تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علائم مشکوک شبکه های صدا و سیما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
خوشبختانه نظر دوستان مساعده که از نماد چشم استفاده میشه و اکثرا هم اینو قبول دارن . حالا هر کسی به اقتضای توان خودش داره در این مورد توجیهاتی میارن .. خوبه اینجوری درسته که نفی نکنیم چیزی رو در مورد اون بیایم بررسی کنیم.
برنامه راز حیات
شبکه یک
زمان پخش: امروز – 25/1/90 – قبل از اخبار ساعت 14

[تصویر: hm8lwvjbmv9cy661576y.jpg]
[تصویر: kk7pzd4l9fx605r4fu.jpg]
هر شبکه ی استانی یک اسمی داره
مثل سبلان یا شبکه ی دنا یا تهران یا خراسان رضوی
جالبترین اسم شبکه ها اسم شبکه ی شهر کرد هستش
که شبکه ی جهان بین نام داره
چون صدا و سيما با چشم سر وكار داره همينBlush[/size]
سلام
شاید معنی این نماد را نمی دانستن چون که %98 افرادی که در پست های مهم خدمت می کند نماد ها نی دانند
(۲۸/فروردین/۹۰ ۱۴:۵۷)nooromahdi نوشته است: [ -> ]شاید معنی این نماد را نمی دانستن ...

این حرف شما درست نیست
چون اولا خود آن افراد که نماد ها را طراحی نمی کند و در ضمن برای چنین کارهای بزرگی از افراد سرشناس و متخصص باید استفاده شود
(در ضمن به نظر من لوگوهای صدا و سیما ربطی هم به این جریان ها ندارد)
نه اصلا صدا و سیما رو وارد این بازی ها نکنید چرا گیر میدید چرا تهمت میزنیم چرا این همه بد بین هستیم چرا به همه چی گیر میدیم؟ بیخال بابا . اصلا این تقسیر چشمای ماست که این نمادها رو میبینیم . اصلا ما باید کور باشیم و چیزی نبینیم اصلا چرا خدا شعور داد تا بفهمیم ؟ تقصیر ماست که این نمادها همشون مورد دار هستند خود سازمان و مسولین بنده خدا ها تقسیری ندارن اصلا 126% اونها اطلاع ندارن نمیفهمن . یه مشت بیسواد جاهل رییس شدن اونجا . اگر هم چیزی شده یه کوچولوی کم ناچیز اونم ایادی دشمنان اومدن یه کاری کردن . آره مسولین بیگناهن تهمت نزنیم . این همه آرم و الگو شبیه چشم که نیستن . هستن ؟ نه نیستن این چشمای ماست که اشتباهی اینها رو اونجوری میبینه که اینجوری نیستن ولی ما میخوایم اونجوری باشن که دلمون میخاد اونجوری باشن در صورتی که اینجوری نیستن ؟ بهتره من به یه اورتوپد برم واسه معاینه چشمام تا در این جا که چیزی نیست همه چی رو چیز ببینم ؟
بسم الله نور
سلام عزیزان
با اینکه جسته و گریخته مطالبی در این سایت راجع به این موضوع قابل مشاهده بود ،اما مفیدتر دیدم که این مبحث خود عنوانی متفاوت داشته باشد.

واسلام من التبع الهدی
سلام
فکر نمیکنم این تصاویر احتیاجی به توضیح داشته باشد فقط عرض کنم که این تصویر آرم زنده شبکه خبر است که در پائین و گوشه سمت چپ صفحه نمایش نشان داده میشود:

عزیزان به لحضه مماس شدن رأس مثلث با آرم دایره شبکه توجه کنند .Huh
مثل اینکه لینک ویدئو فـ یـ ـلـ ـتـ ـر هست! ولی متوجه منظورتون شدم، دقیقاً لحظه ی مماس شدن نماد هرم و تک چشم به تصویر کشیده میشه...
متاسفانه خیلی ها هنوز این واقعیتها رو قبول نمی کنند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع