کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!)
۱:۱۶, ۲۶/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم:
سلام علیکم و رحمت الله
پیش از آغاز فراخوان برای ثبتنام گردان ویژه ی حسن بن علی که پاره ای از شرایطش عبارتند از:
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است:  1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند
3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
10-....

آماده باشی لازم است
براین مبنا

اطلاعیه شماره ی (1)
فرازی از خطبه ی 83 مولا امیر المومنین علی علیه السلام (معروف به خطبه ی غراء):
این فراز را علی 110 مینویسد و در جا نمازش قرار میدهد و بعد از هر نماز میخواند تا کمی در محضر باشد به برکت نور کلام مولایش! إن شاء الله
نقل قول:
کجا هستند آنان که سالیان طولانی در نعمتهای خدا عمر گذراندند؟
از آفات و بلاها دورشان داشتند اما فراموش کردند،
زمان طولانی آنها را مهلت دادند، نعمتهای فراوان بخشیدند، از عذاب دردناک پرهیزشان دادند، و وعده‏هایی بزرگ از بهشت جاویدان به آنها دادند.
ای مردم! از گناهانی که شما را به هلاکت افکند
و از عیبهایی که خشم خدا را در پی دارد، بپرهیزید.
دارندگان چشمهای بینا، و گوشهای شنوا، و سلامت و کالای دنیا! آیا گریزگاهی هست؟
یا رهایی و جای امنی، پناهگاهی و جای فراری هست؟
آیا بازگشتی برای جبران وجود دارد؟
نه چنین است؟
پس کی باز می‏گردید؟
به کدام سو می‏روید؟
و به چه چیز مغرور می‏شوید؟
همانا بهره هر کدام شما از زمین به اندازه طول و عرض قامت شماست!
آنگونه که خاک‏آلود بر آن خفته باشد.
ای بندگان خدا! هم‏اکنون به اعمال نیکو پردازید، تا ریسمانهای مرگ بر گلوی شما سخت‏نشده، و روح شما برای کسب کمالات آزاد است، و بدنها راحت،
و در حالتی قرار دارید که می‏توانید مشکلات یکدیگر را حل کنید.
هنوز مهلت دارید، و جای تصمیم و توبه و بازگشت از گناه باقی مانده است.
عمل کنید پیش از آنکه در شدت تنگنای وحشت و ترس و نابودی قرار گیرید،
پیش از آنکه مرگ در انتظار مانده، فرا رسد،
و دست قدرتمند خدای توانا شما را برگیرد.
(وقتی که امام این خطبه را ایراد فرمود، بدنها به لرزه درآمد، اشکها سرازیر و دلها ترسان شد،)

اطلاعیه شماره ی (2)
(۲۵/دی/۸۹ ۱۵:۰۰)... نوشته است:  آیت الله بهجت:
راه خلاص از گرفتاری ها منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نه دعای همیشگی و لقلقة زبان و صرف گفتن((عجل فرجه))، بلکه دعای با خلوص و صدق نیت و همراه با توبه.

علامه طباطبایی:
(سؤال از علامه): راه رسیدن به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیست؟ پاسخ: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خود فرموده است:((شما خوب باشید، ما خودمان شما را پیدا می کنیم)).

مرحوم رجبعلی خیاط:
اغلب مردم اظهار می کنند که ما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خود بیشتر دوست داریم، و حال این که این طور نیست، زیرا اگر او را بیشتر دوست داشته باشیم، باید برای او کاری کنیم نه برای خود،

اطلاعیه شماره ی (3)
نقل قول:
سحر باید بیدار بود
پس علی 110 نباید بعد از ساعت 10 شب پای اینترنت باشد
خیلی خیلی خیلی این حکم برای علی 110 سنگین است
اما مرگ یکبار شیون هم یکبار
که به عمل کار براید به سخن رانی نیست!

اطلاعیه شماره ی (4)
نقل قول:
علی 110 یک دفترچه یاد داشت برداشته برای یاد داشت اعمالش در طول روز(به ویژه گناهانش) مینویسد حتماً چون تا ننویسد یادش نمی آید خیلی هایش
زمان و مکان و شرایطش را هم مینویسد تا بهتر تحلیل کند که تحت چه شرایطی غلط اضافی کرده است
بعد قبل از خواب به جای نشستن پای اینترنت مدتی عمیقاً به آن می اندیشد و...

منتظر اطلاعیه های بعدی باشید
إن شاء الله ادامه دارد...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، hajiali.m ، ساقی ، MAHDI59 ، یا ثارالله ، میلاد.م ، fazel ، saloomeh ، rastin ، Agha sayyed ، یاران مهدی ، MohammadSadra ، حقیر ، yamin ، MohammadMeraj ، مسافر ، ario65 ، meshkat ، Tolou ، حلما ، hesam110 ، EMPERATOR ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، asire entezar ، محیصا ، فدک زهرا ، رهیافته ، Havbb 110 ، Aleyasin ، taleb ، Hadith ، vahrakan ، sevenmoons ، nasimesaba ، انصارالمهدی ، بیداری12 ، باهتول ، برادر تعادل ، seyed313 ، bodybuilder ، ZaHrA110M ، netlog36 ، m.hossein ، حسام+ ، seiied ، جوینده حق ، mahyamatin ، bahareh ، Farzaneh ، omidman ، مجنون الحسین
۷:۱۷, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

شرایطش خیلی متفاوت است
گردان حسن بن علی مرد عمل میخواهد
چند تاش رو پیش پیش خواهم گفت:
تا بعد شرایطش را مفصل إن شاء الله تقدیم کنم در یک تاپیک مجزا اگه عمری بود و توفیقی!

1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند
3- بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند و صلواتی را به صورت مستحبی بدون عجل فرجهم نفرستند
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
6- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
7- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
10-....

التماس دعا

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام ؛ یک پیشنهاد دارم برای اضافه کردن به این بندها

البته نمی دونم کار درستیه یا خیر

اینکه بچه های گردان امام حسن (علیه السلام) به هم تذکر بدند.

مثلا همین مساله تا دیر وقت توی تالار بودن رو تذکر بدن به هم

و بیدار بودنشون در هنگام بین الطلوعین هم کنترل بشه. یعنی بیان تالار حضوری بزنن...

البته تذکر دادن شرایط خاصی رو می طلبه

اولین شرطش اینه که اعضای گردان این رو باور داشته باشین که سایر بچه ها خیر مارو میخوان و از شنیدن تذکر ناراحت نشن
دومین شرطش هم اینه که روش تذکر دادن صحیح باشه که باعث خجالت کشیدن کسی نشه. یک راهی که به ذهنم می رسه اینه که مثلا اگر کسی از گردان دید ساعت 12 هست و بنده هنوز نخوابیدم یک پیام خصوصی می فرستد بدون هیچ صحبت اضافه ای و تنها بندی از عهدنامه گردان را که مربوط به زودخوابیدن است نقل قول می کند

یا مثلا اگر کسی دید یا ثارالله داره توی تاپیک هایی که بیفایده است و نه سود و نه زیانی برای دنیا و آخرتش داره وقتش رو هدر میده یک پیام خصوصی می دهد به این صورت :

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بیشترین گناه مردم، بخاطر پر حرفی درباره اموری است که به آنان مربوط نیست.

نهج الفصاحه، ح 1314

(پایین پیام هم میشه لینک موضوعی که یا ثارالله داره توش وقتشو هدر میده گذاشت که بفهمه منظور چیه . میشه هم نذاشت و فهم قضیه رو به عهده خود یا ثارالله گذاشت)

باز هم می گم این نظر منه و ممکنه کار درستی نباشه.. ممکنه باعث بشه که بیشتر از خودمون به اشتباهات دیگران بپردازیم. و یا شاید هم کمک کنه که یاد بگیریم امر به معروف و نهی از منکر کردن رو

یا زهرا(سلام الله علیها)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، saloomeh ، Agha sayyed ، علی 110 ، یاران مهدی ، مسافر ، یوسف خان ، ساقی ، Tolou ، حلما ، نسیم ، محب الزهرا ، hesam110 ، منتظر72 ، فدک زهرا ، رهیافته ، nasimesaba ، هدهد ، m.hossein ، seiied ، جوینده حق ، Farzaneh ، omidman
۱۱:۴۹, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/فروردین/۹۱ ۷:۱۷)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام ؛ یک پیشنهاد دارم برای اضافه کردن به این بندها

البته نمی دونم کار درستیه یا خیر

اینکه بچه های گردان امام حسن (علیه السلام) به هم تذکر بدند.

مثلا همین مساله تا دیر وقت توی تالار بودن رو تذکر بدن به هم

و بیدار بودنشون در هنگام بین الطلوعین هم کنترل بشه. یعنی بیان تالار حضوری بزنن...

البته تذکر دادن شرایط خاصی رو می طلبه

اولین شرطش اینه که اعضای گردان این رو باور داشته باشین که سایر بچه ها خیر مارو میخوان و از شنیدن تذکر ناراحت نشن
دومین شرطش هم اینه که روش تذکر دادن صحیح باشه که باعث خجالت کشیدن کسی نشه. یک راهی که به ذهنم می رسه اینه که مثلا اگر کسی از گردان دید ساعت 12 هست و بنده هنوز نخوابیدم یک پیام خصوصی می فرستد بدون هیچ صحبت اضافه ای و تنها بندی از عهدنامه گردان را که مربوط به زودخوابیدن است نقل قول می کند

یا مثلا اگر کسی دید یا ثارالله داره توی تاپیک هایی که بیفایده است و نه سود و نه زیانی برای دنیا و آخرتش داره وقتش رو هدر میده یک پیام خصوصی می دهد به این صورت :

بسم الله الرحمن الرحیم

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بیشترین گناه مردم، بخاطر پر حرفی درباره اموری است که به آنان مربوط نیست.

نهج الفصاحه، ح 1314

(پایین پیام هم میشه لینک موضوعی که یا ثارالله داره توش وقتشو هدر میده گذاشت که بفهمه منظور چیه . میشه هم نذاشت و فهم قضیه رو به عهده خود یا ثارالله گذاشت)

باز هم می گم این نظر منه و ممکنه کار درستی نباشه.. ممکنه باعث بشه که بیشتر از خودمون به اشتباهات دیگران بپردازیم. و یا شاید هم کمک کنه که یاد بگیریم امر به معروف و نهی از منکر کردن رو

یا زهرا(سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا
خواهر بزرگوارم ،
فرمایشات شما جالب است اما سؤال:

*اگر قرار باشد که یا ثارالله به آقا سَیّد ساعت 12 شب تذکر دهد که الان موقع حضور در تالار نیست که خودش هم حضور دارد.

*این مراقبتها از سوی دیگران بنظر شما چقدر تاثیر گذار خواهد بود ، اینکه ما بیاییم و مواظب باشیم تا دیگر یاران چه میکنند و مینویسند.

*چرا نمیخواهیم که خود برنامه ای داشته باشیم و خود را ملزم به اجرای آن کنیم ؟

*یاد بگیریم که خود برنامه بزرگ شدنمان را بنویسیم ، از تجربیات و سخنان دیگران کمک بگیریم اما خود نویسنده آن باشیم.

*این حقیر در ارسالی خدمت دوستان شرکت کننده در " کارگاه معنویت " عرض نمودم که با یادداشت کردن خطاها و لغزشهای روزانه مان خود در مورد خودمان قبل آنکه دیگران داوری نمایند قضاوت کنیم .
برای رشد و تعالی اولین کار است.

*با تذکرات بجا و منطقی بصورت خصوصی کاملا با دوستمان یاثارالله هم عقیده هستم. تذکرات وقتی خصوصی مطرح گردد هم رابطه دوستانه مان مستحکمتر میشود ، هم آن عیب و یا لغزش از دید دیگر دوستان پوشیده می ماند و هم مهمتر اینکه باعث رشد و تعالی میگردد و جلوی عداوت ، کینه و لجبازی گرفته خواهد شد.

ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، یاران مهدی ، سید ابراهیم ، fazel ، yamin ، saloomeh ، Hadith ، مسافر ، یا ثارالله ، یوسف خان ، ساقی ، Tolou ، حلما ، نسیم ، hesam110 ، فدک زهرا ، M03TAFA ، nasimesaba ، m.hossein ، جوینده حق ، Farzaneh ، omidman
۱۲:۳۴, ۲۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سه مانع وجود دارد كه نمى گذارد انسان در شمار صالحان قرار گيرد.
اين سه عامل عبارتند از:
اول: دست كم گرفتن نفس و ضعيف شمردن دشمنانى چون شيطان و نفس اماره.
دوم: تسويف و كارها را به آينده افكندن و تأخير در انجام اعمال خير كه از خطرناك ترين راه هاى شيطان براى اغواى مردم است.
سوم: نبود اندرز دهنده درون. اگر در درون انسان اندرز دهنده اى نباشد، از اندرز دهنده بيرونى كارى بر نمى آيد و نصيحت هيچ نصيحت گرى به او سود نمى رساند. انسان مى تواند از طريق محاسبه نفس به صورت روزانه ـ هر چند براى چند دقيقه ـ اين اندرز دهنده درون را در خود ايجاد كند و پرورش دهد.
حجت الاسلام والمسلمين شيرازى
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، saloomeh ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، میلاد.م ، meshkat ، rastin ، ساقی ، Tolou ، حلما ، نسیم ، morteza rezay ، برادر تعادل ، hesam110 ، فدک زهرا ، nasimesaba ، ZaHrA110M ، جوینده حق ، Farzaneh ، بیداری12 ، omidman
۳:۰۱, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید

حاج علی 110 الان دیگه از مرز رد شده و داره لذتی وصف نا پذیر می بره

یه سری از دوستان دلیل نام گزاری این گردان را به نام حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام را پرسیده اند

حاج علی نیز این گونه پاسخ دادند که

افرادی که جذب سپاه حضرت حجت می شوند هر کدام دلیلی دارند

دلیل یک سری از این افراد

انتقام برای چادر خاکی حضرت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها می باشد

و در بین اهل بیت علیهم السلام تنها فردی که خاکی شدن این چادر را دیده اند،

حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام می باشند

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، saloomeh ، hesam110 ، meshkat ، Tolou ، أین المنتظر ، انصارالمهدی ، محیصا ، فدک زهرا ، yamin ، Hadith ، علی 110 ، nasimesaba ، ساقی ، shakiba ، بیداری12 ، rastin ، برادر تعادل ، جوینده حق ، bahareh ، Farzaneh ، mhklord
۱۰:۴۸, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام علیکم
در مورد ثبت نام مشکلی نیست من با آقا علی صحبت می کنم که سخت گیری نفرمایند . جناب علی110 بند 2 را برای شناسایی یاران امام زمان قرار داده بودند !!؟ بهتره که بیشتر از این وارد جزئیات نشویم !
جناب علی110 که بنده خدمت ایشون ارادت دارم . ایشون فرد مومنی هستند و به لحاظ اطلاعات دینی در سطح خوب و دغدغه ی راهنمایی دوستان را دارند . ایشان به حضرت علی علیه السلام ارادت خاصی دارند و از همه دوستان تقاضامندم توفیق موفقیت علی110 را از حضرت علی علیه السلام مسئلت کنند . ایشان بارها به سوالات بنده پاسخ داده و بنده را راهنمایی کرده پس نگران نحوه ثبت نام و دلخوری ایشون نشوید .
ضمنا پیشنهادات بنده
گردان حسن بن علی باید حسن ساز باشد
هیچ شکی در این نیست که یکی از پایه های این گردان دعا است اما
این گردان نباید بیشتر روی ادعیه تاکید کنه تا لقلقة زبان بشه . چرا که همین بند از صحبت های مولا علی علیه السلام را که ایشون تاکید کردند بنویسیم و تکرار کنیم بعد از مدتی خسته کننده خواهد بود . باید سلسله مطالعاتی در ظنر گرفته بشه و با وقت همه دوستان تنظیم که با حقیقت زندگی بیشتر آشنا بشیم .
افراد گردان حسن بن علی موظف به تربیت بدنی هست ( شما دیگر در اختیار خود نیستید و باید به شایستگی خود را تحویل مولا صاحب الزمان دهید ) و باید با حداقل روزی نیم ساعت ورزش بدن خود را در راستای خدمت به امام عزیز تربیت کنید .
افراد گردان امام زمان حق ندارند افرادی منزوی باشند و باید در اجتماع حضوری مثبت داشته باشند به این صورت که با تنظیم برنامه هفتگی حداقل 3 یا 4 بار در نماز جماعت شرکت کنند چرا که دست خدا با جماعت است .
یکی از ضروری ترین گزینه های ثبت نام در گردان برنامه ریزی شخصی هر فرد است و باید بر ثانیه ثانیه زندگیتان برنامه ریزی داشته باشید .
گردان حسن بن علی باید زمینه سار حضور حضرت باشد . پس بسم الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، مسافر ، فدک زهرا ، ساقی ، 872325 ، علی 110 ، nasimesaba ، shakiba ، جوینده حق ، Farzaneh ، omidman
۱۱:۳۸, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۲ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله

سلام

خوش به حالتون بچه ها، من که فکر نمیکنم هیچوقت بتونم تو گردان امام حسن شرکت کنم ......
دوس دارم خودم رو بسازما اما اینکه بخوام قول جمعی بدم خیلی برام سخته، تا همین الانشم که تو گردان عباس بن حیدرم کلی شرمنده ی هم گردانیامم، آخه همیشه اون دعای عمومی واسه بچه هارو یادم میره..... امیدوارم حلالم بکنید ....
من مشکلاتی تو زندگیم دارم که خیلی وقتا باعث تندی اخلاقم و برخوردای تندم میشن به هیچ شکل هم نمیتونم با اونا کنار بیام و یا حذفشون کنم، راستش برا کسی هم نمیتونم توضیحشون بدم جز خدا که خودش شاهد و ناظر احوال منه ....
هر وقتم تندی میکنم دیگه روم نمیشه به خدا نگاه کنم ... البته این طرز عبادت و طرف حساب بودن با خدا هم صحیح نیست چون اینجوری عبادتم عبادت ترسوها خواهد شد .... با اینکه خدارو دوسش دارم .....
برا منم دعا کنید، گردانتون که کامل شد و کاراتونو شرو کردین من هم صد البته بهره خواهم برد، البته اگه عمر و توفیقش بهم عنایت بشه........
یه مدت به تنهایی نیاز دارم، نمیدونم شاید این یه مدت تا آخر عمرم رو شامل بشه! منظورم این نیس که با تنهایی و عدم برخورد با خلق خدا آدم خوبی بشم، اما یه مدت نیاز دارم با خودم و خدام تنها باشم .... فک میکردم میتونم برا بودن تو این گردان آماده بشم اما میبینم نمیتونم، یا شایدم حقیقت کلمه این باشه که نمیخوام بتونم .....
اگه جمعتون کامل بشه بسیار جمع زیبا و مهدی پسندی خواهد بود .... خوشا به سعادتتون .... منم از دور به جمع شما نگاه میکنم و ............ از خدا میخوام که اگه عمری برام مونده منم لایق نگاه آقا امام زمان بکنه ......
خیلی بی چشم و رو هستم اما واقعا دوس دارم و آرزومه که جز آقا امام زمانم تو دنیا وقف کلمه ی دیگه ای نشم ............

التماس دعای فرج ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، Tolou ، حلما ، ساقی ، یا ثارالله ، 872325 ، fazel ، nasimesaba ، F_R ، جوینده حق ، omidman
۱۵:۲۴, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آیا میدانید که یکی از مهمترین توصیه های اکید امام زمان علیه السلام به چه علت قرائت زیارت جامعه ی کبیره است؟
به این علت که زیارت جامعه ی کبیره ی یک دوره ی فشرده و در عین حال بسیار متعالی از اصول عقاید شیعه است
مباحث اعتقادی بسیار مهمتر از مباحث اخلاقی و تهذیب نفس است
مشکل اساسی ما هم در همین مبانی اعتقادی است نه معصیت و...
که البته تحصیل فضایل اخلاقی و تهذیب نفس هم بسیار مهم است
اما تمام انبیا و اولیای الهی بنیان کار خود را ابتدا بر ایجاد اعتقادات صحیح بنا نهادند و بعد به ترغیب به عمل صالح و تهذیب مردم دعوت کردند که بدون تحصیل اعتقادات درست خروارها عمل صالح ما را به سعادت نمیرساند
الغرض و لپ کلام
نیاز مبرمی وجود دارد که برخی تاپیک های مربوط به مسائل اعتقادی حتماً توسط طالبان ثبتنام در گردان حسن بن علی مطالعه شود
که امام زمان علیه السلام مختار به دردش نمیخورد
ابالفضل گونه میخواهند و ریشه ی منش مختار گونه در اعتقادات چپه چوپه ی مختار ثقفی بوده است و مشکلات این بنده ی خدا در اعتقادات بوده است
بر این اساس اطلاعیه شماره ی 5 را تقدیم میکنم
اطلاعیه شماره ی 5:
بسیار نیاز است که دوستان این تاپیک ها را حتماً مطالعه کنند و عمیقاً به آنها بیاندیشند
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۲)علی 110 نوشته است:  الف - مهمترین مباحث در موضوع اعتقادات:

1- (A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#

2- (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!#

3- تقوا چیست؟ چگونه بدست می آید ؟ چگونه تقویت میشود؟ آثارش چیست؟ (مقاله ی ویژه)#$
آیا شما جزو بی عقلها و ابلهان هستید؟ ای کاش میبودیم...

4- راه رسیدن به خدا#&(مهم)

اندر حکایت رژیم لاغری و دین داری ما!!!!(مقاله ویژه)#

5- ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$

6- (B+)فعل معصوم ضامن بقای دین + پاسخ به یک شبه#

7- چه لزومي دارد از خداوند ارحم الراحمين بترسيم؟؟!!!#

8- من برای دینم وقت ندارم!

2- چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!#
3- (A+)ماهیت و عوامل قیام امام حسین (مقاله ویژه!!)#

پ: مباحثی ویژه ی کسانی که میخواهند راه خدا روند:

1- من مرده ، شما زنده ، وصیت من به شما این است:

2- (B+) معیاری برای گمراه نشدن!!!!$#
3- یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$#
4- هرگز عمل خيري را از ترس ريايي شدن ترك نكنيد كه اين مكر شيطان است#
5- واکاوی یکی از مهمترین آفات در مسیر خود سازی (پست ویژه)$#

9- یک نکته ی اعتقادی بسیار مهم (ملاکی که ببینییم چند چندیم)

ت: مهمترین مباحث پیرامون مهدویت و امام زمان (بخش اعتقادات و آخرالزمان)

1- (A+)آخرالزمان، شرايط ظهور باطني‏ترين بُعد هستی (مقاله ی ویژه)

2- آخرین دولت !! (مقاله ی ویژه)
3- مهم نیست امام زمان کی تشریف می آورند ....!
4- چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟؟!!

ث: مهمترین مباحث پیرامون وظایف منتظران

1- (A)سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام!!!!!!!!!!!
2- (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!!
3- (B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!!
4- کسی که از لحاظ مالی حقی بر گردن دارد نمیتواند در رکاب امام زمانش باشد
5 - منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!!
7- (B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان
9- خطبه ی امام حسن مجتبی (ویژه منتظران مهدی فاطمه)

ج: مهمترین مباحث پیرامون یهود شناسی به عنوان دشمن شماره ی یک مومنان

1- رابطه یهود و سحر و جادو از منظر قرآن کریم
2- شیاطین بر چه کسانی نازل می شوند؟!!
3- چرا پیامبر به جز فتح مکه تمام همت خود را مصروف رسیدن به قدس کردند؟

چ: مباحثی که نیاز به تفکر عمیق دارد و حقیقتاً به بیداری اندیشه کمک میکند

1- مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم:
2- کالبد شکافی طب مدرن ، قطعه ای از پازل نظم نوین جهانی (مقاله ویژه !!!) با تأمل بخوانید

3- بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
4- نامه ی حیرت انگیزی یک شهید در آغاز سال نو برای بیداری اندیشه

5- فرهنگی که در آن انسانها، فقط برای لذّت میخرند نه برای نیاز!

یک نکته کوچک
این شرط بحث برانگیز غیر قابل تغییر است
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است:  2- کسانی که میخواهند در گردان حسن بن علی شرکت کنند قبلش توفیق پیدا کرده باشند که 40 صباح پیایی دعای عهد را خوانده باشند

به زودی اگر عمری بود و توقیقی دلایل خود را هم تقدیم خواهم کرد
اما عجالتاً آب پاکی را روی دست خود علی 110 و سایر دوستان بریزم که این شرط غیر قابل تغییر است
به جای احساس یأس کردن و ناامید بودن یا توجیه این که محور دعا و تکرار دعا میشود لقلقه احیاناً و یا....
از خدا عاجزانه و متضراعانه با توسل به اهل بیت توفیق خواندن 40 صباح پیاپی را بخواهیم

که، گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست؟

لطف خدا بزرگتر از جرم ماست
ما تعطیلیم اما حداقل به قدر تعطیلیمان گدایی کنیم که فضل و کرم خدا و اهل بیت بسیار فراتر از تعطیلی ماست

و هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، فدک زهرا ، Havbb 110 ، Agha sayyed ، fazel ، yamin ، saloomeh ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، ساقی ، محیصا ، جوینده حق ، افسر جوان ، Farzaneh ، omidman
۱:۲۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #9
آواتار
این پست را هم حتماً مطالعه بفرماید
مفهوم تأسف خوردن خدا در قرآن چیست؟ (پست فوق ویژه!)
و این ارسال را حتماً حتماً
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid112867

خودم و همه ی اهالی پاتوق را توصیه میکنم به مطالعه ی دقیق این پست بسیار ارزشمند:

قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره....شرح و تفسیر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، nasimesaba ، fazel ، سید ابراهیم ، یا ثارالله ، ساقی ، Tolou ، محیصا ، جوینده حق ، Farzaneh ، omidman
۱۵:۵۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #10
آواتار
با دقت بخوانید

راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!!

از این تاپیک هم غافل نشوید

کارگاه منتظر سازی!!! "یا مهدی ادرکنا" (گروه مطالعاتی مکیال المکارم)*$#

بسیار ارزشمند است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، ساقی ، nasimesaba ، Tolou ، محیصا ، جوینده حق ، Farzaneh ، omidman
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]