شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۶/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۵)butterfly نوشته است: [ -> ]سلام،رشته ای که من توش درس خوندم گرافیکه،همیشه از همون دوم هنرستان به ما تو کتابا یاد دادن چشم یعنی نماد بیداری،دیدن،فکر کردن،آگاهی..حتی اون نماد چشمی که تو اهرام ثلاثه به کار رفته رو توی کتاب مبانی هنر های تجسمی دوممون نماد دیدن و تفکر برای ما معنی کردن اگه اینطوریه پس باید آموزش و پرورش رو هم زیر سوال ببریم..
یکی به من بگه چی درسته چی غلط؟!!! ما گرافیستا که داریم طراحی میکنیم باید به چه چیزایی توجه داشته باشیم که هر کسی از بغل کارمون رد میشه یه تحلیل سیاسیه شرور ازش نکنه؟!!!البته اینم بگم من طرفداری نمیکنم خودمم شک دارم نسبت به اون آرما ولی واقعا آدم می مونه چی درسته چی غلط
من واقعا گیج شدم:s
خداییش درسته....من تا حالا در مورد مسائل مذهبی سهل انگاری های زیادی از آموزش پرورش دیدم.....به هر حال آدم در اینجور موارد خییییییییلی گیج میشه...به خصوص وقتی حقیقت در حاله ای از ابهام باشه.....حتی الان من به تاریخ هم شک کردم تا بشه تشخیص داد طرح اسلیمی رو از غیر اون
اگر در رابطه با آرمهای شرکتها و سایتها بحث بشه فکر کنم جالب باشه .
مثلا" سایت لوگوی آدرس بار سایت
http://www.asandownload.com شبیه به گونیا و پرگاره .
اگه بشه ریشه و منبع تغزیه سایتها و بشه پیدا کرد خیلی خوبه !
آیا دوستان به آرمهای شبکه های استانی دقت کرده اند ؟ چه وجه مشترکی بین همه آنها میبینید؟ وجود دایره توپر که تداعی کننده چشم میباشد چه معنی دارد؟
دوستان زحمت بکشن بیان در باره آرمهای بانکهای ایران تبادل نظر بکنیم .
در آرم های صدا و سیما ددایره نماد چشم است و هیچ مشکلی ندارد زیرا اسمش روشه "صدا و سیما" هم صدا داره هم تصویر که ما اون تصویر رو با چشممون میبینیم . و در آرم بانکها اون داره نماد سکه است و سکه مظهر پول و حصار دور این سکه به معنی محافظت از پوله
بچه ها خواهش میکنم التماس میکنم با نگاه منفی به همه چیز ننگرید اول تحقیق کنید بعد بیاید تو سایت نظرتونو ترویج کنید . اگه هرکی سریال ظهور و دید بیاد اینجا و بشینه آسمون ریسمون ببافه که آره این ماسونه یا فلان علامت ماسونیه که میشه همون حرف های خاله زنکی . اینجا بیداری اندیشه است نه خاله زنک خونه التماس میکنم دقت کنید
مسلمون اونیه که زیرک باشه ...
اگر از ادبیات زیباتری استفاده کنیم بهتره.
دوستان در این مورد بحث طولانی ای با عکس که اولش با خود بنده شروع شده بود شده
ممنون

دوستان در مخاطب قرار دادن اعضای دیگر تالار رعایت ادب را بفرمایید
اگر کاربری به کاربر دیگر توهین کند نظرش حذف خواهد شد
mohamad شما همیشه توی تاپیکهای مختلف با برداشتهای اشتباه از نمادها مخالفت می کردید. اما در مورد آرمهای صدا و سیما فکر کنم اشتباه کردید.
اولین گام من در شناخت فراماسونری مقاله ی ارزشمند فراماسونری دجال آخرالزمان بود. به این بندش توجه کنید:
در این بین بعضی علامت ها هستند که اختصاصاً و عمدتاً ماسونی هستند و تا حدود زیادی می توانند ماسونی بودن افراد و شرکت ها و سازمان های مرتبط با خود را نشان دهند. برای مثال علامت پرگار و گونیای ماسونی (نه پرگار تنها و یا گونیای تنها)، علامت بسیار اختصاصی ماسون ها است. همچنین علامت هرم و چشم (نه هرم تنها یا چشم تنها) نیز یک علامت بسیار اختصاصی برای گروه های ماسونی است.
از سوی دیگر اگر گروهی از علامت های فراوان و متعدد فراماسونری استفاده بکند نیز به احتمال قوی یک گروه ماسونی می باشد. به همین صورت، گروهی که علایم ماسونی را بدون هیچگونه قرینه ی منطقی به کار می برد نیز به احتمال زیاد یک گروه ماسونی است. برای مثال، نماد چشم جهان بین که در لژ ها استفاده می شود نیز یک نماد کاملاً ماسونی می باشد؛ چرا که در لژها هیچ عملیات چشم پزشکی و تصویربرداری انجام نمی شود که بتوان نماد چشم جهان بین را به آن ربط داد.
کار تلویزیونی به مورد دوم یعنی تصویربرداری مربوط می شه و با چشم ما سر و کار داره پس طبیعیه که استانها و شبکه های ملی از چشم استفاده کنند.
ارم شبكه ي اردبيل شايد تفسيرش اين طوري باشه ... به خاطر كوه سبلان اون 3 تا كوه رو گذاستن كه از دور هم همون جوري سه تايي ديده ميشه و اون چشم پاييني هم شايد به خاطر چشمه هاي اب گرم تو سر عين باشه كه نماد مثلا چشمه است البته شايد ... به همه چيز كه نبايد ماسوني نگاه كرد