامه‌های خوب تشکر و قدردانی شود، که بنده از این غافل بودم. به نظرم حتی خوب است که در موقع انتقاد یا تشکر، درباره اینکه چطور برنامه بهتر خواهدشد هم نظر بدهیم.

بنده هم فکر می‌کنم اطلاع‌رسانی و بحث در تالار، برای اینکه قسمتهای خوب یا بد برنامه‌ها را بهتر بشناسیم، خوب است. البته همه ما مؤلفه‌های خوب یا بد زیادی را می‌شناسیم. پس اینکه، تماس گرفتن برای انتقاد یا تشکر یا پیشنهاد در مورد یک برنامه، نیاز به اطلاع‌رسانی داشته‌باشد، درست نیست.

دوستان، من خودم خیلی مواقع نزدیک بوده زنگ بزنم، و پشت گوش انداخته‌ام، و الآن از این کار خودم ناراحتم. اما:

اگر به جیب تفکر فرو بری سر خویش / گذشته‌های قضا را ادا توانی کرد

اینها مانند تکالیف دینی دیگر، باید انجام می‌شده‌اند، و قضا شده‌اند، ولی هنوز هم می‌توان ادایشان کرد.

فکر کنم برای اینکه مصرتر بشویم، باید وقتی ایرادی می‌بینیم عصبانیتمان را نخوریم. یا از احتمال نابود شدن خوبی‌ای که در برنامه‌ای وجود دارد، یا درصورت انجام یک پیشنهاد می‌تواند داشته‌باشد، هرگز نگذریم. این حیاتی است، زیرا شکر عقل، استفاده از آن است. یعنی اگر استفاده نکنیم، خداوند از ما می‌گیرد.

بعد، فکر نمی‌کنم که هم‌عقیده کردن مردمی که غافلند، یا راضی کردن عده‌ای که از زیرپا گذاشتن اسلام ککشان هم نمی‌گزد به برپایی آن، کار ساده‌ای باشد. چرا مدیر قحط است؟ چون امثال ما وارد این کارها نشده‌ایم. البته منافع زیادی باید نابود شود، البته دردسر دارد، البته خطر دارد، اما وقتی به این انقلاب پاک نگاه می‌کنم، به آن جنگ سخت نگاه می‌کنم، و می‌بینم نتیجه‌اش در دستان ما افتاده‌است، . . . خدایا یاریمان کن.

هر که دارد هوس کر و بلا بسم الله
به نام خدا
یک سوال برای من پیش اومده و این آخرین پست من در این تاپیکه چون به نظر میرسه بحث اینجا بیفایده میباشد. بعد از این همه تاپیکی که در مورد حجاب و عدم رعایت آن در صدا و سیما و امور فرعی مثل این موضوعات بحث شده و خیلی از دوستان در این موارد تندروی بیش از اندازه (مانند برپایی تظاهرات) هم کرده اند که واقعا جای تعجب دارد در حالیکه صدا و سیما زیر نظر رهبری میباشد، این دوستان به بحثهای خیلی خیلی مهم تری مانند فساد اقتصادی و بیکاری و دین گریزی جوانان و اعتیاد و خیانت و همجنسبازی در کوچه پس کوچه های شهر و خیلی موارد بسیار مهمتر از عدم رعایت بعضی نکات در صدا و سیما، بی اعتنا هستند و حتی یک تاپیک در مورد این موارد پیدا نمیشود. خوب این جای سواله که چرا همش روی این مسئله حجاب یا روی مسئله صدا و سیما که همین الان هم بیننده هاش یک دهم بیننده ماهواره نیستند، مانور داده میشه. دوست گرامی مشکل مملکت ما و مشکل جوانان ما و مشکل دین گریزی مردم ما، اینها نیست اینها نیست اینها نیست. برنامه های صدا وسیما هم ممکن است مشکلاتی داشته باشند که طبیعی هم هست ولی این مشکلات ریز و حتی درشت، نسبت به مشکلات بسیار بسیار بزرگتر این کشور، تاثیر بسیار بسیار اندکی بر دین گریزی و یا احیانا به قول بعضی کاربران ایجاد فساد در بیننده، میگذارند. تندروی نکنید این کار باعث دین گریزی میشود همانطور که شده.
(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] بعد از این همه تاپیکی که در مورد حجاب و عدم رعایت آن در صدا و سیما و امور فرعی مثل این موضوعات بحث شده و خیلی از دوستان در این موارد تندروی بیش از اندازه (مانند برپایی تظاهرات) هم کرده اند که واقعا جای تعجب دارد در حالیکه صدا و سیما زیر نظر رهبری میباشد،
[/b]

دوست عزیز این میشه نگاه تعصبی به قضیه ...

ما میگیم کم کاری از مدیرانه ، شما برای اینکه ما نشینیم بحث رو ادامه بدیم میگید تند روی نکنید صدا و سیما زیر نظر رهبری اداره میشه .!!!
اگر واقعا صدا و سیما مستقیم زیر نظر رهبری اداره میشه باید عرض کنم رهبری دارن تو این زمینه کم کاری میکنن .
اصلا مهم نیست به کی قراره بر بخوره ... مهم اینه تو دین ما گفته اگر دیدید کسی بنیانهای دینی رو زیر سوال برد و شما متوجه شدید و برخورد نکردید مسئولید .
شما اسمش رو بزار رهبر یا هر کس دیگه ای ....[تصویر: dodgy.gif]

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] این دوستان به بحثهای خیلی خیلی مهم تری مانند فساد اقتصادی و بیکاری و دین گریزی جوانان و اعتیاد و خیانت و همجنسبازی در کوچه پس کوچه های شهر و خیلی موارد بسیار مهمتر از عدم رعایت بعضی نکات در صدا و سیما، بی اعتنا هستند و حتی یک تاپیک در مورد این موارد پیدا نمیشود.

علاوه بر اینکه باید متذکر بشم رسانه ما در مورد تک تک این مواردی که گفتید کم کاری کرده باید خدمتتون عرض کنم:

مامورد در هر کدوم از اینایی که شما گفتید اگر بخواییم بحث کنیم بیشتر کم کاری ارگانهای دولتی (به دلیل در دست داشتن قدرت مادی و اجتماعی و ...) زیر سوال میره تا ارگانهای مردمی .
احتمالا اون موقع هم شما میگید چرا به سیستم اقتصادی کشور یا سیستم مدیریتی در مرزهای ما و ... گیر میدید !!!!!

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] خوب این جای سواله که چرا همش روی این مسئله حجاب یا روی مسئله صدا و سیما که همین الان هم بیننده هاش یک دهم بیننده ماهواره نیستند، مانور داده میشه.

امیدوارم فردا نگید توطئه جدید فراماسونها و انجمنهای مخفی و یا یهوده !!!!!

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] دوست گرامی مشکل مملکت ما و مشکل جوانان ما و مشکل دین گریزی مردم ما، اینها نیست اینها نیست اینها نیست.

دوست عزیز ما با توجه به عملکرد طولانی صدا و سیما و با ذکر دلیل به این نتیجه رسیدیم که میتونه یکی از مهمترین دلایل دین گریزی مردم ما عملکرد صدا و سیما باشه .
اینکه شما شما متوجه اشتباهات نمیشید دلیل بر نبود هیچ اشتباهی نیست .
شما با چه دلیل و مدرکی میگید : اینها نیست ، اینها نیست ، اینها نیست ؟؟

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] برنامه های صدا وسیما هم ممکن است مشکلاتی داشته باشند که طبیعی هم هست

بخشید میشه بیشتر باز کنید که این مشکل که سالها ادامه پیدا میکنه بر چه اساسی طبیعی میشه ؟؟!!!

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ] این مشکلات ریز و حتی درشت، نسبت به مشکلات بسیار بسیار بزرگتر این کشور، تاثیر بسیار بسیار اندکی بر دین گریزی و یا احیانا به قول بعضی کاربران ایجاد فساد در بیننده، میگذارند. تندروی نکنید این کار باعث دین گریزی میشود همانطور که شده.

بسیار خب .
اگر منظور از مشکلات بزرگتر کشور ، مشکلاتی بود که پیشتر گفتید که جوابتون رو عرض کردم و اگر مشکلات دیگه ای منظورتونه لطفا ما رو هم متوجه کنید که چه مشکلی بزرکتر از مشکل فرهنگی ؟؟؟
شماکه میگید ما داریم تند روی میگنیم :
اگر ما به هر مسئول و ارگانی نقد داشته باشیم این حرف رو میزنید یا فقط با صدا و سیما ؟
قطعا مورد بعدی حقیر نقد سیستم آموزشی کشور با عقاید داروینی و سکولاریسم و مارکسیسته .

آیا این هم ایراد داره ؟؟؟؟

یا پیوسته تر پیش را بنگریم یا بشکسته تر خویش را .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر شما اقای عدالت

چون میخوایم تماس بگیریم بگیم فلان برنامه تون خلاف اسلامه ما تند رو هستیم؟؟
شما ارسال ها رو یکی در میون میخونید؟
نامه اقای بهرام پور رو خوندید؟؟
من هر چند تا ارسال باید هی اینو بنویسم
یکی از بچه پیشنهاد راهپیمایی داد و قرار شد رو تبعاتش بحث شه الان به این نتیجه رسیدیم که هر کس خودش تماس بگیره،تشکر یا انتقاد کنه
موضوع اینه که این تکلیف شرعی ماست و به قول دوستمون اقای درست پسند تکلیفمون قضا هم شده
جوانان ما رو با رسانه غربی سحر کردند و ما با اژدهای موسی برشون میگردنیم
مشکل جوانان ما دقیقا اعتقاد نداشتن به اسلامه و بعضا عمل نکردن مسئولین به اسلام
قرار نیست اینجا شما رو توجیه کنیم
کاری که فکر میکنیم درسته رو انجام میدیم با نهایت توان و قدرت
(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ]یک سوال برای من پیش اومده و این آخرین پست من در این تاپیکه چون به نظر میرسه بحث اینجا بیفایده میباشد.
نه عزیز دلم، هیچ بحثی که برای رسیدن به حقیقت انجام بشود بی‌فایده نیست.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ]و خیلی از دوستان در این موارد تندروی بیش از اندازه (مانند برپایی تظاهرات) هم کرده اند که واقعا جای تعجب دارد
آقا، آن تظاهراتی که شما فکر می‌کنید، این تظاهرات نیست. آنقدر تظاهراتهای خوب و مثبت وجود دارند، که بیا و ببین.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ]در حالیکه صدا و سیما زیر نظر رهبری میباشد
یعنی شما می‌گویید کارهای صدا و سیما مطابق قرآن است، یا پناه بر خدا، می‌گویید رهبری مخالف قرآن می‌خواهند؟

بلکه نه کارهای صدا و سیما مطابق اسلام است، نه رهبری مخالف قرآن می‌خواهند. ما موظفیم همه‌چیز را بسنجیم و ببینیم که اسلامی هست یا نه، زیرا امام خمینی(رحمة الله علیه) فرمودند(نقل به مضمون): "مردم با من نیستند، مردم با اسلامند. اگر خود من فردا چیزی برخلاف اسلام بگویم همین مردم برعلیه من می‌شوند." یعنی مردم باید کار همه حتی رهبر خود را با اسلام بسنجند، و همه باید برعلیه چیزی که خلاف اسلام است باشند.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۳۳)soshiant نوشته است: [ -> ]. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مهم اینه تو دین ما گفته اگر دیدید کسی بنیانهای دینی رو زیر سوال برد و شما متوجه شدید و برخورد نکردید مسئولید .
[b]. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
دوست عزیزم، این حرف شما بسیار زیباست، و بسیار عالیست، ولی یک خط بالا و یک خط پایینش برای همراهی این نظر نیکو، مناسب نیست. من از پستهای قبلی شما می‌دانم که منظور بد ندارید، اما شما نیز، برای رضای پروردگار، حسن نیتتان در کلامتان آشکار باشد. لطفاً منظور نیکوی خود را با عباراتی نیکوتر بیان کنید.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ]این دوستان به بحثهای خیلی خیلی مهم تری مانند . . . . دوست گرامی مشکل مملکت ما و مشکل جوانان ما و مشکل دین گریزی مردم ما، اینها نیست اینها نیست اینها نیست.
[/b]
دوستان هم خدمتتان فرمودند. مشکل توسط صدا و سیما دامن زده‌می‌شود. بدترین چیز در صدا و سیما، نگاه دنیایی است. اکثر فیلمهای جوان‌پسند، بشدت جهان‌بینی دنیانگر دارند. یعنی تمام اتفاقات، وابسته به اقدام فیزیکی‌ای است که شخصیتهای یک داستان انجام می‌دهند، و هیچ اشاره‌ای به دید اسلامی نمی‌شود. دید اسلامی یعنی ما باید کاری که به نظرمان درست است را بکنیم، و بعد بر خداوند توکل کنیم و بگوییم "لاحول و لا قوة الا بالله" (هیچ تغییر حال، و هیچ نیرویی بجز به خداوند نیست) و باقی قضایا هرچه خواهد بود، آن چیزی است که خداوند برای ما خواسته‌است(استفاده‌ای که در گذشته از ضرب المثل "هر چه پیش آید خوش آید" می‌شده‌است هم در همین جا بوده‌است).

وقتی نگاه دنیایی رواج داشته‌باشد، آن موقع است که خیلی‌ها برای حل مشکلشان، از بانک وام ربایی می‌گیرند، یا از ترس فقیر شدنشان، پولشان را بصورت ربا به بانک می‌دهند. در صورت رواج است، که عده‌ی کسانی که آخرت را فراموش می‌کنند زیاد می‌شود، و بعد، زیبایی ظاهری و لذت زودگذر را انتخاب می‌کنند.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۹:۵۴)عدالت نوشته است: [ -> ]تندروی نکنید این کار باعث دین گریزی میشود همانطور که شده.
Exclamation اصلاً مگر اینطور که ما می‌گوییم بوده‌است، که دین‌گریزی موجود را از اثرات آن می‌دانید؟؟!!

(۳۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۳۳)nina نوشته است: [ -> ]قرار نیست اینجا شما رو توجیه کنیم
کاری که فکر میکنیم درسته رو انجام میدیم با نهایت توان و قدرت
اگر منظور شما اینست که "حقانیت ما وابسته به قانع شدن ایشان نیست" درست است، اما اینطور که شما نوشتید ممکن است برداشت شود که "از تلاش برای توجیه کردن ایشان بدمان می‌آید" که مسلماً درست نیست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع