تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاسور ، شطرنج ، تخته نرد ....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
دوست من الت قمار هست قبول ولی شما خودت به نیت قمار استفاده میکنید ؟
اگر قرار به سخت گیری در این حد باشه من اسمی بهتر از افراط نمیدونم.چاقو هم ابزار قتله نباید استفاده بشه ؟
دقیقا همین موضوع درباره ی موسیقی هم هست.چند مرجع اعلام کردن موسیقی حرامه ؟اما درستش موسیقی که باعث خارج شدن شخص از حالت عادی بشه حرامه و همه موسیقی حرام نیست.
اگر حرف بنده رو قبول ندارید سخنرانی آقای رافعی رو ببینید درباره ی موسیقی شاید ایشون رو قبول کنید چون در برابر ایشون هیچ نیستیم.
سلام
شما مثال خوبی زدید،اما خوب ازش استفاده نکردید.درسته که چاقو سلاحه ، اما چاقوی آشپزخانه آلت قتل نیست،بلکه معمولا چاقوهای خاصی برای دعوا استفاده میشه.اگر دقت کرده باشید جدیدا خرید و فروش این نوع چاقو ها (مثل چاقو های ضامن دار) ، هم ممنوع شده،چون ساخته شدند برای آدم کشی.یا مثلا شمشر کاتانای ژاپنی ، ساخته شده برای قطع کردن عضو!خوب معلومه اگر کسی شما رو تو خیابون با کاتانا ببینه دستگیرتون می کنه.شطرنج و نرد و پاستور هم همین طور ، اصلا ساخته شدند برای قمار ، یا اگر هم ساخته نشدند برای قمار ، در طول تاریخ برای قمار استفاده می شدند (مثل نانچاکو که مال خارکنی بوده ، الآن شده سلاح!) و اصلا ماهیت قمار پیدا کردند.
اصلا یک سوالی! اگر فردا رئیس جمهور بیاد و دائما از نشان دست شیطان استفاده کنه ، خود شما بهش خورده نمی گیرین؟فردا همه نمی گن یا فراماسونر هست ، یا پرته از مسئله؟ مگه دست شیطان چیه؟دستش که مال خودمونه ، سه تا انگشتش بسته است،پس مشکل کجا است؟مشکل این هست که این شده از شعائر کفر ، پس استفاده ازش اشکال داره ، چون روح شیطانی در انسان ایجاد می کنه (در صورت استفاده آگاهانه ) ، چون باعث شباهت به دشمنان خدا می شه و ... . یا لباس مخصوص زن ، اگر مرد بپوشه حرامه ، حالا اشکال کجا است؟ چون شباهت پیدا میشه به زن ، چون به مردانگی مرد توهین می شه (نه این که بگم زنانگی بده ، زنانگی برای زن ها خوبه ، مردانگی برای مردها) ،چون باعث القای احساسات شیطانی در انسان ها میشه.
پس قضیه شعائر دینی و غیر دینی رو پیگیری کنید و بخونید ، اگر شطرنج جزو شعائر قمار هست ، آلت قمار هست ، پس استفاده اش حرام می شه ، چون شباهت به قماربازها رو ایجاد میکنه، چون روحی شیطانی به انسان وارد می کنه . در ضمن شطرنج به کنار ، همین منچ هم اگر بشه آلت قمار میشه حرام ، چون باز هم روحی شیطانی پیدا می کنه.
اما برعکسش ، اگر من برم حج دور چهار تا سنگ بی روح بگردم ، گناهام می ریزه و خیلی خوبی های دیگه نصیبم می شه ،چون شعائر دینی رو رعایت کردم ، یا همین نماز ، چند تا خم و راست شدنه با لقلقه زبان ، پس چرا فایده داره ؟ چون جزو شعائر دین هست ، چون روحی الهی پیدا کرده.
نقل قول:پس قضیه شعائر دینی و غیر دینی رو پیگیری کنید و بخونید ، اگر شطرنج جزو شعائر قمار هست ، آلت قمار هست ، پس استفاده اش حرام می شه ، چون شباهت به قماربازها رو ایجاد میکنه، چون روحی شیطانی به انسان وارد می کنه . در ضمن شطرنج به کنار ، همین منچ هم اگر بشه آلت قمار میشه حرام ، چون باز هم روحی شیطانی پیدا می کنه.
اما برعکسش ، اگر من برم حج دور چهار تا سنگ بی روح بگردم ، گناهام می ریزه و خیلی خوبی های دیگه نصیبم می شه ،چون شعائر دینی رو رعایت کردم ، یا همین نماز ، چند تا خم و راست شدنه با لقلقه زبان ، پس چرا فایده داره ؟ چون جزو شعائر دین هست ، چون روحی الهی پیدا کرده.

دیدگاه تون در مورد اینکه دور چهار تا سنگ و خم و راست شدن تو نماز و روح الهی پیدا کردن کمی دیدگاه انرژی که تو مستند ظهور هم دیدیم رو القا میکنه.

ساز و کاری که در مورد نماز و کعبه گفتین به این دیدگاه نزدیکه اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایین.

نقل قول:حالا سوالی که من از شما دارم اینه که این تایم به ظاهر مفیدی که به جای غیبت به بازی اختصاص میدید رو چرا صرف یک بازی دیگه نمی کنید؟ (این سوالو دارم از خودم هم می پرسما!)
اخه اینهمه وسیله بازی!
چرا چسبیدیم به این دو سه تا آلت قمار؟
دلیلش اینه : (البته نظر منه)
شیطان ماموره که اعمال ناپسند رو زیبا و جذاب نشون بده

درسته ولی این مثل این میمونه که شهوت مون گل کرده خوب از کجا زن شرعی پیدا کنیم تا ارضا بشیم.....میگی بازی های دیگه خوب ساعت 8 شب برا من دانشجو از کجا سالن ورزشی گیر میاد که بریم فوتسال و .... بازی کنیم یا مثلا هر روز هم که نمیشه رفت باشگاه ورزشی چون توان مالیشو نداریم یا مثلا بازی کامپیوتری مثل فوتبال رو هر روز که نمیشه بازی کرد تکراری میشه و در ضمن پاسور هم همیشه بازی نمی کنیم.

اگه مراجع میگن تخته رو بشکنین و ورق ها رو بسوزونین اونو.قت باید لپ تاپ و کامپیوتر رو هم بسوزونیم چون میگن بازی کامپیوتریش هم حرامه.

تنها اینا نیستن بیلیارد هم بازی کامپیوتریش حرامه.
تنها اینا نیستن بیلیارد هم بازی کامپیوتریش حرامه.

مگه بیلیارد هم حرامه؟؟؟؟؟؟!!!!

من برا اولین باره که اینو میشنوم.....کی گفته؟؟؟

[/font]HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh[font=B Homa]
نقل قول:تنها اینا نیستن بیلیارد هم بازی کامپیوتریش حرامه.

حالا کجاشو دیدیBig Grin

اره حرامه یه سرچ بکن خودت میفهمی به استفتائات هم مراجعه کن می بینی
سلام آقا سید ، ما رو هم دعا کن برادر.
والا من فکر می کنم این قضیه مصداق بارز "الانسان حریص علی ما منع" باشه ، یعنی چون می گن شطرنج حرامه یا ممکنه حرام باشه آدم هی یکجوریش میشه بره سمتش.
مثلا من راهنمایی که بودم دوستام توی میز ما و پشت سری بازی می کردند،بعد من هم بهشون تذکر می دادم ، اما گوش نمی کردند ، خودم خیلی دوست داشتم بازی کنم و حسرت می خوردم وقتی بازی کردنشون رو می دیدم ، اما خوب با این که به سن تکلیف نرسیده بودم باز مقاومت کردم (حالا نه این که ما گناه نمی کنیم ها!) .البته زمان دانشگاه چون مرجعم آقای فاضل بودند و ایشون بازی با کامپیوتر رو بدون مشکل می دونستند ، به فتوای ایشون بازی می کردم ، اما خوب الآن نه دیگه آقای سیستانی فرقی نمی گذارند.
می دونی دوست من ، یک راهش جایگزین کردن شطرنج با بازی های مشابهه.باور کنید بابا این مخترع شطرنج بهش وحی نشده که بهترین بازی رو بسازه ، به خاطر الهامات شیطانی هست که شطرنج این همه جا افتاده.حالا هم میشه بازیهای جدید و بهتری از شطرنج ساخت ، هم می شه از بازی های موجود استفاده کرد.ماشاء الله الآن همه گوشی ها بازی دارند که آدم رو محو خودش کنه.
راستی گفتید برای القاء روح و ... ،من دقیق نمی دونم مستند ظهور چی می گه ، اما اعتقاد دارم ومی دونم که اعتقادم هم زیاد با دین فرق نمی کنه ، و این اینه که هر چیزی در عالم تحت تاثیر مسائلی دارای ماهیت مثبت یا منفی میشه ، و بعد هر کس اون کار رو انجام بده ، یا از اون چیز استفاده کنه ، اون ماهیت بهش منتقل میشه.مثلا در روایات داریم دعا در خانه ای که در اون موسیقی گوش داده شده اگر اشتباه نکنم تا چهل روز نمی ره بالا! خوب این نشون می ده تاثیراتی هست که باید بهش بها داد.
یا مثلا حاج آقای زرین می فرمودند قاونینی در پشت پرده هست که در هیچ کتاب قانونی نیست ، اگر بهش عمل کنی خدا بهت خیر در دنیا یا در آخرت (یا هردو میده) ، که نفهمی از کجا بهت داده.
(۳۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۸)seyed نوشته است: [ -> ]
نقل قول:تنها اینا نیستن بیلیارد هم بازی کامپیوتریش حرامه.

حالا کجاشو دیدیBig Grin

اره حرامه یه سرچ بکن خودت میفهمی به استفتائات هم مراجعه کن می بینی

بله بیلیارد هم جزو بازی های حرامه

ولی شلوغش نکنید دیگه بازی های کامپیوتری حرام نیستن، (البته بجز بعضی بازیای معلوم الحال و اونایی که واقعیشونم حرامه چه برسه به مجازی.مثل همین پاسور یا بیلیارد)

بله برادر من دین داری واقعی یه کوچولو هم سختی داره...هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.مشکل ماها اینه که نمی خوایم کمترین سختی به خودمون بدیم
دین رو به سلیقه خودمون تعبیر و تفسیر می کنیم و هرچیزیشو خواستیم قبول میکنیم و هرچیزیشو دوست نداشتیم رد می کنیم...
اسم خودمونم مسلمون میذاریم

درصورتیکه :

نقل قول:آیا به بعضی از دستورات کتاب آسمانی ایمان می‌آورید، و به بعضی کافر می‌شوید؟! برای کسی از شما که این عمل (تبعیض در میان احکام و قوانین الهی) را انجام دهد، جز رسوایی در این جهان، چیزی نخواهد بود، و روز رستاخیز به شدیدترین عذابها گرفتار می‌شوند. و خداوند از آنچه انجام می‌دهید غافل نیست.
آیه 85

اینها همان کسانند که آخرت را به زندگی دنیا فروخته‌اند؛ از این رو عذاب آنها تخفیف داده نمی‌شود؛ و کسی آنها را یاری نخواهد کرد. آیه 86

سوره بقره

این بازیا حرامه و کسی هم از انجام ندادنشون نمرده!!!
من هم ازین به بعد اگر تو جمعی ببینم دارن بازی می کنن (با اینکه تو اطرافیانم خیلی رواج داره این کار) میرم یه گوشه تنهایی یه کار دیگه انجام می دم
قران می خونم (تف به ریا!!)
دو رکعت نماز قضا می خونم
یا می شینم کتاب می خونم
چمی دونم
فقط مطمئنم قرار نیست جونم در بیاد از بازی نکردن!!!! (اگر حرف مرجعم درست باشه و بازی با این وسایل حرام ، که هیچ.اون دنیا هم چشممون با قیچی خارج نمی کنن که چرا بازی حرام کردی...اما اگر حرف مرجع غلط باشه و حرام نباشه هم چیزی رو از دست ندادم چون وقتم به بطالت نگذشته، 4 تا فحش هم کمتر میدیم و میشنویم به امید خدا)

فکر کنم دیگه بیش از حد نیاز صحبت شده در این تاپیک ازینجا به بعد هم پست های همه مخالفین رو ارجاع می دم به همین پست که دیگه حوصله بحث بی مورد ندارم....

یا حق
هنوز من بر این باورم که قمار حرام است و ابزار قمار اگر به نیت قمار استفاده نشود حرام نیست.شما سختگیری و افراط خود را دین داری واقعی بنامید
(۳۱/خرداد/۹۱ ۰:۲۴)alitalebi نوشته است: [ -> ]هنوز من بر این باورم که قمار حرام است و ابزار قمار اگر به نیت قمار استفاده نشود حرام نیست.شما سختگیری و افراط خود را دین داری واقعی بنامید

سلام
علی آقا فکر می کنم شما در یکی از این موارد باید به یقین نرسیده باشید:
1- این که مرجعیت نماینده قانونی خدا هستند و امرشون واجب الاطاعة
2-این که ما فقط باید عقلمون رو در حوزه تخصص خودمون استفاده کنیم.
3-این که بررسی حرمت استفاده از این آلات بر عهده مرجع تقلید هست.

(۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۵۹)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]ولی شلوغش نکنید دیگه بازی های کامپیوتری حرام نیستن، (البته بجز بعضی بازیای معلوم الحال و اونایی که واقعیشونم حرامه چه برسه به مجازی.مثل همین پاسور یا بیلیارد)
سلام
بنده نظر آیت الله سیستانی رو جویا شدم ، ایشون شطرنج بازی کردن با کامپیوتر (رایانه!) رو هم مشکل دار می دونستند.
دقیقا با شما موافقم.
همانطور که دیدید نظرات مراجع هم متفاوت است عده ای کامل حرام میدانند و عده ای هم در صورت استفاده به عنوان قمار نباشد مجاز میدانند.
من نتیجه ای که میگیرم این است که به خودی خود حرام نیست بلکه نیت استفاده است که حرام و غیر حرام بودن را مشخص میکند. این قدرت انتخاب فرد رو میرسونه.مرجع نظر خودش رو میده و انتخاب رو به فرد واگذار میکنه.من این رو قبول دارم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع