تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: متقاضیان ثبت نام در گردانهای ویژه بخوانند...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
قبلاً دوستان چند بار از من پرسیدن چرا گردان ویژه رو اسمش رو گذاشتم گردان حسن بن علی
زمانی که عازم سفر کربلا بودم گفتم قبلاً به محب الزهرا که بگه علتش رو در تالار
علتش نهفته در این ارسال بنده است:
(۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۵۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]مدینه که بودم خیلی احساس سنگینی و غربت میکردم
غربت مدینه بیش از همه ی معصومین مرا یاد امام حسن مجتبی می اندازد
نه رسول اکرم و نه خانوم فاطمه ی زهرا و نه 3 امام معصوم دیگر بقیع
غربت مدینه مرا یا امام حسن می اندازه
میدونید چرا؟

از بین تمام معصومین(مردها) فقط آقا امام حسن شاهد خاکی شدن چادر ناموس خدا در کوچه ی بنی هاشم بوده!!!!!!!!!!!!
یا کریم اهل بیت
الدّخیل

بعلاوه اینکه ما منتظر منتقم فاطمه هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دلیل دیگه هم این اس ام اسی بود که یکبار دریافت کردم
در دلی از امام حسن است گویی
نقل قول:
هر قدر روی دو پایم بلند شدم نشد
دستش از روی سرم رد شد و مادر به زمین افتاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استدعا دارم در این تاپیک اگه دوستانی خبر از چیستی ماجرای گردان حسن بن علی ندارند سوالی نپرسند
سوالی بود میتونید از این سه کاربر بزرگوار سوال بپرسید در این زمینه در پیام خصوصی

Agha sayyed
neda

میلاد.م

دوستانی که طلبه ی ثبت نام هستند حواسشون هست که کمتر از 25 روز داریم تا ثبتنام
دو مورد خیلی مهم است
حق الناس ها صاف
40 روز دعای عهد خوانده شده باشد
برنامه ی ویژه هم داریم
از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه
هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!!
قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!!
امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه
اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!
ساعت حضور در تالار و فضای مجازی کسانی که در تالار ثبت نام میکنند شدیداً پایین باید بیاد و این از شروط ثبت نام است!
به وقتش بیشتر توضیح میدم إن شاء الله

فرصت باقی مانده را غنیمت شمرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از باب یاد آوری خوب است مجدد سری بزنید:

آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)

تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد...

علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟

گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها

طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به زودی إن شاء الله در این تاپیک شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی تقدیم خواهد شد.
زمان ثبتنام هم که فراموش نکرده اید
همانطور که قبلاً اطلاع داده شده بود
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]وعده ی ما إن شاء الله سه شنبه 7 شهریور 1391 مصادف با 10 شوال 1433 هجری قمری

و مجدد یاد آوری میکنیم که :
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱:۱۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]دو مورد خیلی مهم است
حق الناس ها صاف
40 روز دعای عهد خوانده شده باشد
برنامه ی ویژه هم داریم
از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه
هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!!
قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!!
امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه
اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!

شروط ثبت نام:
1- کلیه حقوق مالی که برگردن متقاضیان ثبت نام هست قبل از ثبتنام باید پاک شود (از قبیل خمس و زکات و قرض و یا مالی که به ناحق تصرف شده خدایی ناکرده یا کفاره هایی که جزو حق الله است و باید پرداخت شود و...)
2- متقاضیان ثبت نام باید قبل از ثبت نام چهل روز دعای عهد را خوانده باشند!
3- متقاضیان ثبت نام حتماً باید این کتاب را خوانده باشند: طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!
4- متقاضیان ثبت نام حتماً باید قبل از ثبت نام این تاپیک های معرفی شده در این تاپیک را مطالعه کرده باشند:
تاپیک های سیر مطالعاتی ( مطالعه ی تاپیک دوازدهم آغاز شد)!!

5- متقاضیان ثبت نام حتماً باید اهتمام تام و تمام به خواندن نماز اول وقت داشته باشند (حتی نماز صبح!)
6- حضور در فضای مجازی برای متقاضیان ثبت نام در بعد از ساعت 11 شب جایز نیست و سحر خیزی از مهمترین شروطی است که باید اهتمام تام و تمام داشته باشند متقاضیان ثبت نام.
7- متقاضیان ثبت نام باید بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند.
8- حتی الامکان و حداقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
9- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
10- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
11- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
12- برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
13- حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دائم و مجاهده و تلاش دائم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند. (در خصوص استغفار می توانند از راهکارهایی که به زودی ارائه خواهد شد بهره مند شوند إن شاء الله به عنوان نمونه نماز جعفر طیار در هر هفته یا نماز امیرالمومنین یا استغفار 70 بندی امیرالمومنین یا .... به زودی مفصل تقدیم خواهد شد إن شاء الله)
14- اهتمام و توجه ویژه به عزاداری و ریختن اشک برای حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام چه به صورت شرکت در مراسم و چه به صورت فردی داشته باشند.
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...)
16- تلاش بسیار ویژه برای وارد کردن نظم در تمام امور زندگی و تلاش برای برنامه ریزی و نوشتن وظایف و کارهای روز بعد در پایان هر شب و اهتمام ویژه به وفای به عهد و قولی که به دیگران میدهند.
17- ...
شروط 17 به بعد به مرور و پس از ثبت نام إن شاء الله اعلام خواهد شد.

اگر کسی در مورد هر یک از این شروط و چرایی آن سوالی داشت میتواند در پیام خصوصی سوال بپرسد
تمام این شروط مورد تأکید شدید قرآن و اهل بیت هستند و ارتباطی خاص با مسئله ی ظهور و منتظران موعود دارند!
سلام
بنا به درخواست دوستان
شرط دعای عهد را بعد از ثبت نام هم میتوانند دوستان به جای آورند.
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]1- کلیه حقوق مالی که برگردن متقاضیان ثبت نام هست قبل از ثبتنام باید پاک شود (از قبیل خمس و زکات و قرض و یا مالی که به ناحق تصرف شده خدایی ناکرده یا ی کفاره هایی که جزو حق الله است و باید پرداخت شود و...)

بنده سؤالی دارم .
این که فرمودید حقّ الله ی را که بر گردن داریم باید قبل از ثبت نام ادا شود , اگر تعداد نمازهای قضا زیاد بود , تکلیف چیست ؟
تا این زمان باقیمانده تا شروع ثبت نام نمی توان همه را ادا کرد .
لطفاً در مورد شرط اوّل مقداری سخت گیری را کم بفرمایید تا خداوند توفیق دهد تا همه را ادا کنیم .

(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۹:۱۳)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ]
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]1- کلیه حقوق مالی که برگردن متقاضیان ثبت نام هست قبل از ثبتنام باید پاک شود (از قبیل خمس و زکات و قرض و یا مالی که به ناحق تصرف شده خدایی ناکرده یا ی کفاره هایی که جزو حق الله است و باید پرداخت شود و...)

بنده سؤالی دارم .
این که فرمودید حقّ الله ی را که بر گردن داریم باید قبل از ثبت نام ادا شود , اگر تعداد نمازهای قضا زیاد بود , تکلیف چیست ؟
تا این زمان باقیمانده تا شروع ثبت نام نمی توان همه را ادا کرد .
لطفاً در مورد شرط اوّل مقداری سخت گیری را کم بفرمایید تا خداوند توفیق دهد تا همه را ادا کنیم .

شرط اول فقط مربوط به حقوق مالی است
کفاره یعنی مثلاً کسی به عمد روزه اش را شکسته باشد و باید مثلاً 60 فقیر را اطعام کند
اینچنین!!!!!!!!!!!!!!!
و این حقوق مالی غیر قابل چشم پوشی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و حتماً قبل از ثبت نام باید ادا شود
هر کس نمیتواند هر وقت که ادا کرد ثبت نام کند
در مورد دعای عهد هم در حال بررسی است شاید که شرط برگردانده شود و فقط کسانی که 40 صباح پیاپی خوانده اند بتوانند ثبت نام کنند
باید با بچه های بالا مشورت انجام شود!
Smile
به هر حال هیچ اصراری بر بالا بودن کمیت این گردان وجود ندارد!
در مورد شرایط هم چک و چونه نزنید
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
(۲۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]شرط اول فقط مربوط به حقوق مالی است
کفاره یعنی مثلاً کسی به عمد روزه اش را شکسته باشد و باید مثلاً 60 فقیر را اطعام کند
اینچنین!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال هیچ اصراری بر بالا بودن کمیت این گردان وجود ندارد!
در مورد شرایط هم چک و چونه نزنید
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

خوب آمدیم کسی انقدرها وضع مالی خوبی نداشت که بتواند 60 فقیر را اطعام کند , آن وقت چه ؟
بعد از این , کفّاره فقط به روزه خوردن عمدی تعلّق نمیگیرد , می گیرد ؟
مثلاً اگر کسی چندین سال پیش بیمار بوده و چندین سال روزه نگرفته , بعد که بهبود پیدا کرده آنها را ادا نکرده . ولی حالا قصد ادای آنها را دارد ولی خوب کفّاره اش زیاد می شود و او هم محصّل است و وابسته و خانواده و آنها هم توان پرداخت چنین کفاره ی زیادی را ندارند . ناچار است روزه ها را ادا کند . در این صورت تکلیف چیست ؟
این ها مسائل فقهی است
در رساله ی مرجع تقلید خود جواب این سوال شما که اگر شخص نتوانست 60 فقیر اطعام کند داده شده
نه کفاره به مسائل دیگری هم تعلق میگیرد
باید برود به رساله ی مرجعش مراجعه کند و احکام فقهی اش را یاد بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از آنکه اون حقوق را ادا کرد بیاید ثبت نام کند
دیگر سوال نکنید در این مورد

ضمناً مجدداً تأکید میکنم
در شرط اول، روی حقوق مالی تکیه هست که بر گردن شخص است

نه نماز قضا و روزه و... که بیشتر حق الله است

نماز و روزه ی قضا و حق الله ها و سایر حق الناس ها شروطی هستند که جزو شروط 17 به بعد هست و بعد از ثبت نام تقدیم خواهد شد

إن شاء الله
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة

دوستان خدایی ؛
گردانها برای این راه افتاد تا دوستان راه و رسم خدایی شدن را یاد بگیرند .
در این مدت موضوعات مختلف قرار داده شد تا دوستان خود سازی را شروع کنند .
در همان ارسالهای اول در این باب متذکر شدیم که این گردان برای کسانیست که تمام همت خود را برای خدایی شدن جزم کرده اند .
افراد این گردان باید سختی و مرارت خدایی شدن را تا حدی قابل قبول ،کشیده باشند .
تمام موارد ذکر شده حداقلِ موارد بایدیست .
پس لطفا چانه زنی نکنید .
در این مدت مانده تا تاریخ ثبت نام تمام همتتان را جزم نمایید تا موارد را مو به مو انجام دهید .
مثلث ترسیمی این حقیر که در آیه آیه قرآن آمده را جزء اولین کارهای خود قرار دهید ،
تفکر ، تعقل ، تدبر .

در این گردان قرار نیست موضوعی راه اندازی شود و دوستان بخاطر فراموشی در دعا نمودن برای هم عذر خواهی نمایند .
فرصتی برای به عقب برگشتن و ذکر موارد ابتدایی نیست .

بگذارید اینطور ارسال را ختم نمایم .
این گروه باید بمانند تکاوران در ارتش انسانهایی متفاوت از دیگر سربازان باشند .
قدرت ایمان خود را ساعت به ساعت افزایش دهند و خودسازی ، راس امورشان باشد و خود را در معرض انتخاب مولایمان حضرت صاحب الامر و الزمان ارواحنا فداه قرار دهند و دائم از خود بپرسند
که آیا مولا آنان را انتخاب خواهد نمود ؟

نکته آخر :
مولا وفادار میخواهد ، وفادار .
ببینید وفادار هستید و خواهید ماند ، بسم الله ...

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
بسم الله الرحمن الرحیم

یک سوال داشتم. گفته شده که نباید وقتی نشاط روحی ندارید عبادت مستحبی بکنید. مثلا شب زنده داری و دعا... درسته؟!
سوالم اینه که وقتی من خوابم میاد به شدت وحالا به هر علت اصلا نمی توانم دعا بخوانم از فشار خواب و... چه کار باید بکنم.
آیا سخن شما که گفته این جا جهاد اکبر است و پوست کنده میشه و...! یعنی باید به زور این عبادات مستحبی انجام شود؟

مثلا من خودم دلم می خواست یک شبی دعا بخوانم ولی فشار خواب اجازه نمی داد. این جا خواست من یعنی نشاط روحی دارم؟ وباید بازم مقاومت کنم یا نه ؟
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۳)بیداری12 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

یک سوال داشتم. گفته شده که نباید وقتی نشاط روحی ندارید عبادت مستحبی بکنید. مثلا شب زنده داری و دعا... درسته؟!
سوالم اینه که وقتی من خوابم میاد به شدت وحالا به هر علت اصلا نمی توانم دعا بخوانم از فشار خواب و... چه کار باید بکنم.
آیا سخن شما که گفته این جا جهاد اکبر است و پوست کنده میشه و...! یعنی باید به زور این عبادات مستحبی انجام شود؟

مثلا من خودم دلم می خواست یک شبی دعا بخوانم ولی فشار خواب اجازه نمی داد. این جا خواست من یعنی نشاط روحی دارم؟ وباید بازم مقاومت کنم یا نه ؟

سلام
یک توضیح رو در مورد عبادات مستحبی بگم
اکثر ماها که خیلی تعطیل هستیم، عبادت مستحبی نکردنمون به علت حالت ادبار و رویگردانی قلب نیست از سر تنبلی هست!
حالا از کجا میشه فهمید تنبلی هست یا ادبار و رویگردانی قلب؟
شما باید شروع کنی به عبادت مستحبی بعد از اینکه یه مقدار انجام دادی میبینی حالش هم کم کم میاد
از اینجا میفهمیم که از روی تنبلی بوده
و که معمولاً واجبتامون رو به زور انجام میدیم بیشتر ریشه در تنبلی داره و بالاتر از اون به علت تاریک شدن قلبمون بابت گناهان توفیق نداریم که اصلاً عبادات مستحبی انجام بدیم خیلی که باید با آب توبه قلبمون رو مقداری شستشو بدیم و با توسل به اهل بیت و توکل به خدا از خدا طلب توفیق کنیم البته در این مورد گریه بر حضرت امام حسین و صلوات بر محمد و آل محمد و خواندن فضایل 14 معصوم در زنده کردن قلب بسیار اثر دارد بر طبق روایات و همچنین قرائت قرآن
اما اگه ما معمولاً ملازم هستیم به مستحبات و یکبار مستحبی را اومدیم شروع هم کردیم ولی حالش نیامد این یعنی ادبار قلب.
در ضمن من گفتم اصلاً و ابداً اصراری نیست که کسی بخواهد در این گردان ثبت نام کنه
هیچ یک از شروط هم تغییر نمیکنه
یعنی باید طالب باشه نه اینکه هی در شروط چون و چرا کنه
اینجا نه ناز میکشیم و نه تعریف میکنیم از کسی
اینجا فقط انجام وظیفه میکنند کسانی که میخواهند ثبت نام کنند و تک تک این مواردی که ذکر شده جزو توصیه های موکد قرآن و اهل بیت است و بسیاری از آنها جزو وظایف منتظران است

(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۳)بیداری12 نوشته است: [ -> ]مثلا من خودم دلم می خواست یک شبی دعا بخوانم ولی فشار خواب اجازه نمی داد. این جا خواست من یعنی نشاط روحی دارم؟ وباید بازم مقاومت کنم یا نه ؟

پاسخ شما در این مورد به خصوص:
علی بن محمد نوفلی میگوید: از یکی از معصومین شنیدم که فرمود: (همانا بنده ای در شب از خواب بلند می شود و از شدت خواب و چرت به راست و چپ می افتد و سرش روی سینه اش می افتد اما با این حال مشغول نماز شب می شود!
خداوند به ملائکه اش دستور می دهد در های آسمان را باز کنند سپس به ملائکه اش میفرماید:
به این بنده من نگاه کنید که برای تقرّب و نزدیکی به من به چه حالی افتاده با اینکه من این نماز را بر او واجب نکرده ام اما او به امید سه خصلت با این حال مشغول نماز شب است
1- به خاطر گناهی که من او را بیامرزم
2- به خاطر توبه ای که با او تجدید کنم و توبه اش را قبول کنم
3- رزق و روزی اش را زیاد نمایم
ای ملائکه من شما را شاهد و گواه میگیرم که من همه این خصلتها را برای او جمع کردم)
غلل الشرایع، ج 2 ص 52-
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع