(۱۰/دی/۹۱ ۶:۵۸)آتنا محمدی نوشته است: [ -> ]این نظر شماست 
برخی حذفها از سوی ناظران نشانگر عملکرد سلیقه ای و گزینشی در راستای تفکرات خودشان است.
اما تالاری که عنوان بیداری اندیشه را دارد باید دارای فضایی آزاد و چند صدایی باشد تا همه بتوانند در شرایط برابر به بیان دیدگاه هایشان بپردازند.
نه این که تاپیکها به تریبونهایی برای افرادی با نظرات مشابه تبدیل شود و هیچ پاسخگویی هم در کار نباشد.
باید فضای تالار به گونه ای باشد که موافق ومخالف آزادانه به بیان دیدگاههایشان بپردازند آنهم فارغ از نگرانی از برخورد اهانت آمیز و یا برچسب خوردنهای غیرمنصفانه از سوی متعصبان و افراطیان.
بله اتنا خانم منم با شما موافقم . واقعا تابلوس جونه دایی که یارو اومده نظر شخصیشو اعمال کرده واس خودم بارها اینطور شده که پستمو حذف کردن در حالی که نه توهین بود نه مخالف قانون به طرف میگم منم نظرمو دادم خب توم پاش بیا جوابشو بده یه بهونه های میاره که خودشم گاهی کم میاره توش که چی جوابمو بده.

[quote ]
(۱۰/دی/۹۱ ۷:۳۶)Mohammad نوشته است: [ -> ]کاملا با حرف شما موافقم. اما نرود میخ آهنین در سنگ... هرچه هم که ما میگم اثری نداره. باز همون آش و همون کاسه
داش ممد البت باس انصاف داش خدایش بی تاثیر نبوده جون دایی. من مشکلی که با این تالار دارم دو تا چیز هسش. 1- واس چی مدیرا و معاونا و ناظرا از اجرای قانون معاف هسن و اونا نباس مثل ما وقتی خطا کردن تنبیه و محروم بشن 2- واسی چی سلیقه ای عمل می کنن درباره پستا؟. ناظر و مدیر و معاون اگر واقعا کارش واس خداس خودش باس بیاد اعتراض کنه که واس چی ما از قانون معاف هسیم. باس ما هم با دیگران یکی باشیم. همین مصونیتها هس که الان وضع مملکت اینجوریه دیگه که یارو این همه گند زده این همه فتنه کردن یا فلان اقا زاده این همه دزدیه و خورده و برده ولی باز بهش کاری ندارن. این جا هم همینه . همین افراد ناظر و مدیر و معاون دارن امتحان میشن. به قول معروف که خدا داره نشونشون میده شما ها که الان تو یه فضا مجازی دارید اینطوری حق و ناحقی میکنید و واس خودتون مصونیت درس کردید فردا برید تو واقعیت و پستی بگیرید اخر و عاقیتتون میشه مثل همین اقا زاده ها و ریس روسا. اینم از چیزای بود که تو این مدت یاد گرفتم
نقل قول:بله اتنا خانم منم با شما موافقم . واقعا تابلوس جونه دایی که یارو اومده نظر شخصیشو اعمال کرده واس خودم بارها اینطور شده که پستمو حذف کردن در حالی که نه توهین بود نه مخالف قانون به طرف میگم منم نظرمو دادم خب توم پاش بیا جوابشو بده یه بهونه های میاره که خودشم گاهی کم میاره توش که چی جوابمو بده.
1. اول باید بگم شخصی که این طور صحبت میکنه و اصلاحش هم نمیکنه در درجه اول به خودش توهین کرده و شان و ادبش خودش رو برده زیر سوال ... کسی که بارها و بارها توهین و مسخره کرده دیگران را با این لحن دون از ادب ادامه داده برای خودش ارزشی قائل نیست ... دیگران برای هم چین فردی چه ارزشی می تونن قائل باشند؟؟
2. شما دو بار به دلیل توهین ها مکرر به مدیران و خانم ها تالار محروم شدید از وضعتون مشخصه که چقدر ناراحتید نسبت به قوانین ...
نقل قول:برخی حذفها از سوی ناظران نشانگر عملکرد سلیقه ای و گزینشی در راستای تفکرات خودشان است.
اما تالاری که عنوان بیداری اندیشه را دارد باید دارای فضایی آزاد و چند صدایی باشد تا همه بتوانند در شرایط برابر به بیان دیدگاه هایشان بپردازند.
نه این که تاپیکها به تریبونهایی برای افرادی با نظرات مشابه تبدیل شود و هیچ پاسخگویی هم در کار نباشد.
باید فضای تالار به گونه ای باشد که موافق ومخالف آزادانه به بیان دیدگاههایشان بپردازند آنهم فارغ از نگرانی از برخورد اهانت آمیز و یا برچسب خوردنهای غیرمنصفانه از سوی متعصبان و افراطیان.
دوست عزیز به مدیر بخش مربوطه مراجعه کنید با ذکر دلیل و شاهد مثال دقیق ... به مدیر بخش انتقاد دارید به معون بگویید ... از معاون ناراحتید به مدیر کل بگویید ..
دوست گرامی با کلی گویی هیچ اتفاقی نمیافتد و سودی هم ندارد
موفق باشید
خلاصه من بچه های این جارو دوس دارم جونه دایی. ولی ادمی نیسم که جلو زور و این چیزا کوتاه بیام باس درس بشه اینجا از این دوتا چیزی که گفتم بنده سر سوزنی کوتاه نمیام و باس این بچه های خوب رو من از این کا خطر ناک و عادت زشت مصونیت پاکشون کنم . هر چی باشه من بزرگترشونم. (
ویرایش شده توسط ناظر)
(۱۰/دی/۹۱ ۱۳:۳۵)ELENOR نوشته است: [ -> ]1. اول باید بگم شخصی که این طور صحبت میکنه و اصلاحش هم نمیکنه در درجه اول به خودش توهین کرده و شان و ادبش خودش رو برده زیر سوال ... کسی که بارها و بارها توهین و مسخره کرده دیگران را با این لحن دون از ادب ادامه داده برای خودش ارزشی قائل نیست ... دیگران برای هم چین فردی چه ارزشی می تونن قائل باشند؟؟
2. شما دو بار به دلیل توهین ها مکرر به مدیران و خانم ها تالار محروم شدید از وضعتون مشخصه که چقدر ناراحتید نسبت به قوانین ...
خدا شفات بده. تو حتما فامیلای پسر شجاع هسی. یادت کودومو میگم همون کارتون پسر شجاع رو میگم دیگه. از تهمت زدنت معلومه بد جوری شجاعی. الان توهم که داری اینطور میحرفی داری توهین میکنی به خودت. به نظر من این جور ادبیات توین هست به خودت. به نظر من ادم واسه یکی مثل تو که انقد ادبیاتش بده چه ارزش و احترامی میتونه قایل باشه. جونه دایی اصلا سخته احترام گذاشتن به تو. ولی من یه چیز خوب فهمیدم تویه زندگیم اونم این که امثال تو هرگز تو این عالم در حساب نبودند تا ارزش و احتراموشن برای دیگران و تو زندگی دیگران اثری داشته باشه داش خارج من . تو برو عکس اواتارتو درس کن که خودش گویای شخصیتت هس و معلوم چیکاره هستی. تو زندگیم یاد گرفتم که فقط خداس که باس برام ارزش قایل بشه یا نشه. و به قول همین اخوندا که امام زمان هر سه شنبه باس منو تایید یا ردم کنه نه امثال تو که حتی برا خودشونم ارزشی قایل نیستن. الان به قول این بچه درس خونا و به قول اخوند محلمون ، تو محلی از اعراب نداری اق خارج ( اسمتو بلد نیسم دیدم خارجی نوشی گفتم اق خارج) واقعا خودتو کسی حساب کردی؟!!!!!!! بابا من جای باباتم یا دادش بزرگت اینو بت میگم که از توهم بیا بیرون دادشه. خدا لعنت کنه پدر و مادر هر کسی رو که به من انگ میزنه که من توهین کردم به کسی .من ازش راضی نیسم. اون حاج خانمه بی ظرفیت منو واس دل خودش محروم کرد که خدا هم میزنتش یه روزی والا واس یه انتقاد هیچ کس محروم نمیکنن چه برسه به یک ماه. محرومیتم یک روز- دو روز- سه روز ، نه یک ماه . یکی از دلایلی که نشون میده این خانم شخصی عمل کرده این بود که اومد به فاصله کمتر از 12 ساعت منو دوباره محروم کرد بار اول 5 روز منو واسه لحنم محروم کرد در حالی که ما گویش محلیمون همینطوریه و این حاج خانم و برخی دیگه با جسارت و گستاخی تمام قومیت افرادو زیر سوال میبرن. خوبه من ترکا رو مسخره کنم خوبه منم شمالی هارو مسخره کنم و بگم رشتیه کله ماهی خور خوبه من عربارو مسخره کنم و بگم ملخ خور. خوبه من لرها رو مسخره کنم و بگم هالیشون نیسو مثل خ.... میمونن.؟ اره این حاج خانم اومد گف باس فلان حرف امامو به زور قبول کنی و بعد هم چون عصبی شد منو محروم کرد بعدش من اومدم یه انتقاد تند کردم که عصبانی هم بودم بعد این خانم کمتر از 12 ساعت منو یک ماه محروم کرد . درسته من سواد ندارم اما تجربه دارم و از شماها بشیتر میفهمم که ادما کین و چیکاره هسن. فاصله کمی که بین این دو محرومیت وجود داش نشون میده که این محرومیته یک ماه چقد شتاب زده و عجولانه و بر اساس احساسات و عصبانیت صورت گرفته و مشخص میکنه که قضیه شخصی بوده دادشه من
نقل قول:خدا شفات بده. تو حتما فامیلای پسر شجاع هسی. یادت کودومو میگم همون کارتون پسر شجاع رو میگم دیگه. از تهمت زدنت معلومه بد جوری شجاعی. الان توهم که داری اینطور میحرفی داری توهین میکنی به خودت. به نظر من این جور ادبیات توین هست به خودت. به نظر من ادم واسه یکی مثل تو که انقد ادبیاتش بده چه ارزش و احترامی میتونه قایل باشه. جونه دایی اصلا سخته احترام گذاشتن به تو. ولی من یه چیز خوب فهمیدم تویه زندگیم اونم این که امثال تو هرگز تو این عالم در حساب نبودند تا ارزش و احتراموشن برای دیگران و تو زندگی دیگران اثری داشته باشه داش خارج من . تو برو عکس اواتارتو درس کن که خودش گویای شخصیتت هس و معلوم چیکاره هستی. تو زندگیم یاد گرفتم که فقط خداس که باس برام ارزش قایل بشه یا نشه. و به قول همین اخوندا که امام زمان هر سه شنبه باس منو تایید یا ردم کنه نه امثال تو که حتی برا خودشونم ارزشی قایل نیستن. الان به قول این بچه درس خونا و به قول اخوند محلمون ، تو محلی از اعراب نداری اق خارج ( اسمتو بلد نیسم دیدم خارجی نوشی گفتم اق خارج) واقعا خودتو کسی حساب کردی؟!!!!!!! بابا من جای باباتم یا دادش بزرگت اینو بت میگم که از توهم بیا بیرون دادشه.
ان شالله از این به بعد با خانم های تالار هم مودبانه تر و با احترام بیشتری صحبت می کنید برادر گرامی ...
یا علی
با سلام
به نظر من یکی از ایرادات تالار اشتباه انتخاب ناظران است.
ظاهرا ناظران از بین کاربرانی انتخاب می شوند که فقط از نظر اخلاقی خوب باشند اما از نظر معلومات و بحث و استدلال خیر.
بنده با وجود اینکه مدت کوتاهی است در این تالار در بحثها شرکت می کنم اما دیده ام که ناظران وقتی قادر به پاسخ منطقی نباشند پستها را حذف می کنند یا برچسبهای مختلفی به افراد می زنند.

کپی پیست کردن ناظران را هم به کارهای حسنه بالایشان اضافه کنید.

البته این درباره کاربران فعال هم مصداق دارد. کاربر فعال نوشته من سریال ومپایر را کامل تا الان دیده ام اما هنوز اسامی شخصیتها را درست نمی داند و شخصیت تقریبا بااخلاق خون آشام (الایژا) را با شخصیت بی اخلاق (نیکلاس) از هم تمیز نمیدهد. کاملا مشخص است که نوشته هایش کپی پیست است!! من در آن تاپیک این مسئله را نوشتم که البته با توجه به نقدپذیری بالای دوستان این تالار احتمالا حذف میشود!
نکته آخر: من به این ناظرانی که دربالا اشاره کردم نظرم را گفتم ولی شاید لازم باشد یک تاپیک درباره نحوه انتخاب ناظران ومیزان معلومات و قدرت استدلال آنها گذاشته شود.
اگر از دوستان کسی فرصت کافی دارد لطفا اقدام کند.
آقا اصلا من میگم بیا یکاری بکنیم که هم خدا راضی باشه و هم خلق خدا
بیایم مدیرا رو دوره ای انتخاب کنیم. مثلا هر سه ماه یک بار یکی را بعنوان مدیر انتخاب کنیم و پس از سه ماه اگر کاربرا از وضعیت مدیریت اون کاربر راضی بودن دوباره تا سه ماه تمدید بشه.. و برای اینکه مدیریت حکم موروثی نشه و به درازا کشیده نشه سه ماه از مدیریت کنار گذاشته میشه و دوباره میتونه کاندید بشه
هر کی موافقه یه لایک (ببخشید یه تشکر) زیر این پست بزنه
از زحمات همه ناظران تشکر می کنم . خداوند به ایشان جزای خیر بدهد .
ایراد گرفتن کار خیلی راحتی هست . می گوییم مثال بیاورید ، کلی صحبت می کنید .
سلام
بنده هم ی پیشنهاد دارم
پیشنهاد میکنم دوستانی که نحوه نظارت رو قبول ندارن خودشون یه تالار گفتگو بزنن.
یه مدت نظارت کنن
بعد که با مشکلات آشنا شدن !!
تالارشونو ببندن و برگردن همینجا!!!
با تشکر!!