تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
سلام بر همگی

من خیلی وقت پیش ها ، یه تاپیکی زدم عکس های مهدوی ؛

سریعاً جم و جورش کردن و گفتن این تالار جای عکس نیست ! این عکس ها اصلاً مناسبتی ندارن !

بعد الآن تاپیک تصاویری که باید دید ، به پنجمین تاپیکش با +20 صفحه در هر پستش رسیده !!!

من خودم از اون تاپیک حداقل یه بار در هفته دیدن می کنم و مشکلی با هیچ قسمت سایت ندارم ، ولی وقتی به عکس های مهدوی می گن مناسبت خاصی نداره ، به عکس های شیر دادن به بچه ی آفریقایی با سانسور کم و عکس های دیگه ای که بعضاً مأیوس کننده هستن و غیره که اصلاً مناسبتی ندارن و کاش در بحث گذاشتن عکس ها ، عدالت رعایت می شد .

در هر حال بنده تشکّر می کنم از مدیرای سایت جدی مهدوی بیداری اندیشه و گذاشتن و نذاشتن عکس های مهدوی ، سبب نمی شن که در اعتقادات مهدوی و فراگیری معارف مهدوی لطمه ای وارد بشه ، ولی خوب به هر حال منظورم رو إن شاء الله رحمان گرفتین ...

یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۵:۰۴)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]سلام بر دوستان گلم در تالار بیداری اندیشه

یک سری نکات هستش که به ذهن خودم در جواب نقل قول بالا رسید

دو سال پیش این انجمن عمومی بود ولی الان خاص شده
قوانین بازتر بود (از این روش دفاع نمیکنم)
ناظران تالار کم تجربه بودن
تالار تاپیک های تکراری نداشت و بحث های عامیانه زیاد بود

متاسفانه افراد تازه وارد بعضا تاپیک هایی رو که میزنن برای بقیه تکراری و قدیمی هستش

مثلا مستند های تالار رو مثل نماد گرایی ها یا افشاگری صنعت موسیقی یا افشاگری بازی ها توسط مدیران کل و ناظران رو به یاد بیارید که سیل کاربران عام اینترنت رو به اینجا میاورد و خیلی ها از این بازی ها یا فیلم ها از دید عامیانه دفاع میکردن و بحث های داغی هم صورت میگرفت که باعث جذب بیشتر کاربران میشد
الان متاسفانه یا خوشبختانه(از بعضی جهات بد نیست) تالار برای افراد خاص شده

بصیرت و عاقلانه برخورد کردن با مسائل در میان ناظران بالا رفته ولی.....

متاسفانه این مساله باعث شده تا از کاربران عادی و تازه وارد از بحث ها فاصله بگیرن
شما نگاه بکنید دو سال پیش از یک تاپیک نقد فیلم یا موسیقی چقدر توسط ناظران و مدیران استقبال میشد
الان چقدر میشه؟؟؟
الان از یک تاپیک تخصصی مثل این تاپیک چقدر استقبال میشه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20899.html

میبینید تاپیک کلی تشکر های رنگارنگ دارهSmile به خاطر یک بحث تخصصی قشنگ و زیبا هستش هیچ ایرادی به بحث نیستش ولی این بحث عامیانه هستش ؟؟؟ چقدر این بحث از مشکلات اکثریت جوان رو شامل میشه
ایا اکثریت جوان از این بحث استقبال میکنن
تاپیک بالا کاملا به بیداری اندیشه ربط داره ولی برای کاربری مثل خود من که هنوز در مراحل اولیه بیداری اندیشه هست اولویت نداره

حالا حرف من این نیستش که یک قدم به عقب برگردیم و دوباره بریم سراغ خانه ی اول
یعنی همون بحث نماد بازی یا موسیقی یا ....
ولی باید فکری برای این فاصله بین کاربران خاص و عام کرد

خود من وقتی به دو سال پیش فکر میکنم میبینم حتی اگر فرصت دوباره ایدی سازی داشتم شاید به جای اینکه اسم ایدی رو انتی فراماسونری بزارم میزاشتم منتقم الزهرا یا.....
یعنی علاقه هام و اولویت هام در طول این دو سال تغییر کرده

میزان تشکر های ناظران و در کل مسئولین تالار از بحث های تازه واردین چق

میدونم بحث های یک کاربر جدید ممکنه حتی خنده دار باشه چون برای خود من هم پیش اومده که بحث های تازه واردین واقعا برام پیش پا افتاده و سطحی باشه ولی وقتی این سوالات سوال های عامیانه هستش یا یک شروع برای یک نفر

واقعا چه میشه کرد؟؟؟

چند وقت پیش داشتم ارسال های اولیه بزرگان و مسئولین تالار موقعی که تازه وارد تالار شده بودن رو نگاه میکردم

ارسال های اولیه یکی از بزرگان تالار که اسم نمیبرم ولی همه میشناسینش رو که نگاه کردم واقعا دیدم چقدر به بعضی از تازه واردین ارسال هاش شباهت داشت

مثلا ایشون توی خنده ی حلال لطیفه هایی رو گذاشته بود که شاید امروز اگر ببینید برای شما کمی دور از عرف یک مسئول بزرگ تالار باشه!!!! اصلا توی قسمت خنده ی حلال شما رد پایی رو هم از مسئولین تالار پیدا بکنید هم تعجب میکنید
چه برسه به یک زدن یک تاپیک لطیفه

تشکر های ناظران هم (قبل از ناظر شدنشون) از بعضی از کاربر هایی بود که امروز ممکنه باهاشون از نظر اعتقاد و بحث حتی خود من مشکل داشته باشم

هنوز هم نمیگم این کار اشتباه هستش و راه حلی ندادم ولی فقط یک مساله رو دارم باز میکنم
به نظر من این روال کار حداقل نتیجه اش خاص هستش وگرنه من مسئولین تالار رو قلبا دوست دارم

یک مشکل دیگه هم کاربران رنگی هستش

توی این تالار تفاوت کاربر رنگی با کاربر معمولی زیادی به چشم میاد که این بعضی مواقع تاثیرات خوبی نمیزاره
یعنی به دلیل سادگی پروفایل و ایدی کاربران این مساله بیشتر به چشم میاد وگرنه توی تالار های دیگه اینقدر ایدی ها تجملی هستش که با نگاه اول فرق یک مدیر رو با یک کاربر معمولی نمیفهمیBig Grin

حالا بنده یک پیشنهاد هم میدم که نگن فقط بلد هستش غرغر بکنهBig Grin

به نظر من بهتر هستش تالار رو به چند مرحله تقسیم بکنیم تا باعث جذب عوام بشه

یعنی مثل کاری که دو سال پیش انجام میشد

شاید لازم باشه این بخش ها هم ناظر ها و مسئولین خاص خودش رو داشته باشه

حالا تا ببینم دیگه چی به ذهنم میرسه Blush

سلام
حرف شما تا حدودی درسته ولی خوب خیلی مسائل دیگه هم هست
(در جواب بازدید سایت هم هست) ببینید ما یکی موجی داشتیم به اسم موج فراماسونری و مهدویت. دقیقا سال 90 اوجش بود.... کمی بعد از انقلابهای منطقه و جهان
هر کی یک سخنرانی دیده بود، سریع میرفت از هرم بغل خونشون عکس میگرفت که وا اسلاما Big Grin
بالاخره چندین مستند همزمان به جامعه تزریق شدن
چندین سخنران کارشون شد همین که فقط راجع به نمادها و فیلمها سخنرانی کنن

الان این موج خوابیده و هر کسی مانده، واقعا به دنبال حقیقت است و تحت تاثیر جو نبوده....
واقعا دیگه کاربران جدید بسیار کم دنبال نمادها هستن

ولی در هر صورت آغوش تالار بازه برای هم مطلبی....

در مورد تشکرها

ببینید بحث تشکرها چیزی نیست که با قانون و دستور حل بشه. همانطوری که نمیشه کاربران رو مجبور به تشکر کرد، ناظران و مدیران هم همینن
من خودم شخصا هر جا یک پستی که کلیت درستی داشته باشه و کامل بخونمش، تشکر میکنم. جای دیگران هم صحبتی نمی تونم بکنم Smile
اما جزو وظائف ناظران و مدیران حمایت از کاربران فعال بخش خودشون هست

در مورد رنگ کاربران
شما وقتی میرید تو خیابون، میگید چرا فلانی لباس سبز و اسلحه داره؟ Angel
خوب این جزو الزامات اون پلیسه
ناظرین هم پلیسن. باور کن اگر این رنگها نباشه، کاربران تازه وارد به شدت به مشکل بر میخورن که مشکلشون رو باید به کی بگن
من خودم رفته بودم یکی از این تالارهای مذهبی و به سختی تونستم مدیرشو پیدا کنم Big Grin چون رنگی نبود!!!!
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۲۸)pcyord نوشته است: [ -> ]تولید محتوا کمه بیشتر از سایت های دیگه کپی هست مطالب
البته مسلما مشکل از ادمین های گرامی نیست

بیشتر چه محتوایی مد نظرتونه؟

(۲۳/مهر/۹۱ ۱:۵۴)black نوشته است: [ -> ]سوالم از شما آقا مهدی گل مدیر سایت اینه:
آیا فضای تالار مصلحتی نیست؟
خدایی راست و حسینی جواب بدین

بنده مخلص شما هستم Smile

اما نظر رهبری رو اول در مورد مصلحت بدونیم:
نقل قول:مصلحت هم شده يك اسم منفور؛ آقا مصلحت‌گرائى ميكنند! خب، اصلاً بايد ملاحظه‌ى مصلحت بشود. هيچ وقت نبايد گفت كه آقا حقيقت با مصلحت هميشه منافات دارد؛ نه، خود حقيقت يكى از مصلحتهاست، خود مصلحت هم يكى از حقايق است. اگر مصلحت‌انديشىِ درست باشد، بايد رعايت مصلحت را كرد؛ چرا نبايد رعايت مصلحت را كرد؟ بايد مصالح را ديد.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=20686

اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشه
اگر منظورت اینه که مدیران چرا با هم بحث نمیکنن، خوب منم جواب میدم شاید ترجیح میدن بحثها خصوصی مطرح بشه
اگر نکته دیگه ای هست، بیشتر باز کن قضیه رو

(۲۳/مهر/۹۱ ۱۱:۴۶)جانثار مهدی نوشته است: [ -> ]سلام بر همگی

من خیلی وقت پیش ها ، یه تاپیکی زدم عکس های مهدوی ؛

سریعاً جم و جورش کردن و گفتن این تالار جای عکس نیست ! این عکس ها اصلاً مناسبتی ندارن !

بعد الآن تاپیک تصاویری که باید دید ، به پنجمین تاپیکش با +20 صفحه در هر پستش رسیده !!!

من خودم از اون تاپیک حداقل یه بار در هفته دیدن می کنم و مشکلی با هیچ قسمت سایت ندارم ، ولی وقتی به عکس های مهدوی می گن مناسبت خاصی نداره ، به عکس های شیر دادن به بچه ی آفریقایی با سانسور کم و عکس های دیگه ای که بعضاً مأیوس کننده هستن و غیره که اصلاً مناسبتی ندارن و کاش در بحث گذاشتن عکس ها ، عدالت رعایت می شد .

در هر حال بنده تشکّر می کنم از مدیرای سایت جدی مهدوی بیداری اندیشه و گذاشتن و نذاشتن عکس های مهدوی ، سبب نمی شن که در اعتقادات مهدوی و فراگیری معارف مهدوی لطمه ای وارد بشه ، ولی خوب به هر حال منظورم رو إن شاء الله رحمان گرفتین ...

یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه

سلام دوست گرامی
رویه تالار بر اینست که شما دلیل ناظر رو بشنوی!
اگر قانع شدی که هیچ
وگرنه اینجا اعتراضت رو بیان کنی: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html

از این به بعد شما تست کن، ببین رسیدگی میشه یا خیر
نقل قول:اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشه
اگر منظورت اینه که مدیران چرا با هم بحث نمیکنن، خوب منم جواب میدم شاید ترجیح میدن بحثها خصوصی مطرح بشه
منظور من از بحث دعوا کردن با همدیگه در ملا عام نیست. بحث های با آرامش و منطقی هست.
بعضی وقت ها تاپیک ها رو یه جوی برمیداره که من احساس میکنم تو مجلس شعر نشستم. یه شاعر شعری میگه. بقین میگن
بــــــــــــه بـــــــــــــه. یعنی همه عقاید و نظرات یکسان دارن همیشه؟ من که بعید میدونم.
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۶)black نوشته است: [ -> ]
نقل قول:اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشه

منظور من از بحث دعوا کردن با همدیگه در ملا عام نیست. بحث های با آرامش و منطقی هست.
بعضی وقت ها تاپیک ها رو یه جوی برمیداره که من احساس میکنم تو مجلس شعر نشستم. یه شاعر شعری میگه. بقین میگن
بــــــــــــه بـــــــــــــه. یعنی همه عقاید و نظرات یکسان دارن همیشه؟ من که بعید میدونم.

من منکر این نیستم Smile

ولی خوب نمی تونم کاری بکنم که دوستان بحثاشون رو بیارن در ملا عام
شاید دوست دارن حضوری یا تلفنی یا تو چت به طور خصوصی بحث کنن

قبول کن این انتقادت خیلی انتقاد کاربردی نیست. چون اینجا آزادیه دیگه........ هر کسی هر جا لازم می دونه حرف میزنه Angel
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۳:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]
(۲۳/مهر/۹۱ ۱:۵۴)black نوشته است: [ -> ]سوالم از شما آقا مهدی گل مدیر سایت اینه:
آیا فضای تالار مصلحتی نیست؟
خدایی راست و حسینی جواب بدین

بنده مخلص شما هستم Smile

بحثو عوض کردن به سبک دکتر احمدی نژاد!!Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

وقتی بنده میگم دوستان عزیزم و یا دوستان خوبم ،نمیدانم چطور برداشت عصبانی بودن بنده را کرده اند؟؟Huh
شما دوستان رک گفتید و بنده هم شنیدم و بنده هم کلام خود را گفتم و حداقل ، توقع شنیدن از دوستان را داشتم .
در هیچکدام از ارسالهای بنده لحن عصبانیتی درکار نبوده و نیست و بالعکس در کلام شما دوستان .
اینکه از چند خط جوابیه بنده این برداشت را داشته اید نمیتوانم کاری کنم ولی اگر اینها را حمل بر بی ادبی بنده میدانید پوزش میخواهم .
دوست عزیز ،جناب رنجستان .
اگر شما بچه چاله میدانید ما بچه دروازه دولابیم . افتخاریمون اینه که پایین شهر بدنیا اومدیم . بنده هم به شما نگفتم بی ادب ، گفتم ادبیات شما جایگاهی در رشد و بیداری اندیشه شما ندارد . لطفا بجای اینکه Angry شوید ارسالات را به دقت بخوانید .
دوستان ،کمبودها را با لحن بد گفتن ،کمکی به پیشرفت هیچیکس نخواهد کرد .
بنده به تمام ارسالات در حد چند سوال و جواب ،پاسخ دادم ولی گویا عزیزان بجای جواب دادن ، بخود گرفته اند و بعدِ پاسخ دوستی ،همگی بر سر بنده ریختند که :
"لطفا سریع جبهه نگیرد یک مقداری در برابر چند نفر که جرئت کردن نقد بکنن صبور باشید

هم شما و هم ناظر قبلی که به خاطر اینکه یکی دو نفر از اینهمه ارسال به ناظرها نقد میکنن سریع عصبانی شدن و این رو به همه نسبت دادن در حالی که من همه ی ارسال ها رو خوندم و خیلی از نقد ها حتی به ناظر ها مربوط هم نمیشد

بهتر بود توی این تاپیک هیچ ناظری پستی نمیزد "
جناب آنتی میسون ،همین چند وقت پیش بود که از دست یکی ازکاربران عصبانی شده بودید که اگر طرف در نزدیکتان بود سر از تنش جدا میکردید و بنده شما را به صبوری دعوت نمودم و حالا ..

نمیخواهم بحث انتقاد را منحرف نمایم و در اینجا به بحثهای شخصی بپردازم . ولی دوستان را دعوت مینمایم که بدون غرض و با این چشم که ما هم مثل شماییم و هر لحظه ممکن است این وظیفه را بیکی از شما دوستان بسپارند بنگرید .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
(۲۴/مهر/۹۱ ۰:۰۷)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]جناب آنتی میسون ،همین چند وقت پیش بود که از دست یکی ازکاربران عصبانی شده بودید که اگر طرف در نزدیکتان بود سر از تنش جدا میکردید و بنده شما را به صبوری دعوت نمودم و حالا ..

خوب بگید کی بودش مطمئن باشید غیبت نمیشهBig Grin

اینطوری فکر میکنن با یک کاربر معمولی تند صحبت کردم

برای محض اطلاع میگم اون کاربر محترم!!!! سنت یا همون اسیموی مشهور بودش که اتفاقا همین الان هم ببینمش سر از تنش جدا میکنمWinkBig Grin
سلام دوست گرامی
رویه تالار بر اینست که شما دلیل ناظر رو بشنوی!
اگر قانع شدی که هیچ
وگرنه اینجا اعتراضت رو بیان کنی: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html

از این به بعد شما تست کن، ببین رسیدگی میشه یا خیر
[/quote]

عزیز داداش ، من گفتم نظر ناظر رو که عزیز دلم miley(میلاد) ، مدیر جدی و دلسوز مهدویّت در این تالار بود ...

من شکایتی ندارم و فقط ابراز کردم کاش عدالت در این بحث مد نظر گرفته می شد و ولش کردم و دوست ندارم ادامش بدم .

یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه.
کاربران گرامی که از معاونت شکایتی دارند ، ما رو مطلع بفرمایند ،
حاضرم با شننیدن شکایتشان ;
ضمن تقدیم صلوات برای سلامتیشان ، از ایشان عذر خواهی کنم! Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع