شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
جناب anti666 لطفا بیا اینی که گفتی توضیح بده اگه دلیل محکمی داری چون من که تو حیرت موندم/حاجی شده حاج زنبور عسل داره دور آبلیسک طواف میکنه

با سلام خدمت دوستان
به نظر من هم این یک سهلنگاری در آرم های شبکه ها است و همه شبکه ها به تقلید از شبکه یک اون رو به اشکال مختلف در آوردن
این سایت اشکالات زیادی دارد و خیلی بیشتر از فیلم های هالیوودی فکر را منحرف ودل را شکاک میکند مخصوصا افرادی که در داخل کشور هستند وبا وجود امکانات خارج از کشور در ایران خدمت رسانی می کنند لطفا دست از این جور بددلیها بردارید

آرم شبکه ها:
شما خیلی تند روی میکنین
نه افراط نه تفریط بلکه مساوات
یه طرفه به قاضی رفتن درست نیست
نباید به خودمون اجازه بدیم به راحتی به همه چیز و همه کس تهمت بزنیم
با کمی دقت به لوگوها متوجه میشین که هرکدوم نماد یه ویرگی بارز در اون منطقه است
سلام.......
بیایید همه دست به دعا برداریم و بگوییم:
اللهم عجل لولیک الفرج
ما نباید انقدر درگیر حاشیه شویم
شاید این هم دسیسه ای از آنها باشد و الا آنها با اینهمه نقشه های حساب شده چرا باید خودشان را انقدر تابلو کنند همانطور که میدانید تلوزیون یکی از صلاح های آنها عله ماست که ما همه آن را در خانه ها داریم
و همانطور که میبینیم فیلم های هالیوودی را به ما نشان میدهند و ...
بهترین کار این است که ما به سوی علم برویم و قدم برای یاری امام زمان کنیم و گول آنها را نخوریم
به نظر من این بحث ها زیاد فایده نداره .
چون اخرش نمیتونیم درست نتیجه گیری کنیم .
همه ارم های شبکه های استانی به نظر من مشتق شده از ارم شبکه 1 هست به اضافه اینکه در طرح ارم های شبکه های استانی نماد بارزی از ان استان گنجانده شده . مثلا آرم شبکه فارس شبیه گل نرگس هست . نرگس شیراز و کازرون در استان ما خیلی معروفه.
حالا اگر کسی قصد تحقیق داره باید در آرم شبکه یک جستجو کنه که آخرش نتیجه ای نداره . و به نظر من هم واقعا این نماد ربطی به فراماسونی نداره
ولی
آرم شبکه خبر به نظر من کاملا عمدی هست و یک سر و رمزی در این کارشان هست . خدا میدونه !!
وجود چشم در لوگوی شبکه های تلویزیونی اصلا غیرعادی و غیر منتظره نیست، به هیچ عنوان...به هر حال اصلی ترین قسمت بدن انسان که با تلویزیون درگیر میشه چشمه...طبیعیه که نماد شبکه های تلویزیون بشه...و احتمال اینکه صدا و سیما تشکیلات ماسونی باشد در حد محاله، اما اینکه ماسونها در طراحی این نشانها دست داشتند اصلا بعید نیست...یه نکته دیگه که یه کم فنی تره اینه که لوگوی همه شبکه های سیما، لوگو تایپه(یعنی نشان شبکه اسم یا شماره شبکه است که به طور منحصر به فردی طراحی شده) اما شبکه1، آموزش و شبکه های استانی مثل آبادان، اردبیل، ساری و شبیه اینها که چشم دارن لوگو هستن(یعنی نماد بصری دارن، بدون هیچ نوشته ای) باقی شبکه های استانی هم یا عدد5 رو نشون میدن یا اسم استانشونو....
به عبارت دیگه لوگو های صدا سیما لوگو تایپند مگر آنهایی که نماد چشم دارند..ضمن اینکه مساله لوگوی شبکه خبر و اون3تا مثلث هم به شدت مشکوکه...خیلی وقته که ذهن منو مشغول کرده!
جناب محمد نوشته اید:
نماد فراماسونری در صدا و سیما
به تازگی با اتفاق جالبی که در این شبکه رخ داده است، دارم مطمئن می شوم که فراماسونری نه تنها در کشور ما بلکه در صدا و سیمای ما نیز نفوذ کرده است.
به گزارش خبرنگار رهوا سید حسین انتظام از فعالان رسانه ای در جدید ترین پست بلاگ خود نوشت : از سال ها قبل، آرم شبکه خبر فکر من رو به خود مشغول کرده بود. چون این آرم یک جورایی شبیه به چشم است و تک چشم نیز یکی از نمادهای فراماسونری می باشد.
ولی همیشه با خودم می گفتم حتما تصادفی است و در صدا و سیمای جمهوری اسلامی در این موارد حسابی مراقبت به عمل می آید.
اگر همین الان تلویزیون خود را روشن کنید و شبکه خبر را بزنید در گوشه پایین و سمت چپ صفحه آرم این شبکه را که بسیار شبیه چشم است مشاهده می کنید. جالب تر از آن اینکه بعد از مدتی سه مثلث که پشت سر یکدیگر قرار دارند و مرتب در حال دور زدن می باشند در یک لحظه، شکلی مانند هرم و چشمی در بالای آن به وجود می آورند.
البته می توان خیلی خوش بین بود و این طور برداشت کرد که آرم شبکه خبر به طور اتفاقی شبیه چشم شده است و به طور اتفاقی تر شکل مثلث که مانند هرم است دور این آرم می چرخد و البته به طور خیلی خیلی اتفاقی تر این مثلث ها تعدادشان سه عدد می باشد (مانند اهرام ثلاثه مصر) !!!....
به رغم این مطلب که خود اذعان کرده اید:
دارم مطمئن می شوم که فراماسونری نه تنها در کشور ما بلکه در صدا و سیمای ما نیز نفوذ کرده است.
بازهم به این صدا و سیما اعتماد می کنید؟
آن دوست عزیزی هم که به سایت وعده صادق لینک داده اند و فرموده اند که جواب سئوال تان را آنجا پیدا کنید، ناخواسته به آرم بانکها هم گریز زده اند. من دیگر بیشتر حرف نمی زنم. می ترسم این مطلب را هم اساساً حذف کنید. خیلی ها این مطالب را می خوانند و نظری نمی دهند ولی خوشحالم که حداقل یک سری سئوالات را در ذهن افراد ایجاد می کنید.
دوستانی که می گویند همه چی آرومه و مثل کبک سرشونو زیر برف کردن بد نیست نگاهی به این عکس بندازن:
![[تصویر: Untitled.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6347978868/Untitled.jpg)
اگر از عدد 22 بگذریم آیا کنار هم قرار گرفتن دو عدد
13و
911می تونه اتفاقی باشه؟لابد می تونه دیگه