۱۵/مرداد/۹۱, ۱:۱۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
قبلاً دوستان چند بار از من پرسیدن چرا گردان ویژه رو اسمش رو گذاشتم گردان حسن بن علی
زمانی که عازم سفر کربلا بودم گفتم قبلاً به محب الزهرا که بگه علتش رو در تالار
علتش نهفته در این ارسال بنده است:
بعلاوه اینکه ما منتظر منتقم فاطمه هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دلیل دیگه هم این اس ام اسی بود که یکبار دریافت کردم
در دلی از امام حسن است گویی
استدعا دارم در این تاپیک اگه دوستانی خبر از چیستی ماجرای گردان حسن بن علی ندارند سوالی نپرسند
سوالی بود میتونید از این سه کاربر بزرگوار سوال بپرسید در این زمینه در پیام خصوصی
Agha sayyed
neda
میلاد.م
دوستانی که طلبه ی ثبت نام هستند حواسشون هست که کمتر از 25 روز داریم تا ثبتنام
دو مورد خیلی مهم است
حق الناس ها صاف
40 روز دعای عهد خوانده شده باشد
برنامه ی ویژه هم داریم
از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه
هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!!
قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!!
امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه
اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ساعت حضور در تالار و فضای مجازی کسانی که در تالار ثبت نام میکنند شدیداً پایین باید بیاد و این از شروط ثبت نام است!
به وقتش بیشتر توضیح میدم إن شاء الله
فرصت باقی مانده را غنیمت شمرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از باب یاد آوری خوب است مجدد سری بزنید:
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)
تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد...
علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟
گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها
طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!
سلام
قبلاً دوستان چند بار از من پرسیدن چرا گردان ویژه رو اسمش رو گذاشتم گردان حسن بن علی
زمانی که عازم سفر کربلا بودم گفتم قبلاً به محب الزهرا که بگه علتش رو در تالار
علتش نهفته در این ارسال بنده است:
(۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۵۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]مدینه که بودم خیلی احساس سنگینی و غربت میکردم
غربت مدینه بیش از همه ی معصومین مرا یاد امام حسن مجتبی می اندازد
نه رسول اکرم و نه خانوم فاطمه ی زهرا و نه 3 امام معصوم دیگر بقیع
غربت مدینه مرا یا امام حسن می اندازه
میدونید چرا؟
از بین تمام معصومین(مردها) فقط آقا امام حسن شاهد خاکی شدن چادر ناموس خدا در کوچه ی بنی هاشم بوده!!!!!!!!!!!!
یا کریم اهل بیت
الدّخیل
بعلاوه اینکه ما منتظر منتقم فاطمه هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دلیل دیگه هم این اس ام اسی بود که یکبار دریافت کردم
در دلی از امام حسن است گویی
نقل قول:
هر قدر روی دو پایم بلند شدم نشد
دستش از روی سرم رد شد و مادر به زمین افتاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
استدعا دارم در این تاپیک اگه دوستانی خبر از چیستی ماجرای گردان حسن بن علی ندارند سوالی نپرسند
سوالی بود میتونید از این سه کاربر بزرگوار سوال بپرسید در این زمینه در پیام خصوصی
Agha sayyed
neda
میلاد.م
دوستانی که طلبه ی ثبت نام هستند حواسشون هست که کمتر از 25 روز داریم تا ثبتنام
دو مورد خیلی مهم است
حق الناس ها صاف
40 روز دعای عهد خوانده شده باشد
برنامه ی ویژه هم داریم
از الان دارم میگم این گردان ویژه فرق میکنه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راضی نیستم کسی که ثبتنام میکنه مفاد در نظر گرفته رو رعایت نکنه و اسمش در لیست باشه
هر کسی که مفاد رو رعایت نمیکرد خیلی محترمانه خودش میاد اسمشو از لیست حذف میکنه!!!!!!!!!!!!!!
قرار جون بکنیم توی این گردان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهاد اکبر!!!!!
امکان بازگشت مجدد هست به لیست به شرط اینکه بعد از اینکه زیر پا گذاشت مفاد رو و اسمش رو حذف کرد حداقل دو هفته مداومت داشته باشه بر انجام مفاد و بعدش بیاد دوباره اگه خواست اسمشو بنویسه
اینجا قرار هست پوست بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ساعت حضور در تالار و فضای مجازی کسانی که در تالار ثبت نام میکنند شدیداً پایین باید بیاد و این از شروط ثبت نام است!
به وقتش بیشتر توضیح میدم إن شاء الله
فرصت باقی مانده را غنیمت شمرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از باب یاد آوری خوب است مجدد سری بزنید:
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)
تاریخ آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی مشخص شد...
علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟
گله ای از علی 110 و سایر اعضای گردانها
طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!