۲۲/مهر/۹۱, ۱:۱۴
نقل قول: شما از همین الان هر موردی که برخورد بدی دیدید، به بنده+آقای بیداری اندیشه منعکس کنید
بعد اگر ما ببینیم رفتار واقعا بد بوده، حتما متناسب با اون قضیه رفتار خواهیم کرد و حداقل از این لحظه به بعد دیگه تساهل و تسامح رو کنار می گذاریم
ببین دادشی من خوب نکردید دیگه که من دارم میگمو به گوشم رسیده دیگه که فقط به یه تذکر ساده بسنده کردید و چی؟ خلاص.
اونوقت دیدم دیگه اون کاربر عادی رو چه بیچاره کردیدو دیدم دادشی خوشگلم دیدم که میگیم .شنوفتم جیگر نقره ای.
به غمضه چشای خوشگل نمک کریلا . میدونی که کیو میگم. لوطیه عالم حضرت عباس رو میگم. به اون منشه لوطی وارش قسم دادش با ناظراتون و مدیر ارشدا و مهاونان مثل از ما بهترون رفتار میکنید. برفیق فاومو از اینجا بیرونش کردید. معرفت نداشتید دادشیا.
اقا چون مذهبی بود اولش ازش خوشم نمی اومد اما بعد دیدم با معرفته، لوطیه. اما شماها دکش کردید. به جان خودم اقا حرضت عباس که داش مشتیه عالمه و سرور تما لوطیاست دروغ نمیگم که شماها هوای خودتونو دارید و به ماها که میرسه......
دادشای جیکر نقره ای ( تا جیگر طلا بشین خیلی مونده ) نه شما نه اقای اندیشه اون طور که با منو امثال منو کاربر عادی برخورد میکنید با اون ناطران و مدیران و این بچه سوسولای بنفش همون جور برخورد نمیکنید.
یعنی میای اونا رو هم محروم کنید. چطور به رفیق ما هر چی خواستید بار زدید اما یه مرد پیدا نشد بینتون پشتش واسه. معرفت و لوطی گری ندارید دیگه. یه مرررررررررررررررررررد تو تالار نبود. خوب شد ما رسیدیم دادشیا.
اقا اصلا اگه خودتون خرابکاری کردید بعد چی ؟کی باس شماهارو چوب کاری بکنه. ؟
حالا من باز عرذ میخوام که بد حرف زدم. دس خودمو نیست داغ که میکنیما اون رگ ل....مون قلمبه میشه.
فعلا زت زیاد
راستی یه چیزه دیگه. ببین چقد بچه ترشیف دارن این سوسولا. همین ناظرا و این بچه بنفشارو میگم همینا که رنگشون مد روزه/ همه اومدن زیر حرفای این داش متیه ما تشکر گذاشت. آخی چقد مظلومن این ناظرا و مدیرا. زیر حرف ما ترسیدن تشکر بزارن . دردتون اینه که نرفتید لوطی گری یاد بگیرد. پهلوون نشدید دیگه. والا مثل مشتیه عالم اقا حرضت عباس تواضع می کردید و زیرش تشکر میزاشتید و تواضعتونو نشون میدادید. به مولا علی قسم نه اینکه خیال کنید من خوشم میادها نه من دنباله این سوسول بازیا نیسم که تا تشکر نزاشتن بیام مثل کوزت گریه کنم که ای وای به مطلب من مهل نزاشتنو ارزش ندادنو و خلاصه از این جینگولک بازیا دیگه.

به خاطر یک بحث تخصصی قشنگ و زیبا هستش هیچ ایرادی به بحث نیستش ولی این بحث عامیانه هستش ؟؟؟ چقدر این بحث از مشکلات اکثریت جوان رو شامل میشه