تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
نقل قول: شما از همین الان هر موردی که برخورد بدی دیدید، به بنده+آقای بیداری اندیشه منعکس کنید
بعد اگر ما ببینیم رفتار واقعا بد بوده، حتما متناسب با اون قضیه رفتار خواهیم کرد و حداقل از این لحظه به بعد دیگه تساهل و تسامح رو کنار می گذاریم

ببین دادشی من خوب نکردید دیگه که من دارم میگمو به گوشم رسیده دیگه که فقط به یه تذکر ساده بسنده کردید و چی؟ خلاص.

اونوقت دیدم دیگه اون کاربر عادی رو چه بیچاره کردیدو دیدم دادشی خوشگلم دیدم که میگیم .شنوفتم جیگر نقره ای.
به غمضه چشای خوشگل نمک کریلا . میدونی که کیو میگم. لوطیه عالم حضرت عباس رو میگم. به اون منشه لوطی وارش قسم دادش با ناظراتون و مدیر ارشدا و مهاونان مثل از ما بهترون رفتار میکنید. برفیق فاومو از اینجا بیرونش کردید. معرفت نداشتید دادشیا.
اقا چون مذهبی بود اولش ازش خوشم نمی اومد اما بعد دیدم با معرفته، لوطیه. اما شماها دکش کردید. به جان خودم اقا حرضت عباس که داش مشتیه عالمه و سرور تما لوطیاست دروغ نمیگم که شماها هوای خودتونو دارید و به ماها که میرسه......
دادشای جیکر نقره ای ( تا جیگر طلا بشین خیلی مونده ) نه شما نه اقای اندیشه اون طور که با منو امثال منو کاربر عادی برخورد میکنید با اون ناطران و مدیران و این بچه سوسولای بنفش همون جور برخورد نمیکنید.
یعنی میای اونا رو هم محروم کنید. چطور به رفیق ما هر چی خواستید بار زدید اما یه مرد پیدا نشد بینتون پشتش واسه. معرفت و لوطی گری ندارید دیگه. یه مرررررررررررررررررررد تو تالار نبود. خوب شد ما رسیدیم دادشیا.
اقا اصلا اگه خودتون خرابکاری کردید بعد چی ؟کی باس شماهارو چوب کاری بکنه. ؟
حالا من باز عرذ میخوام که بد حرف زدم. دس خودمو نیست داغ که میکنیما اون رگ ل....مون قلمبه میشه.
فعلا زت زیاد

راستی یه چیزه دیگه. ببین چقد بچه ترشیف دارن این سوسولا. همین ناظرا و این بچه بنفشارو میگم همینا که رنگشون مد روزه/ همه اومدن زیر حرفای این داش متیه ما تشکر گذاشت. آخی چقد مظلومن این ناظرا و مدیرا. زیر حرف ما ترسیدن تشکر بزارن . دردتون اینه که نرفتید لوطی گری یاد بگیرد. پهلوون نشدید دیگه. والا مثل مشتیه عالم اقا حرضت عباس تواضع می کردید و زیرش تشکر میزاشتید و تواضعتونو نشون میدادید. به مولا علی قسم نه اینکه خیال کنید من خوشم میادها نه من دنباله این سوسول بازیا نیسم که تا تشکر نزاشتن بیام مثل کوزت گریه کنم که ای وای به مطلب من مهل نزاشتنو ارزش ندادنو و خلاصه از این جینگولک بازیا دیگه.
با نام خدا.
بزرگترین مشکل تالار اینه که تالار داره کاملا تشریفاتی و مصلحتی میشه.
امان از این مصلحت که خیلی ها رو کلافه کرده.
تو این یکی دو سالی که مطالب رو میخونم به ندرت دیدم که بین دو تا از ناظرا یا مدیرا بحثی شکل گرفته باشه.
همگی نظرات همدیگه رو قبول دارن و تشکر و میکنند و گل و بلبل ..........
بحث هم که همیشه بین کاربرای معمولی بوده و اگه یکمی داغ بشه ممکنه تاپیک بسته بشه.
کلی میگم بستن تاپیک عین ف ی ل ت ر ک ر د ن یک سایت میمونه. اعصاب ادمو میریزه به هم.
بهتره یکم از بار تشریفاتی تالار کم بشه. دیگه ریا نشه.
این بحث فراماسونری هم کلا جمع بشه خیلی خوب میشه . مخصوصا نماد فراماسونری در فلان فیلم و فلان شرکت.....
سلام
ممنون از تاپیک خوبتون.
البته تالار در کل از بهترین تالار هاست و به قول خودتون باید نقد هایی داشته باشه تا بهتر هم بشه.
به نظر من
رابطه ی مدیرها و ناظران با کاربران صحیح نیست و مدیران و ناظران گاها حالت استبدادی میگیرن و فکر میکنن که اینجا شرکت و کارخانه ای بر اساس تولید استاندارد های 2012 و کربران هم کارگر صفر کیلومترBlush Wink
و وقتی پست کاربری حذف و یا ویرایش میشه؛کسی نیست که به کاربر پیام بده که پست شما حذف شد و یا ویرایش!

ولی مهم ترین مسئله:ما سعی میکنیم که تو این تالار به گسترش اسلام و بیداری اندیشه کمک کنیم؛ولی در مورد مسائل سیاسی؛یا بحث نمی کنیم و یا هم ریا میکنیم.
مثلا اگه من یه تاپیک بزنم و در مورد فقر اینده ی خودمون در این بحران و تحریم حرف بزنم،تاپیکم بسته میشه؛در حالی که اسلام به سوی بشر اومد تا فقر رو هم از بین ببره و عدالت رو حاکم کنهAngel
امام علی(علیه السلام) فرموده اند که با شکم گرسنه نماز نخوانید؛چون گرسنه ایمان ندارد و تمام فکرش شکمش هست.
ولی در کل
بازم این تالار بهترین تالار ما هست و نقد های ما هم در جهت بهبود
یا حق
(۲۲/مهر/۹۱ ۰:۵۷)MiladYLH نوشته است: [ -> ]دو سال پیش رتبه ی این سایت به حدود 600 رسید ولی الان 2000 است...

سلام بر دوستان گلم در تالار بیداری اندیشه

یک سری نکات هستش که به ذهن خودم در جواب نقل قول بالا رسید

دو سال پیش این انجمن عمومی بود ولی الان خاص شده
قوانین بازتر بود (از این روش دفاع نمیکنم)
ناظران تالار کم تجربه بودن
تالار تاپیک های تکراری نداشت و بحث های عامیانه زیاد بود

متاسفانه افراد تازه وارد بعضا تاپیک هایی رو که میزنن برای بقیه تکراری و قدیمی هستش

مثلا مستند های تالار رو مثل نماد گرایی ها یا افشاگری صنعت موسیقی یا افشاگری بازی ها توسط مدیران کل و ناظران رو به یاد بیارید که سیل کاربران عام اینترنت رو به اینجا میاورد و خیلی ها از این بازی ها یا فیلم ها از دید عامیانه دفاع میکردن و بحث های داغی هم صورت میگرفت که باعث جذب بیشتر کاربران میشد
الان متاسفانه یا خوشبختانه(از بعضی جهات بد نیست) تالار برای افراد خاص شده

بصیرت و عاقلانه برخورد کردن با مسائل در میان ناظران بالا رفته ولی.....

متاسفانه این مساله باعث شده تا از کاربران عادی و تازه وارد از بحث ها فاصله بگیرن
شما نگاه بکنید دو سال پیش از یک تاپیک نقد فیلم یا موسیقی چقدر توسط ناظران و مدیران استقبال میشد
الان چقدر میشه؟؟؟
الان از یک تاپیک تخصصی مثل این تاپیک چقدر استقبال میشه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20899.html

میبینید تاپیک کلی تشکر های رنگارنگ دارهSmile به خاطر یک بحث تخصصی قشنگ و زیبا هستش هیچ ایرادی به بحث نیستش ولی این بحث عامیانه هستش ؟؟؟ چقدر این بحث از مشکلات اکثریت جوان رو شامل میشه
ایا اکثریت جوان از این بحث استقبال میکنن
تاپیک بالا کاملا به بیداری اندیشه ربط داره ولی برای کاربری مثل خود من که هنوز در مراحل اولیه بیداری اندیشه هست اولویت نداره

حالا حرف من این نیستش که یک قدم به عقب برگردیم و دوباره بریم سراغ خانه ی اول
یعنی همون بحث نماد بازی یا موسیقی یا ....
ولی باید فکری برای این فاصله بین کاربران خاص و عام کرد

خود من وقتی به دو سال پیش فکر میکنم میبینم حتی اگر فرصت دوباره ایدی سازی داشتم شاید به جای اینکه اسم ایدی رو انتی فراماسونری بزارم میزاشتم منتقم الزهرا یا.....
یعنی علاقه هام و اولویت هام در طول این دو سال تغییر کرده

میزان تشکر های ناظران و در کل مسئولین تالار از بحث های تازه واردین چقدر هستش؟؟؟؟
خیلی منطقی هستش که جواب بدین مطلبی که تکراری هست یا کامل نیست یا مشکلات زیادی رو داره تشکر کردن ازش نه تنها به معنای تایید بی جای اون بلکه بی بصیرتی هستش ولی همین باعث فاصله افتادن بین همون خاص و عام میشه
البته من هنوز راه کار ندادم بلکه فقط سعی میکنم یک مساله رو بیشتر باز بکنم

میدونم بحث های یک کاربر جدید ممکنه حتی خنده دار باشه چون برای خود من هم پیش اومده که بحث های تازه واردین واقعا برام پیش پا افتاده و سطحی باشه ولی وقتی این سوالات سوال های عامیانه هستش یا یک شروع برای یک نفر

واقعا چه میشه کرد؟؟؟

چند وقت پیش داشتم ارسال های اولیه بزرگان و مسئولین تالار موقعی که تازه وارد تالار شده بودن رو نگاه میکردم

ارسال های اولیه یکی از بزرگان تالار که اسم نمیبرم ولی همه میشناسینش رو که نگاه کردم واقعا دیدم چقدر به بعضی از تازه واردین ارسال هاش شباهت داشت

مثلا ایشون توی خنده ی حلال لطیفه هایی رو گذاشته بود که شاید امروز اگر ببینید برای شما کمی دور از عرف یک مسئول بزرگ تالار باشه!!!! اصلا توی قسمت خنده ی حلال شما رد پایی رو هم از مسئولین تالار پیدا بکنید هم تعجب میکنید
چه برسه به یک زدن یک تاپیک لطیفه

تشکر های ناظران هم (قبل از ناظر شدنشون) از بعضی از کاربر هایی بود که امروز ممکنه باهاشون از نظر اعتقاد و بحث حتی خود من مشکل داشته باشم

هنوز هم نمیگم این کار اشتباه هستش و راه حلی ندادم ولی فقط یک مساله رو دارم باز میکنم
به نظر من این روال کار حداقل نتیجه اش خاص هستش وگرنه من مسئولین تالار رو قلبا دوست دارم

یک مشکل دیگه هم کاربران رنگی هستش

توی این تالار تفاوت کاربر رنگی با کاربر معمولی زیادی به چشم میاد که این بعضی مواقع تاثیرات خوبی نمیزاره
یعنی به دلیل سادگی پروفایل و ایدی کاربران این مساله بیشتر به چشم میاد وگرنه توی تالار های دیگه اینقدر ایدی ها تجملی هستش که با نگاه اول فرق یک مدیر رو با یک کاربر معمولی نمیفهمیBig Grin

حالا بنده یک پیشنهاد هم میدم که نگن فقط بلد هستش غرغر بکنهBig Grin

به نظر من بهتر هستش تالار رو به چند مرحله تقسیم بکنیم تا باعث جذب عوام بشه

یعنی مثل کاری که دو سال پیش انجام میشد

شاید لازم باشه این بخش ها هم ناظر ها و مسئولین خاص خودش رو داشته باشه

حالا تا ببینم دیگه چی به ذهنم میرسه Blush
کاربران بزرگوار!
تیتر تاپیک "آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟" هستش!
این تیتر شامل تمام ارکان تالار است..
تمام زومِ این انتقاد ناظران رو نشانه گرفته...خودمون و وجدانمون...! مشکل فقط از ناظرهایا مدیرهاست؟
کاربری که زحمت نمی کشه ارسال اول یک تاپیک رو بخونه که صراحتاً درش نوشته شده که حذف ارسالهای مغایر در اون تاپیک،بی اطلاع حذف میشه،
بعد میاد اعتراض می کنه،اعتراضش منطقیه؟
یا کاربری که گونی گونی تاپیک تکراری ارسال می کنه و وقتی بهش اطلاع میدیم،میاد به ناظر حرفهائی می زنه که نه در شأن خود کاربره نه ناظر،جای انتقاد نداره؟
یا کاربری که تازه وارده و قوانین رو بهش یادآوری می کنیم،میاد جواب میده "اصن من می دونم شما با من لجید!"،جای ناراحتی برای ناظر نداره؟
یا جای اعتراض و انتقاد برای ناظر از کاربری که تمام اعتراضش به اوضاع سیاسی موجود رو می خواد توی مباحث اعلام کنه و توجهی به اخطارهای ناظر نداره،وجود نداره؟
ناظر یا مدیر هم زندگی داره...برای تک تک تاپیک ها باید وقت بگذاره و همه رو بخونه؛ تاپیک هائی که شاید خودِ کسی که ایجاد کرده تاپیک رو،کاملاً نخوندش!!!

من این حرفها رو نزدم که بخوام بگم انتقاد به ناظر یا مدیر داشته باشید یا نداشته باشید!

من فقط خواستم بگم قبل از اعتراض،فقط 5 دقیقه خودتون رو ناظر یا مدیر تصور کنید...شاید نظرتون عوض شد!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

بنده در وسع اطلاعاتم به دوستان جوابهایی کوتاه و مطمئن خواهم داد .
از اولین ارسال بعد جواب جناب Mahdy2021 شروع میکنم :
جناب حصان :
نمیدونم چه اصراریه که حتما ما دست برادری با فیس بوک بدهیم .رسالت تالار آیا اینست ؟ آیا ما بدنبال سرخوشی هستیم . موقعی سرخوش خواهیم بود که رفتار و کردار و اندیشه مان آنی باشد که باید باشد .همان که به آنها رهنمون شده ایم .
در مورد چند زبانه کردن ،کاری بسیار سنگین است و تنها به چند مترجم نیاز نیست . امکانات و خیلی مسائل فنی و غیر فنی را باید لحاظ نمود ، اما در کل نظری است که باید روی آن تامل نمود .
موضوعات سیاسی در کل مشکل ساز است و از آنجا که در این مقوله هیچکس حاضر نیست حرف دیگری را قبول نماید دست آخر به استفاده از القاب رکیک و زشت و خط و نشان کشیدن میکشد .بنده در جاهای دیگر که ممنوعیتی وجود ندارد دیده ام ،پس بهتر است ما بر روی دیانتمان کار نماییم تا ابتدا قدرت انتقاد و حرف شنویمان بالا رود .

جناب Absolution:
بنده هر چی فکر میکنم که کجا تبعیضها آنقدر پررنگ بوده که بیشتر کاربران از آن دلگیرند (کاربرانی که در این موضوع ارسال دارند) ببه جایی نمیرسم.
آیا بسته شدن آی پی کسانی که مقرضانه وارد تالار شده تا نظم و دوستی و یکپارچگی دوستان را از بین ببرند از نظر شما زشت و ناپسند است ؟
نمیدانم چه کار عجیبی صورت گرفته است که شما این عنوان را قرار داده اید . ایکاش اشاره کوچکی میکردید تا ما هم خود را اصلاح نماییم .
دوستان کلی گویی انتقاد نیست . اینکه بگوییم تمام تیم مدیریت مغرضند و با کاربران بمانند زندانی رفتار میکنند بسی جای تاسف دارد .
هر تالار گفتمانی و حتی چت رومهای اون ور آبی هم قوانین خاص خود را دارند وگرنه چطور میتوان اداره امور را بعهده گرفت .

جناب MiladYLH:
برخی درخواستهایتان را در جواب دوستمان حصان دادم و اما در مورد عکسها . این دیگر بی انصافی کاربران عزیز است که یک جستجو در تالار نمیکنند و هر چی دل تنگشان میخواهد در اولین جایی که میبینند قرار میدهند .
به نظر شما بخش اخلاق اسلامی جای عکس است ، ویا مطالبی که هیچ ارتباطی با اخلاق ندارد ؟ ولی دوستان کاربر بدون اینکه از محتوای بخش و حتی بعضا ارسال خود خبر داشته باشند مطالب خود را در بخشهای مختلف قرار میدهند که این باعث اسراف وقت ناظرین میشود تا هم مطلب را خوانده و هم به بخش مناسب منتقل نمایند .
آیا اینهم گناه ناظرین است ؟

جناب رنجستان:
دوست عزیز ، وقتی شما با این ادبیات حرفهای خود را میزنی نباید توقع داشته باشی که از ارسالاتت تشکر و قدردانی گردد ،حتی اگر منطقی و خوب باشند . ما در اینجا آمده ایم تا درست اندیشیدن و درست گوش کردن و درست گفتن را یاد بگیریم . لوطی بازار و گذر لوطی صالح و این تریپ کلامها شایسته جویندگان حقیقی زندگی نیست . ما حضرت عباس (علیه السلام) را دوست داریم چون عباس است . این حرفهای دهه اول و دوم قرن حاضر (شمسی) دیگر در دنیای ادبیات امروزی جایگاهی ندارد .
بد زبانی و سوسول خواندن هموطن و دیگر کاربران بقول شما رنگارنگ هم نوع معرفت شما را میرساند . امید که همه ما در این تالار یادگرفتنی ها را یاد بگیریم .

جناب black:
از این به بعد دوستان ناظرین با هم دعوا کنند و از هم تشکر نکنند خوبه ؟
چرا فکر میکنید که نباید همجا گل و بلبل باشه ؟
آخرین ارسالات بنده را ببینید ،چند نفر از تیم مدیریت زیر آن تشکر زده اند .قبلا که بنده هم مانند شما کاربر خوب و آقایی بودم شاید برایم مهم بود که مثلا جناب بیداری زیر مطلبم تشکر بزند و تعداد بازدیدهایم زیاد باشد . ولی پس از مدتی تنها به اثر مطالب ،حتی بر روی یک عزیز کاربر فکر کردم ونه به تشکرها و امتیازها .
قرار نیست جناب سیاه که همه چیز را سیاه ببینیم . دنیای ما پر از زیباییست و باور کنید که هم بنده و هم گروه مدیریت برای زیباکردن این دنیا تلاش مینماییم ،البته با کمک شما کاربران .

جناب شهرام :
البته در حال حاضر کمتر کاربری است که از حذف ارسال و یا ویرایش آن خبردار نشود و انشاءالله به زودی با کمک خود دوستان ،دیگر احتیاجی به حذف و یا ویرایش نخواهد بود .
در باب مسائل سیاسی قبلا توضیح دادم ، والبته اضافه کنم که اگر دیانتمان را تقویت نماییم سیاستمان درست میشود ، والاّ با بحث های بیهوده که هر دو طرف مصر به درستگویی خود هستند راه بجایی نخواهیم برد.

جناب ANTI MASON:
اینکه مباحث کمرنگ شده آیا تنها گروه مدیران تقصیر کارند ؟
خود بنده به چندین کاربر پیشنهاد بر روی یک کار خوب و مفید تحقیقی دادم ولی متاسفانه زیر بار نرفتند ،در حالیکه همین دوستان بعضاً 7،8 ارسال روزانه دارند . بنظرتان چه باید کرد ؟
آیا باید دربها را بست و فقط بمانند تالار های پژوهشی عمل نمود که بازده خوب تحقیقتی ، ولی کابران کم در محیطی کاملا بسته دارند ؟
چند کار خوب در بخش مهدویت ارائه شده است ؟ اکثر موضوعات هم برای دوستانی است که حال یا در زمره گروه مدیریت هستند و یا کاربر فعال . چرا دوستان دیگر تکانی بخود نمیدهند ؟
در هسته پژوهشی چند نفر پای کار آمدند ؟
تمام نظرات دوستان را گروه مدریتی میخواند و روی آن کار میکند . خیلی وقتها بخاطر تعداد زیاد ارسالات برخی پستها خوانده نمیشوند که دوستان گروه مدیریت ،با خبر کردن یکدیگر ،آن ارسال و موضوع را بهم اطلاع میدهند .

دوستان ؛
گروه مدیریتی خالی از اشکال نیست ،چراکه اگر اینگونه بود اینجا کاری نداشت . ما همگی چه ستاره دار و چه رنگی دور هم جمع شده ایم تا رشد دهیم افکار و مقاصدی که ما را بسوی خدایی شدن رهنمون میکند .
اینکه امروزمان با دیروزیمان فرق کند و رو به رشد حرکت نماید ،اصل خواسته همگی ماست .
قصور و کوتاهی ها را به حساب خودخواهی ها و بدبینی ها نگذارید و کمک نمایید تا بهترین زندگی را برای هم به ارمغان آوریم .
این ارسال به منزله جمع کردن بحث نیست . امیدوارم که دوستان انتقادهای خوب خود را دقیقتر از پیش ادامه دهند تا بتوانیم تالاری منسجمتر از آنچه داریم داشته باشیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
1- ببخشید، بنده نمی دونم منظور دوستان از مقامات تالار ، دقیقا چه کسانی هست ؟!Smile
مثلا فکر می کنید ، ما آدمهای خاصی هستیم؟! Smile
2- خوب هر کس فکر و عقیده و نظر خودش رو داره . ناظر و مدیر ها هم همینطور هستن .
3- وقتی هر کس در محیطی فعالیت دارد باید ، قوانین آن محیط را بپذیرد و این محیط هم قانون خاص خودش را دارد و بحث سیاسی از ممنوعات آن هست . اگر چه هر کس می تواند گرایشات و نظرات خودش را داشته باشد .
تولید محتوا کمه بیشتر از سایت های دیگه کپی هست مطالب
البته مسلما مشکل از ادمین های گرامی نیست
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۵۷)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

جناب Absolution:
بنده هر چی فکر میکنم که کجا تبعیضها آنقدر پررنگ بوده که بیشتر کاربران از آن دلگیرند (کاربرانی که در این موضوع ارسال دارند) ببه جایی نمیرسم.
آیا بسته شدن آی پی کسانی که مقرضانه وارد تالار شده تا نظم و دوستی و یکپارچگی دوستان را از بین ببرند از نظر شما زشت و ناپسند است ؟
نمیدانم چه کار عجیبی صورت گرفته است که شما این عنوان را قرار داده اید . ایکاش اشاره کوچکی میکردید تا ما هم خود را اصلاح نماییم .
دوستان کلی گویی انتقاد نیست . اینکه بگوییم تمام تیم مدیریت مغرضند و با کاربران بمانند زندانی رفتار میکنند بسی جای تاسف دارد .
هر تالار گفتمانی و حتی چت رومهای اون ور آبی هم قوانین خاص خود را دارند وگرنه چطور میتوان اداره امور را بعهده گرفت .

سلام

منظور بنده از تبعیض : ( دو مثال میزنم)

1- مثلا من میام یه موضوعی آسی تو تالار ایجاد میکنم

بزور میتونید تشکر 3 تا مدیر رو پاش ببینید

اما اگر همون موضوع رو بصورت تکراری یه مدیر ایجاد کنه
برید پای اون پست رو ببینید!!!

2- مثلا من تو بخش انتقادات و پیشنهادات میام یه سوال میکنم یه پیشنهاد میدم امکان داره 3 ماه بعد جواب بگیرم
تازه اگر جواب بگیرم
وگرنه همین الان من چندین پیشنهاد دارم که یکسال و اندیه منتظر جوابن!!!!Blush

اما یه مدیر بیاد یه سوال یا پیشنهاد بده امکان نداره همون شب جواب جامع و کاملی نگیره!!!

منظورم تو تالار عمومی هست

اما در مورد کار عجیب غریب تالار :

1- بستن تالار بروی آی پی هیتلر کش ها و vpn

2- ببخشید همچین مثالی میزنم اقا سید

( چاکریم سید جان )

بچه ها میدونن انسان بسیار شوخ طبعی هستم ولیکن جاهای جدی سعی میکنم خیلی رک باشم

یکی دیگه از کارهای عجیب اینه که جواب من رو باید یه مدیر با تجربه بده

چون باید با تمام مسائلی که من گفتم حداقل یکبار برخورد کرده باشه تا درک کنه من چی میگم

یعنی چی؟
کلی گویی نکنم ؟

مصداق بگم؟
یعنی چی متوجه نمیشم!

من به یاد ندارم که گفته باشم مدیری مغرضه
چی برسه به همه ایشانBlush

من گفتم با کاربران به مانند زندانیان رفتار می شود؟Dodgy

بله قانون لازمه رسیدن به اهداف در هر جامعه ای است

بر منکرش لعنت

اما در مورد مدیریت سلیقه ای

مثلا یه مدیر میگه به نظر من این مطلب نباشه بهتره!!
من فکر میکنم بدرد نمیخوره!!

تا وقتی مدیرم نمیزارم فلان اتفاق تو بخشم بیفته!!
نقل قول:از این به بعد دوستان ناظرین با هم دعوا کنند و از هم تشکر نکنند خوبه ؟
چرا فکر میکنید که نباید همجا گل و بلبل باشه ؟
آخرین ارسالات بنده را ببینید ،چند نفر از تیم مدیریت زیر آن تشکر زده اند .قبلا که بنده هم مانند شما کاربر خوب و آقایی بودم شاید برایم مهم بود که مثلا جناب بیداری زیر مطلبم تشکر بزند و تعداد بازدیدهایم زیاد باشد . ولی پس از مدتی تنها به اثر مطالب ،حتی بر روی یک عزیز کاربر فکر کردم ونه به تشکرها و امتیازها .
قرار نیست جناب سیاه که همه چیز را سیاه ببینیم . دنیای ما پر از زیباییست و باور کنید که هم بنده و هم گروه مدیریت برای زیباکردن این دنیا تلاش مینماییم ،البته با کمک شما کاربران .
سید جان اصلا منظور منو نگرفتی .
من هم و غمم تشکر جناب بیداری نیست. هم و غمم نبود بحث هایی خوبه.
همه عقاید یکی نیستن. پس این میتونه باعث ایجاد بحث های داغ و خوب بشه. اما والا من ندیدم مدیران یا ناظرا تا حالا با هم بحثی داشته باشن. بعضی وقتا شک میکنم نکنه این اسامی همه یه نفر باشه.
نبود بحث های خوب حاکی از وجود سیاست مصلحت هست که من مخالف سرسختش هستم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع