۱۹/مرداد/۹۱, ۱۴:۴۶
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کوچیک که بودم وقتی روی موتور میشستم بابام شعرهایی میخوند
یکی از اون شعر ها این بود:
برو ای گدای مسکین
در خانه ی علی زن
که نگین پادشاهی
دهد از کرم گدا را
نقش نگین انگشتر من این است:
لا فتی الا علی
لاسیف الا ذوالفقار
اصلاً کی میتونه از مولا علی چیزی بگه:
خود مولا علی در مورد خودشون اینچنین فرمودند:
شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!!
سلام
کوچیک که بودم وقتی روی موتور میشستم بابام شعرهایی میخوند
یکی از اون شعر ها این بود:
برو ای گدای مسکین
در خانه ی علی زن
که نگین پادشاهی
دهد از کرم گدا را
نقش نگین انگشتر من این است:
لا فتی الا علی
لاسیف الا ذوالفقار
اصلاً کی میتونه از مولا علی چیزی بگه:
خود مولا علی در مورد خودشون اینچنین فرمودند:
شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!!
(۲۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]مولا امیرالمومنین علی علیه السلام:
ای مردم ، از هنگامی که مادر مرا زاده است ، پیوسته مظلوم بوده ام ...
می گَن یه بنده ی خدا ، مرتب دعا میکرده و برای گشایش در گرفتاریش خدا رو به مظلومیت آقا امام حسین قسم میده اما تو کارش گشایش و فرج حاصل نمیشده!
بعد یه شب خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) رو خواب میبینه، بی بی در خواب بهش می فرمایند خدا را به مظلومیت علی قسم بده که اول مظلوم عالم است!!!!!!شما در نظر بگیرید غیرتمند ترین مرد عالم باشید (بعد از رسول خدا) و بعد پیامبر پاره ی تنش را امانت نزد شما سپرده باشدای جانم به فدای خاک پای مولایم
بعد جلوی چشمتان.... و شما امر به صبر شده باشید!!!!!!!
خار در چشم و استخوان در گلو عمری زیستن چگونه است؟
درد دل و حرف دل به چاه گفتن؟؟؟
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]شبهای 19 و 21 رمضان که میرم فقط خدا خدا میکنم روضه خوان برود سراغ یک فرازمیدونی کدوم فراز رو میگم؟آقا امیرالمومنین به آقا حسن بن علی می فرماید بگو همه بروند!بعد همه که دارن میرن خود مولا ابالفضلشو صدا میکنن میگن عباس جان تو بمانمن نمیدونم مولا به در گوش علی چی میگفتفقط میدونم که عباس مرتب میگریست و میگفت :چشم پدرمچشم پدرمو بعد که از اتاق خارج شدبه دست و پای حسین بن علی افتادو عاشورا بود که فهمیدیم مولا چه گفت به عباسش
حیدر کرار همان است که مرکب کودکان یتیم میشود
و مظلومیت امیرالمونین را چه بگوییم؟
می گفتند سلونی قبل عن تفقدونی
بپرسید پیش از آنکه مرا نیابید
و چه میپرسیدند؟
تعداد ریش من چند تا است...
رفقا حرف دلتان را با مولا بزنید و در وصف مولایتان بنویسید
هر کس با دستانش گناه کرده یا با چشمانش گناه کرده یا با زبانش گناه کرده یا با گوشش گناه کرده
فضیلت مولا پاک کننده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ذکر فضیلت از مولی امیر المومنین
(۲۹/تیر/۹۱ ۱۶:۳۸)سلیم نوشته است: [ -> ]سر نامیده شدن امیر المومنین به ابوتراب
{از عبایه بن ربعی نقل است که به عبدالله بن عباس گفتم:چرا رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کنیه علی(علیه السلام) را ابوتراب قرار داد؟
ابن عباس گفت:
زیرا امیرالمومنین(علیه السلام) صاحب زمین و حجت خدا بعد از رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر اهل زمین بوده و به وجود حضرتش زمین باقی است و ارامش آن منتهی به آن جناب می شود از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که می فرمودند:
روز قیامت وقتی کفار ثواب و قرب و کرامتی را که حق تبارک و تعالی برای شیعیان امیرالمومنین(علیه السلام) آماده نموده ملاحظه کردند می گویند:کاش ما خاک بودیم یعنی کاش شیعه علی(علیه السلام) بودیم و به همین معنا اشاره دارد آیه شریفه:و یقول الکافر یا لیتنی کنت ترابا.}
متن عربی و راویان حدیث را برای کوچک بودن مطلب نیاوردم می تونید واسه دیدنشون به (علل الشرایع_باب125_حدیث3) مراجعه کنید
یعنی روز قیامت همه میگن ای کاش شیعه ی علی بودیم...
خدا را شکر که مولایم علی شد
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
ای دل غمگین مباش که مولای ما علی است
![[تصویر: 267f936e54d7.jpg]](http://vup.kuheo.com/pic/267f936e54d7.jpg)