تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علائم مشکوک شبکه های صدا و سیما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام...شما نباید یه حرف اشتباه رو چند بار تکرار کنید....دور اون چشم در شبکه ی خبر 4 مثلث میچرخه نه 3 تا...حالا پیامک و اینها رو نمیدونم ...برنامه های شبکه ی خبر رو 100 درصد دنبال نکردم اما توی اعلان برنامه هاش چندین برنامه برای معرفی شیطان پرستی و...گذاشته بودن..البته فقط اعلان برنامه بود من برنامه اش رو ندیدم
سلام
من خودم راز آرماگدون، مسند شبكه خبر را دنبال مي كنم حرف هاي استاد رائفي را بيان مي كنند البته كمي خلاصه تر انصافا هم مستند خوبي است.
کاری به شباهت با ابلیسک نیست این کار یک بت رو میکنه چون اصلا سند تاریخی نداره بعدشم شیطان کی گفته من منم؟!
(چرا صدا سیما یه برنامه در رابطه با نماد های فراماسونی پخش نمیکنه)
دوست عزیز شبکه 6 برنامه داره شما بی اطلاعید

(چرا رهبر چیزی نمیگه؟)
من فکر نکنم مسؤلیت رهبر افشا کردن نمادهای فراماسونی باشه یا بیاد و برای شما از فعالیت های اونا بگه

مقام معظم رهبری :
حرف من به دانشجویان این است که مراقب دشمن باشید دشمن را خوب بشناسید مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید دست های پنهان را ببینید 8/7/77

(چرا تا 10 سال پیش حرف از این چیزها نبود)
شاید چون شما تازه تو مسیر افتادین

پیشنهاد من به شما دوست عزیز :حواستو بیشتر جمع کن
یک مورد جالب در رابطه با شبکه چهار محال و بختیاری
همون طور که اکثرا اشاره کردین از بین همه آرم های شبکه استانی تنها سه استان هست که آرمشان مشکوکه
اردبیل - مازندران(طبرستان) - چهار محال بختیاری .
به نظر من آرم شبکه اردبیل نمادی از کوه های معروف این استان هست . آرم طبرستان هم که معلوم نیست الهام گرفته از چه نمادی از استان مازندران است

همه استانها اسم شبکه اشان برگرفته شده از نام استان یا نماد معروفی از استانشان است . مثلا اسم شبکه مازندران طبرستان است . نام طبرستان نام کهن ان خطه است . یا مثلا اسم شبکه کهکیلویه و بویر احمد " دنا " است . دنا نام کوه معروفی است در مرز استان فارس و کهکیلویه

اما حدس بزنید اسم شبکه چهار محال و بختیاری چی هست ؟

"جهان بین "
سلام،رشته ای که من توش درس خوندم گرافیکه،همیشه از همون دوم هنرستان به ما تو کتابا یاد دادن چشم یعنی نماد بیداری،دیدن،فکر کردن،آگاهی..حتی اون نماد چشمی که تو اهرام ثلاثه به کار رفته رو توی کتاب مبانی هنر های تجسمی دوممون نماد دیدن و تفکر برای ما معنی کردن اگه اینطوریه پس باید آموزش و پرورش رو هم زیر سوال ببریم..
یکی به من بگه چی درسته چی غلط؟!!! ما گرافیستا که داریم طراحی میکنیم باید به چه چیزایی توجه داشته باشیم که هر کسی از بغل کارمون رد میشه یه تحلیل سیاسیه شرور ازش نکنه؟!!!البته اینم بگم من طرفداری نمیکنم خودمم شک دارم نسبت به اون آرما ولی واقعا آدم می مونه چی درسته چی غلطHuh
من واقعا گیج شدم:s
به نظرم باید رو به طرح های اسلامی آورد...

چون هم از هویت و هم از مذهب ماست.
قبول دارم طرحهای اسلامی خیلی به درد میخوره ولی همه جا به درد نمیخوره،در ثانی اگه تو طرحای اسلامی و فرهنگیمون بگردیم بعضی موقع ها به یه طرحایی هم برمی خوریم که تو نمادای ماسونها هم هست یه نمونش مثلا بز نر که تو ایران باستان موجودی تقدیس شده بود...
راستی بعضیا راجع به آرم شبکه سیستان و بلوچستان صحبت کردن اون کارو یکی از استادام به اسم آقای یدالله تناور طراحی کرده بود خدایی خیلی استاد ماهی بودن ودر ضمن تعریف میکردن که واسه اون شبکه خیلی آرم زدن تا اینکه یه طرح زدن که توش چشم بوده و خیلی سفارش دهنده خوشش اومده چون حروف سین و ب هم تو لوگو خونده میشد...
خوب این یعنی استاد فراماسون بوده؟بعضی جاها دوستان واقعا خیلی سخت میگیرن!!!!!!!
سلام کاربر گرامی
کسی راجب آرم سیستان حرفی نزد .Dodgy
گفتیم اکثر آرم ها یک نماد بارز از آن منطقه میتونه باشه . یا نماد نگاه و ......
ولی آرم طبرستان و اردبیل و شبکه خبر و چهار محال مشکوکه

راستی اسم شبکه چهارمحال و بختیاری هم "جهان بین هست " که این اسم هیچ ربطی به این استان نداره!!
ولی استاد ما مشکوک نبوداااااااااااااااا...!!!Blush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع