تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علائم مشکوک شبکه های صدا و سیما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۵/آذر/۸۹ ۲۰:۲۸)سلمان نوشته است: [ -> ]
(۵/آذر/۸۹ ۲۰:۰۰)-را- نوشته است: [ -> ]این نمادی که شما میگی ابلیسک و که دیدم یاد جبل الرحمه افتادم

خیلی ممنون از اشاره ای که داشتید. من از وجود این ابلیسک در این مکان اطلاعی نداشتم، مثل اینکه سند تاریخی نداره و بعدا ساخته شده است. لطف کنید اگر اطلاعات بیشتری دارید ارائه کنید.

جای تاسفه که حجاج تا چند سال پیش ابلیسک رو سنگ می زدن اما الان تقدیسش می کنن و می بوسن و حاجت میخوان. ایکاش آگاه سازی میشد برای مسلمونها که اینکارو نمی کردند. ایکاش می دونستند این چیزی که اینقدر دوستش دارن همون نماد شیطانه که تا چند سال پیش بهش سنگ می زدن.

شیطان دیروز:

[تصویر: Obelisk_Mecca1.jpg]

دوست امروز:

[تصویر: arafat.jpg]

[تصویر: haj%20obelisk.jpg]

زیر عکس آخر نوشته:

though the pillar itself has no religious significance, it has turned dark at the base from touched so many times
سلام
کمی در اینترنت چرخ زدم و عکسهای زیر رو پیدا کردم

[تصویر: 8de325cb07b741139c24.jpg]
[تصویر: c0d80698b4254f47b224.jpg]
[تصویر: 544c9c53a2f240e6b9be.jpg]
[تصویر: ebba1fbc2e204ee69feb.jpg]
[تصویر: b292ac47737c4b3189f2.jpg]

تصاویر بیشتر

ایا این واقعا ابلیسک هست و ایا از ابتدا در اینجا چنین بنایی وجود داشته است؟
از دوستان خواهشا اگر کسی اطلاعی دارد بگوید چون من برای اولین بار است که شنیدم در بالای کوه چنین بنایی وجود دارد در ضمن بالا رفتن از کوه در روز عرفات کراهت دارد و امری ناپسندیده است پس چرا مسلمانان از کوه بالا میروند[/php]
در یه وبلاگ، از زبان یکی از حجاج نوشته بود:

نقل قول:در دو جا هم محو سیاست شیطانی وهابیت و فراماسونری و در عین حال بلاهت آنها شدم. یکی با دیدن نماد آبلیسک در صحرای عرفات بر روی جبل الرحمه (جایی که امام حسین علیه السلام بر دامنه آن ایستاد و دعای عرفات را زمزمه کرد) و جمعیت اطراف آن. البته خوشبختانه روحانی بسیار عزیز کاروان ما اشاره کرد که این بنا هیچ سندیت تاریخی ندارد و حتی رفتن به بالای آن کراهت دارد و فقط دعا کردن بر دامنه آن سفارش شده است.

نکته اینکه امام حسین علیه السلام پای این کوه دعا خوندند نه بالای اون.
این ابلیسک قطعا توطئه جدید حزب شیطان هست چون اگر تاریخی بود با ابلیسک در رمی جمرات تضاد پیدا میکرد. یکجا لعن و سنگ زدن و جای دگر تقدیس؟
بالا رفتن از کوه هم کراهت داره چه برسه به اینکه اون نماد... هم تقدیس و تکریم هم بشه.
به نظر من آرم هایی که چشم دارند مثل شبکه یک به معنای ماسونی نیست و می تونه معنای نگاه رو داشته باشه.

به هر حال من میگم آدم تو هر چیزی تعصبی کار کنه بده.
عزیزان،جبل ارحمه، ابلیسک نیست! فقط شبیه به اونه. میتونین تو 360 بگردین و ببینین
من با چشم خودم دیدم.
(۱۴/آذر/۸۹ ۱۶:۰۱)ANTi666 نوشته است: [ -> ]عزیزان،جبل ارحمه، ابلیسک نیست! فقط شبیه به اونه. میتونین تو 360 بگردین و ببینین
من با چشم خودم دیدم.

سلام
میتونید بگید چرا شبیه ابلیسک ساختن چرا شبیه یک نماد توحیدی نساختن مثل کعبه یا مسجد یا مناره

این 360 چیه دیگه

لطفا دلیلی منطقی و قانع کننده بیاورید که این ابلیسک نیست اگه اینطوره اون ابلیسک توی واتیکانم شبیه ابلیسکه چون قسمت بالاش بجای حرم یک صلیبه
سلام به همه.
میخواستم توجهتون رو به آرم 2 تا از شبکه های صدا و سیما جلب کنم. البته روی یکیش بحث بیشتره. آرم 2شبکه که در تصویر زیر میبینین:

[تصویر: i544219_irib.gif]

همونطور که میبینید این 2 شبکه آرمی شبیه چشم دارند. به آرم شبکه 1 بیشتر دقت کنید.... بله درسته. هم چشم و هم نوک هرم. این اتفاقی است؟! آن هم در شبکه ملی ایران؟!

حالا بیایید با دقت بیشتری آرم شبکه 1 را ببینیم ...... نگاه کنید ..... در جایی که دایره قرمز کشیده ام....... درست است یک انحنا ، شک نکردید که چشم است؟ حالا میدانید اگر این انحنا را با چشمان خود تطابق دهید به این نتیجه میرسید که این یک چشم چپ در بالای هرم است؟!

[تصویر: i544222_irib2.gif]
سلام
خیلی ممنون از مطالبتون..ولی قبلا در این مورد بحث شده:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-183.html
اتفاقا من چند وقت پیش یک مقاله در این مورد خوندم که کاملا این مطلب رو رد کرده بود..
دلیلش کاملا منطقی بود..
تو اون مقاله گفته بود که تلویزیون یک رسانه بصری است و طبیعتا با چشم بیننده در ارتباط است..
پس اگر آرم یا شکل شبکه ها یا برنامه ها شبیه چشم باشد نشان از همین ارتباط است..
من درمورد آرم شبکه خبر شک دارم..آیا علامت کوچک گوشه سمت چپ را دیده اید..آرم شبکه خبر است که هر چند ثانیه یک بار یک مثلث متحرک از پشت آن عبور میکند..
آرم بعضی از بانکها و اکثر موسسه های مالی و اعتباری از روی آرم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گرفته شده.
[تصویر: bank_markazi.jpg]

آرم بانک مرکزی هم نشان دو مربع روی هم یا بهتره بگیم یک ستاره 8 پر هست که نماد کشورهای اسلامی است.
دایره وسط اون هم یک سکه را نشان می ده.
در واقع نماد بانک داری اسلامی است.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع