شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بزرگترین نقص این سایت ، عدم تحمل حرفهای مخالفین است ، که البته این حالت ماکتی از ٪^()×÷ در جامعه برونی
است ، من یک حرف یا انتقادی را می زنم ولی شما مدیران به جای اینکه با متانت و آرامش پاسخ دهید یا بگذارید دیگر
کاربران خودی تان ، پاسخ دهند ، به سرعت نوشته را پاک می کنید !
مثلا در تاپیک بدرقه ضریح ، من انتقاد کرده بودم که" یکی از زشت ترین حرکانی که در بدرقه ضریح دیده شد این بود مردم
متعصب همدیگر را هل می دادند که دستی به ضریح برسانند" اگر آن شخص متعصب حاجتخواه ، مسلمان است باید
حق الناس را بفهمد و بداند که این کار هل دادن ضداخلاقی و غیرشرعی است ، پس حالا که نمی فهمد پس معلوم
میشود که تعصبش ریشه در عادتهای ارثی-محیطی دارد ! "
ولی این نوشته به سرعت پاک شد در حالیکه حقیقت گویی محض بود. یا من سوالی در مورد دکتر عباسی داشتم که
با آزامش آن را پرسیدم ولیکن توسط یک مدیر که طرفدار افراطی و متعصب عباسی است ، تاپیک قفل شد و من اطمینان یافتم
که حرفم درست بوده که ابن برخورد شده است !
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۵۱)مهرآریا نوشته است: [ -> ]بزرگترین نقص این سایت ، عدم تحمل حرفهای مخالفین است ، که البته این حالت ماکتی از ٪^()×÷ در جامعه برونی
است ، من یک حرف یا انتقادی را می زنم ولی شما مدیران به جای اینکه با متانت و آرامش پاسخ دهید یا بگذارید دیگر
کاربران خودی تان ، پاسخ دهند ، به سرعت نوشته را پاک می کنید !
مثلا در تاپیک بدرقه ضریح ، من انتقاد کرده بودم که" یکی از زشت ترین حرکانی که در بدرقه ضریح دیده شد این بود مردم
متعصب همدیگر را هل می دادند که دستی به ضریح برسانند" اگر آن شخص متعصب حاجتخواه ، مسلمان است باید
حق الناس را بفهمد و بداند که این کار هل دادن ضداخلاقی و غیرشرعی است ، پس حالا که نمی فهمد پس معلوم
میشود که تعصبش ریشه در عادتهای ارثی-محیطی دارد ! "
ولی این نوشته به سرعت پاک شد در حالیکه حقیقت گویی محض بود. یا من سوالی در مورد دکتر عباسی داشتم که
با آزامش آن را پرسیدم ولیکن توسط یک مدیر که طرفدار افراطی و متعصب عباسی است ، تاپیک قفل شد و من اطمینان یافتم
که حرفم درست بوده که ابن برخورد شده است !
جناب ا...س...ی...م...و شما هر وقت با دلیل و مدرک حرف زدی و بدون قلدر بازی و جنجال افرینی و با منبع معتبر حرف زدی صحبت های شما برای ناظران و کاربران این سایت ارزش پیدا خواهد کرد .
بدون مدرک و فقط با هدف تشنج پشت سر هم تاپیک زدن در این تالار با اعضایی که با هدف بیداری جمع شده اند جایی ندارد.
این روش شما هم قدیمی شده است لطفا عوضش کنید حالمان بهم خورد

ببخشیندا اق خیبر میشه بگی ماهم ملتفت بشیم که یعنی چی باس با مدرک و سند حرف بزنه؟!!!!!!!!!!!!!! یعنی این که میگه مردم دارن همدیگرو هل میدن و حق الناس هسسش سند میخواد. یعنی چی؟ سند دیگه چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه خونه و ماشینه که سند بیاره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من دارم میرم زیارت یارو مثل ... ادمو هل میده کفش ادمو له میکنه . من که راضی نیسم . خب این حق الناس نیس دادش؟ در ضمن واس چی انق بی ادبی. حالمون بهم خورد یعنی چی/ اقا مدیر – حاج خانم.... کجاید که الان واسه توهین کردنش محرومش کنید . روز قیامت چطوری میخواید جواب خدا رو بدید با این نامردیاتون. که انصافو رعایت نمیکنید . ببین دادش lمهر اریا همین الان ازش شکایت کن به جرم توهین و زیر پلا گذاشتن قوانینی تالار ببین اگه محرومش کردن. به خودشون که میرسه صدتا توجیه میارن . اصلا تاحالا دیدی یه ناضر یا مدیر محروم بشه. به قران از ماحالات.
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۲:۱۹)خیبر110 نوشته است: [ -> ]جناب ا...س...ی...م...و شما هر وقت با دلیل و مدرک حرف زدی و بدون قلدر بازی و جنجال افرینی و با منبع معتبر حرف زدی صحبت های شما برای ناظران و کاربران این سایت ارزش پیدا خواهد کرد .
بدون مدرک و فقط با هدف تشنج پشت سر هم تاپیک زدن در این تالار با اعضایی که با هدف بیداری جمع شده اند جایی ندارد.
این روش شما هم قدیمی شده است لطفا عوضش کنید حالمان بهم خورد
این کیه که هر روز با یه اسم جدید میاد تو تالار؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من سوالم از دوستان این هست که یعنی چی ؟ نه واقعا یعنی چی ؟

یک نفره یا چند نفر ؟ سیاست تالاره ؟ یا یه آدم مریضه ؟ یا چندتا آدم مریضن؟
نمیدونم ولی واقعا دیگه این کارم حدی داره ، خیلی قضیه لوس شده
شاید
سیاست تالار اینه که میخواد شبهه مطرح کنه تا بچه ها با دلایل عقلی و منطقی پاسخ بدهند، باید بگم که سخت در اشتباهید و این راهش نیست...
این آدم که هر روز میاد عضو میشه ip مشخصی داره دیگه طبیعتا شناساییش برای دوستان هیچ کاری نداره ( اینو مطمئنم ، یک بار هم وحیید 110 اومد این قضیرو مطرح کرد ، خیلی جالبه که دوستان به جای خاتمه دادن به این حرکت زشت ، تاپیک وحید 110 رو بستن
خنده دار بود و شک من از اینه که چرا باید هر روز یه آدم با یک ایمیل جدید بیاد و عضویت جدیدی درست بکنه و تاپیک ها رو به حاشیه ببره و حرف های تکراری و ناپسند و بیهوده بزنه ( با اولین نظری که درج میکنه میشه این شخص رو شناسایی کرد) بعد بچه ها جواب این آدم رو هم که میدن و دیگه نمیتونه حرفی بزنه یعنی دیگه جوابی نداره میره با یه اسم جدیدی میاد ، شک من اینجاست که یه بنده خدایی تاپیک زده و این شخص رو دعوت کرده به کمک (درخواست کمک از siavas1h ) وا قعا این حرکت خیلی زشته و توهینی بسیار بزرگ به بقیه ی کاربران هست.( شما از کجا این کاربر جدیدالورود رو شناسایی کردی که میتونه در این موضوع به شما کمک بکنه ؟ پس صد در صد ایشون رو میشناسید؟
برای یک بار هم که شده این مسئله را جدی بگیرید و آن را پیگیری کنید
چون من فکر میکنم عده ای در این تالار این شخص را میشناسند و طبق برنامه ریزی قبلی عمل میکنند ، که به یک سری از اهداف خودشان در این تالار برسند ، یعنی در این تالار اسم بزرگی دارند و جرات این که این نظرات را از زبان خودشان بزنند ندارند و با ساخت کاربری جدید مطالب را از زبان کاربر جدید میزنند که مبادا دستشان رو شود
بند ه ی خدا از خدا بترس ،چرا از بنده ها می ترسی ، مرد و مردانه بیا و این حرف ها را از زبان خودت بگو تا همه بفهمند چه کسی پشت این قضایاست وگرنه ...
من یک معیار ساده برای غلط بودن حرفها دارم ، اگر ببینم کسی در نوشته هایش ، واژه های ساده را با غلطهای فاحش
بنویسد ،از بیسوادی و بی اطلاعی و نادانی او مطمئن می شوم و همه حرفهایش را پوچ و احمقانه می دانم کسی که
سعی نکرده چیز ساده ای مثل املای زبان را یاد بگیرد ، بسیار نابخرد است و نظراتش مثل دیو وارونه کار ! متاسفانه
انتقادی که به بیداری اندیشه دارم اینست که این نوع غلط املایی در بین کاربران و حتی مدیران این انجمن بسیار شایع
و متداول است و باید حدس بزنید که این از نظر من نشانه چیست !
با سلام میشه به من بگید مدیران خشک مذهب چرا نوشته های من را براحتی حذف میکنند ؟
من هر چه فکر میکنم نمیفهمم کجای حرفام دروغ و یا تهمت و یا اشاعه اکاذیب علیه مقدسات و یا تشویش اذهان عمومی بود ؟!!!
(۳/دی/۹۱ ۲۱:۵۷)Mohammad نوشته است: [ -> ]با سلام میشه به من بگید مدیران خشک مذهب چرا نوشته های من را براحتی حذف میکنند ؟
من هر چه فکر میکنم نمیفهمم کجای حرفام دروغ و یا تهمت و یا اشاعه اکاذیب علیه مقدسات و یا تشویش اذهان عمومی بود ؟!!!
تایید می شود چندتا از پستهای من هم پاک شد با اینکه هیچ چیز خاصی هم نبود ، باید به این نوع نگرش عادت کنیم
که کسانی که به به و چهچه نکنند پستهایشان محکوم به پاک شدن است .
دوستان همینجوری نمیشه بیاید بگید «چند تا از پستهای من پاک شده» !!!!
پست شما مشخصه که در کدوم بخش بوده و اون بخش هم ناظر داره. لطفا با اون ناظر خصوصی پیغام بدید تا متوجه بشید. یا حد اقل اینجا اعلام کنید که کدوم بخش بوده....
اگر از ناظری شکایت دارید میتونید در بخش اعتراضات تاپیک بزنید ، در ضمن بنا نیست که هر پستی که پاک میشه دلیلش توضیح داده بشه... پستهای نامربوط و نامناسب طبیعتا حذف خواهد شد.
(۳/دی/۹۱ ۲۱:۵۷)Mohammad نوشته است: [ -> ]با سلام میشه به من بگید مدیران خشک مذهب چرا نوشته های من را براحتی حذف میکنند ؟
سلام دوست عزیز .
اگر مایل به استفاده از این سایت هستید باید به قوانین ذکر شده توسط مدیریت احترام بگذارید و در کنار ما باشید .
پیشنهاد میکنم به این پست ( که احتمالا بهش سر نزدید ) سری بزنید .
قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه»
نکته بعدی اینکه گاها پیش میاد ناظرین و مدیران از روی اشتباه یا هر مشکل دیگه ای سهوا پستی رو پاک میکنن .
در این صورت هم اگر پست شما موردی نداشته باشه میتونید از طریق پیام خصوصی به اطلاع ناظر بخش یا مدیر بخش برسونید تا در اصرع وقت پیگیری کنن .
(۳/دی/۹۱ ۲۲:۰۶)مردتنهای شب نوشته است: [ -> ]تایید می شود چندتا از پستهای من هم پاک شد با اینکه هیچ چیز خاصی هم نبود ، باید به این نوع نگرش عادت کنیم
که کسانی که به به و چهچه نکنند پستهایشان محکوم به پاک شدن است .
سلام دوست عزیز .
شاید از نظر شما چیز خاصی نبوده و لزومی نداره تمام ما به طرز نگرش شما عادت کنیم !!!
خیلی از تایپیکهای ما کلا موضوعش اعتراض به کس یا طرز فکریه و ما برای چهچه و به به اینجا نیستیم .
به شما هم پیشنهاد میکنم قوانین تالار رو حداعقل 1 بار مطالعه کنید .
نقل قول:باید حدس بزنید که این از نظر من نشانه چیست !
جناب شما یک دی ثبت نام کردی بعد اومدی فرتی اینجا انتقاد زدی اونم تو دو سه روز این همه چیز فهمیدی.
نشانه این است که همون
همت مضاعف محترم هستی. واقعا به بیکار بودنت ایمان اوردم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16