تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
جناب ELENOR من قوانین رو خوندم ... تو پست بالایی هم گفتم که موردی نداشته ...من تا به حال به کسی نه توهین کردم ونه بی احترامی نه بحث بی ربط با پست و .... من خیلی از پستام واقعا میگم بی دلیل پاک شده و نه من خیلی از کاربرای دیگه ...شما هم بیا اینجا هر کس انتقاد کرد لینک قوانین سایت رو بهش بده انشاءالله که انتقادش مفید واقع بشه !!
نقل قول:
دسترسی شما به تالار محدود شده است

دلیل عدم دسترسی: توهین و استفاده از الفاظ رشت

عدم دسترسی شما تا این تاریخ ادامه خواهد داشت: امروز,
۳:۰۵

در صورتیکه فکر می کنید اشتباهی رخ داده، با

bidariandishe.ir@gmail.com
مکاتبه کنید

.

سلام اقا بیدار دس شما درد نکنه دادش این بود رفاقتت ؟ اخ بی معرفت من به کی فش دادم که ما و 5 رو اخراجیدی. مگه ما باهم اختلات نکرده بودیم داشه من. باز مارو محروم کردی واسه حرف زدنمون. خدای خیلی نامردیه. حالا دادش معرفتت کجاس اقله کندش دیگه تهمت بارمون نمیکردی. ما به کی فش دادیم جونه دایی.؟ خدایش کاش این روز محرمیه یکم حرضت عباسی کار میکری خیلی ناراحت شدم جون اقا. واسه ما اف داش دادش که مارو اخراج کنی . دشمن شادمون کردی. دمت گرم بابا اخر معرفت خیلی رفیقمونی خیلی اقای چقد با مرامی تو دادش که به رفیقت نارو میزنی. دادش ما کجا الفاظ زشت نوشتیم ؟ اخه خوبه با هم حرفیده بودیم سر همین حرف زدنمون . این رسم مردونگی نیس دادش. یا حق

اینم انتقاد از اینجا ک معرفت رو مثل اب خوردن زیر پاشون له میکنن. تازه ادعای رفاقتم دارن. واقعا خیلی نامردیه ادم به رفیقش نارو بزنه و تهمت بارش کنه. واقعا ادمو ضایع میکنید جلوی امثال.........
با سلام

گاهی اوقات پستی کاملا نامربوط با موضوع تاپیک گذاشته میشه. و صد البته اینکه اینگونه پست ها در اکثر موارد در تاپیک هایی گذاشته میشن که ارزشمندی فوق العاده بالایی دارن.
و گذاشته شدن این پست ها باعث میشه به پست های ابتدایی و موضوع تاپیک، هیچ توجهی نشه.

متاسفانه در خیلی از موارد هم دوستان بی خیال بحث نمیشن و ادامه میدن و کلا موضوع رو منحرف می کنن. (بحث مقوله ایست دو طرفه که اگه یکی از طرفین ادامه نده، دیگه ادامه پیدا نمی کنه!)

باور کنید وقت دیگران رو گرفتن هم حق الناس محسوب میشه.

خلاصه ی کلام: حقانیت نور همیشه روشنه.

تذکر به خودم: جایی که لازم نیست، حرف نزنم. واقعا هیچ اتفاقی نمی افتاده...
با سلام و تسلیت ایام عزا

در یک جمله بگویم که می شود برای رساندن مطلب از لحن بهتری استفاده کرد و حتما لازم نیست اگر کسی سوال خوبی نپرسید یا مطالب خوبی بیان نکرد، حتما با بدترین شکل با او برخورد کرد
چند بار چنین چیزی دیدم که باعث ناراحتیم شد و اصلا از پاسخ دادن در تاپیک منصرف شدم
(۳/آذر/۹۱ ۲۱:۲۹)شاهین نقوی نوشته است: [ -> ]سلام علیکم

بزرگترین نقص این انجمن اینست که اسم مضحک و بی مسمایی دارد , یعنی بیداری اندیشه , به قول معروف

برعکس نهند نام زنگی کافور( شرط می بندم خیلی هایتان معنای این ضرب المثل ساده را هم نمی دانید)

کافیست شخصی , ایده های اصنامتان را به چالش بکشد به حای اینکه بیداری اندیشه سرلوحه قرار گیرد

و آن ایده و آنتی تز شخص چالشگر مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد , نوشته شخص چالشگر به سرعت برق

و باد پاک می شود , که نشان از نارواداری و در عین حال بی پاسخی و درست بودن حرف چالشگر است , مثلا:

(به دلیل اهانت ویرایش شد )
اسم این انجمن را بگذارید میعادگاه ذوب شدگان در روحانیت نظ ا م , که به نظر من دقیق تر ین و بهترین توصیف

مدیران و اکثر کاربران است !
البته نام ستایش پیشگان سرسپرده نیز گویا و دقیق است !

درود Big Grin (ببخشید سلام برای شما زیاد است)

به خدا قسم تو ذوب شده در لیبرالیسم عقلت مورد پیدا کرده

چرا همیشه نگاه عاقل اندر سفیه ( یعنی من خیلی اطلاعات دارم و تو چیزی نمیدونی ، چون می دونستم معنیشو نمیدوی ) داری؟

و چرا با کلمات بزرگ و گنده تر از ... سعی داری که کمبود اطلاعاتی خودتو جبران کنی؟؟؟؟؟Huh

من یه نقد خیلی بزرگ به این انجمن دارم
اینکه چرا یه همچین اشخاصی کلا از ip بن نمیشن تا ذوب در دنیای مجازی بشن؟؟؟؟
(۶/آذر/۹۱ ۰:۵۹)313 نوشته است: [ -> ]درود Big Grin (ببخشید سلام برای شما زیاد است)

به خدا قسم تو ذوب شده در لیبرالیسم عقلت مورد پیدا کرده

چرا همیشه نگاه عاقل اندر سفیه ( یعنی من خیلی اطلاعات دارم و تو چیزی نمیدونی ، چون می دونستم معنیشو نمیدوی ) داری؟

و چرا با کلمات بزرگ و گنده تر از ... سعی داری که کمبود اطلاعاتی خودتو جبران کنی؟؟؟؟؟Huh

من یه نقد خیلی بزرگ به این انجمن دارم
اینکه چرا یه همچین اشخاصی کلا از ip بن نمیشن تا ذوب در دنیای مجازی بشن؟؟؟؟

با سلام

چکار جناب پروفسور همه چیزدون دارید؟
حضور ایشون مایه مسرت شادی و هیجان و آمادگی دوستان است!

دلتون بزرگتر از این حرفها باشد.
سلام

بنظرم یکی از مشکلای بزرگ تالار قضیه سانسور کردنه مطالبه(مخصوصا عکسها)
چون بعضی از مطالب برای معرفی نیاز به یه سری عکی و مطالب داره,درحالی که شما انتظار دارین ما بیاییم عکسهایی با رعایت حجاب اسلامی از افراد رو قرار بدیم.........همین سانسور کردن باعث بیان نشدن خیلی از مطالب میشه....بنظرم کسی که سانسور رو انجام میده یعنی کسی که چیزی رو میدونه ولی نمیخواد تو بدونی.....
سلام
راستی من هم یک انتقاد دارم
در مباحث دارای بن مایه های اعتقادی،اخلاقی و فقهی و ... ، بیشتر اوقات ، نبود ناظران و دوستان متخصص و به قولی مشاوران مذهبی سایت مثلی علی آقای 110 حس می شه ، از مدیریت و ایشون خواهشمند هستم بیشتر سر بزنند ، حداقل اگر می بینند نیازی به ورود اونها به بحث نیست و ممکنه ورودشون به بحث لطمه بزنه ، از دور دستی به آتش داشته باشند ، تشکر کنند ، راهنمایی کنند و ...
سلام و خسته نباشید به دوستان . راستش حقیر تمام صفحات رو نخوندم تا ببینم چه سوالاتی جواب داده شده اما :

یک سری نکات هست که لازم میدونم یاد آوری کنم ،

مورد اول :
سر تیتر مباحث تالار خیلی کلیه و افراد تازه وارد رو دچار سردرگمی میکنه .

مورد دوم :
بعضی قسمتهای تالار مثل هنر و معماری اسلامی یک مقدار کمتر روش تمرکز میشه در صورتی که هر مبحثی جایگاه خودش رو داره و جای خالیه مدیران و مطالبشون حس میشه تا مباحث بیشتری رو تو بخشهای کم بازدید به اشتراک بزارن و این جرقه ای یا انگیزه ای باشه برای حرکت بیشتر بچه های تالاردر اون بخشها .

مورد سوم :
این سایت با توجه به عملکردی که داره بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره که این خوبه اما میتونه این سایت جنبه های دیگه ای هم داشته باشه اما با چند تا حرکت ... مثلا :
میشه یه بخشی رو توی سر تیتر ها اضافه کنیم و از دوستانی که توی یک موضوع دارن بیشتر وقتشون رو میذارن در خواست کنیم تا اطلاعات خودشون یا اطلاعات اون بخش رو به صورت مقاله در بیارن و در اختیار دیگران قرار بدن .

مثلا میشه سلسله اخباری که در مورد مثلا تهدیدهای اسرائیل در مورد ایران بوده رو به صورت یک مقاله در آورد ( مثلا هر ماه 1 مقاله ) .

این کار چند تا مذیت داره : یکی اینکه اخبار پشت سر هم چیده میشه و کسی از اخبار جا نمیمونه اگرم نبود ... یکی این که اگرم کسی تازه وارد سایت شد و واسه اولین بار خبر حمله اسرائیل به ایران رو شنید فرار نکنه .( راحت بتونه مقاله این ماه رو در بیاره و از کل اخبار با خبر بشه )

البته لازمه این حرکت اینه که مقالات هم دسته بندی بشن .

نظر زیاده اما فرصت کم . ببخشید طولانی شد .. نظرات دیگه رو در فرصت بعدی مینویسم . و من الله توفیق .
یه سوال چرا شما سایت به این خوبی دارید یه سرور دانلود برای سایتتون نمیخرید و از این طرف کاری نمیکنید که سرمایتون برگرده ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع