تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: علائم مشکوک شبکه های صدا و سیما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
با سلام
مطلبی که می نویسیم در مورد سینما نیست. ولی ارتباط مستقیمی با اون داره.
تا به حال به آرم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دقت کرده اید.
http://albums.kimag.es/albums/mohamadali...403504.jpg
آرم شبکه دقیقا قسمت پایین این آرم می باشد.
http://albums.kimag.es/albums/mohamadali...460984.gif
مطلب زیر توضیحی است که در سایت شبکه یک در مورد آرم درج شده است.
تعریف
شبکه یک ، شبکه رسمی و ملی سیمای جمهوری اسلامی ایران است که بیشترین میزان پخش آن اختصاص به موضوعات اجتماعی ، اطلاعات عمومی و سیاسی دارد و با رویکردهای اصلی اطلاعاتی و ارشادی برا ی عموم مخاطبین (به ویژه بزرگسالان ) در قالب ساختارهای مختلف برنامه پخش می کند .
تعریف و مشخصات نشان شبکه یک سیما
نشان شبکه یک سیما بخشی از نشان رسمی «سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» است که از سال های 75-1374در پخش شبکه به عنوان علامت یا نماد تصویری شبکه معرفی شد. نشان از دو شکل مربع، در بخش بیرونی و دایره در بخش درونی تشکیل شده است.
مربع: نمادی از چار چوب و تشکیلات بوده و هنگامی که بر یک رأس خود قرار گیرد حالتی پویا پیدا کرده و در اینجا به عنوان «کادر و چار چوبی برای ارائه تصویر» در نظر گرفته می شود.
دایره: در عین حالی که به عنوان نمادی از کرۀ زمین بیانگر نگاهی جهان شمول در رسانۀ ملی است، نمادی از «چشم و دیدن» نیز به شمار می رود. دو شکل در تقابل با یکدیگر از یک ارتباط منطقی برخوردار بوده و هماهنگی خوبی بین فضای تاریک روشن نشانه وجود دارد. جدا از این، کلیت نشان به نوعی تداعی کننده «چشم» به عنوان وسیله ارتباطی مخاطب با رسانه است. این نشان در برگ ها و اوراق اداری سازمانی در وله ها و میان برنامه ها و همچنین به عنوان نشانۀ شبکه در گوشه کادر تلویزیون مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ آرم شبکه رنگ آبی فیروزه ای (سبز ایرانی) است که در کاشیکاری و معماری ایران کاربرد فراوان داشته و از دیدگاه نمادی نیز این رنگ معرف تمدن و فرهنگ اصیل و غنی ایرانی اسلامی است.
با اولین نگاه می توان دید که این آرم نماد چشم در مثلث می باشد. اگر قرار بود نماد کشورهای اسلامی باشد، می بایست، آرم در یک مربع یا دو مربع روی هم قرار میداشت. چندی پیش نیز یک تیزر تبلیغاتی در شبکه یک پخش می شد که فردی را نشان می داد با آرم شبکه یک بروی چشم سمت چپش.
من به دنبال این فکر کمی در اینترنت جستجو کردم و به مطلب زیر برخوردم.

نماد فراماسونری در صدا و سیما
به تازگی با اتفاق جالبی که در این شبکه رخ داده است، دارم مطمئن می شوم که فراماسونری نه تنها در کشور ما بلکه در صدا و سیمای ما نیز نفوذ کرده است.
به گزارش خبرنگار رهوا سید حسین انتظام از فعالان رسانه ای در جدید ترین پست بلاگ خود نوشت : از سال ها قبل، آرم شبکه خبر فکر من رو به خود مشغول کرده بود. چون این آرم یک جورایی شبیه به چشم است و تک چشم نیز یکی از نمادهای فراماسونری می باشد.
ولی همیشه با خودم می گفتم حتما تصادفی است و در صدا و سیمای جمهوری اسلامی در این موارد حسابی مراقبت به عمل می آید.
اگر همین الان تلویزیون خود را روشن کنید و شبکه خبر را بزنید در گوشه پایین و سمت چپ صفحه آرم این شبکه را که بسیار شبیه چشم است مشاهده می کنید. جالب تر از آن اینکه بعد از مدتی سه مثلث که پشت سر یکدیگر قرار دارند و مرتب در حال دور زدن می باشند در یک لحظه، شکلی مانند هرم و چشمی در بالای آن به وجود می آورند.
البته می توان خیلی خوش بین بود و این طور برداشت کرد که آرم شبکه خبر به طور اتفاقی شبیه چشم شده است و به طور اتفاقی تر شکل مثلث که مانند هرم است دور این آرم می چرخد و البته به طور خیلی خیلی اتفاقی تر این مثلث ها تعدادشان سه عدد می باشد (مانند اهرام ثلاثه مصر) !!!....

البته به نظر من در مورد شبکه خبر، این مطلب نمی تواند صادق باشد. ولی توجه شما را به آرم شبکه آموزش جلب می کنم.
http://albums.kimag.es/albums/mohamadali...845718.gif
البته این آرم دیگر تغییر کرده است.

البته مهمتر از شبکه آموزش، شبکه های استانی می باشد.
http://albums.kimag.es/albums/mohamadali...342935.jpg
همانطور که می بینید در بسیاری از آرم ها، نماد فراماسون ها دیده می شود.
من که فکر نمی کنم همه اینها اتفاقی باشد.

برای نمونه آرم شبکه خبر بشکل چشم طراحی شده ، ضمن این که کلمه "خبر" رو هم نشون میده .
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/04.GIF
اما این به خودی خود هیچ مشکلی نداره .

آیا تا به حال به گوشه سمت چپ پایین تصاویر شبکه خبر توجه کردید؟

آرم این شبکه در همین قسمت به نمایش در میاد . ضمن این که هر چند ثانیه چند مثلث از سمت چپ نشان شبکه به سمت بالا حرکت میکنن به سمت بالا و به سمت پایین راست میرن .
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/05.gif
آیا به این نکته توجه کردید که در لحظه ای که راس مثلث بزرگتر به بالاترین نقطه میرسه ، قسمتی از نشان شبکه که به شکل چشم طراحی شده دقیقاً در وسط مثلث قرار میگیره؟

در واقع به این صورت :
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/06.jpg
تصویر دقیق تر :
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/07.gif
اما انیمیشن های شبکه خبر یک مورد دیگه هم دارن!

وقتی خبرهای کوتاه و یا خبر های تصویری پخش میشن ، در لحظه ی تغییر تصویر مربوط به خبر قبلی و پخش تصویر خبر جدید یک تصویر از سمت چپ به راست حرکت میکنه .
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/10.gif
اگردقت کرده باشید این تصویر هم از چند مثلث تشکیل شده . اما این بار از چشم خبری نیست ، بلکه مثلثها توسط خطی که از وسط تصویر میگذرن به دو سمت تقسیم شدن . در واقع تشکیل مثلث با راس جدا دادن .
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/11.gif
تصویر دقیق تر :
http://masonyab.persiangig.com/image/newws/12.gif
در آخر متذکر می شویم که بیان کردن این مطالب همه از روی احتمال است و ما از روی یقین نمی توانیم بگوییم که این شبکه ها ارتباط مستقیمی با فراماسونری دارند و از تمامی دوستان خواهش می کنیم که زود تصمیم نگیرند.
منبع اصلی قسمتی از مطلبی که شما نوشتید کپی شده از ارسال شماره یک در همین تاپیک می باشد.
[تصویر: fylxuvn3rwlvnjjvnu0l.jpg]

چشم مسئولان و ضرغامی روشن !!!
از مدیران میخواهم که اندازه و حجم این عکس را تغییر دهند
سلام
آیا هر مثلثی که هر جا بود نماد فراماسونری است؟
امیدوارم که درگیر افراط و تفریط نشیم.
درست نیست بعدش هم باید اسم برنامه ذکر بشه شاید اشکال مرتبط با برنامه و یا منظور این بوده که یک موضوع رو تکه تکه میکنند و به چالش میکشند.
زود نمیشه نتیجه گیری کرد.بارها گفتم اینا همه خلایق خدا هستند.
موفق باشید
نماد فراماسونري؟؟ Huh
ما كه هرچي نگاه كرديم چيزي دستگيرمان نشد!
به نظر شما چيزي رسيد ، ما را بي نصيب نگذاريد !
هرچي كه گرده كه گردو نيست! هست؟
سلام
به احتمال زیاد طراحان اولیه خودشون ماسون بودن اما پنهان می کردن و چون مردم آشنایی با این مسائل نداشتن خودشون رو توی بدنه دولتهای بعد از انقلاب جا زدن تا بعدا که جوان ها اطلاعات دشمن شناسیشون زیاد میشه ، فکر کنن واقعا کشورشون و انقلابشون رو ماسون ها در اختیار دارند و به نظام اسلامی بدبین بشن
این نکته خیلی مهمیه

چن سال پیش یه تیم در صداسیما گرفتن که عوامل بیگانه بودن!
هنوز هم از این افراد در صداسیما وحود داره
اما نباید هرچیزی رو یه ماسون ها نسبت داد بعضی از این تصاویر معلومه که از سر جهل مسئولین ایجاد شدن وعمدی در کار نبوده
اما به نظر من وقتی این مسائل اینقد الان در کشور و در فضای محازی گسترش پیدا کرده بعیده که واقعا هنوز هم مسئولین این برنامه ها از سر جهل این چیزا از دستشون در بره!
پس اگر اینجوری شما باید درباره ی طراح و یا طراحان اصلی آن تحقیق مناسب انجام دهید.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همسنگران (مهدی یاوران) بنده تازه به جمع دوستان ملحق شدم و این اولین مقاله بنده هستش ، خیلی وقت بود که میخواستم در مورد رسانه و آرم شبکه های سیما مطلبی بزارم که توفیق شد اولیش رو اینجا ارائه بدم که باعث افتخاره، اگر در این مورد انتقاد، پیشنهاد و یا طرحی برای حل این مشکل دارید ارائه کنید . اینم آدرس وبلاگمه= Antizionism.blogveb.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بسم الله الرحمن الرحیم

بار ها در سایت های مختلف مطلبی مبنی بر اینکه آقا فلان شبکه آرم ماسونی داره فلان شبکه آرم تک چشم و هرم داره و غیره خواندیم، که البته جای خوشحالی داره ولی چه میشه کرد ما دستمون به آرم شبکه یک نمیرسه حالا اگه یه نمادی بود که تو یه میدونی، پارکی، جایی بود می شد یه کاریش کرد ولی حیف و افسوس که تو مملکت اسلامی ما شیعه خانه آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از این چیزا باید ببینیم و بشنویم .

راستی تو فکر شما چی می گذره ؟ میگید نه بابا از این خبرا نیست .

هرم قدرت رو یادتون هست ؟ یکی از ابراز های مهم در هرم قدرت صهیونیسم مگه استفاده از رسانه (Media) نبود ؟

[تصویر: 90728905413741058950.jpg][align=center]

استفاده از رسانه برای تسلط بر اذهان عمومی جامعه

[تصویر: 45259580770002719235.jpg]

خوب با نگاهی به تاریخچه شکل گیری لوگوی شبکه CBS که به وضوح چشم شیطان در آن دیده میشود می توان به شیطنت هایی از این دست در ساخت و استفاده آرم شبکه های سراری و استانی سیما در ایران نیز پی برد . البته باید بگم ماهیت و محتوای رسانه است که مهمه ، که خدا رو شکر رسانه ما از این خطا ها تا حد زیادی مبراست

برای مشاهده ویدئوی تارخچه ساخت لوگوی شبکه CBS به اینجا مراجعه کنید .

[تصویر: 31242675962448345858.jpg]

خب حالا نگاهی بیندازیم به آرم شبکه های سراسری سیما (تلویزیون خودمون) رسانه خودمون

[تصویر: 92373012215271408512.jpg]

خوب در هر استان 7 شبکه سراسری و 1 شبکه استانی قابل مشاهده است که در مجموع 8 شبکه می شود البته 1 شبکه هم بزودی راه اندازی می شود (شبکه مستند) که تعداد آنها به 9 می رساند ، همچنین 32 شبکه استانی داریم که با افتتاح شبکه استانی البرز مجموع آنها به 33 می رسد .

8 شبکه سراری + 1 شبکه که بزودی افتتاح می شود = 9 شبکه قابل مشاهده در هر استان

32 شبکه استانی + 1 شبکه استانی که بزودی افتتاح می شود = 33 شبکه استانی

اگه تا حالا به به این آرم ها از این دید نگاه نکرده بودید فکر کنم دود از کلتون بلندشد ، حالا کوجاشو دیدید شبکه های استانی که وضعش خرابتره

[تصویر: 78617965805938167828.jpg]

یه نکته جالب توجه اینه که اگه تعداد شبکه ها رو بشمرید می بینید 33 تا شبکه استانی داریم . به به جالبه نه ؟ حالا شما خودتون طبق الگوی بالا باید بتونید شبکه هایی که مشکل داره رو پیدا کنید تو اکثر شبکه های استانی تک چشم رو به صورت موذیانه ای کار کردند اون هایی هم که چشمه کامل نیست از یک دایره یا همون تخم چشم استفاده شده ،البته بعضی از شبکه ها اصلا موردی ندارند ها مثل شبکه استانی خراسان رضوی، کرمانشاه، همدان، رشت و چند تا دیگه ولی اکثریت ،بله.مثل لوگوی شبکه استانی اردبیل که در ساخت این لوگو از 3 هرم استفاده شده که وسطی بزرگتره و دوتای دیگه پشت هرم وسطی هستند تک چشم هم زیر هرم است

[تصویر: 68654176063814404838.jpg]

چیزی که اینجا جای سوال و بحث داره اینه که چرا باید از این آرم ها که در اون از نماد فراماسونری (تک چشم ، چشم جهان بین ، All See Eye ) است در سیمای ما استفاده بشه ؟ خب اگه ما به آرم یا همون لوگو حساس نبودیم و اهمیت نمی دادیم نباید نقش آرم (نشان) در پرچم جمهوری اسلامی ایران اینقدر پر رنگ و حائز اهمیت می بود .

[تصویر: 40830891204606818924.png]

وجود نام مقدس الله و کلمه لا اله الا الله در آرم جمهوری اسلامی ایران نشانگر اهمیت این مسئله است

[تصویر: 26547683555423610028.jpg]

کلمه مقدس لا اله الا الله در نشان جمهوری اسلامی ایران

[تصویر: 01609893160130543374.gif]

کلمه مقدس الله اکبر در دو ردیف بالا و پایین پرچم ایران دیده می شود

[تصویر: 87014740395650761902.jpg]

در اینجا شما می بینید که آرم جمهوری اسلامی توسط امام خمینی (رحمة الله علیه) تایید و تصویب می شود همچنین این طرح در شورای انقلاب مطرح و به تصویب رسید .

بنده به خوبی به یاد دارم زمانی قصد چاپ کاتالوگ تبلیغاتی از سوی یک شرکت تجاری را داشتم و با اینکه مدت زیادی وقت صرف طراحی این کاتالوگ کرده بودم پس از اتمام کار طرح نهایی را برای تایید پیش یکی از مسئولین بردم و بخاطر ذره ای انحراف در فرم آرم شرکت طرح بنده رد شد و بنده مجبور به اصلاح این طرح شدم ، با توجه به این موضوع و اهمیت نشان تجاری یا آرم انحصاری که به نوعی هویت بخش برای هر ارگان شرکت یا سازمان و غیره (اصتلاحا علامت انحصاری هر ارگان و نهاد) است می توان به این نتیجه رسید که دانسته از این آرم ها استفاده می شود (حداقل بنده بعید می دونم که این طور نباشه) مثلا آرم شبکه خبر که بر گرفته از کلمه "خبر" هستش یا آرم شبکه استانی خلیج فارس که بر گرفته از نقشه قسمتی از خلیج فارس و تنگه هرمز است یا شبکه خراسان رضوی، که مشخص می کند در ساخت آنها قصد و قرضی وجود نداشته، ولی بعضی دیگر اینگونه نیست .

به طور مثال آرم شبکه استانی اصفهان نماد تک چشم را در آن به صورت موذیانه ای استفاده کرده و از تکنیک پیام های ناخودآگاه یا خاصیت ضمیر ناخودآگاه بصری برای نشان دادن چشم شیطان در طرح خود بهره جسته است ، چندین نمونه از این آرم ها با موارد مشابه در آرم شبکه های استانی و سراسری موجود است .

[تصویر: 87114307581937668363.jpg]

من یاد حرف استاد رائفی پور میفتم که میگفت:فراماسونری دیگه تمام شد باید به مراحل بعدی برویم ،البته هرگز نخواهیم گذاشت در شیعه خانه ی مولا و سرورمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمادهای شیطان استفاده شود .
همونطور که در کلمه "لا اله الا الله" دو بخش وجود داره "لا اله" ابتدا باید از خدایان دروغین و شر و بدی دوری جست و بعد گفت "الا الله" و به سوی خالق یکتا رفت
از این کلام مقدس و معجزه گر به این نکته مهم پی می بریم که برای رسیدن به سعادت ابتدا باید بدی را از خود دور کرد بعد به سوی رستگاری گام برداشت . ما هم باید این نماد های شرک آمیز و حتی ظاهری رو از جای جای این سرزمین پاک کنیم بعد گام بعدی رو برداریم که کاملا هم منطقی هستش

دکتر عباسی : بهترین راه مقابله با استراتژی دشمن اینه که مشتش رو باز کنی و هویت واقعیش رو نشون بدی .

به امید ظهور قطب عالم امکان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات
این که در آرم شبکه های تلویزیونی از چشم استفاده بشه هیچ مشکلی نداره، چون با چشم سر و کار داره ولی مثلا اگر چشم با هرم بود اون موقع مشکوک بود. مثلا تلویزیون مصر نمادش هرم، خوب اونا نماد کشورشون هرمه نمی شه گفت ماسون هستن. یا مثلا اگه یه عینک فروشی از تک چشم استفاده کنه که ماسون نیست ...
این که در آرم شبکه های تلویزیونی از چشم استفاده بشه هیچ مشکلی نداره، چون با چشم سر و کار داره ولی مثلا اگر چشم با هرم بود اون موقع مشکوک بود. مثلا تلویزیون مصر نمادش هرم، خوب اونا نماد کشورشون هرمه نمی شه گفت ماسون هستن. یا مثلا اگه یه عینک فروشی از تک چشم استفاده کنه که ماسون نیست ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع